MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 16:38

#144151: - Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

  To jsou dvě různé věci. Není pochyby, že zvodnělé i tufové vrstvy jsou v Českém středohoří, které udělalo takový dojem na Alexandra von Humboldta, o nějaký ten milión let(43-9) déle, než kterýkoliv z domorodců. A kolem každého kopce.

Já jen chtěl vědět co nejlépe,  co se na D8 vlastně stalo

   Podle Rolfa Katzenbacha, profesora na Technické univerzitě v Darmstadtu, který věc vidí s větším odstupem, jsou problémem nezvládnuté průzkumy krajiny a podcenění přírodních vlivů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 16:52:46

#144152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

To se obávám, že je spolu velmi provázáno. 

Ťok tím, už tím, že je ochoten spolupracovat s štbákem Babišem je osoba amorální, nekulturní a s velkou pravděpodobností i osoba odborně nezdatná.  Tím, že se min. pokusil krást popomocí PPP zlodějiny, naprosto stejně jak jí kradl Miloš Zeman, doložil výše uvedené. 

Tedy bohužel motivace Ťoka není věci řešit a vyřešit, motivací Ťoka je masivně krást, tedy pak je potřeba k tomu co dělá také přistupovat. S štbákem Babišem je to obdobné, proto za 5 let kdy je u moc stát byl (bude s letošním schodkem) zadlužen o dalších 200 mld., přestože se snaží vytvářet mediální dojem, že snížil státní dluh a pokud by ses zaptal jeho voličů, jistě by tvrdili, že rozpočty jsou plánované jako deficitní, ale vždy to dopadlo "dobře" a Babiš stát rozhodně nezadlužuje. 

Lom na štěrk se jistě jako příčina událostí nabízel a je jistě potřeba každou zprávu o události vážit, zdali je či není důvěryhodná, tedy zdali koreluje s naší zkušenosti, autor zprávy je babiš-pleslův blesk nebo spíše důvěryhodný zdroj informací atd. atd. 

Je jistě dobré tušit, co se tam stalo. V principu je skutečně absurdní, kvůli 200 m zrušit celou železniční trať. I takto se lze na věc dívat. Mimo jiné proto, že nemůže zůstat "ležet ladem" musí se z ní něco udělat, třeba cyklostezka tedy mezi koleje nalitý asfalt, jak je běžné na západ od našich hranic., tedy musí být vyřešen i one úsek 200 metrů tak či tak. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 17:00:35

#144152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Závěr pana profesora je natolik obecný, že s ním prakticky nelze polemizova, neboť kdy dojde nečekaně k sesuvu na stavbě, tak je logické, že nebyl zvládnut průzkum a byly podceněny vlivy prostředí :-), to by opravdu "idiot" nepopsal lépe :-). 

Musel by sis v takovém případě zpracovat časovou osu událostí. Tam bys teprve zjistil, co se vlastně dělalo před započetím stavbu, v průběhu a těsně před sesuvem, po něm atd. 

Následně bys teprve mohl hodnoti "hloubku" "erudici" "či soulad s požadovanými normami" jednotlivých úkonů. 

Pokud vím, soudruh anoštbák Ťok a ministerstvo žádnou časovou osu událostí nepředložil, nedodal do ní jednotlivé úkonyškdy jak byly realizovány a nedodal pdf se studiemi, každý jednotlivý bod neohodnotil (nepřiřadil je do kategorie) např. v souladu s normou, nad rámec normy, nesplnění normy. 

Důvod, proč to neudělal je, že je to lenoch, komoušský blb, anoštbácký blb, zločinec, zloděj. Může být důvodů celá řada nevíme je, právě proto, že Ťok nic veřejnosti nepředložil a už vůbec ne nic důvěryhodného, pokud jsme stihl zaznamenat. 

Povožuji takové jednání od anoštbáka vlastně za symptomatické, více by mne překvapilo, kdyby časová osa událostí byla zpracovány a věc byla transparentně vyhodnocena. 


Nepřihlášený uživatel

#144158 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 17:36:33

#144152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Ještě dodám, ministerstva si platíme proto, aby nám občanům poskytovala mimo jiné věrohodné informormace, to zjevně anonistický blb a anoštbák PPP zlodějiny Ťok nepochopil. 

Proč by informace z ministerstva měly být důvěryhodná? To je prosté, vykonávají státní moc a tutíž jim Ústava neumožňuje lhát, musí jednat jen a pouze podle zákona. Ale i to zjevně anoštbák Ťok nepochopil a i to je symtomatické, proto je také anoštb komunisticko nacistická zlodějská banda než cokoliv jiného. 

Proto byla vláda kgbáků Zemana a Klause oposmluvní zlodějskou bandou masivně rozkrádající tento stát a anoštbáci "jen" používají stejný způsob rozkrádání. 


Nepřihlášený uživatel

#144184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 08:04:10

#144152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Tam, kde žije, zjevně neznají louže. Zkuste jít po hliněném svahu před deštěm a po něm, a pak si  popovídáme. Raději ani nemluvě ani o tom, že některá ztužená bahna se dokážou ztekutit.