Pro klidnou a bezpečnou Kutnou Horu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Pro klidnou a bezpečnou Kutnou Horu


Nepřihlášený uživatel

#76

2012-04-24 00:11


Zdravím všechny kutnohořany a věřte prosím , že to co zde napíši k věci probírané vámi všemi,
myslím vážně a proto zcela zřetelně říkám , že jako člen Komise pro sociální záležitosti RM Kutné Hory , jsem byl na jednom z prvních zasedání Komise na toto téma , (Kasarna)zásadně proti, aby se v těchto domech a místech hromadili , chcete-li separovali jen občané cikánské národnosti-romští spoluobčané a to proto, že by to nebylo nejen vhodné , pro jejich vlastní směřování dalším životem , ale hlavně by takovýto krok , nebyl vhodný pro bezpečnost toho vlastního místa, protože jak víme , koncentrace některých příslušníků tohoto etnika vede k rozšíření sociálněpathologických jevů a násilí a tím tedy k celkově ke zvýšení obecné kriminality.
Komise tehdy s mým názorem , souhlasila a začala debata a diskuse na téma, k čemu by tedy bývalá kasárna mohla sloužit?(ovšem samozřejmě až poté kdy ž nemovitosti přejdou do vlastnictví Města KH)a po obsýhlé diskusi na několika zasedáních Komise , jsme všichni členové dospěli k názoru , že by zde měli v budoucnu žít SOCIÁLNĚ SLABÍ OBČANÉ, dále by se zde měly vybudovati STARTOVACÍ BYTY PRO ZAČÍNAJÍCÍ MLADÉ OBČANY A RODINY a v neposlední řadě pak BYTY PRO SENIORY.
Tím se nemohou ale vyloučit slušní romští občané, kteří zde v KH pracují a žijí běžným životem , tak jako žije majoritní soc. skupina.
Tedy přátelé prosím , nezaměňujme obsah slov NEPŘIZPŮSOBIVÍ OBČANÉ za obsah SOCIÁLNĚ SLABÍ OBČANÉ.
Děkuji vám , kteří jste dočetli až do konce a 24.4.2012 v 17,00hodin se s vámi budu těšit na shledání ve Vlašském dvoře.

Díky , Bc. Petr Jeřábek

Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2012-04-24 00:42

#76: -  

 

Vážený pane Jeřábku, 

jako člen komise cestovního ruchu vím, že komise města Kutná Hora nemají téměř žádný vliv na chod městské správy a jejich názory a doporučení jsou trvale ignorovány. Věřím Vám, že jste na komisi toto téma plně prodiskutovali a všichni to myslíte s rozvojem naší společnosti dobře, ale jsem si naprosto jist, že Vaše moc je zcela nedostatečná pro to, aby zabránila jakýmkoli selháním či dokonce zcela jinému konání orgánů s rozhodující pravomocí.

Z vyjádření členů rady a zástupců Agentury pro sociální začleňovaní v romských lokalitách, stejně jako ze závěrů téže Agentury jasně vyplývá, jakým způsobem má být projekt využit, tedy i to, že část projektu má být určena skupině sociálně nejvyloučenější v rámci systému prostupného bydlení. Systém prostupného bydlení je v rámci České republiky pilotním a naprosto neověřeným projektem, který má sloužit právě pokusu integrovat sociálně nepřizpůsobivé, a já, jako občan, který si našeho klidného životního prostředí naprosto vážím, odmítám, aby byl tento nevyzkoušený hazard praktikován v našem městě, obzvláště v zóně rodinných domů. Nepředpokládám, že jste studii zmíněné agentury četl, protože byste jinak jistě jako odpovědný občan nemohl podobně utopický návrh podpořit.

Dále uvádím jen část studie Agentury pro sociální začleňování v romských lokalitách:

„Riziko vzniku vyloučené „špatné“ adresy v Kouřimské; zhoršení percepce této lokality a snížení hodnoty pozemku; omezená možnost kombinovat v Kouřimské ulici ubytovnu s bydlením např. pro seniory nebo startovací byty (archiv, apod.), omezená možnost využít tuto lokalitu k realizaci rozvojových plánů města; riziko, že Táborská bude dál chátrat; potřeba počítat a pracovat s reakcí bezprostředního okolí Kouřimské; riziko negativní reakce veřejnosti."

