Žádáme okamžité uzavření hranic s Německem.

Občané pro Marka Hilšera
Nepřihlášený uživatel

#51 Marek Hilšer na Hrad

2016-07-27 21:11

Nehádejte se jak necivilizovaní neandrtálci, raději svůj podpis přidejte pod petici na podporu prezidentské kandidatury Marka Hilšera. Marek Hilšer je slušný člověk bez vazeb na politiky z 90. let, proto patří na Hrad:

http://www.petice24.com/marek_hilser_na_hrad 


Nepřihlášený uživatel

#52 tak se ty demente seber a táhni do nemec nebo do amériky..nepotrebujem tady mít muslimy a africany

2016-07-27 23:01

#25: -  

 Tak se ty demente seber a táhni do nemec ci do amériky.Nepotrebujem tady mít islám,proto aby se  cesky stát stal sobestacnym a to bez celého bruselu...Co to meles o komunistech- zádny rusko se sem nerítí..Doufám ze te potká to co potkalo ty lidi v poslednich dnech.


Nepřihlášený uživatel

#53 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-27 23:14

#50: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně? 

 MILY PANE ja jsem psala neco o syrskych bezencich??? Bezte si vycistit mozek nez neco placnete!!! Rekla jsem vojaci a kdyz v turecku tak zrejme turecti

Dan Mach

#54 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-28 05:46

#53: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde berou zbraně? 

Vážená paní, psal jsem o tom, že v Turecku jsou miliony syrských běženců, a k teroristickým útokům ze strany běženců tam nedochází. Jestliže na nějakou zprávu regujete, tak si ji nejdříve přečtěte. Když nepochopíte, přečtěte si ji znovu. Když stále nebudete chápat, tak nereagujte. A když chcete napsat něco úplně mimo mísu, tak to prostě nepiště jako reakci na můj osobní názor.  


Nepřihlášený uživatel

#55 Re:

2016-07-28 12:33

#25: -  

Ty asi nemáš moc rozumu co? 


Nepřihlášený uživatel

#56 Obávám se, že pisatel je asi trošku mimo mísu.

2016-07-28 12:38

#25: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Naprostý souhlas

2016-07-28 12:44

#6: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#58 Re:

2016-07-29 06:56

Ty jsi kokot nejvyssiho kalibru.Urcite komunistickee prase!

 


Nepřihlášený uživatel

#59

2016-07-29 23:36

zapad rozjebal cely svet a nam ted bude vnucovat cmoudy ? No to se snad posrali ne???

Nepřihlášený uživatel

#60 Re:

2016-07-29 23:53

#28: -  

 nasi svobodu??? Kterou, kdyz nam sem chteji vozit cmoudy a my je nesmime odmitnout? Nato rozjebalo cely svet pro sve zajmy a my se ted mame dostat do sracek? Kdyz nam diktuji co mame delat? Svobodu ti vezmou spis cmoudove s islamem. Nevim kolik ti je let a kdo jsi zac. Ja si za komancu pral, aby jsme se zbavili rusu. Amerika byla muj vzor a nejen ta , ale i zapadni evropa. Ted bych si nafackoval, ze jsem chodil na Vaclavak a cinkal klicema jak ten curak. Ze jsem si nenechal ujet ruku tramvaji, abych ty klice neudrzel. Narodni hospodarstvi rozkradeny, tovarny s tisici pracovnich muist jako CKD Poldi Kladno atd atd zavreny. Driv jsme vyrabeli vsechno. Byli jsme sobestacni. Cukrova velmoc a ted cukr dovazime. Tatry a Liazky vyhravaly Pariz Dakar, tak to asi zas takovy sracky nebyly. A kde jsou ted? A co dopravni ci vojenska letadla, ci lokomotivy. Atd atd atd.Zapad nas tahne do peknejch sracek. Az nam sem nacpou cmoudy a  budes se na sidlisti bat jit domu po 17hodine , jako v nekterych sidlistich v premesti Parize, protpoze, tam budou arabove s cernejma prodavat drogy atd pak bude pozde litovat proc jsme hranice nezavreli driv. Nikdy se mi nic nestalo, kdyz jsem musel na hranicich zastavit vytahnout pas , aby si celnici overili kdo jsem. To delam v nemecku stejne, protozeme stejne nemci vzdy za hranicema zastavi a kontroluji. Takze podle meho vypadnout z EU a Nato co nejdriv nez to doma za par let nepozname a budeme se citit jako cizinci ve vlastni zemi. A jen si dovolim malou poznamku. Kdyz chces nekoho kritizovat, ci s nekym debatovat neni nutne nadavat :)


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Re:

2016-07-30 20:54

#60: - Re:  

Čmoudi, čmoudi, čmoudi… všude samí čmoudi… chrochtá náš lokální knedlovepř

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-07-30 23:40



Nepřihlášený uživatel

#63 Re: Re: Re:

2016-07-30 23:42

#61: - Re: Re:  

 jaky to odusevnely prispevek :D


Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Re: Re: Re:

2016-07-31 01:26

#63: - Re: Re: Re:  

 to víš, reakce na filosofický traktát #60


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-07-31 20:47

#31: - Re: Kde berou zbraně? 

