Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentář

2016-06-08 13:02

#42: Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl - Re: Re: Re: Re: Re: Komentář 

Inu pane zbabělče,

teď jste mne titulem soudruh skutečně pobavil. Mohu Vám říci tolik, že 21 listopadu 1989 jsem byl vyhozen ze zaměstnání za vylepování letáků, sympatie ke studentům na Národní třídě a vzápětí byl  svými 400 zaměstanci výrobních provozů povolán, abych se stal jejich mluvčím OF. Bolševik mi za zakázal studovat v roce 1972 na vysoké škole, otce uštvali k smrti, bratr emigroval a vy si dovolujete mne cejchovat "soudruhu"? Zeptejte se raději těch, které hájíte, proč byli aktivními členy Socialistického svazu mládeže když nemuseli a snažili se pro svou kariéru vstoupit do KSČ. No a snimi jsem se zde opět otevřeně utkal. A měl byste asi vědět i to, že jsem si mnohých komunistů (těch co něco uměli) vážil, respektoval je a také je proti lidem vašeho formátu podržel. Tož si nastudujte pohádku o Sněhurce, aby jste pochopil děje na této fakultě po roce 2006 a pak pište. Víte ona  sveřepá žlučovitost se kterou třímáte praporec svých pravd zrovna člověčinou nezavání, ale když jednou připustíte i jiný názor než svůj, můžete jednou i dospět.

Petr Brunecký 

Odpovědi

Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentář

2016-06-08 13:38:23

#44: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komentář 

 Pane Brunecký, nechme tohoto napadání ... vždyť s vámi to nemá cenu rozebírat, ani jste nepochopil, co jsem psal ... má narážka nebyla ani omylem myšlena tak, že bych vás řadil mezi "soudruhy", ale že raději než kolega mi bude při vašich výrocích zde milejší oslovení "soudruhu", které mám záměrně u mých příspěvků uvedeno (tzn. vaše oslovení k mé osobě - čtěte řádně, než začnete napadat!) ... a to i přestože pocházím z rodiny kde naši rodinní příslušníci též nemohli dostudovat na VŠ (ani začít), jeden člen byl v uranových dolech a též díky bolševikovi zemřel (a i když mohl několikrát emigrovat, tak to neudělal) a řada dalších perzekucí. A též zastávám názor, že dle skupiny nelze soudit jednotlivce a obráceně - to jen abychom si rozumněli pane "mluvčí".

Nebojte se ... na vaše příspěvky již nebudu reagovat, nemá to totiž cenu. Děkuji za pochopení.

Napokrytě vám přeji alespoň schopnost objektivního posouzení celé záležitosti a ne snahu o vytrhávání kapitol, které se vám zrovna hodí "do krámu".