Záchrana TRN odd. Klatovy

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Záchrana TRN odd. Klatovy


Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Never again..milča

2013-03-08 11:48

#2: - Never again.. 

 tato nemocnice je prokletá už dávno,je hanba se nechat zde léčit.Pan !jistý" má už nahrabána,ten se může léčit i v cizině,ale obyčejný člověk může klidně chcípnout.


Nepřihlášený uživatel

#27

2013-03-08 12:21

Držím palce aby tato petice opravdu na tu naší záchranu pomohla...:-)

Nepřihlášený uživatel

#28

2013-03-08 14:44

Je opravdu špatné rušit nemocnici o kterou je zájem. Nesouhlasím!!!!
JONÍK,LIDKA,KVĚTA,..

#29 Poděkování slečně Kalistové

2013-03-08 15:02

Moc děkujeme Pavle KALISTOVÉ jménem Vás všech,za to,co dělá pro nás všechny pacienty,kteří naším onemocněním jsme spojeni s TRN v Klatovech!!VímE,že to má nelehké, v současné době leží na oddělení TRN se zhoršeným stavem a pro nás, co jsme v pohodlí domova dělá neskutečné!!!Proto jí velký dík!!! Jsme všichni taková větší rodina,která by si měla pomáhat! A to si myslím,že se stalo na 100%,když na petiční listině je za tak málo hodin 750 podpisů.A to je vidět, že toto oddělení je na místě a,že je velmi potřebné jak pro pacienty z KT,DO a ostatních míst.Nikdo si nedovede představit kdo je zdráv, člověka,který následkem svého onemocnění nemůže dýchat a potřebuje okamžitou pomoc!!! Tu zázračnou moc mají lékaří, ale i sestry a personál TRN,kteří se snaží každému z nás ihned pomoci!Také to nemají lehké, když nás vidí a mi sotva lapáme po vzduchu a oni moc a moc chtějí pomoci !!Myslíme si, že by naopak vedení nemocnice v KT by mělo uvažovat o rozšíření ambulance,to proto,jelikož pacientů s dýchacími potížemi přibývá a doba, která je strávená v čekárně, když Vám není dobře je strašně dlouhá..Ale o to vše by mělo mít zájem vedení nemocnice, aby pacientům pobyt zpříjemnilo a ne naopak!Doufáme, že se vše obrátí a budeme mluvit jen v kladných metaforách......Pavle Kalistové přejeme brzské uzdravení!!!
Pavla Kalistová
Autor této petice

#30 Re: Poděkování slečně Kalistové

2013-03-08 16:54

#29: JONÍK,LIDKA,KVĚTA,.. - Poděkování slečně Kalistové

Děkuji moc si vážím podpisu všech a výpomoci. Moc hezky se mi to čte a opravdu celou tuhle akci řídím z lůžka. Je to trochu komplikací, protože se mnou nikdo nechce komunikovat mejlem ani telefonicky což chápu, ale schůzky jaksi nepřipadají v úvahu. Ačkoli z jistých kanálů vím jak je rozhodnuto, musím počkat na oficiální vyjádření nemocnice. Smutné je, že nikdo z plicního oddělení není ochoten se mnou mluvit, takže informace získávám jinde. Ale to mi nevadí alespoň je nemůže nikdo nařknout. Ještě to by scházelo, aby měli kvůli mě problémy. S novináři jsem domluvená na pondělí kdy se dozví čtenáři i o téhle petici a o tom jak rozhodlo ředitelství v této věci. Doufám že se podpisy budou množit ať mám s čím mávat jistým lidem před obličejem. Díky Pavla


Nepřihlášený uživatel

#31

2013-03-08 17:22

Proc se stavela nova nemocnice kdyz se rusi oddelenijen proto ze si nekdo z puvodnich papalasu dela naroky na tuto budovu bez ohledu na lidi ktere se tam leci.Nove budovy jeste neznamenaji standartni pristup k pacientum.

Nepřihlášený uživatel

#32

2013-03-08 19:50

Přeju těm kdo tto plicní chce zrušit aby nemusili nikdy tyto služby potřebovat!To aby jste věděli že my to vámi myslíme dobře!

Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Never again..

2013-03-08 22:34

zavrit a zapalit !!!!!!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#34 Re:

2013-03-08 22:38

sem proti zavreni , ale tatu si radeji odvezu do plzne , po urcitych skusenostech

 

 

SpiritkA

#35 zavřít,zklikvidovat nebo změnit personál včetně lékařů

2013-03-08 22:39

jsem astmatik a nepodpořim...vim jaký je to je čekat dvě hodiny na doktorku,která se v ordinaci vykecává,přede mnou dva lidi a já tam celý dvě hodiny lapam po dechu a čekam na kapačku....než takový doktory na plicním,tak to radši jezdit dálejc
HPSDL

#36 Re: Never again..

