Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

antonie

#1076 petice

2012-12-15 01:02

Je dobře, že existuje tato petice. Studentům nevadí rozkrádání naší země , ale hlavně , že nevládnou komunisté. Oni na to snad jednou přijdou sami, ale to už bude pozdě. Je to ubohé to jejich chování.Až je přestanou živit rodiče a budou se muset o sebe postarat dojde jim to. A jednodenní hladovka?To je snad žert.

Nepřihlášený uživatel

#1077 Re:

2012-12-15 01:09

#1052: warrior -  Toto je nástup fašismu řízený ODSákama.

 


Nepřihlášený uživatel

#1078

2012-12-15 01:44

Paní Baborové přeji pevné nervy a zdraví, aby tento teror vydržela a nevzdala to.Jan

Nepřihlášený uživatel

#1079

2012-12-15 06:54

Souhlasím. Paní Baborová, neustupujte hrstce hlupáků a nedemokratů.
člověk

#1080

2012-12-15 11:48

Naše školství za posledních 20 let se hluboce propadlo v celosvět.měřitku.Mám osobní zkušenost se středoškolaky,hrůza a děs,znalosti minimální,odpovědnost žádna,požadavky maximální !!
Johanka z Arku

#1081

2012-12-15 13:11

Ano, v naší zemi je příliš inteligence, tedy kupředu levá, v čele se soudružkou Baborovou a soudruhem Sloupem ke šťastnějším zítřkům!!! Majetek zabavíme, inteligence na nás bude makat a my už těm dětem ukážeme, jak vypadá komunistický pořádek. Gratuluji Jihočechům a Západočechům.
kantor

#1082 Re:

2012-12-15 14:44

#1081: Johanka z Arku -

Milá Johanko, spletla jste si století. Humanitní směry studia je skutečně potřeba omezovat (produkují budoucí nezaměstnané), místo toho posilovat studium v technických směrech, učňovské školství atd.

A doporučuji přečíst následující článek:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jiri-pehe.php?itemid=18390

Antonie

#1083 Podpora

2012-12-15 16:30

Jen jsem zapomněla připsat, že držím paní Baborové palce, aby ten teror ze strany jihočeských studentů vydržela a prosím Vás hlavně nerezignujte.Myslím, že ti nejhorší komunisti co své členství využívali pro svůj prospěcj a po revoluci převlékli kabát opět jen ve svůj prospěch dřepí teď ve vládě a pustoší tuto republiku a ožebračije její lid. To ale studentům zřejmě nevadí.
Peman

#1084 Dokonalý partner na studentské hladovce, nebo i stávce.

2012-12-15 17:23

Peman

#1085 Pro studenty sejdeme se v pondělí v kině Třeboň .

2012-12-15 17:23

Péťa

#1086 Vážení studenti stávku i hladovku máte povolenou z nejvyšších míst

2012-12-15 17:38

MONIKA

#1087 HYMNA ODS

2012-12-15 18:12


Hymna ODS Rudý včera, modrý dnes - já jsem zloděj z ODS! Táta komouš udavač - já na prachy vysavač! IQ tykve, bodrý smích - s tunelem mi Topol pích! Sem tam malá provize - to je moje TOP vize! Já se za to nestydím - brzy škvarky uvidím! Po nás nejspíš potopa - za to může Evropa! Na všechno mám recept jistý - jen nevolte komunisty! Modrá šance - ty ji máš (s důchodem se neshledáš)! My jsme středem vesmíru - rakve budou na míru! Program, vize, ideje - ODS je naděje! Nečas, Bendl, Bém - ještě něco rozkradem!
Svatý Josef

#1088 Re: petice

2012-12-15 18:36

#1076: antonie - petice ty blbá Tončo proletářko, koho chceš pořád napomíinat? mě vadí komunisti ve vedení krajů a mám právo se proti tomu ozvat jakýmkoliv způsobem. Je to právo svobody slova. Je zajímavé, že tem šmejd Zimola toto právo diferencuje, jak se mu to hodí do krámu. Ať raději nabouchá tu svoji miss mokrý tričko a přebaluje. Doufám, že bába Baborová se zhroutí a půjde do důchodu, už má na to věk a měla by zabezpečit svoji rodinu až do 5. kolene.

