Záchrana TRN odd. Klatovy

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2 Never again..

2013-03-06 11:45

Tuto nemocnici by měli zavřít nadobro a celou! Jediné, co zde léčí, je víra v dobrého doktora a pomoc - zesměšňování, neléčení, zanedbávání, řvaní, odporné chování. Nejednou jsem se spálila a nenechám si zde vyndat ani třísku!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Never again..

2013-03-07 11:48:01

#2: - Never again..

S některými odděleními v Klatovské nemocnici máš pravdu, ale netýká se to plicního -tam mi v jistou dobu zachránili život.


Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Never again..milča

2013-03-08 11:48:29

#2: - Never again.. 

 tato nemocnice je prokletá už dávno,je hanba se nechat zde léčit.Pan !jistý" má už nahrabána,ten se může léčit i v cizině,ale obyčejný člověk může klidně chcípnout.


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Never again..

2013-03-08 22:34:52

zavrit a zapalit !!!!!!!!!

 

HPSDL

#36 Re: Never again..

2013-03-08 23:43:27

#2: - Never again..

Klatovskou nemocnici by měli zavřít celou, hlavně oddělení chirurgie. Tam  amputují na co přijdou. Mám s tím své zkušenosti. Můj syn měl úraz a chtěli mu amputovat prst na palci. Kdyby jsme nejelo do nemocnice do Plzně (fakultka vojenská) tak by to dopadlo špatně. Trvalo to rok než se vše dalo dohromady.Palec má sice o něco kratší, ale zachránili mu ho.V 15 letech má 5 operací za sebou.Nedokážete si představit ty nervy co jsme prožívali. A už jsme se setkali z více lidmi, kteří zažili  podobný případ v Klatovské nemocnici. Ztěžovali jsme si na ně, ale vše okecali, jak jinak.Nechápem proč tam stavěli novou nemocnici, kdyby z toho uděli domov důchodců udělali by lépe. Stejně většina lidí jezdí do Plzně.

Takový je náš názor na Klatovskou nemocnici.

Jarda

#38 Re: Klatovy...

2013-03-09 10:35:05

#2: - Never again..

to co popisujete zase já znám z Klatovské radnice a její přestupkové komise ! kdybych zde jen popsal (bez důkazů a listin) jeden příběh tak tomu neuvěříte.... právo si vyloží podle svého , uznají jen to co chtějí . Přece nebudou ověřovat výpověď paní z Klatovského soudu ne? ta přece musí být svatá !! že tato paní lže ve výpovědi téměř od první po poslední větu nikoho nezajímá.

Máme to ale státní správu,soudy.....jak to říkal Postránecký v Černých baronech? CHCE SE MI ZVRACET

Takže zřejmě ten bordel není jen v této nemocnici ale i jinde.

Simča S.

#62 Re: Never again..

2013-03-11 08:01:44

#2: - Never again.. 

 Nevím, jaké máš s touto nemocnicí zkušenosti ty, ale mně tam minulý týden ležela dcera a mohu říct, že ona i my jsme byli se vším velice spokojeni. Nevím, kam by ji ze Šumavy transportovali po úraze, kdyby klatovská nemocnice nebyla...  a jak by delší cestou trpěla a jak by se delší cesta mohla podepsat na jejím zdraví. Příště, než něco napíšeš, tak trochu více rozmýšlej!!!


Nepřihlášený uživatel

#175 Re: Never again..

2013-08-20 07:21:58

#2: - Never again..

Naprosto ti rozumím. Podle mě se s novou nemocnicí v Klatovech nic nezměnilo. Sice máme novou budovu, kde je snad možné lépe dodržet hygienické podmínky a snad lepší jsou i podmínky pro operace, ale lídé jsou stále stejní, většina lékařů nafoukaná, neochotná s pacientem komunikovat, vysvětlit mu jeho chorobu a možnosti léčení, možná jsou i nekompetentní a neschopní opravdu nemoc vyléčit, některé sestry jsou dokonce i sprosté a většina pomocného personálu údajně přepracovaná. Protože však vždy ryba smrdí od hlavy, myslím si, že problém bude hlavně v neschopnosti vedení nemocnice. Největší průšvih je zřejmě sám ředitel, pan lampasák s ruskou válečnou školou, kterej je sice na lidi milej, ale jinak to bude pěkný popleta a chaot.

Pokud je Vám opravdu něco vážnějšího, než zapíchnutá tříska v palci u nohy, tak jeďte raději do Plzně do fakultky.