MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#67351 Re: Re: Co teď havloidi?

2015-12-06 12:32

#67342: - Re: Co teď havloidi? 

 Guláš z toho máš v hlavě ty, ultrabolševiku havloide. :D

Igor

#67352 Re: Ruské bony našly novou stabilní hladinku :-)

2015-12-06 12:51

#67313: - Ruské bony našly novou stabilní hladinku :-) 

 Jen počkej až se v Rusku, ty idiote, udělá měnová reforma, příjde nový a silný Rubl, který z Dolarů udělá bezcený zelený papírky, se kterými si každý bude utírat maximálně prdel!

mediální analytik Jiří Mikeš

#67353

2015-12-06 13:10

Co se týče Ovčáčkova slovního projevu, tedy rétorického umu, tak tam prý výhrady vůči němu nemá. „Já jsem byl poměrně pozitivně překvapený tím, jak u paní Jílkové v pořadu Máte slovohovořil, jak pružně a rychle reagoval, zato paní Jílková to podle mne příliš nezvládla. Pan Ovčáček jako tiskový mluvčí podle mého soudu není špatný, asi říká to, co Zeman potřebuje ventilovat, mne spíše překvapuje to, jak měl v Máte slovo nad bývalým Klausovým mluvčím Tomášem Klvaňou navrch, jak ho ‚smazal‘. Mnoho lidí sice panu Ovčáčkovi vyčítá, že byl v Haló novinách, ale tam podle všeho pouze začínal svou novinářskou dráhu. Přesto je mu stále dokola předhazováno, že má extrémní levicové názory, ale já si to nemyslím. Podle mne šikovně hovoří za pana prezidenta, jen by měl mít jinou image. Je totiž trochu zvláštní. Jinak je v pohodě,“ řekl dále o Ovčáčkovi Mikeš. A zaměřil se na jeho práci.

„Já si myslím, že svou roli mluvčího hlavy státu zvládá dobře, nemá totiž proti sobě až tak výrazně mainstreamová média. Musíme si ale uvědomit, že je pod silným tlakem lidí, s nimiž spolupracoval v redakcích v minulosti a najednou se ocitá tváří v tvář proti nim, takže tam někdy může docházet až k určitým hysteriím. To je ale jen reakce zase na jejich hysterii. Jestliže ale Zeman vystupuje razantně a hájí své názory, tak pak Ovčáček s ním souzní. Musí s ním souznít, jinak by to nefungovalo. Podle mne je zkušený, asi i pracovitý a rychle reagující mluvčí. Prostě dobrej tiskovej mluvčí,“ popsal práci Ovčáčka Mikeš. Přičemž souhlasil s tezí, že mediální vystupování Ovčáčka může leckdy působit dojmem, že je to pro něj samotného jakási předehra k možné budoucí politické funkci.

Ruce vzhůru, havloidi!

#67354

2015-12-06 13:20

Havloidi, nebuďte nasraní na Rusy, že vás v roce 1945 vyhnali s Hitlerem. My je za to máme rádi.


Nepřihlášený uživatel

#67355

2015-12-06 13:36

Více než tři čtvrtiny Čechů zaujímají spíše negativní postoj vůči majetným lidem. Pouze 27 procent oslovených souhlasí s tvrzením, že bohatí lidé jsou pracovitější než ostatní.

lidská práva s plochou dráhou letu
Nepřihlášený uživatel

#67356

2015-12-06 13:45

Dalajlama: Jsem marxista

K víře v učení německého myslitele Karla Marxe, jehož teorie daly základ socialismu a komunismu, se přiznal tibetský duchovní vůdce dalajlama. Napsala to v pátek agentura AFP.

 

„Pořád jsem marxista,“ prohlásil 74letý buddhista v New Yorku, kam přijel na jednu ze svých placených přednášek.

„Marxismus má morální etiku, zatímco kapitalismus je pouze honba za ziskem,“ vysvětlil duchovní, jenž žije od svého útěku z Číny po nezdařeném protičínském povstání v Tibetu v roce 1959 v indickém exilu.

Dalajlama podle svých slov uznává, že komunistický režim v Číně přinesl jejím obyvatelům neslýchaný blahobyt. „Miliónům lidí se životní úroveň zlepšila… ovšem je nutné najít východisko mezi životní úrovní a svobodou. Až dosud se většinou spoléhá na násilí,“ dodal.