 

spravedlnost

#1089 Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-15 18:44

#22: - Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou 

 Vám ,demokratovi ,vadí koalice vítězné ČSSD a KSČM?A koalice nevítězné ODS, TOP a Lidem voliči zvolili? Tehdy Lidem ani neexistovala a ve volbách zvítězila tehdy rovněž ČSSD. To je demokratické? Podle mě je demokratické respektování výsledků voleb.

Za realizační tým Šimon Heler

#1090 Bacha na ty komunisty budou Vás pořád strašit sdělil V. Havel.

2012-12-15 18:51

http://necyklopedia.wikia.com/wiki/V%C3%A1clav_Havel

"Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností. Není to pravda, ničeho se nebojte. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků… Byly to všechno lži…"

- Václav Havel

"Jsem lehce znekliděn."

- Václav Havel - o vývoji česko-slovenských vzťahov

"Jsem znekliděn."

- Václav Havel - o vývoji česko-slovenských vzťahov

"Jsem zdrcen."

- Václav Havel - o vývoji česko-slovenských vzťahov

"Jsem zhroucen."

- Václav Havel - o vývoji česko-slovenských vzťahov

"Ehň, hň, chrr, hň…"

- Václav Havel - o svojich plánoch v samostatnom Česku

Václav Havel
Václav Havel

Narodenie 5. október 1936
Praha
Úmrtie 18. december 2011
V Spánku(pozn. Spánku nie je mesto v ČR)
Známy vďaka Prezident Československa, prezident Česka - jediný, ktorý nekradol perá
Manželka najprv Oľga, potom Dáša.
Deti Nemal, a ani sa nepokúšal otehotnieť.
IQ Má

Toto je ľudo, alebo aj nadľudo z Necyklopédie
Vašek bol dominantnou osobnosťou všade, kde sa objavil. Aj vo vlastnom manželstve.

Václav Havel, známy aj ako Václav Lahev, Václav Veškrna, Václav Chrchla Bombarďák, Vencek Havluj či Sv. Václav je prvý (absolútne prvočíslo!) český a posledný (desiaty - iba číslo) těžkoslovenský president, disident a restituent. Pre Necyklopédiu je veľmi sympatický tým, že je aj absurdný dramatik (naozaj absurdný), ľudo ktorý za to všetko môže.

Tento pán je jasným príkladom toho, že „Politika je umením možného“. A možné je všetko.
Obsah
[zobraziť]
[upraviť] Curiculum Vitae

Václav Havel sa narodil v chudobnej podnikateľskej rodine. Je vnukom Hugy Vavrečkovej (či tak nejako). Jeho otcovi okrem Václavského námestia, jednej Lucerny a Barrandova nepatrilo takmer nič. Možno teda povedať, že dôverne pozná pomery, v akých žije chudoba. Ako mladý mal preto blízko k myšlienkam komunizmu. Ani to mu však nepomohlo: z kádrových dôvodov (vadilo, že jeho matka sa volala Božena a nebola Němcová) ho neprijali na AMU a musel, chudák, vyštudovať techniku.
[upraviť] A zrazu umelec

Pri pohľade na jeho neskoršiu tvorbu si uvedomíme, že v nejakom technickom povolaní by bol pre komunizmus skutočnou hrozbou. Preto sa radšej rozhodol, že komunizmu nebude škodiť, a stal sa disidentom. Šlo o pomerne náročné povolanie, vyžadujúce si časté pobyty v base a kamarátenie sa s jedincami ako Čuňas a Magor, ale to až neskôr. Najprv, úpiac pod čižmou totalitného režimu diaľkovo vyštudoval aj tú totalitou odopieranú divadelnú fakultu a napísal pár hier, ktoré priam volali po tom, aby ich nikto nehral. Roku 1966 vydal svoju prvú knihu Protokoly sionských mudrcov.
[upraviť] A zrazu uznávaný umelec

