Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Rdm

#47 Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-07 00:45

#45: Dedahad - Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

Bez urážky, ale vaše výstupy tuto petici spíše shazují. Zkuste trochu přemýšlet než něco napíšete. Vaše neustálé vyzvidhování bolesti je úplný nesmysl. Kdybych nevěděl o co jde, tak bych z toho měl pocit, že čipování je několikahodinová operace, kdy mi rozřežou půlku psa, ale tak to opravdu není. Čipování je v podstatě to samé, jako injekce proti vzteklině - jedno rychlé píchnutí. Dokonce bych řekl, že méně bolestivé, než když psa plácnete, za to že něco provedl.

Petici jsem podepsal, protože nesouhlasím, aby úřady neustále něco nakazovaly a vytvářely nesmyslnou byrokracii. Pro mne je ten hlavní důvod nesouhlasu v tom, že město chce za peníze daňových poplatníků, vytvářet databázi čipovaných psů, které už existují a to i na celosvětové úrovni. Je tak nesmysl, aby město vytvářelo svou vlastní databázi určenou jen pro pár úředníků. Samozřejmě jsou i další důvody, jako ten, že čipování nijak nepomůže v boji proti neplatičům poplatků, či nesbírání exkrementů.

 

 

Odpovědi

Dedahad

#48 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-07 11:54:06

#47: Rdm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

Každý má jiný názor , já vám ten váš neberu a pro mě je podstatné , že se snad shodnem na tom , že povinné čipování je nesmysl . Zkuste i vy přemýšlet , považujete-li ZBYTEČNOU bolest psa za bezvýznamnou , já tedy ne . A jen pro to , že někdo něco navrhne a předloží ke schválení / postrádal jsem odůvodnění návrhu /, tak já nemíním zbytečně pejska trápit - další podstatné důvody jsou v petici. A i v petici je napsáno , že je určitě  rozdíl mezi čipováním dobrmana a 2 kg pejska . A o rozdílné  hranici citlivosti NEJEN U LIDÍ jsem se v diskuzi také zmínil . Je mi líto , že dle vás moje výstupy petici shazují , ale na rozdíl od vás jsem čitelný a nestydím se podepsat .Takže Dedahad=Petr Hadaščok , spoluautor petice . Pokud máte s touto peticí jiný problém , mohl jste nás předejít a napsat petici vy , byla by to však škoda, aby byly petice dvě .

#22, #23 Rdm

# 24

Skutečně jasné , stručné , vyčerpávající !

Je již jednoznačně vidět , odkud vítr fouká ! Že by to byla nějaká lobby ? Ale to určitě ne , tyto vědomosti a znalosti má přece 99 pejskařů ze sta !

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile1.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile1.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile1.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

Howgh - to jste si přál ?