Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice Za zrušení soukromých exekutorů


Anonymous

#726

2012-12-02 21:36

NIČÍ LIDEM RODINY A ŽIVOTY!!!

Nepřihlášený uživatel

#728

2012-12-06 23:26

a ještě jsou arogantní !!!!!

Nepřihlášený uživatel

#729 Názor

2012-12-13 11:19

je to hrozné tolik lidí bez domova někteří nemají ani na základní potraviny nebo na léky které nutné potřebují .hlavní je že politici mají pořád málo.vládne tady anarchie.Julia.G

Nepřihlášený uživatel

#730

2012-12-25 07:32

Jak to že to národ dopustí?
Gabriel arch.

#731 Protiústavní - porušující všechny mezinárodní dohody - zločinci !

2012-12-26 11:06

Národe vzpamatuj se !! Všichni do boje proti Exekutorským hyenám a jejich lichvářským praktikám !! Vědomě porušují základní listinu práv a svobod , Ústavu ČR a mezinárodní práva ! Kdo jediný "prosperuje" v dnešní zlé době - EXEKUTOŘI A JEJICH PRÁVNÍ ZÁSTUPCI LICHVÁŘI !! Jen úřad Přerov Vrána ukradne přes 1 miliardu kč ročně !!! Má 190 zaměstnanců a každý z nich má minim. plat 50 tis a ti jeho vymahači kteří ani neumí pořádně česky a dokonce je tam jeden který ani nedochodil zvláštní školu (!) si dokážou doslova nakrást a to s použitím násilí i 400 tis. tzv vránovské provize !!!! To že kradou tam kde evidentně nemají co dělat to oni ví ale je jim to těm zločincům jedno !! A naše ministerstvo spravedlnosti ??- tam "pan" ministr Blažek a jeho manželka EXEKUTORKA (!!!!) BLAŽKOVÁ ...... tak takový "dohled" mají naši největší zloději a zločinci exekutoři !!!!! Nebojte se jich !!! Jsou to prach obyčejní lichváři a zločinci !!! A žaloba do Štrasburku je prakticky připravena !!!

Nepřihlášený uživatel

#732

2013-01-04 21:57

Dnešní český národ je doslova ožebračován a terorizován těmi co říkají exekutoři , vykonavatelé , vymahači práva ! Nenormální a vraždící systém který používají naši zloději pard. exekutoři nemá v Evropě obdoby a patří mezi kriminální a vysoko závažné trestné činy těchto nenasytných prasat ! Nastává pravý čas jim to vše vrátit i s úroky za všechny kterým tito zločinci hrubě ublížili a odsoudili je doživotně žebračit !! Je nás už mnoho co nemáme co ztratit a proto je třeba zamezit dašímu zabíjení lidí a dětí těmito příšerami a lichváři kteří se skrývají za jméno exekutor ale přitom jsou to prach obyčejní vrazi a teroristi ! Vrána , Smékal , Prošek a jeho teroristická a zlodějská komora která místo lidem pomoci je nechává jako kořist sežrat těmto nenažraným a krvežíznivým netopýrúm ! Lidi spojte se proti zlu a bezpráví !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monika

#733 VY ŠMEJDI, VOLTE RADĚJI KARLA, NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:32


http://radek-velicka.cz/?p=2094
Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?

K samotnému Havlovi prohlásil: „“Tudíž jsem se opravdu naučil od vynikajícího učitele, co tento úřad obnáší.“ A že je Havel pro něj nedostižným vzorem. Jak to myslí s tím vzorem? Třeba je ten vzor v tom, jak se na Havla v devadesátých letech díval Karel Kryl: „Král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem. Pod střechou velký partaje se u koryta sejdem.“ Tak vkusně Havla a jeho prezidentování Karel Kryl označil.

To je asi ten nejlepší knížecí vzor. Kníže Karel už v partaji u koryta je. Šmelinářský šmejd to je celá TOP 09 s Kalouskem v čele. A nad tím vším spící duch a prezident, kterému sice nebudete rozumět, ale budete vědět, že jeho názory se nemění.

