Pro klidnou a bezpečnou Kutnou Horu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Pro klidnou a bezpečnou Kutnou Horu


Nepřihlášený uživatel

#51 Hodili Vám návnadu a chytili jste se!

2012-04-17 00:01

Že jsou kasárna kachna je jasné všem rozumným lidem mimo KH Beverly Hills (dobrý název). Že taková kachna způsobí davové šílenství je taky jasné. Proč se tak stalo? .... skutečná
kauza je KH TEBIS a dovolím si spekulovat, že Kasárna plní roli mrkve před oslíkem. Velké věci se mezitím odehrávají před branou TEBISU, kde jsou stovky milionů ve hře.

Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re:

2012-04-17 00:08

#38: - Re:

Vážená protirasisticky založená dámo,

jestli Vám je zle nad podpisy lidí,kteří mají zájem o klidné žítí ve svém městě,tak mě je zle z toho,co ti cikánští

darmožrouti v naší republice provádějí.Poslední ukázkový případ z Břeclavi,kde mladého slušného chlapce

zmrzačili do konce života,TOTO JE TEN RASISMUS !!!Kdy už se konečně národ probudí a začne něco řešit,když stát a měsští

úředníci jsou na tuto spodinu státu krátcí.Toto asi byla ta společná hra,jak Vy si představujete.Toto chcete dopustit

v Kutné Hoře ??? Neznám člověka,který by si nechal mrzačit své dítě touto lůzou společnosti.Rasistické komentáře jsou

jen vyjádřením slušných občanů nad tím vším svinstvem,co zde cikáni provádějí.

nell

#53 Re: ??

2012-04-17 01:06

#9: RoderickB - ??

hmmm, hezky dušínovský přístup :)  jen bych rád znal přesnou definici sociálně slabých spoluobčanů (a způsob jejich odlišení od těch nepřizpůsobivých); myslím, že do sociálně slabé vrstvy dnes nevědomě spadá více než 75% současných důchodců a naprostá většina tělesně, mentálně a jinak významně zdravotně postižených spoluobčanů. bohužel o ty se tu ale nejedná, není-liž pravda?? velmi nerad bych proto podporoval integraci takových "sociálně slabých spoluobčanů", kteří dlouhodobě patrazitují na sociálních dávkách nás, dosud soběstačných...

.... konečně také silně pochybuji o logice úvahy, že integrování této tzv.sociálně slabé skupiny fakticky pomůže zlepšení jejich situace, natož pak jejich vzájemné motivaci k dosažení změny tohoto stavu vlastním přičiněním...


Nepřihlášený uživatel

#54 Facebook

2012-04-17 18:46

Informace o této problematice můžete získávat parvidelně na facebooku: http://www.facebook.com/pages/Ob%C4%8Dansk%C3%A1-iniciativa-Pro-klidnou-a-bezpe%C4%8Dnou-Kutnou-Horu/218168904954294

Martin Smetáček
Veronika

#55 Poděkování

2012-04-17 21:14

Moc děkuji Všem, kterým záleží na Kutné Hoře a chtějí zabránit tomuto nesmyslnému projektu. O to víc, že na rozdíl od lidí z městského úřadu za to nejsou placeni. Díky za mě i za moje děti.
Fanda

#56 Sledujte na Facebooku

2012-04-17 21:15

Informace o dění kolem kasáren můžete sledovat na Facebooku

http://www.facebook.com/BezpecnaKutnaHora

Nepřihlášený uživatel

#57 Re: danda

2012-04-20 15:58

#14: -

Souhlasím.Zrovna v této lokalitě-Školní ulice,kde má být výstavba Azylového domu pro matky s dětmi,je dům který má dva vchody je zcela vybydlený a zůstalo tam cirka 6 nájemníků,takže zhruba 7 bytů je je již několik let prázdných.Je to ostuda našeho vedení města.Sedím tam jen samí mafiani,jinak si to nedovedu vysvětlit.Vše v tichosti a vytřískat z toho co nejvíc.Těm se nejedná o ty sociálně slabé,jak uváděj,ale o to co nejvíc získat z dotací EU.Je mi z nich špatně.


Nepřihlášený uživatel

#58

2012-04-20 16:37

Za komunistu nas mama nepustila ani do kina,protoze se okolo kasaren valeli ozrali vojaci,ted pritocke deti budou mit zase smulu,neb se tam budou valet jeste horsi individua...........!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#59

2012-04-20 16:46

Nemyslím si, že by vybudování bytů pro sociálně slabé v bývalých kasárnách přineslo něco dobrého. Určitě by se našlo jiné, lepší využití.

