Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

#14101 Re: BOJKOTUJME OKRADMŮRY!

2017-07-08 20:57

#14100: Ostravak - BOJKOTUJME OKRADMŮRY! 

Jak je vidět, tak Strana Pravých Debilů Pitomia Okradmůry se inspiruje u opravdových stalinistů - vše zakázat. O jejich ultralevičáctví svědší i koalice s komunisty v Ústeckém kraji. Zakázat by měli hlavně imigranta Okradmůru.

Stop multikulti

#14102 Německo: Policie je proti zločinným gangům ze Středního východu bezmocná.

2017-07-08 21:28

Překlad článku Soerena Kerna „Germany: Police Powerless Against Middle Eastern Crime Gangs. The clans simply have no respect for the authorities." pro českou verzi Gatestone Institute zpracovaný paní Helenou Kolínskou a mnou.

· Pozorovatelé se domnívají, že skutečným důvodem pro shovívavost soudce bylo, že se bál, že by se tento klan mohl pomstít jeho rodině.

· Libanonsko-německý politolog a přední expert na středovýchodní klany v Německu Ralph Ghadban vysvětluje: „V jejich konceptu mužnosti jde pouze o sílu a moc; pokud je někdo humánní a zdvořilý, je to považováno za slabost. V klanových strukturách a v kmenových kulturách všude ve světě se etika omezuje na samotný klan. Všechno mimo klan je nepřátelské území."

· Poslanec berlínského Parlamentu Tom Schreiber říká: „Stát podporuje penězi daňových poplatníků organizovaný zločin."

Soud v Hannoveru odsoudil šest členů kurdského klanu k podmíněnému trestu za to, že vážně zranili dva tucty policistů během násilných bouří v Hamelnu. Policisté přijali tento rozsudek s hněvem a výsměchem a řekli, že je to jen další příklad laxnosti německého politicky korektního soudního systému.

Případ se datuje do ledna 2014, kdy se 26-letý člen klanu, zatčený za loupež, pokusil utéct z kanceláře soudce tak, že vyskočil z okna z 6. patra soudní budovy. Podezřelý byl odvezen do nemocnice, kde zemřel. Členové jeho klanu následně vyplenili nemocnici i soud a napadli policii kamením a jinými projektily; bylo zraněno 24 policistů a šest zdravotnických záchranářů.

Soudce řekl, že byl shovívavý, protože obžalovaní byli svědky smrti 26-letého člověka a byli tím traumatizováni. Soudce rovněž oznámil, že s klanem uzavřel dohodu, což vedlo mimo jiné k tomu, že policisté nemohli svědčit u soudu.

Předseda policejního odborového svazu GdP v Dolním Sasku Dietmar Schilff uvedl, že po tomto rozsudku mnoho policistů nevěřícně kroutí hlavou: „Všichni policisté očekávají ochranu a podporu ze strany státu.“ A dodal:

„Pokud chceme ochránit ty, kteří zajišťují veřejnou bezpečnost, musí být jasné, že každý, kdo napadne policisty, napadá stát - a musí se bát náležitých důsledků. Nezáleží na tom, z jakého prostředí pachatelé přicházejí.“

Pozorovatelé se domnívají, že skutečným důvodem pro shovívavost soudce bylo, že se bál, že by se tento klan mohl pomstít jeho rodině.

Zločinecké syndikáty ze Středního východu se usadily v celém Německu, zabývají se vydíráním, praním špinavých peněz, prostitucí a obchodováním s lidmi, zbraněmi a drogami.

Tyto syndikáty, které jsou provozovány velkými klany pocházejícími z Libanonu, Turecka, Sýrie a jiných zemí, působí téměř beztrestně, protože němečtí soudci a státní zástupci nejsou schopni, nebo ochotni, je zastavit.

Klany, z nichž některé imigrovaly do Německa během občanské války v Libanonu v letech 1975-1990 a rozrostly se na tisíce členů, nyní ovládají rozsáhlé oblasti německých měst - čtvrtě, kde fakticky vládne bezpráví a kde se německá policie stále více obává zasahovat.

Libanonsko-německý politolog a přední expert na středovýchodní klany v Německu Ralph Ghadban řekl, že rozsudek v Hannoveru byl masivním selháním německého soudního systému. Dodal, že jediný způsob jak může Německo získat kontrolu nad těmito klany, znamená je zničit:

„V jejich konceptu mužnosti jde pouze o sílu a moc; pokud je někdo humánní a zdvořilý, je to považováno za slabost. V klanových strukturách a v kmenových kulturách všude ve světě se etika omezuje na samotný klan. Všechno mimo klan je nepřátelské území."

