MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#67301 Re:

2015-12-05 20:00

#67298: -  

 To může napsat jenom zemandrtálec, komunsti byli v historii lidstva vždy těmi největšími zloději, Ransdorf se drží jenom straňické linie.


Nepřihlášený uživatel

#67302 Andrejovi hrabe? On nečte noviny? On netuší co vyvedl pokladník Mila Ransdorf?

2015-12-05 20:04

Tohle:

Babiš k migraci: Se Zemanem souhlasím

snad po tom, co Míla nevybral drobné ve Švýcarsku může prohlásit snad leda člověk rozumu mdlého, snad leda kdyby chtěl naznačit, že Andrej stále ještě pokladnu vede velmi pečlivě na rozdíl od Míly Ransdorfa, tak to leda. 


Nepřihlášený uživatel

#67303 Re:

2015-12-05 20:06

#67276: -  

 Ransdorfa by měli poslat k jeho přátelům do KLDR s doložkou "návrat nežádoucí".


Nepřihlášený uživatel

#67304 Re: Re: To je v naprostém pořádku, že to nechápete.....

2015-12-05 20:06

#67299: - Re: To je v naprostém pořádku, že to nechápete..... 

 Je vlastně docela dobře možné, že makroamnestie největších zlodějů se opět znovu otevře, neb na nějaký účet to nějak posílat museli a Švýcaři, když jde o 10 mld. neznají bratra, jak předvedli v kauze MUS :-), tedy je možné, že se výpisy k miliardám Míly Randorfa otevřou :-),  možná si už soudruh Zeman připravuje abdikaci. :-). 


Nepřihlášený uživatel

#67305 Re: Re: Proč jste na něj ošklivý, Míla Randorf včera utekl hrobníkovi z lopaty....

2015-12-05 20:09

#67303: - Re:  

 ....potřebuje vlídného slova, ale je pravda, že jej toužebně očekává především od souduha Miloše Zemana :-) a řekl bych, že očekává dkonce vlídné slovo veřejné se všemi poctami příslušející MEP :-). Možná se v pondělí dočkáme společné tiskové konferecne obou soudruhů :-) na které svorně odsoudí upovídané Švýcary a kriminální jednání soudruhů ze Slovenska :-). 


Nepřihlášený uživatel

#67306 Někteří zemanoti zde tvrdí, že je to "diskreditační kampaň" vůči soudruhovi Ransdorfovi

2015-12-05 20:15

Jen nejak nedokáží specifikovat, co by na osobě Ransdorfa se dalo diskreditovat :-). 


Nepřihlášený uživatel

#67307 Možná demokraté v ČR ještě budou vděčit komunistovi Randorfovi....

2015-12-05 20:20

...že ČR zbaví StBáků, KGBáků a podpobné pakáže jedním vrzem tedy zveřejněním výpisů z jeho švýcarské pokladničky.  

Byla by to legrace, kdyby se Ransdorf slovy Zemana "podělal" a  Miloš mohl předvést svojí politickou bezmoc :-)

Možná by tedy bylo dobré na Mílu Ransdorfa založit celonárodní sbírku :-) on je to v duši čestný komunista :-).  

Půlměsíc v prdeli

#67308 Re:

2015-12-05 20:23

#67300: Slunce v duši -  

Protože jsi kokot!


Nepřihlášený uživatel

#67309 Re: Re: Kde v textu zemanote shledáváte něco islamistického?

2015-12-05 20:29

#67308: Půlměsíc v prdeli - Re:  

 

My, kdo jsme podepsáni pod touto výzvou,

varujeme před nebezpečím, kterému je naše společnost vystavena. Opět nás nejen okolnosti, ale i falešní vůdci rozdělují na dva tábory stojící proti sobě. Cílem naší výzvy je varovat před opakováním toho, co jsme prožili ve 20. století, a relativizováním hodnot, za které bojovali, trpěli a umírali naši blízcí a přátelé.

Se znepokojením sledujeme nenávist, agresivitu a fašizující tendence nemalé části společnosti. Jsme znechuceni davovostí těch, kdo propadají vzteklému nacionalismu, provolávají hesla „Čechy Čechům“, „Smrt kolaborantům“ a nosí šibenice nad hlavami na znamení pomsty. Tito lidé se prohlašují za vlastence. Skutečné vlastenectví je však spojeno s humanistickou tradicí T. G. Masaryka, s úctou k demokracii a svobodě, kterou si tento národ vybojoval v obou světových válkách a v období komunistické totality.