 S pozdravem

 Ing. Martin Smetáček

xena

#78 Re: ??

2012-04-24 18:12

#9: RoderickB - ??

Tak hele,já zde v Hoře s nima žiju od narození,čtu každý den zprávy a sleduji co se děje.To jste všichni slepý???Nenávidím je!!!!a za tím si pevně stojím.Pokud se tohle stane,tak mé děti v tomto černém městě plném nepřizpůsobivých občanů vychovávat nebudu!!!!!Tento názor nezdílím jenom já a pevně doufám,že nic z toho co chce město provést se nestane!!!!


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: ??

2012-04-26 17:54

#9: RoderickB - ?? 

 Když jste tak nad věcí pane Rodericku, nikdo Vám nebrání se případně prohlásit za sociálně slabého a nastěhovat se mezi tyto lidi. Rychle si to rozmyslíte!


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: tam kde doteď

2012-04-29 18:19


Nepřihlášený uživatel

#81 Neškaredičák

2012-04-29 19:58

Dobrý den. Musím se smát a bavím se tím , jak se mají cikáni z Neškaredic stěhovat do Kutné Hory,to je teda ABSURDNI. Ten ,kdo trochu uvažuje a má zdravý rozum ,tak mu musí být jasné, že cikáni z Neškaredic zmizí dříve , než se vůbec nějaký převod na město uskuteční.Sami totiž odejdou. Nebo si snad myslíte,že budou čekat na to jejich bydlení v kasárnách dalších x let? Navíc fa. Carpias si je nebude stěhovat o 4 km dál,to by se vraceli jako bumerang. Nabízí jim bydlení , slušnější bydlení podotýkám v jiné a podstatně vzdálenější lokalitě. Neškaredice je tam totiž také nechtějí a dávám Vám za pravdu i to , že všude dělají akorát bordel a plundrují vše kolem. Chyba je totiž v něčem jiném - špatně nastavené dávky,podpora přivandrovalých cikánů ze Slovenska , nízké tresty za krádeže a mnohonásobně větší přírůstek populace. Firma Carpias se jenom snaží o to , aby se i část Kutné Hory-Neškaredice změnila k lepšímu a né zrovna na úkor Kutné Hory. S pozdravem Váš čtenář Jarda , původem z Neškaredic

Nepřihlášený uživatel

#82

2012-04-29 23:03

Nechci je ve svém městě!!! Bude nějaká demostrace???

Nepřihlášený uživatel

#83

2012-04-29 23:06

Pryč s nima!!! Nechci se bát jít v noci domu, o svůj majetek a natož co udělaj dětem.. Nechte si je ve Šluknove.. co tady máme tak stačí až až.. Vemte si tam i ty od nás!!!

Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Re: Re:

2014-10-20 17:33

#52: - Re: Re:  

 souhlasím s tebou, agresivita hlavně zfetovanejch cikánů je známa a věřte že se težko zastavujou hlavně když jich je víc, mám s stím bohatý zkušenosti a to že jsou schopni napadnout ženskou nebo dítě je všeobecně známo je jim to jedno protože se vždy ohánějí svoji sociální situací a údajným rasismem ostatních , považují se za menšinu utiskovanou většinou , ale pravda je taková ,že jejich menšina většinou utlačuje nebo napadne jednotlivce, konfikt vyvolají především oni a to si jich ani nemusíte všímat, jejich bydlení bych neřešil jako prioritu, bezpečnost pro občany by měla být tím hlavním a jestli mě někdo nazve rasistou tak se ho zeptam na názor až přepadnou jeho ženskou nebo napadnou jeho v počtu deset na jednoho.   


Nepřihlášený uživatel

#85 Re:

2015-01-20 11:59


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Neškaredičák

2015-03-19 13:34