V rozhovoru pro Focus se Ghadban rozhovořil podrobněji:

„Tento trend už sleduji celá léta. Klany se nyní cítí tak silné, že útočí i na autoritu státu a policie, pro soudnictví nemají nic než opovržení...... Hlavním problémem při řešení problémů s klany je to, že státní instituce nekladou žádný odpor. Toto činí tyto rodiny stále více a více agresivními - prostě k státním úřadům nemají žádnou úctu....“

„Stát musí tyto klanové struktury zničit. Zdatní a dobře vyškolení policisté musí být na ulici respektováni. Je to velmi špatný příklad, pokud členové klanu mohou vážně zranit 24 policistů a šest zdravotnických záchranářů bez toho, že by se museli bát skutečných důsledků. Je také navíc důležité, aby byli vyškoleni právníci a soudci. Soudy vydávají bezzubé rozsudky založené na falešném výkladu multikulturalismu a strachu z toho, že by mohli být označeni za rasisty....“

„Tyto klany patří k náboženské skupině, jakési sektě s islámskou orientací. Chápání islámu jejich duchovním vůdcem Sheikhem al-Habashim, který zemřel před několika lety, ospravedlňuje násilí proti nevěřícím. Sheikh al-Habashi učil, že existuje jen Dům války [Dar al-Harb], který ospravedlňuje drancování majetku nevěřících a přivlastnění si jejich manželek....“

Podle novin Die Welt dominuje organizovanému zločinu v německém hlavním městě Berlíně deset nebo více libanonských klanů. Prakticky řídí čtvrti Charlottenburg, Kreuzberg, Moabit, Neukölln a Wedding. Klany se věnují padělání, obchodování s drogami, vykrádání bank a obchodních domů. Odborníci odhadují, že členy klanů je v Berlíně přibližně 9 000 lidí.

Tyto klany odmítají autoritu německého státu. Místo toho provozují "souběžný justiční systém", ve kterém jsou jejich vnitřní spory řešeny mediátory z jiných zločineckých rodin. Zpráva tajné policie, kterou uveřejnil Bild, popisuje, jak klany využívají hotovostní platby a hrozby násilím k ovlivňování svědků, kdykoliv s nimi jedná německá policie nebo státní zástupci.

Klany nyní agitují v ubytovnách uprchlíků, kde hledají mladé a fyzicky zdatné muže, kteří by vstoupili do jejich řad. Státní prokurátor Sjors Kamstra vysvětlil:

„Uprchlíci sem přicházejí bez peněz. Klany jim vysvětlí, jak získat peníze snadno a velmi rychle. A jejich chudoba je k tomu svádí. Mnozí z nich nemluví německy a jsou přirozeně zranitelní, když jsou osloveni někým ve svém rodném jazyce. Pro klany jsou uprchlíci jako nově příchozí vítáni, protože jsou zde noví a policie je nemá zaznamenané ve svém rejstříku.“

Klany také začaly "podnikat s uprchlíky" tím, že zakoupily nemovitosti a pak je pronajaly žadatelům o azyl za přehnané ceny. Časopis Focus uvedl, že takto perou špinavé peníze a současně jsou placení německým státem za ubytování přistěhovalců.

Reportéři z časopisu Focus navštívili v Berlíně zchátralý byt, ve kterém bylo ubytováno pět syrských uprchlíků na 20 metrech čtverečních. Na trhu s nájemními byty by tento byt sotva vydělal 300 EUR za měsíc pronájmu, ale klan dostává měsíčně od německého státu 3 700 Euro (4 125 USD), částku, kterou podle tarifu stát vyplácí majitelům nemovitostí na ubytování migrantů. „Podnikání spojené s uprchlíky je nyní výnosnější než obchod s drogami,“ řekl bývalý starosta Neuköllnu Heinz Buschkowsky.

Berlínská kriminální policie (Landeskriminalamt) potvrdila, že "výnosy z trestné činnosti, včetně organizovaného zločinu, byly těmito zločinci, nebo třetími osobami, investovány do nemovitostí."
Poslanec berlínského Parlamentu Tom Schreiber řekl, že klany odhalily morální bankrot německé vlády. A dodal: „Stát podporuje penězi daňových poplatníků organizovaný zločin.“

„Berlín je ztracen,“ řekl Michael Kuhr, známý bezpečnostní poradce v Berlíně. „Tyto klanové struktury se zabydlely ve všech oblastech organizovaného zločinu a my se nikdy nevrátíme k situaci před 20 lety. Tito lidé jsou vysoce nebezpeční a navíc ztratili veškerý respekt vůči pravomocem státu.“

Uniklá policejní zpráva odhalila, že v Duisburgu ve čtvrti Marxloh jsou ulice účinně kontrolovány libanonskými klany, které odmítají autoritu německé policie. Opanovaly pro svoji nelegální obchodní činnost celé ulice. Na problémech se podílejí i noví migranti z Bulharska a Rumunska. Podle Die Welt slouží ulice v Marxlohu jako neviditelné hranice mezi etnickými skupinami. Obyvatelé mluví o "kurdské cestě" nebo o "rumunské cestě".