Neumíme zastavit migraci. Lidé hledající bezpečí a lepší život se vydávají na cesty a prosí o pomoc. Známe to z doby před druhou světovou válkou, během ní i po ní. Apelujeme na vás všechny, abyste zachovávali humanistické postoje: být nablízku trpícím a snažit se jim pomoci. Nelze vyloučit, že s uprchlíky přicházejí do Evropy i nepřátelé a zločinci, kteří chtějí zneužít naši pohostinnost. Prověřovat migranty je sice složité, ale možné. Apelujeme na představitele EU, aby jednali rychle a s úctou k lidskému životu. Vyzýváme politiky, aby naši zemi neizolovali, ale hledali s našimi spojenci účinné řešení uprchlické krize a čelili hrozbám teroristických útoků. Ovšemže si nepřejeme v Evropě zavádění práva šaría. Ovšemže požadujeme od těch, komu nabízíme azyl, aby přijali za své respekt a úctu ke svobodě druhého.

Vyzýváme politiky, aby nezavírali oči před anexí cizích území a jiným porušováním mezinárodního práva. Varujeme před ruským nacionalismem, propagandou a znevažováním vítězství nad komunismem.

Braňme se populistům, kteří navádějí k násilí a netoleranci. Nenechme si vnutit naruby převrácené vlastenectví a nacionalismus. Advent je podle křesťanské tradice dobou očekávání a naděje. Terorismu, násilí a demagogii dokážeme čelit tehdy, vrátíme-li se k hodnotám, které náš národ učinily významným – k obraně základních lidských práv, svobody a demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#67310 Vláda už nemůže zavírat oči k tomu, co se děje na Hradě

2015-12-05 20:42

Potom co kominista Míla Ransdorf předvedl o jaké peníze se hraje, je naprosto zřejmé, že vláda už nemůže zavírat oči před tím, co se na Hradě děje. Dnes je naprosto zřejmé, jak gigantické zlodějiny Zeman s Klausem makroamnestií rozjeli a jak nebezpečné jsou jejich pravidelná setkání nejen s Jakuninem. 

Je jednoznačné, že situaci na Hradě musí vláda ve spolupráci s poslanci a senáry začít okamžitě řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#67311 Re: Možná demokraté v ČR ještě budou vděčit komunistovi Randorfovi....

2015-12-05 20:47

#67307: - Možná demokraté v ČR ještě budou vděčit komunistovi Randorfovi.... 

 Zakládat sbírku na HZDS tak to rozhodně už ne, jen na Milu, ten je "náš" řádný český komunista :-)

"O tom, že se chystá do Curychu, věděli prý i jeho sousedé. Guzmický byl starostou obce za HZDS celkem čtyři volební období. V roce 2008 byl obviněn z trestného činu podvodu a zneužití pravomoci veřejného činitele. Důvodem byl převod pozemků na obec, který policie zpochybnila."

Soudruh Filip je zábavný, zkouší, jestli Ransdorf "nechtěl vykrást spící konto", ale že jsou to peníze z makroamenstie, zlodějiny z dodávek velkých technologickych celků do Ruska nikdy  z Ruska nezaplacených v minulosti ani budoucnosti, ale zaplacených z našich daní díky státní pojištovně a záruční bance a "zbytek" jsou  Jakuninovy na "drobné výdaje" to soudruha Filipa vůbec nenapadlo :-). 

"Filip v pátek pozdě večer v České televizi řekl, že zjišťoval, zda některý z výborů Evropského parlamentu, jejichž členem je i Ransdorf, neřeší otázku takzvaných spících kont ve švýcarských bankách patřících obětem holocaustu. Ransdorf ale podle Filipa žádný úkol řešit tento problém v Curychu neměl."


Nepřihlášený uživatel

#67312 Soudruzi Mach a Zahradil, to jsou panečku hlavy :-)

2015-12-05 21:02

ProPetra Macha (strana svobodných občanů), který se chystá do Bruselu v úterý byla informace o zadržení Miloslava Ransdorfa překvapením. „Každá kauza europoslance pak dopadá i na ostatní europoslance z té dané země, ostatní si řeknou, co to tam je za bláznivý lidi,“ okomentoval Ransdorfův případ pro Lidovky.cz.

