MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#67326

2015-12-05 22:58

Vše kromě přímé demokracie je špatné, v zastupitelské demokracii může občan jen volit, nic jiného neovlivní, politici kopou jen za sebe.

 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-05 23:07



Nepřihlášený uživatel

#67328 Re: Cesko je zeme, kam ani uprchlici nechteji.

2015-12-05 23:19

#67327: -  

  Musite se obratit na politiky jako je Ransdorf,Klaus a Zeman. Ti Vas urcite obrani. Tito cesti politici jsou zarukou ze se arabas Bohemii radeji vyhne.

 

lidská práva s plochou dráhou letu

#67329 Co teď havloidi?

2015-12-06 00:24

Tibetský duchovní vůdce se nedávno přiznal k víře v učení německého myslitele Karla Marxe, jehož teorie daly základ socialismu a komunismu. Dalajláma na placené přednášce v New Yorku, kde taktéž přednáší Monsignor Halík, řekl: “Jsem stále marxista. Nejsem pouze socialista, jsem poněkud levičák a komunista. V terminologii sociálně ekonomické teorie jsem marxistou. Myslím, že jsem daleko dál vlevo, než čínští vůdcové. Ti jsou kapitalisty… Marxismus má morální etiku, zatímco kapitalismus je pouze honba za ziskem,“ vysvětlil duchovní, jenž žije od svého útěku z Číny po nezdařeném proti čínském povstání v Tibetu v roce 1959 v indickém exilu. Marxismus se podle něj zabývá údělem pracující třídy, tedy většinou společnosti, osudem těch, kdo nejsou privilegováni a jsou v nouzi.


Nepřihlášený uživatel

#67330

2015-12-06 00:34

Bývalý estébák promluvil o 17. listopadu '89: Revoluce byla připravená

Napsal Svět kolem nás dne 17. listopad 2015. Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 12446

"Existuje mnoho zajímavých a dosud nezveřejněných dokumentů, které jednoznačně potvrzují, že revoluci neudělali disidenti, kteří by si ji rádi přivlastnili, ale naopak byla dílem všemocné Státní bezpečnosti (StB)" tvrdí Ludvík Zifčák, který se v 89. "proslavil" úkolem mrtvého studenta Šmída.

Bylo a je nutné jasně říci, že bez StB by v tomto státě nic nezměnilo. Zifčák jako tehdejší poručík Státní bezpečnosti dostal během sametové revoluce, která odstartovala politické i ekonomické změny v Československu, zajímavou roli.

 

 Ve večerních hodinách 17. listopadu 1989 po brutálním potlačení demonstrace v Praze na Národní třídě zahrál roli mrtvého studenta.

 

"Žádná porážka komunismu se nekonala, ale šlo o přetransformování na komunistický kapitalismus a kapitalistický komunismus. Tak jako KSČ a StB potřebovali dělníky jako kompars, stejný kompars dělníků potřebovali i chartistická nomenklatura nebo ti, kteří dělali tento převrat. Kdyby se nebylo podařilo přesvědčit dělníky, aby šli do generální stávky, celé toto divadlo či hra by byly skončily fiaskem. Mimochodem, pro státní moc by nebyl žádný problém do 48 hodin celou Chartu 77 rozprášit" napsal o listopadových událostech v roce 1989 signatář Charty 77, účastník Svíčkové manifestace v Bratislavě (1988) a občanský aktivista Vladimír Pavlík.


Nepřihlášený uživatel

#67331

2015-12-06 00:36

Havel byl jen poslušná loutka. Listopad ´89 byl připravený, říká diplomat a rozvědčík Polreich

Napsal Svět kolem nás dne 17. listopad 2015. Kategorie Domácí Počet zobrazení:: 22401

Václav Havel byl manipulovatelná loutka a události listopadu 1989 nebyly žádným překvapením. Naopak šlo o dobře předem připravenou akci. ParlamentnímListům.cz to řekl bývalý zpravodajec a diplomat Miroslav Polreich.

V souvislosti s listopadem 1989 uvedl, že tehdejší sovětská armáda v Československu byla připravená v případě potřeby pomoci demonstrantům.

