Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva


Nepřihlášený uživatel

#251

2016-04-13 21:22

Vážný pane řediteli, píši Vám tento email z několika důvodů.Jsem Čech a bojím se o svou zem a její budoucnost.Tou budoucností jsou naše děti a mládež. Nerad bych, aby mé děti byly ohroženi muslimy a islámem. Vyzývám Vás proto, abyste nebyl lhostejný vůči našim dětem a ochráňovalje před muslimy či islámskou propagandou. Vaší školu navštěvuje muslimka Eman Ghaleb, která na sociálních sítích a mediálně propaguje svou víru.Vyzývám Vás k tomu abyste tuto studentku vyloučil jelikož přestavuje nebezpečí pro další studenty a je zřejmé, že mezi nimi šíří pro-islámské myšlenky . Také protože nerespektuje školní řád co se týče pokrývky hlavy. Je to velice vážné a Vy jako ředitel nesete velkou zodpovědnost.
Děkuji

Nepřihlášený uživatel

#252

2016-04-14 06:21

Tu nieje čo riešiť !! Tak ako v islamských krajinách nie je povolené nosiť pri sebe znaky kresťanstva,nestávajú chrámi,je zakázaná biblia pod trestom smrti !!! Tak islasm musí byť zakázaný zákonom v europe!!! Toto nieje náboženstvo to je ideológia ako fašizmus a Hitler !!!


Nepřihlášený uživatel

#253

2016-04-14 09:44

Lze vytisknout i papírovou ? Děkuji

Nepřihlášený uživatel

#254

2016-04-14 11:18

Já souhlasím a budu bojovat proti hnusnýmu islámu zakázat a to okamžitě!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#255

2016-04-14 11:22

Nechci tu žít s islamisty, tudíž nevidím důvod, proč by se v ČR mělo uplatňovat jiné právo, než naše!

Nepřihlášený uživatel

#256

2016-04-14 13:27

To, co se ČR děje, nemá obdoby. Je tu tolerován fanatický islamismus. Lidskost je zde odsuzována a potlačována různými extrémistickými skupinami a vládními represivními složkami. Muslimové odsuzují a nadávají každému odlišnému člověku, který nesdílí jejich  názor a pohld na svět. Arabové veřejně odsuzují jakékoliv jiné rasy, etnika, národy, nenávidí homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu čili LGBT. Netolerují žádné jiné náboženství než islám. Veřejně odsuzují všechny obyčejné lidi, kteří nemají zájem vraždit nebo utlačovat rodilé Evropany. Zkrátka a jednoduše řečeno, lidskost a solidarita nemají v islámu a v současné islamizované EU místo.


Nepřihlášený uživatel

#257

2016-04-14 21:01

Pokud jim islám vyhovuje, ať si ho mají - ale u nich doma!
Nespokojený občan

#258 Islám

2016-04-14 21:08

Islám se mě nikdy nedotýkal, ale nastala podstatná změna. Nechci být nikdy někým nucena k tomu, co se mě z hloubi duše příčí. Tak nenávistné náboženství není nikde jinde, než v arabských zemích. úpokud jim vyhovuje, je to jejich věc, ale ať ho netahají tam, kam nepatří. Máme svou kulturu, tradice a jsme snad národem, který za svou svobodu, jazyk a další bojoval hodně dlouho. Takto si demokracii nepředstavuji. Jsme nazývání xenofoby...ale ať si každý z našich politiků jen představí, jak jeho dcera, vnučka...chodí v burce, nebo synové, vnuci bojují s těmi nenávistnými lidmi. Jejich náboženství hlásá, že bezvěrec, nebo křesťan se smí beztrestně zabít. A naše vláda místo ochrany svých vlastních lidí upravuje zákon o svobodě slova??? Pro koho, pro ně? Chci vystoupit z EU, je to agresivní organizace, která ničí národy...chce rozhodovat o všem. I USA má v každém ze svých států své vlastní zákony...tak na co si tady hrají? Jsem neskutečně zklamaná z vývoje v naší zemi.


Nepřihlášený uživatel

#259

2016-04-15 03:34

Včera bylo pozdě.