 

Soudruh Zahradil asi tuší a nebo možná i ví :-)

Jan Zahradil (ODS)byl v hodnocení dopadu na pověst České republiky zdrženlivější. „Jde o osobní selhání jednotlivce,“ řekl pro Lidovky.cz a připomněl několim let starý případ, kdy se tři europoslanci za Rakousko, Rumunsko aSlovinskonechali uplatit od nastrčených novinářů. Dva z europolsanců byli ve svých zemích pravomocně odsouzeni. Zahradil také zmínil různé interpretace poslanecké imunity. podle něj je třeba vyčkat na detailnější informace od švýcarských vyšetřovacích orgánů i samotného Ransdorfa.

 


Nepřihlášený uživatel

#67313 Ruské bony našly novou stabilní hladinku :-)

2015-12-05 21:12

68 ruských bonů za jediný skutečný Americký dolar :-)

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#67314 Re: Re:

2015-12-05 21:15

#67308: Půlměsíc v prdeli - Re:  

 Měl by jsi konečně podniknout pouť hadždž do Mekky.


Nepřihlášený uživatel

#67315

2015-12-05 21:22

Bývalý agent STB Agrobureš je obyčejný slovenský populista.Mění názory jako ponožky.


Nepřihlášený uživatel

#67316

2015-12-05 21:29

Zde to máte černé na bílém že cháá : Zástupce ministra obrany Ruské federace Anatolij Antonov řekl, že ozbrojenci „Islámského státu“ vydělávají kolem dvou miliard dolarů ročně na nelegálním obchodu s ropou. Podle jeho slov je do spolupráce s teroristy zapojeno nejvyšší vedení Turecka, i sám prezident Recep Tayyip Erdogan. Bývalý agent německé rozvědky Rainer Rupp v rozhovoru pro RT uvedl, že Washington si už v roce 2014 byl vědom nezákonné činnosti Ankary. Během včerejší konference představitelé Ministerstva obrany RF prezentovali satelitní snímky s kolonami cisteren s ropou kradenou teroristickou skupinou Daiš (Islámského státu). Na fotografiích je zřetelně vidět, že konečným cílem cisteren s ropou ze syrských vrtů je Turecko. „Chci podotknout, že podle existujících svědectví je nejvyšší politické vedení (Turecka — pozn. red.) zapojeno do nelegálního obchodu. Mám na mysli prezidenta Erdogana a jeho rodinu. Turecká vláda jedná s krajním cynismem," řekl náměstek ministra obrany Ruské federace Anatolij Antonov http://www.novarepublika.cz/2015/12/agent-nemecke-rozvedky-usa-o-ucasti.html


Nepřihlášený uživatel

#67317 Re: Re: Re: Kde v textu zemanote shledáváte něco islamistického?

2015-12-05 21:31

#67309: - Re: Re: Kde v textu zemanote shledáváte něco islamistického?  

 Společnost rozdělujete vy havloidi, ale bohužel pro vás to není na dvě poloviny, jak se nám snažíte namluvit.


Nepřihlášený uživatel

#67318

2015-12-05 21:39

Není to tak dávno, kdy vznešení havloidi podepisovali různé zvací dopisy do Iráku, žádali svrhávání diktátorů, posílání českých Gripenů do Libye a podobné koniny. No a nyní logicky lidé z těch rozflákaných pardon zdemokratizovaných zemí utíkají pryč.


Nepřihlášený uživatel

#67319

2015-12-05 21:42

Syrská armáda je jediná účinná pozemní síla, která zůstala věrná prezidentu Asádovi, svému vrchními veliteli. Odstranění Asáda by tedy tuto armádu činilo asi pro tento účel nepoužitelnou a je dobře, že na to přišla i Francie, až dosud nejradikálnější zastánce odstranění Asáda. Tzv. syrská osvobozenecká armáda jsou většinou dezertéři z pravidelné armády, ostatní jsou jen málo významné vojenské síly. Takže naději je syrská armáda, Kurdové a snad i irácké armáda, za podpory západních států.


Nepřihlášený uživatel

#67320

2015-12-05 22:06

za bolševiků stačila ta nejobyčejnější fabka, to teprve s kapitalismem přišla nezvládnutelná kriminalita,  kdy policie stíhá  jen sepisovat krádeže a vloupání a potom kdo nechce být okraden nebo oloupen holt musí řádně zabezpečovat.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-05 22:22



Nepřihlášený uživatel

#67322 A pak, že Miloš Zeman není idiot

2015-12-05 22:44

Lidé, kteří mají rádi „hlubokomyslné” citáty, jsou podle studie méně inteligentní

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-05 22:45



Nepřihlášený uživatel

#67324

2015-12-05 22:53

Otroctví sice bylo v USA zrušeno ke konci roku 1865, rasové a segregační zákony však platily do poloviny šedesátých let dvacátého století.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-05 22:55