V roku 1968 zohral veľmi významnú, avšak pomerne tajnú úlohu. Keď sa jeho hry nezačali hrať ani po vstupe spriatelených armád (108 mŕtvych), rozhodol sa, že to ďalej takto nepôjde. Nadviazal preto družbu s tajnými službami prehnitého Západu, ktoré mu poskytli trvalé a dobre platené zamestnanie maskované ako cena Obie za hry Vyrozumění (1969) a Ztížená možnost soustředění (1970), ktoré naozaj otriasli svetom a neustále sa hrajú v najlepších divadlách na Marse a v republike Underground. Menežovania a propagácii jeho umeleckej dráhy sa v tomto čase ujali rôzne masmediálne rádiá, hlavne Slobodná Európa, Hlas Ameriky a ťežkoslovenské vysielanie rádia BBC.
[upraviť] A zrazu prominentný disident

V období Studenej vojny vydával Vašek svoje literárne diela na západe. Tantiémy, ktoré za ich predaj získaval mu stačili na to aby býval vo veľkom byte na Vltavskom nábreží, mal usadlosť „Na Hrádečku“ (tréningové miesto na budúci „Hrad“), kde jeho a jeho priateľov verne strážila povestná ŠtB. Sledovať utláčaného disidenta Václava Havla nebolo ťažké. Jeho tuzexový Mercedes sa z dohľadu tak ľahko nestratil.

Toto všetko bolo v režime, v ktorom si bežný smrteľník musel pýtať na cestu na vtedajší Západ „devízový prísľub“ a každý uliaty od vekslákov kúpený dolár si schovával do tuby od zubnej pasty, či na iné niekedy aj intímne miesta, či rovno do riti strkať.

Aby upútal ešte viac, zapojil sa do hnutia Chátra 77, v ktorom zastával funkciu šľachtica. Týmto dal najavo svoj vzťah k proletárom všetkých krajín.
[upraviť] A zrazu na prezidentskom workshope

Za jeho nehrané divadelné hry získal mnoho ocenení a pozornosť mládeže. Ocenenia za ne boli o čosi vyššie ako Nobelove (narp. Cena CIA), vyplácané boli doživotne. Takto zabezpečený potom absolvoval workshopy a školenia v base, popíjajúc koňak, zajedajúc ho kaviárom. V tomto období ťažkého útlaku na jeho politické a humanistické zmýšľanie sa školil, podobne ako mnoho svetových osobností pred ním, za prezidenta. Vo svojich stresoch upadal do tranzu a mal sen, v ktorom sa neraz videl na hrade. Možno aj preto boli odznaky s textom „Havel for president“ vyrobené tri mesiace pred novembrom 1989.

Treba si uvedomiť, že v období totality sa bežne vyvlastňoval majetok odporcov režimu, neboli vzácnosťou prípady, kedy policajti umlátili takýchto nepohodlných ľudov na smrť. Hrozil im tak zničený život, že mnohí radšej menili svoju tvár, či riskovali svoj život pri preskakovaní dvojitého ostnatého plotu s vlčiakmi za zadkom.
[upraviť] A zrazu splnený sen našich národov

"Budu jen presidentem na přechodné období..."

- Václav Havel - štvornásobný prezident

Sen sa Václavovi naplnil vďaka Nežnej manchestrovej revolúcii, počas ktorej davy skandovali „Dubček na hrad“. Václav toto volanie vyslyšal a Dubčeka nahradil, čím sa mu otvorila cesta k reštitúciám a k pozývaniu celebrít. Za jeden z jeho najväčších činov možno označiť objavenie sa na balkóne hradu spolu s Rolling Stones. Prišiel ho pozdraviť aj bývalý šéf CIA, vtedajší prezident USA George Bush starší. Popularitu zíkal aj označením socialistických panelákov za „králikárny“.

Za prezidenta ho vlastne v decembri roku 1989 zvolil vo Federálnom shromáždení všetci komunisti. Nezabudol vtedy na svojich strádajúcich spoluväzňov a „drahých priateľov“ a z humánnych dôvodov podpísal asi najväčšiu amnestiu aká bola kedy prezidentom schválená. Vtedy vyhrala „pravda na lží a nenávistí“.