Policie tvrdí, že je znepokojena agresivitou a brutalitou klanů, o nichž se říká, že považují zločin za zábavnou volnočasovou činnost. Pokud se policie odváží zasáhnout, stovky členů klanu jsou mobilizováni, aby se jí postavili na odpor. Jedna místní žena v rozhovoru s rozhlasovou stanicí Deutschlandfunk uvedla, že se bojí o svoji bezpečnost: „Po tmě bychom tu neměli stát, protože mezi cizinci je spousta konfliktů, zejména mezi Libanonci a Turky.“

17-stránková zpráva připravená pro parlament Severního Porýní-Vestfálska (NRW) odhalila, že v Duisburgu si mezi sebou libanonské klany rozdělují čtvrtě pro svou trestnou činnost. Tyto klany neuznávají autoritu policie. Jejich členové jsou muži ve věku od 15 do 25 let a "téměř 100 %" z nich má záznam v policejním rejstříku.

Zpráva také popsala situaci ve čtvrti Laar v Duisburgu, kde vládnou dvě velké libanonské rodiny: „Tyto ulice jsou vlastně považovány za samostatné území. Návštěvníci bývají fyzicky napadeni, oloupeni a obtěžováni. Ze zkušenosti víme, že libanonské klany mohou telefonem mobilizovat několik stovek svých lidí během velmi krátké doby.“

Peter Biesenbach z Křesťanskodemokratické unie (CDU) uvedl: „Pokud toto není "no-go zóna", pak nevím, co to je.“ Požádal o oficiální vyšetřování, aby se zjistil skutečný rozsah kriminálních klanů v Severním Porýní-Vestfálsku (NRW).

Ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska Ralf Jäger tuto žádost zamítl, protože taková studie by byla "politicky nekorektní":

„Další shromažďování údajů je právně nepřípustné. Je třeba se vyvarovat jakékoliv klasifikace, vnitřní i vnější, která by mohla být použita ke snižování hodnoty lidských bytostí. V tomto ohledu je proto z policejního hlediska zakázáno používat termín "rodinný klan" (Familienclan)."

V nedalekém Gelsenkirchenu se kurdské a libanonské klany utkávají o vládu nad městskými ulicemi, z nichž se některé staly zónami mimo kontrolu německých úřadů. V jednom incidentu policisté hlídkovali v oblasti v jižní části města, když byli náhle obklopeni a fyzicky napadeni více než 60 členy místního klanu.

Během jiného incidentu dva policisté zastavili řidiče poté, co projel na červenou. Řidič vystoupil z auta a utekl. Když ho policisté dohonili, tak byli konfrontováni s více než 50 členy klanu. Jeden 15-letý útočník zaútočil na jednoho policistu zezadu a škrtil ho až do bezvědomí.

Důstojníci policejního oddělení v Gelsenkirchenu následně uspořádali tajné setkání se zástupci tří arabských klanů, aby "domluvili společenský smír mezi Němci a Libanonci". Uniklá zpráva policie odhalila, že členové klanů policejnímu náčelníkovi Ralfovi Feldmannovi řekli: „Policie nemůže vyhrát válku s námi Libanonci, protože ji početně převyšujeme.“ Pak dodali: „Když budeme chtít, tak to bude platit pro celý Gelsenkirchen.“
Když se Feldmann ohradil, že by vyslal policejní posily, aby narušil jejich činnost, členové klanu se mu vysmáli do očí a řekli: „Vláda nemá dost peněz na to, aby nasadila dostatečný počet policistů nezbytných pro konfrontaci s námi Libanonci.“ Policejní zpráva dospěla k závěru, že německé orgány by neměly mít žádné iluze o skutečné rovnováze moci: „Policie by byla poražena.“

Další uniklá policejní zpráva odhalila, že klany jsou "výkonným orgánem stávajícího paralelního právního systému, který sám rozhoduje mezi rozvětvenými kurdskými a libanonskými rodinami v západním Porúří." Tyto klany "pohrdají policií a německými soudy" a "urovnávají si své záležitosti podle svých vlastních pravidel."

Noviny Frankfurter Neue Presse uvedly, že kurdské, libanonské a rumunské klany si mezi sebou rozdělily čtvrtě Gelsenkirchenu, jako jsou Bismarck, Rotthausen a Ückendorf, včetně hlavního nádraží, a "přivlastnily si jednotlivé ulice".

