MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#107801 Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-29 13:08

#107797: - My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 Proč to píšeš do diskuse o ubohosti, nekulturnosti, oplzlosti, nemravnosti, alkoholismu, nevzdělanosti Miloše Zemana? 

On je snad pojede do Běloruska či do Rusákova vítat s tebou, neb sem se asi dostanou velmi obtížně, neb budou potřebovat viza EU a ty pravděpodobně nedostanou a pokud je získají, tak podvodem. 


Nepřihlášený uživatel

#107802 Na nákupu nejen korunových dluhopisů, ale dokonce jakýchkoliv dluhopisů.....

2017-04-29 13:09

 

Student Agency vykazuje díky korunovým dluhopisům nižší daně. Jančura odmítá, že by se tak chtěl obohatit

 
 
  • Podnikatel Radim Jančura využívá korunové dluhopisy složitějším způsobem než třeba Andrej Babiš.
  • Z dluhopisových úroků si podnikatel každoročně přijde na více než 100 milionů korun. Sám tvrdí, že všechny peníze přeposílá na rozvoj služeb v dopravě.
  • S přeměnou na holding a využitím dluhopisů Jančurovi pomáhala poradenská skupina BDO. Firma z téže mezinárodní sítě kontroluje účetnictví Student Agency.

.....osobami spojenými není opravdu nic složitého.

Je to podvod. Důvody jsou prosté, zisk z právnické osoby je vyváděň prostřednictvím nákladů na osobu spojenou do místa s nižší mírou zdanění. Na tom opravdu není nic složitého k pochopení a je naprosto zřejmé, že když tak nemůže čini zaměstnanec se svým příjmem, aby se vyhnul placení daní, tak logicky tak nemůže čini nikdo další i kdyby to byl ministr financí nebo měl žluté autobusy. 

Finanční správa měla konat dávn a nepochybuji o tom, že v případě doměření daně a penále, by se nikdo z osob spojených neodvážil ani pomyslet na to, že by názor Andreje Bureše Babiš že "vše bolo legálne" (jak prezentuje svojí češtinou idiota, který se za dvacet nenaučil jazyk) chtěl obhajovat u soudu a to jak českého tak i evrospkého. 

Osoby spojené jsou v zákoně o dani z příjmu definovány od roku 1992 a nemohou využít žádný technický prostředek mezi sebou na to, aby se vyhnuli placení daní, neboť osoba spojená je jedna a tatáž osoba v případ Andreje Babiše dokonce stoprocentně neboť Andrej Babiš vlastní karusel Agrofert jako one-man-show, tedy je napsán na jedinou osobu (je tokové podnikání jak z Ruska) a stejně Babiš Babiš sám sebe snad (nejspíš jej ale vlastní rusáci) vlastní. 


Nepřihlášený uživatel

#107803 Daňový podvodník, podvodník s euro dotacemi se "nechá vyhodit"?

2017-04-29 13:10

 

Babiš: Neodejdu, nechám se vyhodit

Šéf ANO Andrej Babiš z vlády dobrovolně neodejde. Pokud by ale byl odvolán, jeho kolegové z hnutí v ní zůstanou. Jak řekl v rozhovoru pro Právo, někteří soc. dem. chtějí prezidentu Miloši Zemanovi nabídnout výměnou za jeho rychlé odvolání hlavu ministra kultury Daniela Hermana, kterého Zeman nemá v oblibě.

......A co tedy ANO je? Je to skutečně jen banda ANO StB, která je navíc placena z našich daní, tedy nezaplacených daní Andreje Babiš, tedy jeho daňových podvodů? 

Členům ANO StB daňové podvody Andreje Babiše nevadí? Jak je to možné, co jsou to za lidi jeho zaměstnanci, jeho vazalové, jeho spolupachatelé


Nepřihlášený uživatel

#107804 Re: Re: Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-29 13:14

#107800: - Re: Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 Kde je v mém příspěvku jediná propagace totalitní ideologie? To ses naučil od nacionálního komunisty Miloše Zemana napadat lidi bez jakéhokoliv argumetu? 