 

Máte za sebou dlouhou kariéru ve zpravodajských službách a diplomacii. Dá se obecně říci, co jste si z toho odnesl do praktického života?

Člověka hodně formuje už to, odkud pochází a kde vyrůstá. Já jsem byl svým způsobem rebel a to především díky svému dědečkovi, který žil v tehdejším Německém Brodu. Ten odešel z katolické církve. Řekl jim, že v žádného Boha nevěří a žádné hříchy nemá, což byl tehdy problém. Vždycky jsem byl vedený takovým odborářským způsobem.

Zpravodajská služba je v angličtině „intelligence service“ a v tom je ta angličtina velmi přesná. Nestačí ale být chytrý, to je každý. Na takovou práci ale musíte být nejen chytrý, ale i dost vzdělaný, abyste měl prostor pro svůj vlastní mozek, a pak je zapotřebí odvaha. Nakonec jsem na to sice doplatil, protože jsem ztratil zaměstnání. Dva roky jsem byl bez práce, pak jsem se přes nižší pozice nakonec uplatnil jako podnikový právník.

Později jste se pohyboval i v disentu, nepletu-li se a vyšly vám knihy v samizdatu…

Ano. Tady musím říct důležitou věc. Operativním šéfem disentu byl profesor Jiří Hájek. Byl jsem jeho oblíbený student, stýkal jsem se s ním legálně a všechno jsme domlouvali spolu. Když se už komunismus chýlil ke konci, někteří jako Petr Pithart po listopadových událostech řekli, že to přišlo jako z nebe. Nic ale nepřišlo z nebe, revoluce byla připravovaná. Ještě v březnu 1989 jsem byl v Milovicích jednat s velením sovětské armády v podstatě jako rozvědčík. Nakonec už česká strana byla tvrdě protiruská. Nyní to novináři opisují z jakešovské doby, jsou to stejné články o Rusech jako tehdy.

Na tom jednání v Milovicích jsme požadovali, jestli dojde v republice k nějakým třenicím, aby se sovětská armáda postavila na stranu disentu. Oni byli na naší straně. Bát jsme se mohli jen československé armády a ten projev o možném tažení na Prahu známe. Jenže později jsem se dozvěděl, že Gorbačov napsal Jakešovi dopis, že jestli dojde v Praze k bojům, sovětská armáda nebude neutrální a zasáhne na obranu protestujících.

Mluví-li se téměř kdekoli o listopadových událostech roku 1989, je to automaticky spojováno s Václavem Havlem. Je to tak správně?

Čtu všechny věci od Havla a teď nemyslím jeho hry. Stojí to za to. Tohle beru. Ale Havel jako politik byl loutka. Byl jistým způsobem vygenerovaný. Po listopadu držela moc v zemi především skupina lidí na Hradě kolem Václava Havla, který byl poslušný a manipulovatelný člověk. Dnes to přechází až do směšnosti, ti lidé, co se kolem něho pohybovali, jedou pořád v té linii. Třeba ten nápad s přejmenováním ruzyňského letiště. Nebo jeho pohřeb. Z toho si snad už dělali srandu. Oni se namažou a pak si z toho dělají srandu, to mi vadí.

Havla jsem potkal poprvé v roce 1988 na Lipnici, kde se konávaly koncerty. Potom šla ta jeho parta po potoce někam dál a všichni byli ožralí. Havel tam tehdy mohl přijít o život, protože se tam topil. U toho jsem byl. A v tu chvíli jsem si řekl, že tohle není moje parta, to není můj disent. Už tehdy někteří zjistili, že bude Václav Havel dobrá figura, že se nechá ovlivnit. Jeho politika byla vždycky přizpůsobivá.

Později ta skupina moci kolem Havla z Hradu přešla na Ministerstvo vnitra, protože tam byly informace. Ti lidé tam tehdy zlikvidovali nepohodlné dokumenty, aby se nic nenašlo. To už Havel neuhlídal, protože politiku nedělal vůbec. Jezdil po světě a sbíral medaile. Václav Havel pro mě není osobou, která něco znamená. Takovým symbolem disentu je pro mě Jiří Hájek. Ale kdo o něm dneska ví? Ani studenti pátého ročníku vysoké školy mezinárodních vztahů ho neznali, když jsem jim o tom říkal…

Když se ještě vrátíme zpátky, k roku 1968. Jak vidíte tehdejší události?

