zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-10-30 18:58

Nesouhlasím s tím ,aby zde bylo právo Šaria,máme svoje zákony!!!!

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-10-30 19:00

#1: hudry - Případný zákaz je zbytečný 

 To je velmi rozumný názor. Naprosto souhlasím.


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-10-30 19:16

Musíme zachovat Českou zemi pro naše,české děti v pořádku a myslet na jejich budoucnost.Islámská demagogie je agresivní,teroristická a neuznává demokracii.Politici,kteří zde propagují islám by měli být zbaveni svého politického postu a ihned souzeni za vlastizradu a napomáhání šíření teroru a násilí. Jejich nezodpovědné chování přímo ohrožuje český národ a Česku zemi,kterou nám předali naši předkové a doufali, že svou zemi budeme zvelebovat a ne ničit,.

Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re:

2015-10-30 19:18

#25: - Re:  

Dobrý večer. Týká se to nás všech. Pokud by se taková úprava zákona podařila prosadit, změnilo by  se hodně. Stačí se podívat do komentářů. Islám zakázat nemůžeme, to bychom pohořeli, ale pokud zakážeme právo šaría, vlastně eliminujeme islám, ovšem naprosto legálním způsobem a zamezíme, tomu, čím nám islám hrozí. A ukažte mi jednoho, jediného muslima, který půjde žít do země, kde je právo šária zakázano zákonem, což je většina muslimských zvyklostí a kde může být postihován za praktikování tohoto práva.

Jak říkal Jára Cimrman, když nepřekočíš, tak podlez. 

Hezký víkend a díky za podporu a komentář.

                   S podzravem

                           Bc. Vladimír Holiš, autor petice.


Nepřihlášený uživatel

#30

2015-10-30 19:53

ISLÁM a Šaria mimo zákon - nutné

Nepřihlášený uživatel

#31

2015-10-30 19:59

Rozšířilo bych to o zákaz džihádu. Kdo to nebude dodržovat, ať odejde!
Dita

#32

2015-10-30 20:07

Proč je v tom textu tolik pravopisných chyb? Čím větší zastánce našich hodnot, tím horší vztah k mateřštině. Ostuda pane bakaláři :-/

 


Nepřihlášený uživatel

#33

2015-10-30 20:38

Na území České republiky nechť nadále platí zákony přesně jako do teď..tím myslím zákony ČESKÉ !! Přec jsme ČEŠI :)

Nepřihlášený uživatel

#34

2015-10-30 22:40

podepsal jsem a rád...

Nepřihlášený uživatel

#35 Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-10-31 01:35

#1: hudry - Případný zákaz je zbytečný 

 Souhlasím s Vámi. Náš trestní zákon je plně dostačující. Znásilnění, pedofilie, mnohoženství, násilí i domácí - vše je dle našeho zákona trestné. Ale je hlavně důležité, aby jsme ze svých pozic neustupovali a opravdu porušení zákona trestali. Jen bych doplnila zákaz zahalování celého obličeje kvůli identifikaci. Podepsání prohlášení s dodržováním našich zákonů, jinak trest a vyhoštění.....dobrá věc!! Naše země = naše pravidla. 

Tady je spíš nebezpečná jiná věc. Pokud jich bude víc, budou vytvářet sdružení a klást si svoje požadavky, jako stavba mešity, kde se pak mohou radikalizovat apod. Bydlím v Teplicích, tak vím o čem mluvím. K nám jezdí přes léto do lázní bohatší muslimáci z Kuvajtu, Jemenu a Libye a taky už to zkoušeli s mešitou za podpory Kubery, ale lidi to protestama zatrhli. U lázní mají jen svou malou modlitebnu.

Jinak já osobně bych islámskou ideologii zakázala, tak jak je zakázaný fašismus. Dle mého názoru to není jenom náboženství. Víru v Alláha jako takovou ať si klidně mají, na to jim stačí doma kobereček a kompas.


Nepřihlášený uživatel

#36

2015-10-31 06:28

V zájmu zachování našich životů a naší cti podepisuji tuto petici.V naší zemi platí naše zákony.

 


Nepřihlášený uživatel

#37

2015-10-31 07:14

Chtěla jsem se zeptat, zda tato elektronická petice bude mít právní hodnotu? Není třeba i papírová verze??? Děkuji za odpověď.

 


Nepřihlášený uživatel

#38 Re:

2015-10-31 07:53

#37: -  

 Samozřejně, že nemá právní hodnotu, petice musí obsahovat jisté náležitosti, jako například vlastnoruční podpis. 