Šéf policejního odborového svazu v Severním Porýní-Vestfálsku Arnold Plickert varoval: „O nadvládu v ulicích bojuje několik soupeřících skupin rockerů, stejně jako libanonských, tureckých, rumunských a bulharských klanů. Mají svoje vlastní pravidla; policie k tomu nemá dál co říct.“

V Düsseldorfu dva členové jednoho klanu brutálně napadli 49-letou ženu, která byla svědkem dopravní nehody ve čtvrti Flingern. Její chybou bylo to, že zřejmě potvrdila "špatnou" verzi toho, co viděla. Noviny Rheinische Post vyzvaly německou vládu, aby s klany bojovala:

„Hrozba zůstává, a to zejména tam, kde rozvětvené rodiny, převážně imigrantů, staví předpokládanou potřebu ochrany svých blízkých nade vše. Připravenost k násilí je velká, práh inhibice je nízký. Tresty podle existujících zákonů téměř nikoho neodradí.“

V Naumburgu policie v průběhu běžné dopravní kontroly zabavila řidičský průkaz Ahmedovi A., 21-letému členovi syrského klanu. Téměř okamžitě byla policie obklopena davem ostatních členů klanu. Policie ustoupila. Dav pak napochodoval na policejní stanici a vyplenil ji.

Recidivista Ahmed A., jehož žádost o azyl byla zamítnuta, ale který přesto zůstává v Německu, se vyjádřil: „Zavřete mě, já nemám co ztratit. Střelím kulku do hlavy každému policajtovi. Udělám vám ze života peklo a pak už budu jen zabijákem policistů.“ Také varoval policistu, který mu sebral řidičák: „Zničím mu život. Vím, přesně kde bydlí.“ Potom nastínil, co by udělal manželce a dceři policisty. Ahmeda A. pustili; policie uvedla, že pro jeho zatčení nebyly dostatečné důvody.

Naumburgská policie obhajovala svou slabou reakci nedostatkem personálu, ale regionální poslanec Daniel Sturm poukázal na širší souvislosti: „Mluvíme o odporu vůči moci státu.“ Ministr vnitra Saska-Anhaltska Holger Stahlknecht řekl, že se zdá, že tento syrský klan vytvořil v Naumburgu "paralelní společnost". Místní noviny poznamenaly, že policejní nečinnost "vypadá jako kapitulace právního státu (Rechtsstaat)."

V Mülheimu se přibližně 80 členů dvou soupeřících klanů zúčastnilo masové rvačky během sporu mezi dvěma mladistvými. Když dorazila policie, tak byla napadena láhvemi a kameny. K obnovení pořádku bylo nasazeno více než 100 policistů podpořených vrtulníky. Pět lidí bylo vzato do vazby, ale vzápětí bylo propuštěno.

V Mnichově policie zatkla 20 žen - příslušnic chorvatského klanu, o němž jsou přesvědčeni, že je zodpovědný až za 20 % všech vloupání spáchaných v Německu. Vyšetřovatelé jsou toho názoru, že klan má v celém Německu nejméně 500 členů.

V Brémách se policie účinně vzdala klanům z Kurdistánu a z Balkánu, protože musí pečlivě organizovat omezený počet personálu k boji proti strmě vzrůstající pouliční kriminalitě mladých migrantů.

Šéf Německé policejní unie (DPolG) Rainer Wendt kritizoval městské úředníky za nedostatek odhodlání. „Brémy se vzdaly extrémně nebezpečným klanům. Státní monopol na zákonné použití fyzické síly [Gewaltmonopol des Staates] se nyní stává právem džungle. Bezpečnost mizí do mísy.“

Soeren Kern je spolupracovník Gatestone Institute se sídlem v New Yorku, USA, spolupracuje také s madridským Grupo de Estudios Estratégicos/ Strategic Studies Group.


Nepřihlášený uživatel

#14103 Re: Re: BOJKOTUJME OKRADMŮRY!

2017-07-08 21:36

#14101: Evropan - Re: BOJKOTUJME OKRADMŮRY! 

 Stejně jako tvoje strana zelenorudých trockistických magorů, která se snaží až s fanatickou zarputilostí zakazovat každý bezkonfliktní koncert Ortelu a jiných podobných kapel. Ani nechci pomýšlet, co by se tady odehrávalo za peklo, kdyby se tihle nenávistí posedlí zamindrákovaní sluníčkáři někde chopili kormidla, tam by nastal hromadný exodus.

Až budete připraveni povstanete

#14104 Až budete připraveni povstanete

2017-07-09 01:00

Až budete připraveni povstanete proti otroctvu NWO a Fake krizi se systémem proti Vládám a Elitám 

https://youtu.be/Es58Uhv54Vg

Konečné řešení-PODVOD

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa aby přijali světovou vládu a autoritu 666.Z.Janovo12-13 

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu" a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

Evropan

#14105 Re: Německo: Policie je proti zločinným gangům ze Středního východu bezmocná.