Na slobodu sa dostalo 23 260 väzňov (z 30 000), medzi ktorými bola masa vrahov a recidivistov. Zločiny, ktoré títo utláčaní chudáci potom spáchali stálo život 30 ľudov. Známy je prípad z tohto obdobia, keď jeden deviantný recidivista znásilnil niekoľkomesačné dievčatko, ktoré potom zabil a pohodil pod posteľ na ktorej sa potom vyspal. Keď sa neskôr na Havla obrátili rodičia dieťaťa so žiadosťou o trest smrti pre tohto páchateľa, Havel to z „humánnych dôvodov“ odmietol. Páchateľ bol človek a mal predsa na život právo... to dievčatko asi nemalo.

V tomto období sa na Havlov popud z humánnych dôvodov zrušil trest smrti, vznikla tzv. konverzia, čo bol cudzí názov pre zrušenie zbrojného priemyslu na Slovensku. Potom si Havel zašiel na výročie vzniku ČSR do Bratislavy po pár vajec do ksichtu a Slováci sa stali na dlhé roky ultranacionalistami.
[upraviť] Pracovná kariéra

Roku 1974 deväť mesiacov Václav st. Havel pracoval v trutnovskom pivovare ako robotník a konečne bol chvíľu šťastný. Mal tu možnosť ochrániť verejnosť pred alkholizmom tým, že svojou osobnou spotrebou znižoval zásoby piva v skladě hotových výrobků.
[upraviť] Humanitární bombardování

Vynález termínu humanitárne bombardovanie vynieslo Václava Havla na piedestál svetovej diplomacie. Vďačné USA mu začali tesať sochu sedemnásťkrát väčšiu ako Mt. Rushmore (Sv. Václav sediaci na bombe), ktorá zatieni aj sochu Tašunka Vitka, pokiaľ to Chuck dovolí. Ale asi dovolí, pretože súhlas najväčšieho humanistu sveta s bombardovaním je na nezaplatenie.
[upraviť] Prípravy na svätorečenie

Ihneď po splnení základnej podmienky (smrť) sa začala masívna mediálna kampaň s cieľom svätorečiť Václava Havla a takto oživiť náboženstvo v ateistických Čechách a nahradiť už opotrebovaného Járu Cimrmana. Z najlepších mediálnych počinov vyberáme:

