Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Dedahad

#45 Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-06 21:52

#44: - Re: Re: Re: Re: zamyšlení

A to vše co uvádíte bude po čipování jiné , lepší ? Nepochybuji , že se vůbec nic nezmění , určitě jen to  , že jsem tomu svému důvěřivému tvoru nechal ublížit - více či méně a sám před sebou bych se musel stydět ! Pokud vím , zatím žádný člověk to nevyzkoušel na vlastní kůži , vlastně pod vlastní kůži na levé straně krku , přestože jsme k tomu pány konšely vyzvali ! Čipování bolí a je jen rozdíl ve vnímání bolesti , stejně jako u lidí .

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-06 22:58:28

#45: Dedahad - Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

co to pořád melete? proč musíte vše komentovat? odpovídal jsem Haf na jeho příspěvek,který nebyl zrovna taktický. vy opravdu dávate příspěvky všude,aby jste živil diskusi,nebo jste opravdu tak sebestředný?nesledoval jste teď film UCHO? samý špion,konspirace,....teď napište jaký jsem blb a co tím sleduji,kdo to platí z Frýdlantu,nebo že by až z Prahy nebo  snad z EU? teď ještě napište že za sebou cítíte nějaký stín ....pak jen léčebna

Rdm

#47 Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-07 00:45:34

#45: Dedahad - Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

Bez urážky, ale vaše výstupy tuto petici spíše shazují. Zkuste trochu přemýšlet než něco napíšete. Vaše neustálé vyzvidhování bolesti je úplný nesmysl. Kdybych nevěděl o co jde, tak bych z toho měl pocit, že čipování je několikahodinová operace, kdy mi rozřežou půlku psa, ale tak to opravdu není. Čipování je v podstatě to samé, jako injekce proti vzteklině - jedno rychlé píchnutí. Dokonce bych řekl, že méně bolestivé, než když psa plácnete, za to že něco provedl.

Petici jsem podepsal, protože nesouhlasím, aby úřady neustále něco nakazovaly a vytvářely nesmyslnou byrokracii. Pro mne je ten hlavní důvod nesouhlasu v tom, že město chce za peníze daňových poplatníků, vytvářet databázi čipovaných psů, které už existují a to i na celosvětové úrovni. Je tak nesmysl, aby město vytvářelo svou vlastní databázi určenou jen pro pár úředníků. Samozřejmě jsou i další důvody, jako ten, že čipování nijak nepomůže v boji proti neplatičům poplatků, či nesbírání exkrementů.