Žádáme okamžité uzavření hranic s Německem.


Nepřihlášený uživatel

#26

2016-07-25 18:00

Tato petice mě+la vzniknout již dávno a to z toho důvodu, že nám již tři měsíce tajně z Německa vždy v noci vozí negry a islámisty do naší země ,plné autobusy a vlaky,které staví ve Frýdku Místku. PODEPISUJTE !!! NAŠI JE ROZHAZUJÍ VOLNĚ PO CELÉ NAŠÍ ZEMI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#27

2016-07-25 18:50

podepsala..

Nepřihlášený uživatel

#28

2016-07-25 19:22

TAK TUHLE PETICI MOHL NAPSAT JENOM, CHOROMYSLNÝ MOZEK ASI, VOLIČ ZEMANA, KOMOUŠŮ NEBO OKAMURY. PROSTĚ BLBEC NA KTERÉHO PŮSOBÍ POPULISMUS. ALE MILÁNKOVÉ TO SE PLETETE. NAŠE HRANICE NÁM UŽ ŽÁDNÍ KOMOUŠI ANI JINÝ LIDSKÝ ODPAD NEZAVŘE! NAŠI SVOBODU SI NENECHÁME VZÍT A KLIDNĚ TADY PŘIJMEME UPRCHLÍKY LEPŠÍ UPRCHLÍK NEŽ VOLIČ KOMOUŠŮ A ZEMANA TO SI PIŠTE !!!!! UVĚDOMTE SI VY DEMENTI ŽE NAŠE ZEMĚ PATŘÍ NA ZÁPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dan Mach

#29 Kde berou zbraně?

2016-07-26 05:41

Tu hranici by mělo chtít uzavřít spíše Německo. Vždyť ty teroristi si jezdí kupovat zbraně do Čech, ale Chovanec Ministerstva vnitra s tím nechce nic dělat. Jinak všímáte si, kolik vražedných útoků je u nás, a to tu nejsou žádní běženci?


Nepřihlášený uživatel

#30

2016-07-26 09:22

Schengenský prostor má svůj smysl jen v takovém případě, že budou důkladně střeženy jeho vnější hranice, aby sem nevstupovala kdejaká svoloč. Jelikož tak krom Maďarska žádný stát nekoná, Schengen pozbývá jakýkoliv smysl a dokud nepřije náprava, je třeba obnovit národní hranice.


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Kde berou zbraně?

2016-07-26 09:31

#29: Dan Mach - Kde berou zbraně? 

 A jaký má význam omezit legální držení zbraní, když žádný z teroristů nevlastnil legálně drženou zbraň? Pokud vím, ten poslední ji nakoupil načerno přes internet. A zakážeme taky nože a sekery, neb i ty se staly v rukou kulturních obohacovačů smrtícími zbraněmi? A nebo raději i pily? A kladiva? Dřevorubci si budou pěstovat kolonie útočných termitů a potraviny v kuchyni se dají stejně tak trhat jako krájet. A po incidentu v Nice zakážeme i kamiony? A co dál ještě v rámci všeobecného blaha hlavouni z Bruselu v čele s notorikem Junckerem zakážou? Místo aby řešili příčiny (nekontrolovatelná migrace), budou dál ukrajovat naše svobody v rámci "bezpečnosti", přitom dělají vše proto, aby zde bezpečnost již nikdy nebyla.


Nepřihlášený uživatel

#32

2016-07-26 09:49

žeby strach??? Strach o děti, blízké......strach o budoucnost

Nepřihlášený uživatel

#33 Re:

2016-07-26 14:08

#25: -  

 

Dan Mach

#34 Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-26 16:33

#31: - Re: Kde berou zbraně? 

Ano, máte pravdu - koupil zbraň načerno přes internet od někud z Čech nebo ze Slovenska. Tedy asi od někoho, kdo ji měl legálně. Pro mě je větší omezení mých práv uzavření hranic. Omezení prodeje zbraní bych v našem poblázněném státě naopak uvítal. Alespoň se nebudu muset bát, že mě v lese postřelí ožralý myslivec nebo v hospodě poblázněný důchodce.