2017-07-09 06:26

#14102: Stop multikulti - Německo: Policie je proti zločinným gangům ze Středního východu bezmocná. 

Pane Lipovský, v kolika diskusích si ještě budete dělat reklamu svým xenofóbním žvástům?

Evropan

#14106 Re: Re: Re: BOJKOTUJME OKRADMŮRY!

2017-07-09 06:30

#14103: - Re: Re: BOJKOTUJME OKRADMŮRY! 

Zatím to vypadá, že zamindrákovaný seš spíš ty. Nevím, kde kdo zakazoval Ortel, když pokud vím, tak hráli slavíkům v televizi. Ale nevím, nesleduji je. U nás po okolí hraje více zábavových kapel na stejné úrovni, tak proč poslouchat zábavovou kapelu z Plzně.

VOLIM ZEMANA NEJAKÝ KUHELKA JE MĚ U PRD KOMEDIANTI

#14107 Západni parazit nevolit Vratislav Kulhánek lži prasstitutek s Bruselu

2017-07-09 07:11

ŠaŠci s Projektu Prezident21 Sluníčkářský odpad

Žádné mešity v Česku. Do země můžeme přijmout jen uprchlíky ochotné se přizpůsobit, říká Kulhánek

Bývalý šéf Škody Auto Vratislav Kulhánek se pouští do boje o Hrad v barvách staronové strany ODA. „Izolovat se od Evropské unie, to by byl ekonomický nesmysl. Ale Evropa se nesmí nechat zbarbarizovat,“ řekl v rozhovoru pro Seznam.

Článek

Někdejší ODA měla v 90. letech silnou pozici, pak ale zanikla. O její nástupkyni zatím není moc slyšet. Proč jste se rozhodl kandidovat za stranu, která je nová, mladá, bez vlivu? Tím své šance už na začátku srážíte.

ODKAZ:

Žádné mešity v Česku. Do země můžeme přijmout jen uprchlíky ochotné se přizpůsobit, říká Kulhánek

Trapné Fake boje proti IS v Mosulu herci Bullshit v TV

#14108 Trapné Fake boje proti IS v Mosulu

2017-07-09 08:43

Abu Bakr Bagdádí Fake news Iran Fake

#14109 Abu bakr Bagdádí Fake news

2017-07-09 08:59

Abu Bakr Bagdádí Fake news Irák :-D 

https://youtu.be/co2uC5stjEs

 


Nepřihlášený uživatel

#14110

2017-07-09 09:03

Taxem byl na stojce,  zásobníky plné ostrých.  Když tu vidím tisíc tlustých fousatých banditů s mobily najednou. Jeden si položil prst na ústa: "My jsme uprchlíci." 

Fake news osvobození Mosulu Bullshit

#14111 Fake news osvobození Mosulu Bullshit

2017-07-09 17:09

Fake news osvobození Mosulu Bullshit herci 

https://youtu.be/eWESrBGqHuA

Fake války proti terorismu :-D Blablabla s herci IS podporují ty země kde je válka jako by proti IS

#14112 Fake války proti terorismu :-D Blablabla

2017-07-10 01:09

 A v tych zemích se nezabiji všechny státy cti falešné náboženství Korán Satana ty herce se Sýrie

Čech z Prahy

#14113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-10 08:23

#14088: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Píšu o tobě, eurofašoune (tak tě definuje kniha Nacistické kořeny EU). Znám tě z tvých chorých výplodů zde a hlava mi nebere, kde sa takoví humanoidi berou a kolik takovýmu dezinformátorovi platí. Třeba Hrušínskýmu 1.2 mega ročně.

O mým věku nemáš potuchy. Neznám nikoho v mým okolí zhruba mýho věku s tímto druhem neuvěřitelných názorů, co padaj z tebe. Tvoji předkové se z toho musí otáčet v hrobě.
Můj prezident byl demokraticky zvolen, což respektuji (ne tak "demokratičtí liberálové"), byť k němu můžu mít plno výhrad.
Sýrie a pár procent nemuslimů mezi migranty je zástěrka, kterou dnes operují jen ty nejtupější EU-boty. Kdo se ptá daňových poplatníků, jestli tu chtějí islámisty živit? Aha, nikdo. Zmanipulovaní lidé mohou být ochotni se o ně starat, i když si toho neváží (nevím, proč setrváváš u teorie), ale když to dělají za svoje, nejspíš je za to nikdo stíhat nebude, třebaže jde o přisluhování odvěkým nepřátelům evropských národů, za což se jim dostane odplaty.