Svatý Foter

#39 #GetRektIslam

2015-10-31 07:54

Ať zhynu jestli ustoupím!

Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Re:

2015-10-31 09:00

#38: - Re:  

 Dobrý den, jen bych rád upřesnil Vaše stanovisko - přikládám  právní názor.

Je potřeba zdůraznit, že petice nemá žádnou exekutivní či legislativní váhu, může tedy pouze upozornit na určitý problém, lobbovat za určitou věc, ale nemůže proces rozhodování přímo ovlivnit. Podstatné také je, že pro přijetí nebo vyřízení petice není rozhodující počet podpisů. I proto jsou bez problémů přijímány „elektronické“ petice, pokud jsou zaslány vytištěné a fyzicky podepsané alespoň jedním signatářem (například odesilatelem). „Elektronické“ podpisy mají váhu spíše mediální, ve stylu „petici již podepsalo více než XY sympatizantů“. I proto jsou irelevantní hádky o zdvojených podpisech a nemožnosti ověřit, zda podpis je pravý, když se „elektronickým podpisem“ v tomto případě myslí převážně jen vyplnění kolonky jméno, bydliště a kontakt, nikoliv stvrzení unikátním elektronickým certifikátem. 

Hezký den. Bc. Vladimír Holiš, autor petice. 

Ujišťuji Vás, že petice bude po ukončení, vytištěna a předána na místo určení.


Nepřihlášený uživatel

#41 Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-10-31 09:11

#35: - Re: Případný zákaz je zbytečný 

Dobrý den, rád bych v zákoně měl jednu větu. Zakazuje se jakékoliv uplatňování práva šaría, v České Republice, pod postihem vyhoštění. Tato citace v zákoně není! A navíc to co je v zákonech ohledně muslimů, je příliš obecné a nedodržuje se.  Proto ta petice. 

Díky za podporu a komentář.

                      Bc. Vladimír Holiš, autor petice

hudry

#42 Re: Re:

2015-10-31 09:52

#25: - Re:  

Stejně je zajímavé, jak tyhle masové bludy vznikají. To přijde nějakej samozvanej charizmatickej blbec. A ten začne hlásat, že se mu ve spaní opakovaně zjevuje (nebo že ho přímo posílá) Alláh, Bůh nebo jiná pohádková (nikým NIKDY neviděná) bytost a ten že jim vzkazuje, že musejí před ním klečet/ležet a že ho musejí na slovo (knížku nebo na 10 příkazů) poslouchat, poslouchat a poslouchat. A kdo toho "zprotředkovatele kontaktu" poslouchat nebude, tak ten přijde po smrti "tam dolů" (vařící olej apod.) zatímco ten, kdo ho bude poslušně poslouchat, tak ten přijde "tam nahoru", kde ho čeká (nudná?!?) věčná blaženost  a/nebo 72 věčných pannen hurdisek - chudáci chlapi, to přece musí být hrozná dřina!). A těmto blábolům uvěří postupně miliardy a miliardy lidí, kteří pak občas fanaticky a s posvátným potěšením vraždí ty lidi, kteří věří něčemu (trochu) jinému. Počty lidí bestiálně  zamordovaných ve jménu různých Bohů jsou hrůzostrašné, takže normální člověk se nutně musí stydět za to, že je taky člověkem. Různých náboženstev jsou stovky a je jasné, že lidí si (v drtivé většině) sami nevybírají/nevolí to jedině a pro ně správné nábožentství. Prostě automaticky přebírají víru obvyklou v místě kde se narodili. Takže domyšleno: kdybychom se narodili např. v Izraeli, tak bychom všichni byli obřezaní.

A bylo by stejně zajímavé se zeptat odborníků co se stane s lidmi, které tyto pověry nezasáhly, tedy např. kde skončí(li) po smrti neandrtálci, australští křováci apod. KDE? Víte to někdo?

P.S. A pokud nějaký bůh skutečně existuje, tak ČLOVĚK je jeho největší zmetek, který se mu podařilo dokonale zmrvit!

hudry

#43 Re: Re: Re:

2015-10-31 10:17

#42: hudry - Re: Re:  

Ještě pro upřesnění: to, že lidi jsou enormně zmetkovej produkt, to poznal i sám Bůh a proto je ze vzteku všechny utopil jako krysy (prý NEZABIJEŠ)! Až na toho Noea, ten pak plodil nové lidi, i když se pak evidentně jejich děti/sourozenci dopouštěly zakázaného příbuzenského krvesmilstva (stejně jako před nimi i Adamovy/Eviny děti)...