Jo jinak nevím, jak moc velký notorik je pak Juncker, ale možná to vyznívá jako komická připomínka od někoho, který má největšího notorika v EU za prezidenta. Nekontrolovanou migraci by měl začít řešit hlavně náš Chovanec Ministerstva vnitra. To on je v rámci EU největším prudičem (možná i proto, že se neumí žádným cizím jazykem domluvit). Kdyby se konečně dohodla cesta, jak utečencům z válečných zón pomoci, zmizely by ony neoficiální nekontrolované cesty. Ale jak už jsem napsal někde jinde - nechme to na Němcích a řešme vlastní díl problému. Oni si s tím dokážou poradit, protože nemají policii v rozkladu. Na tu naši bych se v současné době spoléhal jen málo, a opět na tom má lví podíl Chovanec Ministerstva vnitra.


Nepřihlášený uživatel

#35

2016-07-26 18:18

 Na co se pořád čeká? Zavřít hranice,vykopat ty strašidla v hábitech co se tu rozlejzají. Vykopat ty paka od koryt co tohle mají na svědomí.Už ted je mi z toho blivno..co nás čeká co naše děti a jejich děti? Prý nemají žádne informace,že by hrozil útok..tohle normální člověk ani říct snad nemůže. Lidi nesedte a nečekejte až se něco stane, v 89 když byla sametová tak jsme to taky dokázali .


Nepřihlášený uživatel

#36

2016-07-26 18:37

Uzavreni hranic co nejdrive, neb nam staci nasi cigosi. Nechceme dalsi verbez.

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2016-07-26 20:18

#25: - ,co to žvaníte. ...jste si přihnul ne !!!

 

Raptorebola

#38 Re:

2016-07-26 20:48

#25: -  

 Co ty ses za blba to se jen tak nevidi ,ty by jsi potreboval nastehovat par uprchliku domu a aby ti zabil macetou tehotnou manzelku ty negramotny individuum.Co to tady pises za sracky magore ,klidne se seber a odstehuj se do Mnichova at ti tam uriznou tu tvoji tupou tykev bez mozku.To co jsi tafy ze sebe vyblil za blabol to je na okamzite uzavreni do Bohnic,abys nemel tady blbi kecy.

Ebola

#39 Re: #28

2016-07-26 20:52

#28: -  

 Vyplod negramota co si tady konejsi svoje mindraky.Jak muze byt nekdo tak vymatlanej?Jedine takovy odpad naroda jako jsi ty.


Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-26 21:30

#34: Dan Mach - Re: Re: Kde berou zbraně? 

 No to vidím, jak si s tím německá policie dokáže poradit. V poslední době je to tam obden nějaký útok a na jednoho teroristy si volají posily až Rakouska. Až zaútočí simultánně na dvaceti místech, to budou asi povolávat posily až z Austrálie. A nejvíce mě vždy dostane, když skoro pokaždé čtu, jak byl onen terorista v hledáčku policie, ale naprosto nic nepodnikla. To je naprostý výsměch všem pozůstalým. Očividně až tak nad věcí nejsou. A to je jen začátek. Souhlasím s tím, že stav české policie je na mnohem horší úrovní než stav německé, což je o důvod víc nebrat sem muslimského uprchlíka ani jediného. Těžko poznáme, který je zradikalizovaný a který ne, když často slyšíme názory okolí, jak šlo o beproblémové chlapce, do nichž by to nikdo neřekl a osamělí teroristé žádné vazby na Islámský stát nemají, tudíž tajné služby jsou v takových případech naprosto bezradné. A další z mediálních mystifikací, že nejde o o žadatele o azyl, nýbrž o potomky přistěhovalců z dřívějších dob (osobně nevidím rozdíl v tom, jestli nás bude vraždit teď, nebo až za 20 let jeho děti, ale budiž), vzala posledními dny za své.


Nepřihlášený uživatel

#41

2016-07-26 22:09

Zavřit hranice!

1882LFC

#42

2016-07-26 23:26

Zavřít hranice? LEDA HOVNO !!!!!!!!!!!!! Do prdele to by se vám líbilo vy rudí kreténi zase zavírat hranice. To je vám podobné to je totiž jediné co vy umíte rudoši !!!!!!!!!!!!!! To umíte akorát vy rudoši a vaši hnědí pokrevní bratři náckové ! Ale 40 let vaší zločinné krutovlády se už nikdy nevrátí, dnes jsme v EU a v NATO a jestli si vy rudí a hnědí Putinovi pohůnci začnete vyskakovat tak vás rozdrtíme jak vši to si pamatujte vy rudohnědí šmejdi !!!!!!!!!!! Takže JDĚTE S VAŠÍ PETICÍ LASKAVĚ DO HAJZLU VY RUDÍ ČURÁCI !!!!!!!!