"Přečetl jsem všechny Vaše komentáře a v podstatě s nimi souhlasím. Je to tím, že jsem tři roky pracoval v utečeneckém táboře Traiskirchen a měl jsem na starosti 60 kusů této divoké zvěře. Samo sebou, že neměli doklady, své jména si vymysleli, tak samo věk a – všichni údajně byli z válečných oblastí, a všichni samo sebou lhali jako když tiskne. Když něco provedli, během noci zmizeli a objevili se pod jiným jménem někde v dalším utečeneckém táboře. A tak se to dělá dodnes. A když někteří něco provedli v jiném státě, tak se objevili v Rakousku v Traiskirchenu, kde našli útočiště mezi sebe podobnými grázly, jako jsou oni. Pro mně je to jednoduché, ale jak to vysvětlit děvčeti plnému ideálů které chce pomoc i nějakému špinavému, pohlavně nakaženému a nevyléčitelně nemocnému negrovi – vrahovi? Ani jeden z nich není běženec. Jsou to černá prasata neštítící se ničeho – ani vraždy. Znám je osobně moc dobře. ... Ne nebylo to dobře placený. Ale v té době jsem už byl na penzi a práci mi nabídli jako přivýdělek k penzi. Tak jsem to vzal. Vydržel jsem tři roky, ale co jsem za tu dobu slyšel a viděl, to nepřeji nikomu. Po třech letech jsem to vzdal. Šlo skutečně o život. To nejsou lidé, ale kreatury. Nejhorší to bylo při večerních sčítačích a ráno po budíčku. V noci se přes okna dostávali do budovy za pomoci jiných černochů různé pochybné existence." (svědectví pana Jozefa ze Slovenska)

Kdy jsme muslimům pomohli? Myslíš ty studenty před rokem 89, co tu pak zůstali? Zaprvý se našich lidí nikdo neptal, jestli je tu chtějí (tento přístup vydržel dodnes), a zadruhý to nebyli fanatičtí vrazi jako např. v Linci, ale spíš materialisti, jimž šlo o pohodlný život, a tak se integrovali, protože jich nebylo zdaleka tolik, co v západní Evropě teď, neštítili se práce a nebyli to kriminálníci. Tak pokračuj ve srovnávání nesrovnatelného, to tvé argumentační zoufalství je svým způsobem zábava.

Evropan

#14114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-10 09:35

#14113: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nazdar Čípku z Prdele, tak pro tebe jsou zásadní informace z "bloku proti islamizaci" fanatika Konývky? No tak to je to s tebou horší, než jsem čekal. Tomu snad sám nemůžeš věřit, že ten poťapaný profesor, co jezdí po Staroměstském náměstí v převleku za islamistu, může něco myslet vážně. Ostatně nejsou pro tebe všichni vysokoškolští profesoři sluníčkáři? A nebo někdo je a někdo není? Tak to by mě fakt zajímalo, kde máš hranici.

Kdo se ptá daňových poplatníků, jestli tu chtějí islámisty živit? No nikdo. O tom to právě je. Můj názor je takový, že islamista patří do vězení a do své země, ale pomáhat bychom měli uprchlíkům jak před radikálními islamisty, se kterými si snad mezinárodní kolalice pod vedením USA poradí, tak před fanatikem Al-Asádem, kterého podporuje další diktátor Putler. Ti mají na svědomí daleko největší počet zavražděných lidí, kam se na ně hrabe Daeš, nebo-li islámský stát. Ale jsme v demokratické společnosti, takže než chovanec ministerstva vnitra prohlásí, že bude raději platit pokuty, měl by se občanů zeptat, jestli přeci jen nechtějí těmto lidem v nouzi pomoci. Pomáhali jsme nejednou, ale nejvíce v době Balkánské války, kdy muslimové z Bosny a Kosova utíkali před hordami pravoslavných Srbů, kteří vraždili a znásilňovali na počkání. Jako bych tu viděl podobu s tvými islámisty. Tehdy s tím žádný problém nebyl, ale to byl prezidentem pan Václav Havel, jediný skutečný prezident samostatných Čech. Toho se za prezidentování současného opilce a lháře těžko můžeme dočkat. Já vím, a mrzí mě, že to tak je.

Čech z Prahy

#14115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-11 05:56

#14114: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Zase ti dělá "problém" soustředit se na fakta, odvádíš pozornost ke Konvičkovi, o němž jsem se ani slovem nezmínil a nejsem jeho příznivec. A samozřejmě ani sluníčkářského bombardéra Havla, za něhož se také žádné referendum o případné pomoci islamistům neuskutečnilo. Současní vládní politici si před volbama hrají na odpůrce přijímání, co jiného od nich čekat, když jim jde jen o vlastní prospěch a chtějí být zvoleni.
Sám nikomu za svý pomoci nechceš, jen opakuješ po sté to samé podle Goebbelsova hesla "opakovaná lež se stává pravdou". Furt nevím, z jaké že to europrdele se vytahují kreatury jako ty a na kolik si jejich žvásty cení Sereš nebo podobní depopulační přátelé lidstva. Jen tak dál, eurogoebbelsi, jsi super antireklama na EU.