Ty si snad myslíš, že komunistická totalitu se nějak liší od totality nacistické? Ty snad popíráš komunistické genocidium když budeš se chystáš vítat "noční vlky" mávající rudým hadrem se žlutým srpem a kladivem, což je mimochodem naprosto to samé jako mávat rudým hadreme s hákovým křížem? Také bude mávat rudým hadrem? 


Nepřihlášený uživatel

#107800 Re: Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-29 14:07

#107799: - Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 Drž hubu, neonacistickej zkurvysyne! Nebo si tě nechám zjistit!!!


Nepřihlášený uživatel

#107805 Babiš pořád žvaní o tom, že má "plno práce", ale co tedy udělal.....

2017-04-29 13:21

Nebylo by tedy lepší odejít z vlády sám?

A proč bych odcházel? Sice si říkám, jestli to mám zapotřebí, ale mám před sebou ještě plno práce. Pokud bych za sebou bouchnul dveřmi, tak si myslím, že resort by byl destabilizovaný. Sociální demokracie by asi chtěla mít vliv na resort financí, mají výhrady k panu Janečkovi (ředitel finanční správy), vyhrožují mu odvoláním.

....když růst HDP poklesl ze 4,5 % na 2,5 %? Tvrdí, že "ušetril" (viz jeho dojemný češtin) 60 mld., ale přitom jen idiot si může myslet, že ušetřil, když za peníze nepostavil dálnice a neopravil silnice, jinde se totiž 60 mld. ušetřit opravdu nedá. 

Babiš zavedl dva nesmyslné systému EET a kontrolní hlášení k DPH, ani u jednoho ale není schopen prokázat jakoukoliv efektivitu výběru daní, není schopen prokázat, že tyhle jeho nesmysly přinesli jedinou korunu do rozpočtu. Podobně je to s daňovou "kobrou", která náklady sama na sebe nejspíše násobně převyšuje to, co by dokonce i jen teoreticky mohla státu přinést či "ušetriť". 

Ale prezentovat udřenost a přepracovanost umí Andre Bureš Babiš jak starý StBák, to se mu opravdu upřít nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#107806 Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:27

Co když vás policie ještě do voleb obviní právě kvůli vašim korunovým dluhopisům?

Nevidím jediný důvod k nějakému obvinění. Možná by si to pan ministr Chovanec přál, ale to je asi tak všechno. Nic jsem neudělal.

Babiš na jedné straně stolu vytiskl 1,5 mld. dluhopisů s úrokem 6 % na druhé straně si je jako Babiš zase koupil. Tímto vytištěním a "nákupem" vygeneroval v Agrofertu ročně náklad 90 mil. a u sebe příjem 90 mil. Na straně Babiš Agrofert tedy je náklad neoprávněný a měla z něj tedy být zaplacena daň ve výši 19 % na straně Babiš má neoprávněný nezdaněný příjem, z kterého měla být zaplacena daň 15 %, tedy celkový roční daňový únik Babiše z této operace "vytištění a nákupu" pořád stejnou osobou se vyhnul zaplacení daní ve výši 30,6 mil. korun. 

Je to prosté, takovou operaci pro vyhnutí se zaplacení daní, nemůže učinit žádný zaměstnanec, tedy není ani možné, aby takovou možnost měl podnikatel, nic složitého na tom není, to snad chápe i Andrej Babiš i přesto, že je to člověk, který se za 30 let života v ČR nedokázal naučit česky. 


Nepřihlášený uživatel

#107807 Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:29

#107806: - Jak jako nic neudělal?  

Jo Andrej Bureš se dnes doknce přiznává k tomu, že o návštěvě Haška u Zemana věděl? Hmmm to jsou panečku věci co všechno na sebe soudruh nenapráší a pak, že je to člověk chytrý :-). 

Jenže Bohuslav Sobotka taky tvrdí, že tři roky poškozujete dobré jméno vlády. Vypadá to, že vás dohání vaše predátorská minulost.

Sice nevím, čím dobré jméno poškozuji, ale nechápu, proč to premiér říká po třech letech. Zřejmě jsem se mu tehdy hodil, protože nebýt mě, nebyl by premiérem. Přece ví, že hned po volbách za mnou přišli ti jeho „nejbližší spojenci“ a chtěli, aby premiérem byl Michal Hašek, což jsem odmítl.