2013-03-08 23:43

#2: - Never again..

Klatovskou nemocnici by měli zavřít celou, hlavně oddělení chirurgie. Tam  amputují na co přijdou. Mám s tím své zkušenosti. Můj syn měl úraz a chtěli mu amputovat prst na palci. Kdyby jsme nejelo do nemocnice do Plzně (fakultka vojenská) tak by to dopadlo špatně. Trvalo to rok než se vše dalo dohromady.Palec má sice o něco kratší, ale zachránili mu ho.V 15 letech má 5 operací za sebou.Nedokážete si představit ty nervy co jsme prožívali. A už jsme se setkali z více lidmi, kteří zažili  podobný případ v Klatovské nemocnici. Ztěžovali jsme si na ně, ale vše okecali, jak jinak.Nechápem proč tam stavěli novou nemocnici, kdyby z toho uděli domov důchodců udělali by lépe. Stejně většina lidí jezdí do Plzně.

Takový je náš názor na Klatovskou nemocnici.


Nepřihlášený uživatel

#37

2013-03-09 10:00

Také jsem pacientka tohoto oddělení a nedovedu si představit, že bych měla dojíždět s každým problémem do Plzně.
Jarda

#38 Re: Klatovy...

2013-03-09 10:35

#2: - Never again..

to co popisujete zase já znám z Klatovské radnice a její přestupkové komise ! kdybych zde jen popsal (bez důkazů a listin) jeden příběh tak tomu neuvěříte.... právo si vyloží podle svého , uznají jen to co chtějí . Přece nebudou ověřovat výpověď paní z Klatovského soudu ne? ta přece musí být svatá !! že tato paní lže ve výpovědi téměř od první po poslední větu nikoho nezajímá.

Máme to ale státní správu,soudy.....jak to říkal Postránecký v Černých baronech? CHCE SE MI ZVRACET

Takže zřejmě ten bordel není jen v této nemocnici ale i jinde.


Nepřihlášený uživatel

#39

2013-03-09 19:46

Doufám, že to pan ředitel nemyslí vážně. Zavřít oddělení, které má nárust pacientů? Proč neřeší oddělní, kde je jim pacient ukradený, všichni víme jak to na neurologii vypadá . Tam by měl an ředitel zaměřit svoji pozornost a ne na oddělení, kde se pacientům věnují a potřebují ho čím dál tím více občané Klatov. Jsem pacientem plicního už 10 let.
Hana L.

#40 Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 01:39

Všichni podepsaní pod touto peticí! Autorka výzvy vás normálně obelhala. Žádné oddělení v nemocnici včetně plicního se neruší. Potvrdilo mi to několik lidí přímo z nemocnice a to včetně sestry toho oddělení. Plicní oddělení v Klatovské nemocnici bude pořád fungovat a dokonce v tý nový budově, což by měl každý spíš uvítat. Měli byste se zeptat paní Kalistové, kde takové bludy vzala a proč poplašnou zprávu roznáší.

Nepřihlášený uživatel

#41

2013-03-10 08:13

Co se budovalo pro lidi,se nemusí nutně rušit pro zlodějnu několika samozvaných zločinců

Nepřihlášený uživatel

#42

2013-03-10 10:35

Proc napadate slecnu Kalistovou za poplasnou zpravu kdyby se TRN stehovalo do jine budovy proc nejdou take lekari a sestry kteri jsou na TRN a vedi co ktery pacient potrebuje.Nebo mate dojem ze astmatikovi pomuze chirurg nebo ortoped.....to asi ne zkuste si dojid se zubem na urologii!!

Pavla Kalistová
Autor této petice

#43 Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 10:35

#40: Hana L. - Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Pokud jste pozorně četla text k petici, tak víte že píšu, že informaci nemocnice ani nepotvrdila ani nevyvrátila. A když už půjdeme do detailu toho co zde píšete Vy tak plicní oddělení spadá pod infekční oddělení a infečkní oddělení musí mít samostaný pavilon tudíž nemůže být součástí monobloku. Ano, také jsem slyšela, že by lůžka měla z nějaké části přebrat interna tato informace, ale taky není potvrzená, ale jsem zvědavá jak se budete cukat až položí nějakého Vašeho příbuzného příkladně se selhávajícím srdcem vedle člověka se zánětem průdušek!!! K podpisu nikoho nenutím a na začátku je jasně napsáno nemocnice tuto zprávu nepotvrdila ani nevyvrátila. Děkuji za Váš názor. Pokud budou lůžka TRN oddělení v Klatovch samostatnou částí v monobloku a to včetně dosavadního personál lékařů a sester,  všem podepisujícím se omluvím emailem a to stejným způsobem jako s nimi komunikuji doteď. Upřímě řečeno byla bych ráda kdybych tak musela učinit, protože by oddělení zůstalo zachované a to je to oč bojuji.