Mezitím se ale v Itálii začíná zvedat odpor proti byznysu s "uprchlíky" z Afriky, kde není válka ani Asad, a jde jen o zmanipulované ekonomické imigranty, jimž slíbili ráj v Evropě.
odkaz

Evropan

#14116 Re:

2017-07-11 07:25

#14115: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty tady někomu podsouvej, že odvádí pozornost. Posté jsem zopakoval, že mi jde o pomoc utečencům z války ze Sýrie, kteří utíkají před bestiálním diktátorem Al-Asádem, kterého podporuje další diktátor Putler. O ekonomických utečencích z Afriky jsem se nikdy nezmiňoval. 

A už vůbec nevím, co tě vede k tomu, že do svých příspěvků pravidelně vsouváš celé odstavce nadávek, jako zde : Sám nikomu za svý pomoci nechceš, jen opakuješ po sté to samé podle Goebbelsova hesla "opakovaná lež se stává pravdou". Furt nevím, z jaké že to europrdele se vytahují kreatury jako ty a na kolik si jejich žvásty cení Sereš nebo podobní depopulační přátelé lidstva. Jen tak dál, eurogoebbelsi, jsi super antireklama na EU.

To jsou nějaká fakta? Nebo si myslíš, že seš nějak vtipnej? No co čekat od Bumbálova fanouška než sprosťárny a lži.

 

Snužka sr od prasstitutky uprchlíci utíkají leda před prujmem
Nepřihlášený uživatel

#14117 Re: Re:

2017-07-11 13:10

#14116: Evropan - Re: 

 To cpát můžeš šaškum jak si ty z jaké války divadlo a s herci tu Fake válku s tým jdi do prd prasstitute od G.Sorose vše je to podvod jak proti Asadu tak proti Rusku prasstitutko na všem jsou všechni domluveni šlapko 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

 

Snužka sr od prasstitutky a Havel jako agent KGB Konfident

#14118 Re: Re:

2017-07-11 14:49

#14116: Evropan - Re: 

Celé to divadlo proti Rusku je falešný díky Babišu ale volit tě nebudu!!!Celé je to podvod jak se západníma lžima o teroru tak divadlo na Ruse od EU tu jde o islamizaci Evropy a zničení všeho celé je to podvod jak proti Asadu vše je to hrané nic nikomu nehrozí ani žádná újma na životě jak nám to vysílaj Fake news s herci :-D :-D 

Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi sovětské KGB v roli vedoucí marionety hospodářského převratu v roce 1989! Havel si nechal zastavit vlak a estébák mu skočil pro tvrdé Sparty!

Aktivista Petr Cibulka, který proslul výrokem na Václava Havla „Vašku, jsi prase!“ za jeho spolupráci s StB a KGB, tak najednou po téměř 30 letech má v podobě Andreje Babiše svědka, který potvrzuje všechny ty informace, které se mezi disidenty o Václavu Havlovi šířili již koncem 80. let. Mnohem závažnější je ovšem úloha pražské styčné expozitury KGB, která sídlila na velitelském štábu StB v Bartolomějské ulici ve vlastních kancelářských prostorách. Jurij Andropov zřídil v Praze v 60. letech ještě druhou kancelář KGB [3] při Sovětském velvyslanectví. Tato služebna označená jako Správa N (pro krytí Nelegálů, rezidentura KGB) fungovala až do roku 1989 a spolu se Správou S (sekce ochrany sovětských buněk, rezidentura KGB) měla na starosti demontáž a likvidaci mocenského úchopu KSČ v Československu po nástupu marionety do čela ÚV KSSS Michaila Gorbačova.

Havel jako Xудожник-K1

KGB a její pražská rezidentura vedla na Václava Havla od roku 1979 složku s kódovým označením Xудожник-K1 (Umělec-K1), která vznikla podle informací na popud šéfa KGB Jurije Andropova v rámci blíže nespecifikované operace „managementu kádrů pro budoucí realizaci“ (takto stojí přesně formulace od našeho zdroje) a o kterou později měla obrovský zájem samotná StB, která po listopadu 1989 chtěla kompro materiál o spolupráci Václava Havla se sovětskou rezidenturou KGB v Praze použít ve vlastní prospěch v polistopadovém uspořádání v Československu. Tuto exkluzivní informaci získala naše redakce ze zdrojů v Moskvě a máme ji potvrzenou z dalších dvou zdrojů z řad bývalých vysokých důstojníků pražské 1. Správy SNB. V nahrávce Andreje Babiše si všimněte, že Babiš v jedné chvíli použije hantýrku StB, když mluví o „zahájení Radmily Kleslové“. „Zahájení“ znamená nasazení assetu v terénu se zadaným úkolem.

http://www.aeronet.cz 

Ruský agent KGB Konfident Havel a celé divadlo proti východu podvod

#14119 Ruský agent KGB Konfident Havel jako Xудожник-K1

2017-07-11 14:54

RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE TAK JAK TERORISMUS VŠE TO ŘÍDÍ VLADY EU A RODSHILDOVE,G.SOROS A DALŠÍ PRASSTITUTKY 

Celé je to domluvené divadlo!!!PODVOD je to dokazatelné. 

