Žádáme okamžité uzavření hranic s Německem.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28

2016-07-25 19:22

TAK TUHLE PETICI MOHL NAPSAT JENOM, CHOROMYSLNÝ MOZEK ASI, VOLIČ ZEMANA, KOMOUŠŮ NEBO OKAMURY. PROSTĚ BLBEC NA KTERÉHO PŮSOBÍ POPULISMUS. ALE MILÁNKOVÉ TO SE PLETETE. NAŠE HRANICE NÁM UŽ ŽÁDNÍ KOMOUŠI ANI JINÝ LIDSKÝ ODPAD NEZAVŘE! NAŠI SVOBODU SI NENECHÁME VZÍT A KLIDNĚ TADY PŘIJMEME UPRCHLÍKY LEPŠÍ UPRCHLÍK NEŽ VOLIČ KOMOUŠŮ A ZEMANA TO SI PIŠTE !!!!! UVĚDOMTE SI VY DEMENTI ŽE NAŠE ZEMĚ PATŘÍ NA ZÁPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědi

Ebola

#39 Re: #28

2016-07-26 20:52:50

#28: -  

 Vyplod negramota co si tady konejsi svoje mindraky.Jak muze byt nekdo tak vymatlanej?Jedine takovy odpad naroda jako jsi ty.


Nepřihlášený uživatel

#60 Re:

2016-07-29 23:53:30

#28: -  

 nasi svobodu??? Kterou, kdyz nam sem chteji vozit cmoudy a my je nesmime odmitnout? Nato rozjebalo cely svet pro sve zajmy a my se ted mame dostat do sracek? Kdyz nam diktuji co mame delat? Svobodu ti vezmou spis cmoudove s islamem. Nevim kolik ti je let a kdo jsi zac. Ja si za komancu pral, aby jsme se zbavili rusu. Amerika byla muj vzor a nejen ta , ale i zapadni evropa. Ted bych si nafackoval, ze jsem chodil na Vaclavak a cinkal klicema jak ten curak. Ze jsem si nenechal ujet ruku tramvaji, abych ty klice neudrzel. Narodni hospodarstvi rozkradeny, tovarny s tisici pracovnich muist jako CKD Poldi Kladno atd atd zavreny. Driv jsme vyrabeli vsechno. Byli jsme sobestacni. Cukrova velmoc a ted cukr dovazime. Tatry a Liazky vyhravaly Pariz Dakar, tak to asi zas takovy sracky nebyly. A kde jsou ted? A co dopravni ci vojenska letadla, ci lokomotivy. Atd atd atd.Zapad nas tahne do peknejch sracek. Az nam sem nacpou cmoudy a  budes se na sidlisti bat jit domu po 17hodine , jako v nekterych sidlistich v premesti Parize, protpoze, tam budou arabove s cernejma prodavat drogy atd pak bude pozde litovat proc jsme hranice nezavreli driv. Nikdy se mi nic nestalo, kdyz jsem musel na hranicich zastavit vytahnout pas , aby si celnici overili kdo jsem. To delam v nemecku stejne, protozeme stejne nemci vzdy za hranicema zastavi a kontroluji. Takze podle meho vypadnout z EU a Nato co nejdriv nez to doma za par let nepozname a budeme se citit jako cizinci ve vlastni zemi. A jen si dovolim malou poznamku. Kdyz chces nekoho kritizovat, ci s nekym debatovat neni nutne nadavat :)