Každému to tady symbolizuje něco jiného. Při každém výročí vidíme v České televizi záběry jedoucích tanků, nic jiného tam nevidím. O roce 1968 tam ale nikdo pořádně neřekne, o co šlo. Vrchol americko-ruské spolupráce byl v tomto roce. Byla podepsána smlouva o nešíření atomových zbraní do jejich konečné likvidace, v roce 1968. V jakékoli americké či německé historické knize se tímto způsobem tento rok charakterizuje. O tom, že byla nějaká invaze do Československa, tam je možná nějaká podkapitola. Navíc říkají, o co nám jde, že my jsme byli socialistická země a SSSR byl také socialistická země.

Pokud jde o vaši diplomatickou kariéru, působil jste jako velvyslanec při OBSE ve Vídni a později na Kosovu a Metohiji. Můžete k vašemu působení na Kosovu říci něco víc?

Když jsem byl ve Vídni, formovala se v roce 1992 mise OBSE, aby zkontrolovala, nakolik jugoslávská vojska posilují své pozice v Kosovu. To byl hlavní cíl. Odjel jsem tam se skupinou patnácti lidí, většina z nich byla z NATO. Nenašli jsme tam ale nic, naopak. Dostali jsme helikoptéru i mapu, kde jsou jejich vojáci. Všude přišel tamní velitel a dal nám zprávu, jaký je stav armády. Z helikoptéry jsme si ukazovali, kde přistaneme. Velení jugoslávské armády to nevědělo předem. Ke vší spokojenosti s námi Srbové absolutně spolupracovali.

Už v Prištině jsme napsali základ zprávy o situaci. Druhý den jsme měli ve Vídni schválit finální zprávu, já jsem si to přečetl a celé to bylo o něčem jiném. Tak totiž pracuje OBSE. V tu chvíli do mě vjel vztek. Ve zprávě bylo něco úplně jiného, než jsme viděli. Řekl jsem jim: Pánové, sami víte, že je to vylhané. Takovou zprávu já nepodepíšu a jako československý velvyslanec vydám zprávu samostatnou. Bylo ticho. Člověk se musí v určitou chvíli rozhodnout, jestli půjde za pravdou, nebo za kariérou. Nakonec se ke mně přidali i ostatní a zpráva vypadala tak, jak to bylo. Dopadlo to tak, že tehdejší náměstek ministra zahraničí Saša Vondra vydal příkaz, že už nikdy na žádnou misi nesmím odjet. To mě ale nijak nevzrušovalo.

Kdo je JUDr. Miroslav Polreich (* 1931)

Absolvent Fakulty mezinárodních vztahů Univerzity Karlovy pracoval v letech 1955 – 1969 v zahraničí ve zpravodajských službách. Aktivně se účastnil vyjednávání během šestidenní války a války ve Vietnamu. Má výrazné zásluhy na uspořádání americko-sovětského summitu v Glassboro v červnu roku 1967. V roce 1968 působil v Radě bezpečnosti OSN v New Yorku.

Po roce 1989 šéfoval bezpečnostnímu odboru Ministerstva zahraničních věcí, v roce 1992 byl československým velvyslancem při OBSE ve Vídni. Byl členem patnáctičlenné mise na Kosovu v roce 1992. Určitou dobu byl jedním z pěti poradců Miloše Zemana. Nyní se věnuje přednáškové a publikační činnosti. Je autorem knihy „Utajená zákulisí“.


Nepřihlášený uživatel

#67332 Re:

2015-12-06 05:00

#67320: -  

 Ty nám i s tím socialismem můžeš být také ukraden,Fabko!


Nepřihlášený uživatel

#67333 Re: Aneb ruská trollí propaganda v praxi....