 

hanna

#44 Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 12:50

#40: Hana L. - Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

dobrý den, paní Hano, shodou okolností jsem majitelkou téhož jména, ale asi jste neměla doma nikdy astmatika nebo alergika, pak byste věděla, že každá minuta a odborná pomoc má cenu života, mám dvě dcery i vnučku astmatičku, vím o čem mluvím, také vím, že i když zkušený lékař na záchrance ví co s astmatikem, dojezd do Plzně ze Železné Rudy je nepředstavitelně dlouhý proti dojezdu do Klatov, jde o minuty.


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 13:01

#40: Hana L. - Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje A proč by se mělo plicní oddělení někam stěhovat? Budova je nová, stavěná na míru pacientům a plně využitá. Lékaři i sestry jsou tam odborníci na pravém místě. Patří jim velký dík. Jednoduše zase dostal někdo na budovu plicního někdo zálusk, že? To už tu bylo asi před dvěma roky.

hana

#46 Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 13:06

#43: Pavla Kalistová - Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Vaší odpovědí jste Vaši lež přivedla k dokonalosti. Vy máte informace, že oddělení se má stěhovat a nikoli rušit? Proč jste to do textu petice nenapsala? Vy mystifikujete lidi vědomě? Prý je v petici, že nemocnice nic nevyvrátila ani nepotvrdila. Přečtite si svůj text ještě jednou. Nic takového tam není. Naopak tam píšete následující: "nemocnice se rozhodla toto oddělení zavřít". Už teď byste se podepsaným měla omluvit.

Můj názor na Vaši petici neznamená, že nepodporuju existenci plicního oddělení. Podporuju ho. Jen mi vadí, jak neférová je Vaše podpora.

Rajec

#47 Re: Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 13:42

#46: hana - Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Informace o přestěhování je stejná spekulace jako váš názor. Nikdo Vás nenutil abyste podpisovala a nidko vás nenutil to tu komentovat. Slečna Kalistová informuje o tom jaké kroky podniká. Dle vašeho rozhořčení myslím, že víte víc než ostatní. Podepsali jsme celá rodina. Pokud se uskuteční to co píšete vy, pak už to tak jako tak nebude plicní oddělení přesně jak tvrdí ona. Pořád to budou intení lůžka.... Kdo chce psa bít vždycky si hůl najde.  Jsem zvědav, jeslti se pak vy omluvíte slečne Kalistové!!! Potřebujete-li si někde chlácholit svoje komlpexy dělejte to jinde a nekažte práci jiných. Já za ní stojím a i kdyby to nebylo tak jak tvrdí ona stejně se neurazím a ani bych nechtěl její omluvu. V našem státě je tolik černoty, že zareagovala naprosto spávně a je o krok před nemocnicí. Je to hrdinský čin co udělala a vy se jděte klouzat!!!

Pavla Kalistová
Autor této petice

#48 prosba

2013-03-10 13:50

Chci Vás poprosit v rámci komentářů, abyste se prosím zdrželi jmenování jistých lékařů. Správě bych tyhle komentáře měla vymazat, ale dělat to nechci. Vážím si názoru kadého z Vás a to i těch negativních, každý z nás má právo názoru. Jen prosím neobviňujte nikoho. Informace nejsou potvrzené a nerada bych čelila dalším narážkám. Odmítám dále vysvětlovat svůj postoj. Máte možnost mě kontaktovat soukromě i veřejně snažím se reagovat, ale dokud nebude oficiální stanovisko petici nestahnu!! Informace o stěhování je nová, ale zase neověřená, takže stále mám stanovisko které mám.


Nepřihlášený uživatel

#49

2013-03-10 13:51

nerušte nemocmice tam kde jsou potřebné
h l

#50 Re: Re: Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 14:04

#47: Rajec - Re: Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Já aspoň spekuluju. Petice ale lže. A pokud Vám nevadí, když Vám někdo vědomě lže, a dokonce to označujete za hrdinský čin, pak tento stát vypadá, jak vypadá. Schvalováním lží mu rozhodně nepomáháte. Samozřejmě, že petici jsem nepodepsala. Komentovat mohu, když je co. Co vím, jsem napsala, tak si to přečtěte. Přečtěte si také, co ví paní Klaistová a co je obsahem petice. Zjistíte, že mezi tím je diametrální rozdíl. Paní Kalistová ví, že se oddělení neruší, ale Vám v petici uvedla, že se ruší. To je rozdíl. Mé komplexy Vás mohou nechat klidným. Pečujte o své.