Walesa o Havlovi: Mimoriadny hlas múdrosti bude Európe chýbať - Svetové i domáce osobnosti rozprávajú o tom, čo pre nich znamenal Václav Havel.
George W. Bush: Nezastrašen hrozbami, nezměněn politickou mocí, Václav Havel protrpěl kvůli svobodě moc a stal jedním z největších hrdinů. - Džordž Bl. Buš, ktorý tiež tú moc nejako pretrpel , cíti s Havlom a jeho obeťou ľudstvu
Hillary Clintonová: Jeho smrt je ztrátou pro ochránce lidských práv po celém světě. Byl pro mě inspirací a byla jsem pyšná na to, že jsem ho mohla nazývat přítelem. - známa ochrankyňa ľudských práv sa hlási k vynálezcovi humanitárneho bombardovania
Madeleine Albrightová: Jeho hlas byl v nepokojné moderní Evropě nejzásadovějším a nejpřesvědčivějším. Neustále pátral po tom nejlepším v sobě a ve všech z nás. - o tom, že kde nič nie je, tam ani čert neberie
Slovákom Havel porozumel, hovorí Michal Kováč - náš exprezident ukazuje, že fikcia a fantasy mu nie sú cudzie: Incidenty na Slovensku nebral Václav Havel podľa Kováča vážne. Ani Slováci neberú Kováča vážne.
Literárnu cenu si zaslúži každý Havlov text - od gymnaziálnej eseje až po daňové priznanie, Havel bol najlepším spisovateľom všetkých čias
Víťazstvu pravdy a lásky veril do konca - možno bol nútený trochu zmeniť definície pravdy a lásky, ale bojoval až do posledného dychu
Kaščák: Havla považujem za spolutvorcu Pohody - o tom, že Havel bol duchovným otcom všetkého
Radičová: Sľub, čo som dala Havlovi, dodržím - bývalá premiérka si vystavuje bianko šek na svoje budúce činy
Iveta Radičová o Václavovi Havlovi: Je pre mňa vzorom z každej stránky
Havlove ženy - každá bola iná a obe mu pomohli prežiť
Reakcie svetových médií na smrť Václava Havla
Zomrela ikona dvoch národov – Václav Havel
Havlovu smrť oznámil Fejsbúk - aj Fejsúk si prihrieva polievočku
Slávne výroky Václava Havla
Expert Economistu o Havlovi: Úžasný prezident
Havel chodieval s disidentmi na kysucké Brízgalky - epizóda zo života Majstra pre budúcich hľadačov skrytých významov
Havel nebol zodpovedný za kolaps zbrojoviek - odpustok pre jeden zo starších hriechov
Dosah Havlovej amnestie sa nedá presne určiť - odpustok pre ďalší hriech
Osobný lekár: Havel išiel na hranicu svojich síl - o tom, že aj nečinnosť je činnosť
V magickom roku 2011 zomrelo viacero disidentov - poukázanie na svätosť disidentov a presidentov, ako aj na skutočnosť, že rok 2012 sa blíži
Havel si musel k Slovensku hľadať cestu - O Slovensku najskôr veľa nevedel, ale učil sa veľmi rýchlo, hovoria Havlovi blízki a spolupracovníci. Naozaj len oni.
Havel mal Slovensko rád, aj keď ho tu skoro zbili - v schopnosti odpúšťať predčil Havel aj Ježida
Rádová sestra: Havel netušil, že prichádza koniec - ale majetok na Dášu pre istotu prepísal
Havlovo gesto dôvery a lásky: Všetko prepísal na Dášu - o tom, že láska ide cez peniaze a že ani prezidenti nedoprajú krajine daň z dedičstva
Lekcia z kontrastu: svet porovnáva Havla s Kim Čong-ilom - ten Havel predsa len nebol taký zlý, pár rozdielov sa podarilo nájsť
Havel umrel na mieste, kde požiadal Dagmar o ruku - tzv. Hrádečský zázrak
Prečo nebol Václav Havel nikdy na Stanici? - záhada zo svätcovho života
Havel sa vedel smiať: do dejín vojde jeho výrok: „Ježišmária, Dášenka, ja som zase prezidentom. To mi bol čert dlžen.“ - ďalšia neuveriteľná udalosť v živote svätca
Za Rusov príde na Havlov pohreb iba ombudsman - rúhanie Rusov a predpoveď ich následného pádu - Česi si to zapamätajú!!!
Gašparovič poletí do Prahy špeciálom, disidenti sa už k nemu nezmestili - opäť rúhanie, tentoraz v podaní slovenského prezidenta hlavy štátu - ani toto Česi nezabudnú!!!
Katolík Havel: Nie je mi dobre, ale viem, že On je - odstránenie poslednej prekážky k svätorečeniu - Havlovho ateizmu
Zomrel Havel. Muž, ktorý pochoval totalitu - kto mečom bojuje, ten mečom zahynie
Svet sa lúči s Václavom Havlom - celý
Jeho pohreb bol druhou najvýznamnejšou udalosťou v histórii Česka - v Česku sa toho veľa nestáva
Miroslav Kusý: „Stretol som sa krátko aj s pani Dagmar Havlovou. Len sme sa osobne pozdravili.“ - obrovský úspech slovenskej zahraničnej politiky
Václav Havel zmenil celý národ
Václav Havel: Muž, ktorý zmenil svet

"Havel jako slušný člověk zanechal svoji stopu v české politice. Ale není to nikde vidět."

- Jiří Jírovec

Havel sa vráti na Slovensko - predpoveď skorého zmŕtvychvstania

"Národ je třeba odhavlit!"