Nechápu, proč pan premiér svolává tiskovku a zpochybňuje moje vysvětlení k dluhopisům, když termín pro ně je do konce dubna a já jsem oznámil, že písemnou odpověď zašlu do Sněmovny. A pokud jde o moji minulost, podnikal jsem podle zákonů, vybudoval jsem firmu od nuly, neúčastnil jsem se kuponové privatizace.


Nepřihlášený uživatel

#107808 Re: Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:34

#107807: - Re: Jak jako nic neudělal?  

 Imoba daninal ve Švýcarsku? Co? 

Do daňových rájů jste sice neutíkal, ale vaše rodinná firma IMOBA několik let danila ve švýcarském Zogu, kde jsou kapitálové daně taky nízké.

To je pravda, ale Švýcarsko není daňový ráj. Je tam desetiprocentní daň.

 

 

V ČR na justice.cz se dají dohledat uzávěrky a výroční zprávy. 

Imoba vykázala dvakrát od roku 2002-2014 zisk po 2 mil. korun, jinak vykazuje nepřetržitě ztrátu a v roce 2014 byla tato ztráta 440 mil. korun. 

2002 2,2

2003 -3,7

2004 -2,9

2005 2

2006 -3

2007 33 tady jsme možná zapomněl mínus, nevím už se mi to nechce dohledávat. 

2008 -20

2009 -19

2010 -56

2011 -29

2012 -29

2013 -110

2014 -427 ztráta v roce 2014 - 427 mil. korun a Babiš se tváří, že je čistý jako slovo boží a přitom smrdí jak starý StBák či dokonce rusák z okupační lágru a to byl smrad opravdu pekelný. 


Nepřihlášený uživatel

#107809 Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:41

#107808: - Re: Re: Jak jako nic neudělal?  

 Tohle bude taková standardní Bábišova "nepresnosť":-) taký drobučký omyl :-)

Když říkáte, že jste podnikal podle zákonů, tak jak je možné, že vaše bývalá náměstkyně Hornochová, dnes daňová poradkyně, tvrdí, že případ korunových dluhopisů Agofertu bylo jasné zneužití práva?

Pak si ale sama protiřečí, protože Simona Hornochová měla v červenci 2014 úkol vyjádřit se ke korunovým dluhopisům a její odpověď zněla, že je to v pořádku. To jsem také uvedl ve vyjádření pro vládu.


Nepřihlášený uživatel

#107810 Re: Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?

2017-04-29 13:43

#107809: - Re: Re: Re: Jak jako nic neudělal?  

 Vypadá to, že Bábišovi dokonce hrabe :-)

Jsou to stejní lidé, kteří se snaží přesvědčit pana premiéra, aby vyhodil hnutí ANO z vlády. A současně mají další plán: přesvědčit pana prezidenta, aby to akceptoval. Motivací za to, jak jsem zaznamenal v kuloárech, je, že pokud mě rychle odvolá, dostane jako na podnose návrh na odvolání pana ministra kultury Hermana, kterého – jak je všeobecně známo, nemá pan prezident v oblibě.


Nepřihlášený uživatel

#107811 Rozhovorem Babiš doložil, že je nejen daňovým podvodníkem, ale i velmi podivnou figurou......

2017-04-29 13:46

Babiš: Neodejdu, nechám se vyhodit

Šéf ANO Andrej Babiš z vlády dobrovolně neodejde. Pokud by ale byl odvolán, jeho kolegové z hnutí v ní zůstanou. Jak řekl v rozhovoru pro Právo, někteří soc. dem. chtějí prezidentu Miloši Zemanovi nabídnout výměnou za jeho rychlé odvolání hlavu ministra kultury Daniela Hermana, kterého Zeman nemá v oblibě.

.....české politiky. Je zvlášntní, že Nejvyšší státní zástupkyně nejedná, vypadá to, že je Bradáčová zaměstnankyní Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#107812 Co vlastně dělají Rusové ve vesmíru? Vyvíjejí nějaké odporné zbraně?