Nepřihlášený uživatel

#260

2016-04-15 08:24

Islám nepatří mezi naše křesťanské hodnoty.Nechci u nás víru,která je založena na netoleranci a násilí!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-16 12:16



Nepřihlášený uživatel

#262

2016-04-17 16:18

Jsme částí světové společnosti, která ve své historii draze zaplatila za temno středověku, kdy fyzická síla moci řídila, a bezprávně ovládala člověka jako jednotlivce, lidi jako skupiny, nebo celé národy. Je výrazem úcty k těm, na jejichž ramenou sami stojíme, abychom chránili těžce nabytou svobodu s demokracií a nenechali se zastavit na cestě po které jdeme, to je, na cestě k životu, který řídí síla ducha a světlo poznání, respekt k právům člověka na svobodný a šťastný život. Konat dobro proto, že je samo o sobě nejvyšší kvalitou života, je krédem stojícím vysoko nad náboženstvími a vírou jakéhokoli směru a výkladu, tím spíše, pokud je konání dobra chápáno jako podmínka pro získávání výhod, odměn, ať již v životě, nebo jeho posmrtné podobě. Patříme mezi tu část světové společnosti, která překonala mnoho ze středověkých praktik a principů, a proto je naší povinností tento práh civilizace šetřit a ochraňovat. Islám si musí položit otázku, proč je překážkou přirozenosti života. Odpoví-li si na tuto otázku správně, najde řešení ve vlastní reformě, kdy se zřekne právě středověkých reziduí v něm uplatňovaných. Než k takovému pokroku ale dospěje, je nutné jeho šíření a trpění v civilizovaném světě odmítnout. Vidím, že si mnozí lidé pletou humanitu a solidaritu s populismem a " pahumanitou ". Je velmi těžké uvěřit, že je nechtěným výsledkem odsuzování zla fialového a podpora zla růžového. Zlo je, ač v různých podobách, stále stejným zlem, a pokud rozhoduje zdravý rozum, postaví se proti němu. Svým podpisem pod petici chci napomoci zastavení šíření té formy islámu, která je vlastní podstatou zla. Pavel Šimral

Nepřihlášený uživatel

#263 Re: Islám

2016-04-17 16:38

#258: Nespokojený občan - Islám 

 Dobrý den, naprosto s Vámi souhlasím. V EU je demokracie rozhodování hrubě porušována a devastována. Vždy jsem byl pro EU, ale nikoli v této podobě. Domnívám se, že špičkám EU zachutnala moc a představují si, že vše vědí a umí nejlépe, trpí vizionářstvím, které je cestou do pekel. Říká se, že vše špatné je k něčemu dobré. Posledními " kousky " špiček EU se lidé probírají z " pohodlí ", snad i z rezignace. Už nemůže jít všechno " samo ", oslovme tedy co nejvíce známých a spojme se v úsilí k ochraně nás samých. Poslechněte si na youtube p. Farage ( europoslanec z GB ) nebo p. Sulíka, jak používají zdravý rozum. Určitě je nás velmi mnoho, kdo si zdravý rozum zachovali. EU není špatný nápad, ale jeho způsob uskutečňování je chybný. přirovnal bych ten případ k nemocnici, v níž se nikdo nevyléčí. Zbourat nemocnici není dobrý nápad, ale vyměnit zdravotnické praktiky a personál, to je jistě nápad lepší. Přeji pěkný den, Pavel Šimral.     


Nepřihlášený uživatel

#264

2016-04-17 22:30

Take nesouhlasím s tím co se nam děje.

Nepřihlášený uživatel

#265

2016-04-17 22:33

CHCU TADY MIT SVOBODU VYZNÁNÍ.

Nepřihlášený uživatel

#266

2016-04-18 21:02

Je to realita !!!!!
Karel

#267 Re:

2016-04-19 08:42

#265: -  

 To bude problém, spousta "odborníků" tu chce najednou některá nábožeství zakazovat, protože se jim nelíbí ...


Nepřihlášený uživatel

#268 Re: Stip islámu!

2016-04-19 09:05

#6: - Stip islámu! 

 zcela souhlasim, islam do Evropy nepatri, at si zustane na pousti atd.  jsou to barbarove co nemaji úctu k lidskemu zivotu a vůbec...!!!