- anonymný ateista

Na Letisku Václava Havla odhalili na jeho počesť gobelín - odhavlenie sa nedarí, temné sily zo zahraničia sponzorujú kult


Dáda

#1091 podporuji paní Bavorvou

2012-12-15 20:35

Pro ty křiklouny, položili jste si alespoň záladní otázku. Co konkrétně vám radní Bavorová udělala.
Popravdě žádné výmluvy a schovávání se za něčí názory, smiřte se s tím, že je demokraticky zvolená.
Bernie

#1092 Svatý Josefe

2012-12-15 21:31

Spíše (Svatá) Doroto: příspěvek 1088 je zbytečně sprostý. proč Antonii nazýváš Annou proletářkou. Víš o čem je ta kniha?. Víš kdo je její autor? Jistý Ivan Olbracht autor též vynikajícího Nikoly Šuhaje.
Ale zkrátím to. Autor je ze Semil. Protože si kdysi dovolil napsal Annu, zbavili ho přičinliví radní ze Semil po převratu čestného občanství města. Asi neměli co důležitějšího na práci.
A paní Baborovou a přispěvatelku Antonii, ač je neznám, nech joudo bejt. Potřebuješ asi čenichovku. To odpovídá tvému stylu.

Nepřihlášený uživatel

#1093 Re: Svatý Josefe

2012-12-15 23:01

#1092: Bernie - Svatý Josefe

Napsáno moc hezky. Také máte pocit,že do této diskuze  chodí lidé, kteří jistě podepsali petici proti paní Baborové?

A víte,jak je poznáme? Ač mají plná ústa demokracie,na nic jiného než jsou vulgární slova, sprosté nadávky se tito "lidé" nezmůžou.  To je ta jejich demokracie? Asi nějaký student z třeboňského gymnázia( což by odpovídalo dnešní úrovni této školy).

Takto si představují demokracii? Demokracie = možnost nadávat vulgráně (a anonymně) na netu ???

Obyčejný občan

#1094 Re: Re: petice

2012-12-15 23:58

#1088: Svatý Josef - Re: petice

Pravicové hulvátství - jak příznačné. Přečtěte si i další "pravicová" stanoviska popírající právo demokraticky zvolených levicových stran vytvořit koalici - samí hulváti a sprosťáci, frustrovaní z toho, že se ODSka tentorát v Jčk nedostala ke korytům!

+

#1095 Re: Re:

2012-12-16 00:05

#1056: - - Re:

"-" ty jdi do hajzlu!


Nepřihlášený uživatel

#1096

2012-12-16 08:18

Podporuji tuto petici.Můj názor je ,že pacient který umírá a může ho zachránit jen operace se určitě neptá zda dotyčný lékař je komunista,socan nebo odesák.Prostě zachraň mi život.
A takto je to vím že tak i s naším státem,ten pod vládou odesáků umírá.Navíc za dcerou přišli kamarádi aby šla demonstrovat na náměstí,když řekla že nepůjde tak ji řekli že je blbá mohla si vydělat 50,-Kč.Z toho usuzuji,že celá tato akce je někým organizovaná.