2017-04-29 13:48

Sonda Cassini potvrdila podmínky pro život na Enceladu a podlétla Saturnovy prstence

 

  • Úspěšná sonda se přiblížila historicky nejblíže k atmosféře obří planety.
  • Po riskantním manévru byl úspěšně obnoven radiový kontakt.
  • Kandidátem na přítomnost původního života je především měsíc Enceladus.


Vlastenec

#107813 Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-04-29 14:50

Islámský stát (IS) opouštějí ve velkém jeho zahraniční bojovníci a příznivci, protože hnutí ztrácí kontrolu nad územími v Iráku i Sýrii. Přes hranici do Turecka se v uplynulých týdnech snažily přejít desítky členů IS. Napsal to britský list The Guardian.

Některým se zřejmě ilegální přechod hranice podařil, většina však byla podle listu zadržena. Jsou mezi nimi nejméně dva Britové a jeden Američan i se svými ženami.

Guardian s odkazem na zdroje z Islámského státu napsal, že se jeho řady ztenčily s postupem spojenců proti jeho syrské baště Rakce a iráckému Mosulu. Současně podle listu úřední místa v Turecku i v dalších zemích v Evropě zaznamenaly, že jejich ambasády stále častěji kontaktují lidé, kteří se od roku 2013 připojili k Islámskému státu a teď se chtějí vrátit.

Britský deník zároveň upozornil, že se do Turecka snaží proniknout i radikálové, kteří zůstávají ideologii IS věrní a mohli by se pokusit o krvavou pomstu za pád samozvaného chalífátu v Evropě.

A už se džihádisté hrnou domů, to se v Anglii, Francii apod. nebudou stačit divit. Holt co si vypěstovali, s tím musí žít. Hlavně jim zde postavme nové mešity, ať mají kde verbovat bojovníky za džihád, když se jim projekt v Levantě rozpadl.


Nepřihlášený uživatel

#107814 Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-04-29 15:47

#107813: Vlastenec - Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Vidíš, co Rusko školením teroristů v terorismu vyprovokovalo za hrůzy po Světě. 

Teď už je ti doufám naprosto jasné, že je tvá projekce vlastenectví do nacionálního komunisty Miloše Zemana s bandou KGBáků okolo něho vskutku velká hloupost. 


Nepřihlášený uživatel

#107815

2017-04-29 17:59

Sobotkovi dávm čas maximálně do neděle!


Nepřihlášený uživatel

#107816 Rusákům stop!

2017-04-29 19:04

#107790: - Re: Re:  

 Drž fekál bolševický hovne!


Nepřihlášený uživatel

#107817 Re:

2017-04-29 19:05

#107815: -  

 A tobě do švestek senile?

Evropan (ten původní - 100% bílý)

#107818 Švarcdement je na chcípnutí!

2017-04-29 23:23

Už sotva dýchá...


Nepřihlášený uživatel

#107819 Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-04-30 03:51

#107814: - Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Tebe to jeste s tim Ruskem nepreslo, ty hnupe.

Asenad

#107820 Re: Švarcdement je na chcípnutí!

2017-04-30 05:50

#107818: Evropan (ten původní - 100% bílý) - Švarcdement je na chcípnutí! 

 Proslýchá se, že už to má dávno za sebou... Tohle, co sedí ve sněmovně je jeho zombie!


Nepřihlášený uživatel

#107821 Re: Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát

2017-04-30 06:13

#107819: - Re: Re: Zahraniční džihádisté opouštějí Islámský stát 

 Ty to snad s Ruskem a jeho kremelskou propagandou v češtině vidíš jinak? Ty to vidíš jinak kolem Miloše Zemana a přímo snad vidíš jinak Miloše Zemana? 

Tak to popiš, jak si tedy jednání Miloše Zemana představuješ, nikdo z jeho voličů není schopen říci jediný pravdivý věcný racionální argument, proč Miloše Zemana volil. Zkus napsat alespoň to, budeš zaručeně první. 


Nepřihlášený uživatel

#107822 Re: Švarcdement je na chcípnutí!

2017-04-30 06:17

#107818: Evropan (ten původní - 100% bílý) - Švarcdement je na chcípnutí! 