Nepřihlášený uživatel

#60 Mily pane,kdyz si jich par vezmete na myti vaseho auta,tak nam prokazete velikou sluzbu!

2012-04-20 16:51


Nepřihlášený uživatel

#61

2012-04-20 18:29

Tato petice je rozhodně na místě ,ale součastní radní na tom správném místě nejsou .Měli by jej opustit dříve než nadělají více škody!

Nepřihlášený uživatel

#62 petice

2012-04-20 20:23

Petici určítě podepíšu nechci se bát až moje dítě půjde ze školy a někdo ho zmlátí kvuli cigaretě nebo pár korunám jako tomu bylo v Břeclavi kde mladý kluk je do smrti postižený.

Nepřihlášený uživatel

#63 Dotaz

2012-04-20 22:53

Kdy začne fungovat ten kutnohorský "Chánov" v Přítokách?
Lada

#64 Re:

2012-04-21 12:06

#1: Pískle -

Já osobně si myslím, ať bydlí tam kde teď jsou. Rozhodně ne sdružovat  tento problém do jednoho objektu. Kutná Hora jako celek je památkově chráněná a zařazená do UNESCO a to občany i vedení města zavazuje. Především musíme mít zájem na tom, aby návštěvníci Kutnou Horu vnímali pozitivně a vraceli se eventuelně ji doporučovali dalším potencionálním návštěvníkům. Spousta pracovních míst závisí právě na cestovním ruchu a když si lidé řeknou, že Kutná Hora je plná zlodějů  a dají si echo - n i k d o  nepřijede a pracovní místa nebudou ani pro ty, co zde již žijí - natož pak pro nově příchozí nepřizpůsobilé občany. Jeďte se třeba podívat do Ústí nad Labem. Tam tento problém ožívá kolem poledně a přetrvává do pozdních nočních hodin. Auto si určitě na náměstí zaparkované nenecháte natož, abyste tam chtěli žít!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#65 Vydělávejte 2% denně

2012-04-21 15:24

Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://just-been-paid-czech.webnode.cz
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.

Nepřihlášený uživatel

#66 Realita

2012-04-21 17:52

#9: RoderickB - ??

Vy sám v dané lokalitě máte svou nemovitost? Nebo snad zde přímo bydlíte? Pohybují se Vaše děti v této části Kutné Hory? Pokud by tomu tak bylo, nikdy by Váš příspěvek nemohl být napsán.

Termín sociálně slabý v kontextu uvedeného účelu chápe snad každý racionálně uvažujicí jedinec. Vězte, že samoživitelky s dítětem, které nemají kam složit hlavu, a blahosklonné zastupitelstvo jim pomůže v jejich nelehkém údělu, to věru nebudou. Všichni víme kdo by tam měl "bydlet". Kdo si to nechce přiznat a ohání se nějakým pseudohumanismem nebo čímsi podobným, je mimo realitu.

Plně souhlasím s tím, že izolace problém "sociálně slabých" neřeší. Ovšem neřeší jej ani to, že zastupitelé nastěhují toto etnikum mezi naše, doposud klidné, bezpečné a krásné, domovy. Mezi domovy našich rodin, mezi naše rodinná zázemí, na která v tváři potu dnes a denně vyděláváme. Tvrdě pracujeme a platíme daně, abychom mohli klidně žít. V bezpečí, v radosti, ve zdraví. Investice do bydlení patří dnes mezi největší a nejzásadnější rozhodnutí v lidském životě. Zvolili jsme si žít svůj život v Kutné Hoře. Chceme zde vychovávat své děti a spokojeně žít. Bez strachu. Bez obav. Snaží se snad statutáři města, Ti které jsme si v dobré víře zvolili, abychom svých rozhodnutí po zbytek života litovali?


Nepřihlášený uživatel

#67 Re: vladimir dupal

2012-04-21 17:57

#16: Vladimir Dupal - vladimir dupal

Pane Dupal, Vy v KH nebydlíte a chcete tvrdit, že přesun obyvatel z Neškaredic do města je správné? Kolikrát jste v Neškaredicích byl? Víte vůbec jací "sociálně slabí" zde žijí? Myslel jsem si o Vás, že jako vysokoškolsky vzdělaný člověk dokážete i reálně uvažovat, ale Váš příspěvek mě utvrdil v tom, že tomu tak není. A pokud se má jednat o nějaké populistické gesto, tak to se Vám tedy moc nepovedlo.

věra

#68 reakce

2012-04-21 20:31

#9: RoderickB - ??

