Petice za nový skatepark v Děčíně

Quoted post

Tomáš Luczków

#22 Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 13:46

#21: dony - Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Ale i děčínský skatepark když byl nový, tak byl pěkný. Všichni byli spokojený a do stavu v jakém je ho mimo nazastavitelného času dostali především jezdci.

Všichni vrátné, co jsou na ZS v Děčíně jsou příjemné, ochotné a milé. Záleží na tom, jak s nimi kdo komunikuješ. Jestli vtrhne na zimák ani nazebučí, jde se tam VYCHCAT  a pak ji poručí aby mu šla otevřít skatepark, tak se nedivím že jsou podrážděné.

Hokej, fotbal, bike a skate jsou sporty. Nezvýhodňuji žádný ze sportů. Je ale více než jasné, když hokej a fotbal jsou PRIM tak budou dostávat více peněz. U nás to je ještě jinak, protože tu máme basket. Ale to je zase o jiné diskuzi.

Jestli ty si někdy hrál hokej, tak zcela zbytečně. Ztráta času a financí tvých rodičů. Jak jsem psal, hokej je sport, a cílem každého sportu je vychovat slušné lidi. Ty nejsi slušný člověk. Tvé vystupování jebzávistivé a pokrytecké.

Myslím si, že největší reklamu dělají městu aktuálně košíková, hokej a sestry Antošovy.

Nechceš se do nikoho navážet, ale to právě děláš. Nehraju si na nic, jsem soudný a objektivní člověk, lepší člověk než ty, protože k rádoby urážkám jsem se v této diskuzi nesnížil. Jen se snažím označovat věci správným jménem.

A jestli máš nějaká problém se mnou, můžeme si to vyříkat z očí do očí. Ovšem v tvém podání lepší bude se schovávat za nick a ostatní kritizovat.. vygoogluj si moje kontakty, nalezni odvahu a řekni mi do očí, co máš se mnou za problém..

Jestli si myslím že nepracuju,  tak pracuju. To že jsem klukům natočil video, považuji za dobrovolnou a solidární věc. BTW, natočení, namluvení, sestřihání tohoto videa mi sebralo 16 hodin mého života. Kdy ty si naposledy udělal něco podobného? každé mé video se těší vysoké sledovanosti, a díky tomuto mému projektovému příspěvku  seskupení kolem Jakuba Ouvína získalo ne malou dotaci. A to potěší. Když dobrovolná práce přinese vytoužené ovoce. Tvé monology jsou pro mě zcestné a prázdné. Minimálně do doby než se podepíšeš.

Nemáš s tématem nic společného, ale přesto musíš čeřit vody. Nemáš čas, ten nemá  v dnešní době nikdo. Tvůj příspěvek jsem pochopil = NIL. (vygoogluj si, co to znamená, ty jeden ex-"hokejisto") Lidma jako ty pohrdám..

Odpovědi

dony- Petr Ďurech

#25 Re: Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 18:03:46

#22: Tomáš Luczków - Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Zdravím tě Tomáši, ovšem jde vidět, že jsem tě naštval a místo řešení daného problému, je z 90% tvůj příspěvek o tom jak jsi nejlepší a výborný a já hloupý a zbytečný, koukám, že jsem se celkem trefil. Možná je to tak neříkám, ale proč to píšeš, když ani nevíš kdo jsem? I kdybych sem napsal své jméno, tak je to zbytečné, nejsem z děčína, neznáš mě, ale aby jsi byl spokojený, tak ho tu máš. Já se začal navážet podle toho, co jsi napsal o těch lidech, když můžeš kritizovat ty, proč né já (kážeš vodu, piješ víno) a já kritizuju jen tebe a né celou skupinu, což je rozdíl. Omlouvám se, ale nenavážej se do mých rodičů, vůbec nic ti do nich není, já jen aby jsme si to nevyříkali, podle tvých profilů na internetu je mi to celkem k smíchu ještě víc a problém s tebou nemám žádný, já jen přidal příspěvek a ty jsi se toho přesně chytil, jak jsem čekal, psal jsem obecně né konkrétně jako ty. A ať jé mé vystupování jakékoliv tobě to může být jedno. Ano basket je v děčíně známý, samozřejmě to město vůbec nevyužívá, ale jak říkáš to je věc jiná. Jsem rád za lidi, co dělají věc dobrovolně, jen jsem chtěl říct, že i skejťák (co podle vás jen kouří apod) tak může dělat třeba mnohem dobrovolnější věci než ty, soudíš pořád lidi díky předsudkům sakra, to umí každej. Já sice žádnou dobrovolnou věc nedělám to jsem nikdy nenapsal, že jo, ale někteří jsou pro společnost prostě přínosnější, než král jako ty, jak to pořád o sobě tvrdíš. Já tebou nepohrdám, ale směju se, jak se někdo nechá lehce vytočit nějakým debílkem na internetu. Jinak celkem mě mrzí, že jsi reagoval jen na to co se netýká tématu.

K skateparku, stejně je to věc jiná než petice, to by jste museli překopat celé vedení města a že většinu znám, takže vím jaké to je. V dnešní době potřebuje tlačenku, takže dokud třeba v děčíne nebude jezdit nějakej skejťák, kterej nemá vlivného tátu na městě, tak bych nic nečekal, protože je to úplně zbytečný, ale byl bych rád kdyby v děčíně byla aspoň jedna věc moderní, kromě krásné knihovny.

Nemám čas číst další tvé příspěvky, měj se krásně a užij si za mě pivko na "ňůjorku" kámo.


Nepřihlášený uživatel

#26 Honza Janák

2012-07-30 18:40:30

#22: Tomáš Luczków - Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Už by jsi měl radši přestat psát jseš úplně mimo :D

 

Petr Šoltys- Pititch

#28 Re: Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 19:57:38

Tomáši L. vylez už Bubovi z prdele ! Furt tady o něm kecáš jak o nějakym bohu .... Bažák je nejhorší Dirt / Bikroska (nebo jak to nazvat) co jsem kdy viděl/jezdil a ty tady z toho děláš jak kdyby tam postavily woodward ...oceňuju jejich snahu , a jestli se jim tam jezdí fajn tak prosim ...ale už tady prosimtě přestaň mluvit sračky typu opravte si park .... jestli sis nikdy nevšim je celej plechovej a s žádnou překážkou ani nehneš ....

a zajímalo by mě taky co tam zničili jezdci ? popravdě vůbec nevim jak bych (kdybych chtěl) měl ten park zničit ...asi tak leda nějakou atomovou pumou ... a to že se rozpadá rádius kterej už jako novej stál za hovno (vylezlej koping,vnitřek z písku ) neni nic divnýho když je to jeden z nejstarších parků v ČR A NIKDO S NIM OD ZAČÁTKU NIC NEUDĚLAL ...

Jsi idiot ... nikdy jsem o tobě neslyšel ani tě neviděl jezdit a chováš se jak když si sežral všechnu moudrost světa .... radši začni jezdit a né psát hovna o tom o čem nic nevíš po internetu ....  plechovej park lopatou asi nespravim

 

Videa riderů ze skateparku maj daleko ětší sledovanost než ty tvoje a každý zabralo na sesříhání tak hodinu .... tak tady nedělej krále ... btw klidně si mě najdi .... jsem v parku skoro každej den ...čus