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

Protirusská ambasáda

#14120 Re: Re: Re:

2017-07-11 16:37

Urážet Vlastenece zemi je v módě od židů od G.Sorose

#14121 Re: Re: Re: Re:

2017-07-12 05:13

#14120: Protirusská ambasáda - Re: Re: Re: 

 Kolaborante špinavá 

Urážet si můžete tak svoji matku ne Čecha a Vlastence o vás se to říct nedá.A jak můžu bejt Rus když píšu proti tomu divadlu co hrajete na národy Demence se nezapře :-D :-D.Škoda slov na debila s rozumem děcka podle vašeho chápání a nadávek vás typuji na 7let :-D :-D.A teď urážky na pravopis který je úplně v pořádku jak jste směšné prasstitutky od G.Sorose fuj 

Hlupák 
Syrachovec 21-22
Těžkosti s nemoudrými 
9,Kdo učí hlupáka,jako by slepoval střepy anebo budil spáče z hlubokého spánku.10.Kdo se domlouvá s hlupákem,jako by hovořil s ospalcem:ten se nakonec zeptá:Co je?"
Vyhni se mu a najdeš klid a nebudeš znechucen jeho ztřeštěností.14,Co může být těžší než olovo?Může mít jiné jméno než hlupák"?15,Lehčím břemenem je pisek,sůl i kus železa než člověk bez rozumu.

Protirusská ambasáda

#14122 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-12 05:30

#14121: Urážet russké vlastenece zemi je v módě od židů od G.Sorose - Re: Re: Re: Re: 

Neumíš česky - jak můžeš být Čech, ty prorusský kolaborante? 

Proti-EU ambasáda

#14123 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-12 05:43

#14122: Protirusská ambasáda - Re: Re: Re: Re: Re: 

 Přisluhuješ antičeské EU, jak můžeš být Čech, ty pro-EU kolaborante?

Protirusská ambasáda

#14124 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-12 07:45

#14123: Proti-EU ambasáda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Jelikož je Česká republika součástí EU (a to tak zůstane), nemohu dělat pro-EU kolaboraci. To ale v Russku nepochopíte, že prorusský kolaborante? 

Putin překvapil – postavil se na stranu Merkelové. Kruh se uzavírá?

#14125 Putin překvapil – postavil se na stranu Merkelové. Kruh se uzavírá?

2017-07-12 08:41

Putin překvapil – postavil se na stranu Merkelové. Kruh se uzavírá?

„Sdílíme priority německého vedení a jsme ochotni pracovat za jejich prosazování“ – uvedl V. Putin krátce před summitem G20. Byla to podpora, která překvapila i samotnou A. Merkelovou, když Kreml podpořil Berlín v korespondenčním sporu s Washingtonem o otázkách globálního obchodu (proti americkému protekcionismu), a to vzhledem k „diplomatické době ledové“ ve vztazích mezi Ruskem a Německem kvůli západním sankcím. Podle německé mutace amerického vydání Business Insider ruský vůdce tak připravil překvapení úřadu spolkové kancléřky v Berlíně. „Sdílíme priority německého vedení a jsme ochotni pracovat pro jejich prosazování,“  – řekl Putin v článku (zdroj zde).

Nejen vzhledem k antiruským sankcím, ale i vzhledem k naprosto rozdílným politikám Německa a Ruska (multikulti a homo politika) to může být prohlášení skutečně překvapivé, ale z hlediska „vyšší perspektivy“ to nic překvapivého není a jde pouze o výsledek dlouhodobého procesu, započatého v sedmdesátých letech, jehož společným jmenovatelem je konec hegemonie USA. Přičemž jedním za zásadních prvků tohoto procesu byl rok 89 a s ním pád berlínské zdi a – sjednocení Německa.

Sedmdesátá léta v USA – konec dolaru krytého zlatem a ropný šok k tomu

Tady se budu opakovat se zdůrazňováním faktu, že v té době začal prostřednictvím Kissingera a Nixona vývoz amerických technologií do Číny, který trvá dosud, a který byl skutečným počátkem konce USA, ale je třeba doplnit, proč se tak stalo. A když se na tehdejší situaci USA podíváme konkrétněji, uvidíme následující skutečnosti.

http://www.aeronet.cz