Nechápu jak někdo může napsat tento názor,vy tam asi nemáte pozemky pokud by tam byli startovací byty pro mladé rodiny a matky s dětmi tak klidně proč ne.Ale pokud tam nastěhujou cikány a podobnou verbeš která práci vyděla jen v televizi nebo ve zlích snech tak to nechápu,každý si brání jen svoje majetky už jen kvůli tržní cenně nebo klidné lokalitě.


Nepřihlášený uživatel

#69 Re: Re: ??

2012-04-22 19:08

#10: Martina - Re: ??

Tak si je nastěhujte k sobě.


Nepřihlášený uživatel

#70

2012-04-23 11:09

Nechápu vaše komentáře přátelé... znám spoustu obyvatel Žižkova a ani jednoho s "obrovským domem a nízkým plotem". A i když odsud nepocházím, naprosto je chápu. Ty lidi si tam něco celý život budují, jsou lákáni na klidnou lokalitu, ideální pro rodiny s dětmi. Zadluží se (protože kdo si může dnes dovolit relativně slušné bydlení bez úvěru či hypotéky), dřou jak "blbci" a najednou co... Vy humanitní dobrodinci... žijete tam? Už jste mluvili s někým, kdo měl tu pochybnou čest žít poblíž vodácké ubytovny, když tam "sociálně slabí" bydleli? Jak slušně se chovali, jaký pořádek udržovali, jak se nezvýšil počet krádeží, jak..., jak...? A co Přítoky? Většina obyvatel má malé děti...
A propos... když už se tu oháníte fámami, Tebisem apod... slyšeli jste všechny??? Například PROČ je chtějí stáhnout z Neškaredic??? Já jich slyšela spoustu, jedna je odpornější a směšnější než druhá. A úřad pořád mlčí. PROČ ASI?

Nepřihlášený uživatel

#71

2012-04-23 15:40

Chci Kutnou Horu klidnou.

Nepřihlášený uživatel

#72 Chci Kutnou Horu klidnou, krásnou a bezpečnou pro mé děti

2012-04-23 16:49

Zkuste jít s dětmi na Spartu na hřiště. Člověk by si řekl, tam jsou mé děti v bezpečí, na čerstvém vzduchu, hrají fotbal. ALE....to by nesměli v blízkých staveních bydlet sociálně slabí v troskách. Do včerejška mi to nevadilo, až do té doby co jsme narazila na několik použitých odhozených injekčních stříkaček!!! Kam tohle město spěje? Začalo to Foxconem a skončí "kasárnami". Škoda veliká.

Nepřihlášený uživatel

#73 Re: reakce

2012-04-23 18:13

#68: věra - reakce

Musíte s nimi mít zkušenosti ze zvlášt. školy, tolik chyb se ani nedá svádět na počítačovou slepotu

taky Lenka

#74 Re: ??

2012-04-23 20:58

#9: RoderickB - ?? 

 A připadne Vám rozumné shromažďovat sociálně slabé všechny na jednom místě? Mě osobně tedy ne!!!!!

qixx

#75 takhle tedy né!

2012-04-23 23:05

Proč se ten prostor nevyužije nějak jinak je to poměrně velký komplex proč tam není domov důchodců, dům s péčí napřiklad pro postižené, skladovací prostory, kancelářské prostory, výrobní prostory, a určitě se dá vymyslet dalších 100 lepších řešení.

Tohle město nepotřebuje nové obyvatele, Tohle město potřebuje pracovní místa! průměrná nezaměstnanot je tuším okolo 10% K čemu sem stahovat lidi když nebudou mít kde pracovat. To už se tam rovnou může přestěhovat pracák a sociálka.

Proč město nenabídne prostory menším firmám které by vytvořily nové pracovní místa. Naschvál píši menším protože další foxconn nepotřebujeme.

Tohle město jde opravdu od deseti k pěti.

vzpomeňme jen třeba na Pivovar, Nemocnici, TEBIS

njn drobný na kafíčko jsou potřeba :D