Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2012-12-18 18:34

...kouřím ale jsem tolerantní vůči těm kteří nekouří!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#40 Re:

2012-12-20 14:19:42

#1: -

to je od Vás velmi ohleduplné...a jak tolerantní? co jim tolerujete?? nekuřáci kuřákům neničí  zdraví - kuřáci nekuřákům ano, to je snad jasné, jako že 1+1=2...

Daniel Homoláč

#65 ;

2012-12-27 12:17:22

#1: -

kouřím, jsem tolerantní k těm, kteří nekouří a proto nechápu, proč nejsou nekuřáci tolerantní k nám kuřákům a pořád vymejšlí nějaký P.....Y. Když se vám nelíbí, že se někde kouří, tak tam K...A nelezte a N.....E s peticema !!!

 

Každej v tédle republice žgryndá o strašáku komunismu ale tohle je přece úplně normální zásah do osobních práv a svobod ! - příklad : mám svoji hospodu a nemůžu si v ní zapálit ???kde to sme???

Opravdu nechápu smysl... vždyť je přece fajn, že sou kuřácký hospody a bary kde to smrdí a hnusnej smradlavej společnosti nebezpečnej vrah svých spoluobčanů si tam může vklidu zapálit a že sou na druhé straně hospody a bary kde se nekouří, kde to voní s kde se slušní a voňaví "lepší lidé" nemusí míchat s kuřáckou lůzou...co vám, nekuřákům, na tomhle modelu pro boha vadí? CO?

 

Ondrej Botko

#73 Re:

2013-01-03 12:03:29

#1: -

Pane Danieli Homolaci,

jak zde bylo jiz receno na vyber mam mozna jen ve vetsich mestech a i tam nechapu proc bych mel jet pres pul mesta nekam kde se nekouri a nemaji tam treba tak dobre pivo, nebo jidlo, nebo prostredi, jen proto ze nejaky buran je liny si jit zapalit ven.

Ano, mate pravo svobodne kourit, ale kazda svoboda jednotlivce konci tam kde zacina svoboda druheho a vy svym kourenim omezujete mou svobodu dychat cerstvy vzduch, v hospode kde chci ja, kde maji jidlo jake chci ja, s obsluhou ktera me vyhovuje.

Pokud jste opravdu tak hloupy a nedochazi vam to, pouziji primer: Rekneme ze rad plivu kolem sebe. Je to zhruba stejne nechutne jako koureni, jen asi mene zdravi skodlive. Tak podle vasi logiky bych mohl jit do hospody a svobodne kolem sebe plivat. To ze vam poplivu zidli, nebo mikynu prece nevadi, ja take svoje obleceni musim po navsteve kuracke restaurace vyprat, protoze smrdi jak hnuj. Prece ani nevadi ze vam plivnu do piva a vy to vypijete, ja prece taky musim dychat vas kour. A takto bych mohl pokracovat dal, treba s hlasitym zpivanim... Uz to chapete???

Jiste by me asi po nejake dobe vrchni vyhodil, nebot ve vetsine hospod je plivani zakazano, ale koureni povoleno, ackoliv principielne je to to same. Samozrejme civilizovane spolecnosti se na "verejnosti" neplive, jenze ono se v civilizovane spolecnosti na "verejnosti" ani nekouri! Vsichi uz to pochopili, jen u nas bohuzel stale existuje par natvrdlych sobeckych hulvatu.

Ano, regulace statu v tomto pripade neni optimalni reseni, spise by to mela vyresit jakasi slusnost kuraku a tak jak se v civilizovanych zemich ve slusnych podnicich neplive, nebo nekrici sproste, tak by se nemelo kourit na "verejnych" mistech. To se muze docilit jedine tim ze nekuraci, ale treba i kuraci (znam jich mnoho, komu vadi ze kdyz prijde domu smrdi) zacnou bojkotovat kuracke hospody a naopak podporovat (treba i slovne) ty nekuracke (aby majitele restauraci pochopili ze je tu poptavka po nekurackych hospodach) a kuraci budou mit tolik slusnosti ze svym zlozvykem nebudou obtezovat ostatni a budou chodit ven.

Kazdy (kurak, ci nekurak), kdo chvili zil v zahranic a s kym jsem se bavil, si system nekurackych restauraci a baru jen pochvaloval

Boudar

#118 Na vesnici žádná možnost volby není

2013-03-05 21:34:17

#1: -  

Bývá tam jen jedna hospoda kterou pár nezaměstnaných místních mladíků totálně zahulí.


Nepřihlášený uživatel

#155 Re:

2013-05-02 07:06:50

#1: -

V čem? Jako že je necháte, aby čuchali, jak smrdíte? - - - Tak to jste opravdu velkorysý. Děkuji.

Jonnz

#227 Re:

2013-11-12 11:46:56

#1: -

Přesně tak. A navíc si já, jako provozovatel restaurace, mohu vybrat, jestli se u mě bude kouřit, nebo ne. Chci mít luxusní nekuřáckou restauraci, nebo pajzl, kam se chodí na pivo? Zcela moje věc, kterou by měl každý, kdo chce přijít, respektovat...