 Je dobré tě upozornit, že Zemanovi je o 10 let méně než panu Schwarzenbergovi (Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu) a co se týče tebe jistota, že se vůbec dožiješ věku pana Schwarzenberga není ani zdaleka rovna 100 %, tedy bys měl být velmi opatrný hodnotit kvalitu života každého osmdesátníka kdekoliv na planetě. 

 


Nepřihlášený uživatel

#107823 Re: My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele!

2017-04-30 06:23

#107797: - My vlastenci je přivítáme a fašistům nakopeme prdele! 

 Jestli jízdá ruských šašků "nočních vlků" něco skutečně připomíná naprosto fatálně v kontextu s II. světovou válkou tak to, že by se ruští mužici dokonce ani nedopravili na frontu bez amerických dopravních prostředků a pohonných hmot, které jim USA dodávaly hned od prvního dne, kdy se začali navzájem bývalí spolupachetelé ve vzraždění v Polsku navzájem vraždit. Velmi jejich jízda na západních motorkách, v západním oblečení, s americkými cigaretami, atd. skutečně připomíná, že bez dopravních prostředků z USA by Rusáci nikdy do Berlína nedojeli a velmi to připomíná, že tam přijeli na náklaďácích a jeepech z USA.  

Proč cestou masivně znásilňovali, zavlékali lidi do gulagu a pokoušeli se zavádět odpornou komunistickou totalitu, všude kam na amerických strojích dojeli je již jen důkaz ubohosti Rusáků, neboť jet na americkém náklaďáku a přitom zavádět komunistickou totalitu, to chce opravdu aroganci idiota. V tomto se v Rusku dodnes evidentně nic nezměnilo, což pokusy nočních vlků jet Evropou jasně dokládají, když ten jejich šašek ani neví, že Rusáci společně s Hitlerem začali II. světovou válku vražděním v Polsku, dokonce je to Rusko, které spáchalo první masovou vraždu v Polsku  (Katyň) a to hned polské nejen vojenské elity. 


Nepřihlášený uživatel

#107824 A to už to vypadalo, že z něj administrativa USA udělal normálního člověka.....

2017-04-30 06:48

Mých prvních 100 dnů v úřadu bylo nejúspěšnějších v historii, pochválil se Trump

.....a on je Trumpeta pořád jen idiot jak Miloš Zeman, lže si především o sobě a sám sobě. 

Pokud toto skutečně prohlásil:

"Americký prezident v projevu řekl, že občané Spojených států jsou jediní, komu zachovává loajalitu."

pak je jednoznačně idiotem s totalitním myšlením, který o demokracii neví vůbec nic, ale mnoho o odporné manipulaci s lidmi. 

Jednat ve prospěch všech občanů země totiž může jedině tehdy, když bude striktně dodržovat Ústavu, platí to u nás, platí to i v USA. To je jednání prezidenta ve prospěch všech občanů země i Světa.

Proto je Miloš Zeman nacionální komunista, nejedná v souladu s Ústavou. 

Miliardář podvodník, soudící se všude možně a nemožně - komunista? 

"Upozornil totiž ostatní země světa, že američtí dělníci již nebudou zrazováni," dodal."


Nepřihlášený uživatel

#107825 Podvodník Babiš založil ANO StB a skutečně velmi hloupí lidé za zpěvu.....

2017-04-30 07:02

Žijeme v podivné době. Bere nám všem radost ze života.

....... přes spáleniště a rudé šátky šli s ostalgií společně se jejich komunistickými rodiči hodit hlas této bandě podvodníků s spolupachatelů Andreje Bureše Babiše. Je to absurdní, ale je to realita. 

Výsledek se skutečně dostavil. Dnes je zřejmé, že je Babiš ve svém podnikání podvodníkem a tedy podle toho také jedná. Skutečně má obrovský podíl na tom, že z nadějného růstu 4,5 % HDP jsme dnes na růstu 2,5 % odhadovaného ovšem s inflací hluboko pod 2 %, což je dnes již jednoznačně nerelné. Reálný růst tedy v ČR v roce 2017 bude nejspíše někde kolem 1 - 1,5 % HDP, pokud vůbec.