Nepřihlášený uživatel

#269

2016-04-21 07:47

V zásadě by měla petiční akce směřovat k doplnění § 403 trestního zákona, a to následujícím způsobem:
(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, ideologii nebo náboženství, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

Na místě by bylo také doplnit § 405 trestního zákoníku:
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, fašistické, komunistické, nábožernsky motivované nebo jiné genocidium nebo jiné zločiny proti lidskosti nebo válečné zločiny nebo zločiny proti míru a jiné zločiny nacistů, fašistů, komunistů, církví a náboženských hnutí proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
Realista

#270

2016-04-21 10:12

Nechci brát do své země žádné "uprchlíky" Ne že bych byl rasista, xenofob nebo jiné nálepky, jimiž mě častují ti, kteří nemají dost argumentů, aby dokázali obhájit svůj názor, ale čistě proto, že oni si, jak se již mnohokrát prokázalo, naši pomoc nezaslouží. Pozveme sem velkoryse syrské a irácké rodiny a oni pláchnou do Německa, že to zde pro ně není dost nóbl. Přijmou je v Německu a místo vděku se začnou dovolávat svých výjimek, šátků, modliteben, sundávání křížů, halal jídla. Tak kde to proboha jsme? To je jako když si pozvete domů chudáka z ulice, ať si v kuchyni sedne a on že mu to není dost dobré, že chce raději na terasu, tak mu uvaříte knedlo vepřo zelo a on že to on nejí, že chce něco jiného. Nalijete mu minerálku a on, že chce šampaňské. Tohle není chudák uprchlík, který potřebuje zoufale pomoc, ale pouhá vyžírka zneužívající naši dobročinnosti a naivity. A jestli se někdo takových vyžírek zastává, pak je asi stejný jako oni, že jej jejich podlý prospěchářský charakter tolik učaroval. Ano, lidé v nouzi pomoc dostanou, ale musí přijmout kulturu naší země, zvyklosti naší země a nesmí si diktovat, že to bude podle nich. Mě by ani ve snu nenapadlo, že bych se v nějaké muslimské zemi doprošoval svých zvyků, stěžoval si, že mě uráží islámské znaky na budovách, halekání muezinů apod. Žádné právo není automatické, vše musí být podepřeno povinnostmi, závazky ke společnosti, v níž žiji a jejichž výhod využívám. Na to jaksi křiklouni, kteří se stále ohání lidskými právy imigrantů, pozapomínají.

Realista

#271 Re: Re:

2016-04-21 10:19

#267: Karel - Re:  

 Zakazovat, protože tato náboženství jsou sama netolerantní a xenofobní vůči ostatním. Každá tolerance má svoje meze, nelze tolerovat to, co samo netoleruje. Tak jako byla postavena mimo zákon ohavná ideologie nacismu, tak by měl být postaven v demokratické zemi mimo zákon komunismus a především pak totalitní islám, který se rozlézá světem jako rakovina, která požírá všechny zdravé buňky svobody, demokracie a lidských práv. Ale těžko to vysvětlovat sympatizantovi této nenávistné ideologie, který má klapky na očích a vidí jen to, co chce.


Nepřihlášený uživatel

#272 Re:

2016-04-26 22:03


Nepřihlášený uživatel

#273 Re: Re:

2016-04-26 22:36

#5: - Re:  

 

 Mimo meritum věci...:

"Náboženství Boha poutá. Vy Ho uvolňujete. My to zvládneme.  Ale vy si to odskáčete!"  (Volně podle Karla Čapka, Továrna na Absolutno. Proroctví pronáší světící biskup Linda v záchvatu jasnozřivosti pod vlivem Absolutna)


Nepřihlášený uživatel

#274 Re: Re: Re:

2016-04-27 20:37


Nepřihlášený uživatel

#275

2016-05-10 09:08

Jak to vypadá, když je muslimů víc? Jde o holý život. Nechápu, proč to nechávají pokračovat k podobným poměrům, jaké jsou okolo Izraele. Ne všichni jsou tak skvělí válečníci, jako Izraelci. 

    Evropská unie vznikla kolem motivace "Zabraňte válce za každou cenu".  To, co vyvádí teď, vede nejkratší cestou ke genocidě Evropanů. To jsou paradoxy.