2015-12-06 07:32

#67331: -  

 ....vyvolávání zmatku, zpochybňování demokracie a vytváření dojmu, že alternativou k demokracii je ruský bolševismus :-).

Tak když to byl StBák, proč těm jeho blábolům věříte? To StBákům, kteří tvrdí, že Bureš alias Babiš není StBákem také toto tvrzení věříte? 

Stále jsou vázáni povinností lhát. 


Nepřihlášený uživatel

#67334 Re: Ruská trollí propaganda v Parlamentních listech, svět kolem nás, aeronetu, pravdive.eu

2015-12-06 07:33

#67330: -  

 ....pořád dokola ty samé bláboly, lži, polopravdy, které dohromady tvoří jen dojem, že demokracie je nefunkční a nabízejí ruský bolševismus jako tu správnou alternativu :-)

To je důvod, proč je Miloš Zeman bez nejmenších pochybností ruským trollem. 


Nepřihlášený uživatel

#67335 Tak co Míla Ransdorf, přežil tu cestu domů.....

2015-12-06 07:35

....nebo se mu stala "vážná dopravní nehoda" a je na "jednotce intenzivní péče" soudruha Jakunina :-)?


Nepřihlášený uživatel

#67336 Míla Ransdorf si telefonoval s Milošem Ubu Zemanem

2015-12-06 07:43

Fiktivní telefonát Zemana s Mílou Ransdorfem

Z: To si ty Milo?

R: Jj to jsem já.

Z: Tak to jsi vážně posral, všechny (Zeman, Klaus, Nejedlý, Mynář, Babiš)  si nás ohrozil, za to ti  zakroutíme krkem.

R: Jj to ti kluci ze Slovenska říkali taky.

Z: Kolik si toho ukrad?

R: Dal jsem si premie miliardu.

Z: To zase není tolik, mám to se soudruhy v rusákově domluvit? 

R: Zkus to Miloši.

Z: Vrátíš něco? 

R: Ani euro.

Z: Vidím, že si tvrdák. 

R: Tvoje škola. 

Z: Až to odblokují pošleš zbytek zpátky Jakuninovi a budeš držet hubu?

R: Uvidíme, rád bych si tu miliardu trochu užil. 

Z: Očekávej telefonát z rusákova. Čest.

R: Čest soudruhu. 

 

Mnohé tedy napoví, jestli se Ransdorf potká se Zemanem a to bohužel i jen po telefonu. Je jisto jisté, že si chce zachránit zdravou kůži a Zeman mu v tom může pomoci, neb on k hlavnímu zloději Putinovi přístup nemá, ale Zeman už vykřikoval, že co nevidět do rusákova zase zajede, asi to zase "dobře odhadl", když mu bylo reportováno, že Míla jede vybírat :-). 


Nepřihlášený uživatel

#67337 Spíše věřím tomu, že doklady byly v naprostém pořádku.....

2015-12-06 07:47

Slováci o kauze Ransdorf: Skupina se pokusila o převod stamilionů eur s falešnými doklady

...jen Míla usoudil, že pro jeho fyzické zdraví a život bude daleko bezpečnější, když miliiardy zůstanou tam kde jsou :-), neb dokud jsou na účtu a účet je "jeho" tak si myslí, že mu Jakunin společně se soudruhy Zemanem, Klausem, Nejedlým, ...... krkem nezakroutí. 


Nepřihlášený uživatel

#67338 Re: Nikoliv, v demokracii občané svěřují do správy jen omezenou část veřejného prostoru....

2015-12-06 08:18

#67326: -  

 ....tato část se sice v čase v demokracii mění, ale nemění se doba, na kterou je tato část svěřena politiků - zastupitelům. Ta je striktně omezena. 

Občané se nechtějí zabývat politikou, chtějí žít své životy a tím dosvědčově, že domakracie je správná. Tedy "přímá demokracie" je ve své podstatě nesmysl, občané se nikdy nestanou všichni politici a tedy onu přímou demokracii by ovládala jen malá skupina lidí, viz. jakákoliv petice i sebelepší a sebepravdivější.  Počet petentů přesáhl 100 000 jen u jediné a to k odvolání Miloše Zemana. 