Jeho slib, že EU pro něj není do budoucna jako superstrát realitou, trošičku pokulhává, když víme, že je členem Bildebergu. Organizace založené nacistou a šlechticem, které jde o globální ovládnutí světa. Potom se zaručil, že jako prezident chce bojovat s korupcí. Která prezidentská pravomoc to umožňuje, tak to už neřekl. Ale asi to nebude tak horké, jelikož s korupčníky a s Kalouskem mohl bojovat již dnes a neučinil tak.

Proto co se mu dá uvěřit, tak pouze jedno, že by byl schopný, leda tak pokračovat v přerušených právdoláskařských zhovadilostech Havlových. Přetřásat prázdnou slámu a škodit. Vymýšlet blbosti a ty mediálně s úsměvem chytráka prodávat a usínat, kudy by chodil. Děkujeme, nechceme.

Snad nikdo nechce, aby měl zase Karel Kryl pravdu: „Jel krajem divný kníže, a chrpy povadly, když z prstů koval mříže a z paží zábradlí, on z vlasů pletl dráty, měl kasematy z dlaní a hadry za brokáty, zlá slova místo zbraní…“
OLDA.II

#734 EXEKUČNÍ ZÁKON JE ZLOČIN PROTI SLUŠNÝM LIDEM TAK JAKO NYNĚJŠÍ AMNESTIE, KTERÁ ZVÝHODŇUJE GAUNERY!!!

2013-01-18 16:30

CELÝ PRÁVNÍ SYSTÉM V ČR V MNOHA PŘÍPADECH SLOUŽÍ ZLOČINCŮM A TRESTÁ NEVINNÉ,ČAS JEDNOZNAČNĚ PROKÁZAL, ŽE SE NEDOSÁHLO NĚŽNOU REVOLUCÍ ZMĚNY K LEPŠÍM MEZILIDSKÝM VZTAHŮM VE SPOLEČNOSTI, ALE OPAK JE REÁLNOU SKUTEČNOSTÍ. TAKŽE JEDNO ZLO BYLO NAHRAZENO VĚTŠÍM ZLEM, KDE SE APLIKUJE PSYCHICKÝ PRÁVNÍ A FINANČNÍ TEROR NA PROSTÝCH OBČANECH V MÍŘE DŘÍVE NEPOZNANÉ. JEDNÁ SE O POLITICKÉ, PRÁVNÍ A EKONOMICKÉ MAFIE, KTERÝM BLAHO PROSTÝCH OBČANŮ JE LHOSTEJNÉ A JELIKOŽ MAJÍ PENÍZE S MOŽNOSTÍ UPRAVOVAT ZÁKONY K OBRAZU SVÝCH POTŘEB TAK TAKTO ČINÍ A NIKDO Z LIDÍ JIM V TOM NEMŮŽE ZABRÁNIT, NEBOŤ ONI SI Z DEMOKRACIE VYTVOŘILI ZÁSTĚRKU PRO APLIKACI ZLOČINU VÝŠE POPSANÝM ZPŮSOBEM. LIDÉ, KTEŘÍ NEVĚŘÍ V ZÁKONY BOŽÍ A JEJICH SPRAVEDLNOST BEROU TUTO TERORISTICKOU VÝZVU Z LIDSKÉHO POHLEDU TEDY NA TEROR REAGUJÍ TEROREM, KTERÝ SE VE STÁLE VĚTŠÍ MÍŘE ROZŠIŘUJE NA PLANETĚ ZEMI Z DŮVODU TOHO, ŽE VLÁDY NECTÍ ZÁKONY BOŽÍ A CÍLENĚ PROSAZUJÍ ZÁKONY ANTIKRISTA.JEJICH ČAS SE VŠAK POMALU, ALE JISTĚ BLÍŽÍ KE KONCI. ODSTRANĚNÍ VLÁD TĚLESNÝCH CHTÍČŮ JE NEBYTNĚ NUTNOU PODMÍNKOU PRO POZITIVNÍ POSUN K DOBRU. JIŽ NEVĚŘÍM, ŽE ZLO MOHOU PŘEMOCI LIDÉ, ALE PLNĚ SPOLÉHÁM NA ZÁSAH STVOŘITELE S OSOBNÍM JMÉNEM JHWH. TAK LIDE ZOTROČENÝ, POZVEDNĚTE SVÉ PONÍŽENÉ ŠÍJE A ZDEPTANÁ SRDCE A ŘEKNĚTE SVÉ HLASITÉ NE PRO VLÁDY LIDSKÝCH CHTÍČŮ A VĚZTE ŽE NIČENÍ DUŠÍ VAŠICH BLIŽNÍCH LIDMI ZE SOUKROMÉHO SEKTORU S NÁZVEM EXEKUTOR,KTERÝ JE INSTALOVÁN VAŠIMI ZVOLENÝMI ZÁSTUPCI MUSÍ SKONČIT A STÁT MUSÍ GARANTOVAT PLACENÍ DLUHŮ FORMOU NEODKLADNÉHO A ROZUMNÉHO OBSTAVENÍ POVINNÝCH, ABY DLUH BYL CO NEJDŘÍVE ZAPLACEN S PŘIMĚŘENOU SANKCÍ. BANKY MAJÍ NAŠE PENÍZE ROKY A PLATÍ NÁM STÁLE MENŠÍ ÚROKY Z ULOŽENÝCH PENĚZ I TO JE ZVRHLOST A NA DRUHÉ STRANĚ POTŘEBNÉ ODÍRAJÍ VLADOU A PARLAMENTEM INSTALOVANÍ ZLOČINCI S NÁZVE SOUKROMÝ PODNIKATEL- EXEKUTOR. HANBA TAKOVÉ VLÁDĚ A VŠEM VOLENÝM ZÁSTUPCŮM LIDU, KTEŘÍ JEHO OPRÁVNĚNÉ ZÁJMY NEHÁJÍ!!
Mirek

