Žádáme okamžité uzavření hranic s Německem.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Kde berou zbraně?

2016-07-26 09:31

#29: Dan Mach - Kde berou zbraně? 

 A jaký má význam omezit legální držení zbraní, když žádný z teroristů nevlastnil legálně drženou zbraň? Pokud vím, ten poslední ji nakoupil načerno přes internet. A zakážeme taky nože a sekery, neb i ty se staly v rukou kulturních obohacovačů smrtícími zbraněmi? A nebo raději i pily? A kladiva? Dřevorubci si budou pěstovat kolonie útočných termitů a potraviny v kuchyni se dají stejně tak trhat jako krájet. A po incidentu v Nice zakážeme i kamiony? A co dál ještě v rámci všeobecného blaha hlavouni z Bruselu v čele s notorikem Junckerem zakážou? Místo aby řešili příčiny (nekontrolovatelná migrace), budou dál ukrajovat naše svobody v rámci "bezpečnosti", přitom dělají vše proto, aby zde bezpečnost již nikdy nebyla.

Odpovědi

Dan Mach

#34 Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-26 16:33:40

#31: - Re: Kde berou zbraně? 

Ano, máte pravdu - koupil zbraň načerno přes internet od někud z Čech nebo ze Slovenska. Tedy asi od někoho, kdo ji měl legálně. Pro mě je větší omezení mých práv uzavření hranic. Omezení prodeje zbraní bych v našem poblázněném státě naopak uvítal. Alespoň se nebudu muset bát, že mě v lese postřelí ožralý myslivec nebo v hospodě poblázněný důchodce.

Jo jinak nevím, jak moc velký notorik je pak Juncker, ale možná to vyznívá jako komická připomínka od někoho, který má největšího notorika v EU za prezidenta. Nekontrolovanou migraci by měl začít řešit hlavně náš Chovanec Ministerstva vnitra. To on je v rámci EU největším prudičem (možná i proto, že se neumí žádným cizím jazykem domluvit). Kdyby se konečně dohodla cesta, jak utečencům z válečných zón pomoci, zmizely by ony neoficiální nekontrolované cesty. Ale jak už jsem napsal někde jinde - nechme to na Němcích a řešme vlastní díl problému. Oni si s tím dokážou poradit, protože nemají policii v rozkladu. Na tu naši bych se v současné době spoléhal jen málo, a opět na tom má lví podíl Chovanec Ministerstva vnitra.


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-31 20:47:41

#31: - Re: Kde berou zbraně? 

 Jen neuvěřitelný politický TUPOUN,nebo spolupracovník teroristu může navrhovat,aby si slušní,bezproblémoví,prověřeni lidé nemohli pořizovat pro svou NUTNOU obranu legálně zbraně,zvláště v dnešní zdivočelé době-stavím jej na úroveň těch,kteří si NELEGÁLNĚ,za účelem zabíjeni NEOZBROJENÝCH občanu pořídili pokoutně jakoukoliv zbraň-svým rozhodnutím jim dává šanci na bezproblémové zabíjeni těch,kteří ozbrojeni nejsou,kdyby v německu -byť JEDEN občan byl při tom masakru ozbrojen,tak by měl šanci toho "zmetka"-kterého MERKELOVÁ vítala s otevřenou náruči ODPRÁSKNOUT a tím zachránit spoustu LIDI-příklad od nás-UHERSKÝ BROD-stačil by JEDEN ozbrojeny štamgast a nemuselo umřít tolik lidí-ostudou policistu bylo-je -bude "zásah",který tam "ochránci" předvedli,pose..outkové v kuklách přiharcovali až když už nebylo co řešit-ale ve Vansdorfu svou "odvahu" předvedli naplno-mlátili bezbranné a CHOVANEC za ten zásahový debakl v U.B málem rozdával medajle a okecával to jako úspěch.