Přímá demokracie je tedy spíše účelově vytažená věc extrémistou Okamurou, který bez nejmenších pochybností extrémistou je, viz jeho projev ze 17.11. 2015 na Václavském náměstí. 

Co by jednoznačně mělo být k dispozici "z přímé demokracie" je možnost efektivní kontroly politků. Smyslem efektivní kontroly je nejen zajistit větší bezpečí prostředků, které politici spravují, ale také i větší bezpečí samotných politiků, aby nemohli být křivě obviňování z nekalého jednání. V konečném důsledku znalost dat a jejich pročítání by mělo vést i ktomu, že se z aktivních občanů snáze stanou politici a velmi dobrou znalostí prostředí už při jejich první kandidatuře. 

Mnohé existuje, jsou veřejné všechny výsledky hlasování ve Sněmovně i Senátu, jsou veřejné steno záznamy s prohlubující se strukturalizací.

Do této oblasti patří i velmi efektivní mappové podklady (průzhlednost jako na prosvětlovacím stole) k územním plánů, neboť dnes nelze přesně určit, co bylo původně v dané lokalitě a co bude v nové, snadno se věci přehlédnout. Tedy mapové podklady by měly být naprosto efektiví a změna kategori např. park na parkoviště, by měla být dokonce zvýrazďnována, např. tak, že si občan uspořádá kategorie podle jeho vlastních priorit a podle toho si nechá původní a nový mapový podklad vyhodnostit. To opravdu velmi chybí především v Praze, kde se masivně s územíními plány kupčilo. 

Velmi ovšem chybí nejen na místních úrovních veřejně dostupná data z ekonomických informačních systémů provázaná s jednáním zastupitelstev a výběrovými řízeními. To je věc velmi vážná a bylo by potřeba toto zavést jako povinnost. Tedy skutečně jednání zastupitestev učinit plně veřejnými i s dopady jejich hlasování, tak jak jsou tomu vystavení poslanci a senátoři. 

Přímé rozhodování o jednotlivostech je tedy vskutku naprostá účelová hloupost nejen extrémisty Okamury. Občaané by ale měli mít k dispozic velmi efektivní systém na podávání podnětů, který by měl být efektivně kategorizován a podněty by měly být naprosto veřejné a až na kategorizaci neupravovatlené. Nakonec extrémista Okamura dostatečně předvádí, co se s 8 členy "jako politického sdružení" dá udělat, když se dostane do Sněmovny a jaké hrůzy dokáže napáchat. 


Nepřihlášený uživatel

#67339 Míla Ransdorf je asi v péči soudruha Jakunina, o kterou ho požádali soudruzi Zeman a Klaus

2015-12-06 09:45

Ransdorf se KSČM stále neozval. Až tak učiní, vydám prohlášení, říká Filip

Pokladník prostě krást nemůže, to se nedá nic dělat :-)

 

 


Nepřihlášený uživatel

#67340 Trocha historie, aby bylo zřejmé, jaké hrůzy Miloš a ANO StB naplnili.....

2015-12-06 09:52

Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-03-15 10:52

 


Nepřihlášený uživatel

#67341 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-12-06 09:56

 

2015-03-15 10:51

 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#67342 Re: Co teď havloidi?

2015-12-06 10:11

#67329: lidská práva s plochou dráhou letu - Co teď havloidi? 

 Mate v hlavě guláš, protože verite blabolum na ruských trollych serverech, nic slozeteho na tom není.


Nepřihlášený uživatel

#67343 Mila to asi vyspava :-), ale mozna nekde v melkem.....

2015-12-06 10:28

Ransdorf se vedení KSČM stále neozval

 


Nepřihlášený uživatel

#67344 Re: Mila to asi vyspava :-), ale mozna nekde v melkem.....

2015-12-06 10:43

#67343: - Mila to asi vyspava :-), ale mozna nekde v melkem..... 

 Pokud mu zakroutili krkem, tak je bohužel zřejmé, že si více než 9 mld. korun "váží" ruských trollů Zemana, Klause, Nejedlého, Babiše, Mynáře s politickou mocí. 