#735 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:46


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.
Veru

#736 Re: Re:

2013-01-28 23:07

#23: - Re:

Kdyby byli aspon vysokoškolsky vzdělaní...individum,co si políčilo na mě,vypadalo a především se chovalo tak,že má za sebou spíš dlouhodobou školu vymahaček(tím myslím ilegálních vymahaček) a za sebou měl ještě jedno individum,které bylo jen hromada svalu bez mozku-tak 2 metry deset vysoký.No,ale když neoprávněně hrábnul po přítelových klíčích od auta,které ležely na stole,muj výskok do stojící hroudy svalu,hrouda neustála,zakopla o,válející se na zemi,dětskou hračku a rozplácla se v celé své váze :-D na zem...pak už to bylo rychlé-doslova jsem je s přítelem vykopala z bytu ,zavolala policii,nahlásila pokus o krádež a obavy,zda se nejedná o faleš.vykonavatele,vzhledem k postupu exekuce.Legalní Zloději,tyrani a hlavně bezpáteřní,bezcitné svině!!!bych jim všem,kteří se chovají,jako hovada,přála,aby jednou přišly o všechno,ale se vším všudy!!!pod most s nima!!!ale co,ono na každého zlého člověka jednou dojde!!! KARMA FUNGUJE :-DDD

 


Nepřihlášený uživatel

#737

2013-01-30 10:41

Zločinecká mafie.

Nepřihlášený uživatel

#738

2013-02-02 13:00

Tito paraziti ničí lidské životy, jsou to obyčejné kriminální živly, podporovaná státem, ve kterém vládne organizovaný zločin a bují ekonomicko-mafiánský fašismus.

Nepřihlášený uživatel

#739

2013-02-02 20:42

chtěl bych věřit,že můj podpis budek něčemu

Nepřihlášený uživatel

#740

2013-02-02 21:14

Podle mého,jsou zbyteční.Vždycky to šlo bez exekutorů a ted by to nešlo? Jsou nestoudní,okrádají ,neřídí se žádnými zákony.A za pár půjčených korun zaplatíme statisíce.

Nepřihlášený uživatel

#741

2013-02-02 22:58

Jsem pro zrušení soukromých exekutorů pro jejich podvodné asociální chování , nechutné obohacování a bestiální bezcitnost.Jsou pro mne teroristickou organizací.

