MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139765 Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 09:36

#139732: - Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

Politická korektnost je drzý kocourkovský pokus o řešení skutečných problémů cenzurou pro všechny. Cenzurním zákazem nativního označení.  Zde cenzura překročila jí přiměřenou míru o mnoho řádů, a to jak v prostoru, tak v čase.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139783 Re: Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info....

2018-10-18 16:59:42

#139765: - Re: Re: Re: Právě bombastické zprávy z blesku je potřeba si ověřit - www.zvolsi.info.... 

Ale houby, politická korektnost je jen respekt k názorům druhých a obecná slušnost. Nic dalšího v tom opravdu není. 

To, že se tady v této diskusi častujete slovy jako zmrd totiž znamená, že to nikam nevede, můžete to dělat, protože se domluvit nepotřebujete a především nechcete, objektivně bychom se totiž z veřejně dostupných informací domluvili, že jediným zlodějským zmrdem v politice je právě Miloš Zeman. 

Politici se ale jednoznačně domluvit musí a to i tehdy, když spolu nesouhlasí, tedy není možné vytvářet Milošovou idiocií stav, kdy se politici uráží a tím vlatně rovnou vytváří překážky pro domluvu. 

Domluvit se politici musí, protože ať jistě je např. Okamura odporný nácek Babiš StBák a komunistický nácek, Filip hnusný komouš přeci jen zastupují nějaké voliče a tedy je potřeba s nimi mluvit, musí to dělat politici, občan naopak má se takové pakáže stranit a občan má plné právo takovou odpornou pakáž jako je Zeman, Babiš, Okamura, Filip, Mynář, starý a mladý Klaus atd. ... kritizovat. Je to dokonce jeho povinnost z Ústavy, neb to je odpovědné jednání vůči celku, jasně vyjádřený názor s argumenty.  

Zeman ovšem ty jeho oplzlosti používá záměrně, nechce mluvit s lidmi s jiným názorem, chce "hecovat" (už vlastně zapomenuté slovo) jeho voliče, přičemž z objektivních důvodů např. proto, že je Zeman prokazatelně zlodějský zmrd, se jedná o lidi hloupé, bez rozhledu, bez schopnosti domyslet své jedná, bez znalostí Ústavy, volební zákona a demokracie, v tom je podstata zločinnosti Miloše Zemana a russácké propagandy spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti, kterou tu Zeman roky provozuje velmi citelně. 

Naštěstí je toto mladým lidem v ČR již naprosto jasné a je to vidět i zmrdovi Zemanovi velmi vidět, že mu to došlo, proto opět přišel s oplzlostí. Kdyby to bylo v roce 1938 vyjadřoval by se ten oplzlý zmrd takto o Romech a Židech, i proto je Zeman odporný zlodějký KGBácký zmrd.