Taková zpráva by měla české poslance, senátory a demokratickou část vlády (socany a lidovce) vyburcovat k maximální aktivitě, neboť by bylo naprosto zřejmé, že je ohrožena státnost. Bylo by okamžitě nutné svolat společnou schůzi Senátu a Sněmovny a Zemana okamžitě pohnat před Ústavní soud.  Okamžitě by také měla vláda převzít odpovědnost za personální obsazení Hradu, okamžitě by měli velmi podivné figury jako Nejedlý přijít o diplomatický pas a měly by tyto "figury" být vykopány z Hradu s zůstat pod pečlivou kontrolou BIS. Zemanovi by měla být dosazena kompletní nová administrativa včetně mluvčího a dramaticky by mu měla být omezena možnost cestování až do doby, než rozhodne Ústavní soud. 

Věci jsou potom, co se s velkou pravděpodobností odehrálo ve Švýcarsku velmi vážné. 

Žert  (?) na odlehčení na závěr:

Miloš Zeman hovoří k šišlavému žvanilovi Kmoníčkovi. "Tak jsem chtěl zase jednou prezentovat moc a tentokrát se podělal Míla Ransdorf, už tu fakt není spoleh ani na zasloužílé KGBáky."


Nepřihlášený uživatel

#67345 Míla se poradí s právníkem a vydá dlouhé prohlášení.....

2015-12-06 12:13

Je to celé nedorozumění, žádný účet ve Švýcarsku nemám a vzhledem k tomu, že netuším o co šlo, logicky se cítím nevinný a jsem nevinný. 

Bezprostředně po této tiskové konferenci odjíždím celou záležitost řešit k soudruh omlouvám se k panu prezidentovi na Hrad. Švýcarská policie překročila všechny myslitelné meze, když zadržela poslance Europarlamentu a je nutné, aby se do věci vložil právě prezident.

Se soudružským pozdavem čest práci

Dr. Miloslav Randorf MEP PhD. 

Ransdorf se cítí nevinný a chystá tiskové prohlášení

Zatím je tedy velmi dobré, že Míla konflikt se soudruhy Zemanem, Klaiusem, Jakuninem, Nejedlým, Burešem, Mynářem přežil se zdravou kůží a peníze jsou stále na jeho účtu. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#67346

2015-12-06 12:18

Tatíček Meseryk by ty musulmany hnal!


Nepřihlášený uživatel

#67347 Proč má vlastně ANO StB takové preference, když neudělali vůbec nic....

2015-12-06 12:20

....jo vlastně právě proto, že nic neudělali :-). 

Volby by jasně vyhrálo ANO, komunisté ztrácí

Nikdo z voličů ANO StB není schopen říci jediný krok ANO StB, který by do státního rozpočtu přinesl i jen mizivé jedno jediné promile, tedy cca 1 mld. a nebylo to zvýšení daní či nějaký šílený poplatek, přesto by Bureše alias Babiše volili, to už se zdá jako vrchol demence, snad kdyby se voliči ANO StB překrývali s voliči soudruha extrémisty Zemana, tak to leda. 


Nepřihlášený uživatel

#67348

2015-12-06 12:22

Muslim se stava umirnenym v okamziku, kdy mu dojde munice.

 

Nepřihlášený uživatel

#67349 Re: Masaryk by hlavně hnal komunistu Zemana a tu jeho bandu velmi pravděpodobných KGBáků....

2015-12-06 12:22

#67346: -  

 ....z Hradu, o tom opravdu nepochybujte. 


Nepřihlášený uživatel

#67350 Pokladník Míla Ransdorf versus banda KGBáků na body 1:0 :-)

2015-12-06 12:28

Druhé kolo se odehraje v nejbližších hodínách přímo na služebně KGB na Hradě, kde Miloš Zeman Miílovi Ransdorfovi předvede "moc", tedy pokud se sám nepodělá strachy  :-), v takovém případě by skóre bylo 2:0 pro pokladníka. Uvídíme co mu Zeman předvede, byť exkrementy to budou v každém případě :-).