 Jen neuvěřitelný politický TUPOUN,nebo spolupracovník teroristu může navrhovat,aby si slušní,bezproblémoví,prověřeni lidé nemohli pořizovat pro svou NUTNOU obranu legálně zbraně,zvláště v dnešní zdivočelé době-stavím jej na úroveň těch,kteří si NELEGÁLNĚ,za účelem zabíjeni NEOZBROJENÝCH občanu pořídili pokoutně jakoukoliv zbraň-svým rozhodnutím jim dává šanci na bezproblémové zabíjeni těch,kteří ozbrojeni nejsou,kdyby v německu -byť JEDEN občan byl při tom masakru ozbrojen,tak by měl šanci toho "zmetka"-kterého MERKELOVÁ vítala s otevřenou náruči ODPRÁSKNOUT a tím zachránit spoustu LIDI-příklad od nás-UHERSKÝ BROD-stačil by JEDEN ozbrojeny štamgast a nemuselo umřít tolik lidí-ostudou policistu bylo-je -bude "zásah",který tam "ochránci" předvedli,pose..outkové v kuklách přiharcovali až když už nebylo co řešit-ale ve Vansdorfu svou "odvahu" předvedli naplno-mlátili bezbranné a CHOVANEC za ten zásahový debakl v U.B málem rozdával medajle a okecával to jako úspěch.

Dan Mach

#66 Re: Re: Re: Kde berou zbraně?

2016-08-01 16:13

#65: - Re: Re: Kde berou zbraně? 

Bohužel zbraně si většinou nepořizují slušní bezproblémoví lidé pro svou nutnou obranu, ale agresívní nafoukaní násilníci, kteří to v hlavě dost často nemají v pořádku. Ostatně už jen to, že si musím pořídit zbraň pro svou ochranu, svědčí o perverzním uvažování takových lidí. A chybou je, že třeba v Uherském Brodě měl u sebe jeden člověk zbraň. A měl ji oficiálně a zřejmě se oháněl tím, že ji má pro svoji ochranu. A pak bezdůvodně zabíjel. Kdyby přišel s nožem nebo baseballovou pálkou, asi by to tak tragicky nedopadlo. Dokud bude šance získat tak snadno zbraň, tak bude existovat terorismus.


Nepřihlášený uživatel

#67

2016-08-04 09:39

podporuji tuto akci jako nutnost Musil
uprchlík ze sýrie

#68 Re: Re: Re:

2016-08-04 17:51

#61: - Re: Re:  to bude kulturniho obohaceni pro každeho 

 mirumilovny imigrant přichazi do multikulturniho evropskeho raje to budou neřesti si islámsky migrant mysli obohatim evropany budu bodat nožem střilet na ulici zabijet sekerou odpalovat se mezi lidma jsem štastny za sluničkaře jsou tak tolerantni k islámu rad šukam bile děvky v suknich hlavně že nam to vlada toleruje za tu cestu do evropy jsem si dlouho nezamrdal penize pro muslimy davaj ještě že tak vždyt to jsou allahovy penize a ne bezvěrcu a jinověrcu my k vam do evropy přineseme chalifat aby jste nam sloužily vy bile evropske svině allah da vytěstvi islámu všude tam kam vstoupi noha muslima 

Karel

#69 Ať žije připosranost

2016-08-15 09:10

Konečně to mohli vidět na vlastní oči i Čecháčci, co se nenechali zastrašit články v novinách a jako každý rok vyrazili do Bibione: Itálie ani Rakousko není v rozpadu, na hranicích IT/AT na dálnici nemusíte ani zpomalit, protože žádné kontroly neprobíhají, jen u nás, na Dolním Dvořišti postávají chrabří znudění strážci hranic, kteří nemají koho kontrolovat ....

Nico

#70 Tohle může podepsat jenom nějaký nemyslící blbec!!!

2019-12-14 11:03

Já jsem byl v Berlíně naposledy v srpnu 2019 a žádné uprchlíky jsem tam neviděl. A to ani v Kreuzbergu, kde je těch cizinců už docela dost (výsledek: kebab a arabské/afghánské/ruské/polské atd. restaurace na každém kroku, to je snad to jediné, co tam ti "imigranti" způsobili, o nějaké islamizaci, veřejném kamenování nebo znásilňování německých žen nemůže být ani řeč) ale na uprchlíka jsem tam nenarazil. To, co čtete v novinách a na českém internetu je proruská propaganda, která nahrává nové totalitě Zemana a Babiše a která má Česko vrátit zpátky pod vládu Moskvy. Já jsem už dávno přestal sledovat české zprávy, využívám je jenom maximálně na nějaké novinky z regionu. Ale pro všechno ostatní už využívám zahraniční stránky.

A k tomu uzavření hranic: uprchlíci jsou jen záminka, skutečný účel je zabránit Čechům cestovat nebo emigrovat do Německa, Rakouska, případně dále na západ, možná se uzavřou i hranice se Slovenskem, takže otevřené hranice by už byly jenom s Polskem, které se taky nepozorovaně posunuje směrem k Sovětskému svazu, pardon Ruské federaci. Budou ostnaté dráty jako za komunistů. A kdo bude v budoucnu chtít utéct z téhle totality (vlády jedné strany-ANO), ten už to bude mít sakra těžké a bude litovat toho, že se k útěku neodhodlal dřív! Lidi probuďte se a nevěřte tomu, co čtete na iBabiš a vůbec všech českých propagandistických médiích