Nepřihlášený uživatel

#1097

2012-12-16 09:34

Souhlasím s touto výzvou a tím podporuji, aby pouze členství v politické straně, nebylo důvodem toho, že by měl být někdo odvolán.
Dovolte mi, abych zde napsal ještě pár řádků.
Je mi 55 let. Zažil jsem ve svém životě chvíle, bylo jich několik, kdy jsem vyloženě trpěl.
Abych to upřesnil, trpěl jsem v době totalitní KSČ, tedy v době do 1989.
Vzhledem k tomu, že jsem byl dítětem rodičů, kteří, coby členové KSČ, tehdy nesouhlasili s politikou, kterou KSČ tehdy vedla a nesouhlasili s tím, že nás obsadila vojska cizích států, projevilo se to na mém životě a bylo mi to dáváno znát po celou další dobu, až do 1989.Rodiče vyhodily z práce a mohli dělat pouze to, co muselo být nejdříve schváleno tehdejšími politruky.
Když jsem dospěl do věku, kdy jsem se měl dále vzdělávat, nebylo mi umožněno jít dál, jak do učení na SOU.
Toto jsem zdárně ukončil, ale to, abych si mohl udělat plněhodnotnou maturitu, už mě umožněno nebylo.
Dělal jsem si SOU, na kterém vyučovali profesoři, kteří byli na této škole také z trestu.
Po dokončení tohoto vzdělání, jsem nastoupil na pracoviště, kde mě práce bavila.
Protože plat nebyl na takové výši, abych si mohl ledacos dopřát a mohl jsem se zaopatřit a mohl přemýšlet o dalších krocích, jako se třeba oženit a vychovávat děti, musel jsem si najít další práci, při které bych si potřebné už dovolit mohl.
Což se také stalo.
Abych neunavoval všechny, co si můj příspěvek budou číst, postoupím dějem až do roku 1989 a to přímo k 17.11.1989.
Byl jsem jeden z těch, co vytáhl klíče a zvonil.
Mé ideály byly ale jiné, než ty, ke kterým se to dopracovalo.
Změny nutné byly, stejně by k ním časem dojít muselo a nakonec byly předem naplánovány.
Jsou chvíle, kdy lituji, že jsem vůbec ty klíče vytáhl z kapsy.
Za totáče, bylo školství, zdravotnictví, sociální jistoty, zaměstnání a ostatní, včetně zabezpečení mladých manželství, samozřejmostí.
Dalo se i ušetřit.
Jen tu hubu jsme museli všichni držet na uzdě.
Co je teď?
Všechno je v devastaci a tu hubu musíme stejně držet také na uzdě.
Stát neprosperuje, politici, kteří to vše ovládají, si dělají, co chtějí.
Svými voliči si vytírají své zadky, jak s kanáry.
Teď dělám tlustou čáru:
*****************************
Jsem člověk, který je apolitický a který se dívá na svět reálně.
Dávno je doba, kdy byl z KSČ strach.
Dávno je doba, kdy se všichni komunisti házeli do jednoho pytle.
Dávno je doba, kdy právo a zákon bylo právem a zákonem, bylo vše srozumitelné a jednoduché.
Je ale pravda i ta, že i v současné KSČM, jsou stále ještě tací, kteří ji to kazí a jsou přitom na vysokých postech (viz pražská zastupitelka).
Je to dnes ale jen pár jedinců.
KSČM se vůbec nedá srovnávat s tehdejší KSČ.
Věřím v to, že pokud by KSČM dostala možnost ovládat rezorty školství, zdravotnictví, práce atd. a byla jí v tom nápomocná další strana se sociálním smýšlením, aby nebyly neschopni vše prosadit.
ODS (arogantní a neomylní), TOP 09 (političtí turisti, kteří to s křesťanstvím asi nemyslí tak vážně), Lidem (vlezřiťkové a političtí turisti, které nikdo nevolil)- vše stádo rozkradačů a korupčníků.
Závěr:
nesmí se brát ohled na to, jakou kdo má politickou příslušnost, ale musí se sledovat výsledky jednotlivce.
Pokud to nešlo "zlepšit" za 23 let, musí to vzít konečně do rukou někdo,kdo bude konečně odborník.
Chemik ať jde na chemii, tam možná vynikne (jestli byl opravdu chemikem znalým).
Je nutno vytvořit vládu z odborníků a ne z šlendriánů
František

#1098 podporuji paní Mgr. Vítězslavu Baborovou

2012-12-16 11:24

Prosím, aby paní Mgr. Vítězslava Baborová ve svém odhodlání být radní Jč kraje vytrvala a nenechala se znechutit. Napomůže tím k tolik potřebné demokratizaci v naší společnosti, mnohem více než oni studenti, jejich několik pedagogů, zaujatě přičinlivé sdělovací prostředky atd.
krátký je život

#1099 Re:

2012-12-16 11:33

#6: Jiri Valter -

Zloba,která z vás čiší ,ať vás zahubí. Nezasloužíte si žít v této době.


Nepřihlášený uživatel

#1100 Pro demonstrující studenty a jejich příznivce

2012-12-16 12:59

Přečtěte si článek v Britských listech
http://www.blisty.cz/wholeissue.rb



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...