Dan Mach

#43 Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-27 07:11

#40: - Re: Re: Re: Kde berou zbraně? 

Vážený anonyme, žijete v bludu. Na území Turecka, Libanonu a Jordánska žijí miliony syrských běženců, a žádné zásadní terostické akce tam neprobíhají. To, co se děje v Evropě do značné míry souvisí s tím, co se tady děje u nás, a jak moc chtějí někteří lidé odvádět pozornost od vlastních problémů tím, že démonizují utečence. Pokud bychom přijmuli utečence v řádu tisíců, nic zásadního se nestane. Ostatně studoval jsem na škole společně se Syřany a mnoho z nich tu zůstalo. A po třiceti letech jsem o žádném terorismu z jejich strany neslyšel. Němci imigranty přijmuli a většinově tento akt nadále schvalují. U nás pouze někteří extremisti navrhují uzavření hranic a následovala by jistě mediální masáž v tom smyslu, že německé sdělovací prostředky jsou cenzurovány a nesmí zveřejňovat informace o islamistických teroristech. Pokud chcete tento návrat do temných dob komunistické diktatury, můžete si to přát. Já to rozhodně nechci. Prožil jsem půlku života pod komunisty a svobodu včetně možnosti cestování si užívám. Jsem rozhodně proti uzavírání hranic a jsem pro to, aby se naše policie už konečně dala dohromady. Bohužel jsme asi nikdy neměli ministra vnitra, který by policii chtěl dát do pořádku a všichni ji zneužívali a zneužívají pro svůj prospěch. Ale hloupé Zemanovi ovce nadále podepisují petice proti utečencům.


Nepřihlášený uživatel

#44

2016-07-27 12:16

žádám 1000x

Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-27 12:24

#43: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně? 

 Vážený pane, pokud to tak jako v Německu, bude i u nás, za pár let si napíšeme jak to tady bude vypadat :-(

 


Nepřihlášený uživatel

#46 Re:

2016-07-27 12:26

#42: 1882LFC -  

 chudáku ....ale komu není shůry dáno....................

Hank

#47

2016-07-27 17:00

Nebudem zavirat hranice jenom proto ze par rudych a hnedych hnupu pod petici si to preje. Kazdy slusny a rozumny clovek je proti vam vy magori co jste tu petici napsaly protoze kazdy slusny a rozumny clovek je proti nacismu a komunismu. Tak tady neotravujte s petici vy hnojove a vratte si sve zvratky ventilovat k vam do Halo novin anebo, do Delnickych listu kde si muzete opevovat Stalina a Hitlera jak chcete. Protoze jste na stejne urovni jako vasi idoli Stalin z Hitlerem kteri byli stavitele dratu na hranicich stejne jako vy posahani komunisticti a fasisticti debilove!   


Nepřihlášený uživatel

#48

2016-07-27 18:58

Nechapu na co vlada jeste ceka. To jim jeste nedoslo za skoro rok k cemu se tu schyluje? Zacinam se v tehle zemi bat. Pod okny mi vcera proslo 6 neukaznenych muslimu. Kteri kopali do aut a pokrikovali cosi. Uz to hranici se zdravym rozumem :( hodte sebou


Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-27 19:05

#43: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně? 

 Pritel se dnes prave vraci z Istambulu a nesouhlasim ze se tam nic nedeje. Cele noci od patku tam je slyset strelba. Vojaci kontroluji kazde auto a tanky tam jsou porad okolo silnic. Tak bych o klidu vazne nemluvila. Kazdej pak bude cumet jak puk az se uchlacholi zdanlivym klidem. 

Dan Mach

#50 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-27 20:17

#49: - Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně? 

V Turecku jsou okolo silnic tanky syrských běženců? No to snad ne. Naopak to, co je tam dnes, to může u nás snadno nastat, až se začnou uzavírat hranice a naši politici budou policii zneužívat ještě více než dnes. Zkuste o tom, vážená paní, pouvažovat.