Nepřihlášený uživatel

#742

2013-02-03 02:56

Protože syn nečekaně onemocněl schyzofrenii,stála nás exekuce půl milionu korun a psychický téměř kolaps.(hypotéka),abychom ho zachránili před celoživotním problémem,Podotýkám,jsem důchodci a pro záchranu syna jsme obětovali veškeré celoživotní úspory

Nepřihlášený uživatel

#743

2013-02-03 03:13

Nemám co dodat....mohu jen souhlasit.Z.Hájková

Nepřihlášený uživatel

#744

2013-02-03 10:41

Soukromí exekutoři=státem povolená lumpárna,aby se nabalili lumpi co si říkají-podnikavci,podnikatelé,podvodníci.Který blbeček přišel na to,aby se taková instituce dala do rukou ještě větších zlodějů?!!!
Vybrat přezdívku realita

#745 Předmět

2013-02-03 11:29

Napsat komentář...Likvidace vlastniho naroda pomoci exekuci, proti kterym neni obrany, je dosud v civilizovanem svete neznamy zlocin. Bagatelni dluhy do vyse 10000,-Kc, kterych je nejvice, projednavaji soudy bez ucasti dluznika. Staci udani udajneho veritele o tom, ze dluzite. Soud nezkouma pravdivost udaje veritele, dluznika neni povinen pozvat k jednani a automaticky naridi exekuci. O exekuci se dozvite az od exekutora, ktery vam bez vaseho vedomi zablokoval konto, nahlasil vec vasemu zamestnavateli, zablokoval nemovitost u katastralniho uradu. Vase obrana je nulova, jelikoz odvolani k vyssimu soudu vam prinese odpoved, ze se tento soud nezabyva zkoumanim existence a vyse dluhu, neni to v jeho pravomoci. Odvolani navic nema odkladny ucinek pro konani exekutora. Znamena to, ze vase konto zustava zablokovano, vas majetek muze byt odvezen a prodan, aniz by bylo soudem rozhodnuto o vasi vine, nebo nevine. Soud se s tim u bagatelnich dluhu neni povinen zabyvat, rozhodujici je pozadavek toho, kdo se vydava za veritele. Vase zakladni lidske pravo, hajit svou pravdu predlozenim dukazu u soudu, je vam samotnym soudem odepreno, muzete se jit obesit nebo vzit pravo do vlastnich rukou, za coz si pujdete pravdepodobne ''sednout''. Kdo chce prezit, musi zaplatit vymysleny dluh i s prislusenstvim. Prislusenstvi v reci pravniku znamena odmena exekutorovi, pravnikovi a soudu, ktery se konal bez vasi pritomnosti, jelikoz o vasi pritomnost u soudu nikdo nestoji. Byl jste oznacen dluznikem, coz je horsi, nez byt oznacen vrahem. Horsi v tom, ze i vrah ma narok na obhajobu , zatimco stokorunovy dluznik tuto moznost nema. Jde o jasne vydirani s prihlizenim statu. Obeti muze byt nepreberne mnozstvi. Na kazdeho lze ukazat prstem. Z dluhu 1000,-Kc se vykasiruje 40 000,- zcela bez prace, staci na to jeden dopis s kulatym razitkem.

Nepřihlášený uživatel

#746

2013-02-03 12:55

Sokromý exekutor je zlovůle současné vlády,kdy soukromé osobě dává pravomoci bez omezení brát druhé soukromé osobě majetek!!Tento úkon by měl být zásadně v rukou soudu a státních soudních exekutorů!Jen tak se dá zajistit právnost a správnost s kontrolou jejich činnosti!

Nepřihlášený uživatel

#747

2013-02-05 09:04

Je to zlodějna podporovaná státem.

Nepřihlášený uživatel

#748

2013-02-05 12:44

Povinnost neznamená sebezničení. Ekonomické kroky vlády vedou k tomu, že slušný člověk se může dostat doživotně do dluhové pasti. Žádná vyspělá společnost nesmí něco podobného připustit, aby slušný člověk neměl možnost své závazky splnit jen proto, že se stát chová jako lichvář a asociál.

Nepřihlášený uživatel

#749

2013-02-05 19:42

Většina z exekutorů jsou lumpové a parazité, kteří se přiživují nejen na neštěstí druhých, podporují lichváře a podvodníky - ale kradou i tam, kde nemají žádné nároky.
Brekeke

#750 Re: Bohužel, někteří soudci vůbec nekontrolují, zda je nárok na exekuci oprávněný a podepíší příkaz

2013-02-05 19:50

#746: -

Bohužel, někteří soudci vůbec nekontrolují správnost nároku na exekuci