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Re: Re:

2015-10-31 10:25

#42: hudry - Re: Re:  

Bylo by ideální, veškerá náboženství vymýtit. Ale nejspíš by se to nepodařilo. Proto jsem ateistou. Ale u islámu, jak jsem již dříve uvedl  svůj názor, pokud výslovně zakážete islámské právo, pro začátek aspoň to oficiální, šariu, potlačíte v praxi praktikování islámské nesnášenlivosti. Kdyby se toto  opatření už dříve provedlo V Dánsku, Anglii, Švédsku, Francii a další zemích, nemuseli bychom dnes řešit takové problémy. Podívejte se na situaci v Dansku. Imigranti si kladou podmínky, existují paralení skupiny, ghetta, kde se aplikkuje islámské právo. vede to  k chaosu a rozkladu. A stačilo tak málo, zakázat výslovně v zákoně právo šaría a tvrdě potlačovat porušení zákona. Odhaduji , že cca 80% těchto problémů by se tímto relativně jednoduchým opatřením dalo řešit.

                  Hezký den

                           S pozdravem Bc. Vladimír Holiš, autor petice

             

hudry

#45 Re: Re: Re: Re:

2015-10-31 10:56

#44: - Re: Re: Re:  

Naprost s vámi souhlasím a vaši akci plně podporuji. Možná by bylo dobré ji argumentačně podpořit i tím, že součastí problematického "restitučního zákona" je i postupné totální oddělení VŠECH (27?) církví od státu. S tím by se už mělo začít a časem dospět k tomu, že církve budou pouze zájmová sdružení občanů (něco jako zahrádkáři či sběratelé pivních tácků). A aby tyto nové zájmové spolky získaly na legitimitě, tak by jejich stanovy (provozní řád) nesměly být v rozporu s platnými zákony této země, to je snad i právnímu laikovi jasné. A pokud se i "mimospolkové aktivity" všech církví (např. církevní sňatky na úrovni státních) zruší, tak je zcela mimo mísu ještě teď povolit případně rozšíření práv některých církví  nahonem i o "zvláštní práva" ("úřední" sňatky, vyučování ve školách, kuráti v armádě apod.) protože by bylo jenom na krátkou dobu a nestálo by to za související zmatky.

hudry

#46 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-31 11:37

#45: hudry - Re: Re: Re: Re:  

Možná své názory prezentuji až příliš podrobně, ale jde mi o to, že by se nově příšedším uprchlíkům mělo předem a velmi důrazně připomenout že ČR je (brzy bude) SEKULÁRNÍ STÁT, kde žádná církev (tedy nikoliv pouze islámská) nemá vůbec žádná práva, jež by mohla ovlivňovat/upravovat občanský život obyvatel ani hostů jinak než platné zákony


Nepřihlášený uživatel

#47

2015-10-31 11:57

naprostý souhlas nic islámského k nám nepatří,samozřejmě ani nelegální migranti,okamžitě je deportovat.

Anonymous

#48 Re: Re:

2015-10-31 14:03

#7: - Re:  

Zdravím. Po demonstraci na Míráku, ve snaze zvýraznit dosud mlčící většinu, jsem došel k nutnosti petice, ale narazil jsem

na Vaši. Cítím nevyváženost v informování veřejných prostředků o imi. i to, že imi. se stává prostředkem k získání bodů

v politikaření, což je naškodu skutečné věci stěžejního národního zájmu. Mám obavy z rozvinuté propagandy multikulti a

jejího neobvykle silného zázemí i co do šíře a rozsahu. Národní zájem by měl být prioritou jak vlády tak i opozice !

Rád bych s Vámi situaci konsultoval přímo. Asi mejlem nebo telef., či osobně. Ing. Karel Kopřiva, Královická 8/2098,100 00,

Praha 10, Tel. 274 812 771,  mob.-skype 778 538 650, SKYPE. Jinak dědek 83 let. Prosím a dík!

 


Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: Re:

2015-10-31 14:32

#48: - Re: Re:  

Dobrý den.  Moje jméno  je Vladimír Holiš, a můj telefon je 739 022 498. Email ladaholis@centrum.cz. Vše za předpokadu, že máte zájem oslovit  autora petice. Jinak děkuji za Váš zájem. 

                S přátelským pozdravem a děkuji za komentář.

                              Bc. Vladimír Holiš, autor petice


Nepřihlášený uživatel

#50

2015-10-31 16:52

Nechceme Víru koránu nechceme práva Šária,máme své zákony ,jsme Češi tak budeme ctít české práva ,