 

Nepřihlášený uživatel

#67357 Re: Re: Re: Co teď havloidi?

2015-12-06 13:56

#67351: - Re: Re: Co teď havloidi? 

 Já bláboly na ruských trollých serverech nečtu, je to ztráta času, neb ty největší debility, stejně vy ruští trollové napíšete do diskusí :-)


Nepřihlášený uživatel

#67358 Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe....

2015-12-06 13:59

#67356: -  

 ....není normální, aby i jen trochu myslící člověk neviděl, ubohost marx-leninské ideologie a to nikoliv jen pro její děsivé důsledky a stovky milionů zavražděných a umučených. 


Nepřihlášený uživatel

#67359 Re: Re: Re: Re: Co teď havloidi?

2015-12-06 14:00

#67357: - Re: Re: Re: Co teď havloidi? 

 Myslíš tím například Newsweek, ukrajinský nazitrolle? Nebo angličtině nerozumíš, burane z Ukrajiny? :D

 

http://www.newsweek.com/i-am-marxist-says-dalai-lama-299598


Nepřihlášený uživatel

#67360 Pokladník Míla to objasnil, jel navazovat kontakty pro "význameného" klienta....

2015-12-06 14:03

....se třemi Slováky z "Horní pri Čope" :-) a protože k tomu měl špatnou plnou moc, tak ho šoupli do krymu :-). 

Vlastně v to úplně udělal jasno :-)

Míla je takovej starej, ještě poctivej komunista, co dělá "pro lidi" :-)

Ransdorf: V Curychu jsem navazoval komunikaci mezi bankou a významným klientem

Ruce vzhůru, havloidi!

#67361 Re: Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe....

2015-12-06 14:15

#67358: - Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe.... 

Komunista Dalajláma je ale váš kůň, havloidi! :D


Nepřihlášený uživatel

#67362

2015-12-06 14:18

Havloidní fašistická a islámistická teroristická mainstreamová média opět šíří pouze lži a fašistickou islámistickou propagandu!!!

 

 

K této věci, o které česká média informovala obšírně, ale zcela nepravdivě, mohu uvést následující: Dne 3.12. 2015 jsem v doprovodu tří slovenských občanů, jejchž iniciály jsou P.G., A.D. a J.H., navštívil Kantonalbank Zürich, abych se pokusil otevřít komunikaci mezi Kantonální bankou Zürich a panem V.H. majitelem významnéhokontav této bance, s nímž kantonální banka již téměř 10 let nekomunikuje.

Bylo to divné i proto, že panu V.H. pravidelně chodily výpisy z této banky. Lidé kolem pana V.H., především jeho manažer, pan P.G. se domnívali, že mohu s bankou otevřít komunikaci, a proto mne vybavili plnou mocí, která mne k tomuto jednání opravňovala.

Musím kategoricky odmítnout tvrzení, které se objevilo v českých médiích, že bych byl majitelem jakéhokoliv účtu v Kantonální bance. A zároveň tvrdě odmítám tezi, že by šlo o výběr jakékoliv sumy z této banky. Šlo jen o to otevřít možnost komunikace s bankou. Je prostě absurdní, aby ten, komu chodí výpisy z účtů, neměl s bankou, kde má konto, kontakt. Ale, k žádnému setkání se zástupci banky nedošlo. Jediný pracovník banky, který byl k dispozici, bylaženazrecepce. Chtěli jsme pouze, pokud nedojde k jednání, aby nám banka dala prohlášení, že s námi jednat nebude. Místo bankovních úředníků se dostavila Security a poté policie. Tuto policii povolala banka, aniž s námi jednala. Bylo nám slíbeno, že někdo přijde a vyjádří se. Aby prý k tomu mohlo dojít, říkali zástupci policie, máme poskytnout příslušné dokumenty. Řekli jsme, že je poskytneme. Nikdo z banky však nepřišel, po určité době řekli zástupci policie, že by je chtěli prostudovat na místě, na své služebně. Nešlo tedy o zatčení v bance. Byli jsme převezeni na policii a teprve tam jsem se dozvěděl, že mám odevzdat všechny věci,peníze, pas, úplně všechno včetně opasku na kalhotách a že jsem zatčen. Ptal jsem se na důvod. Bylo mi řečeno, že mne banka obvinila, že jsem falšoval příslušné dokumenty. Ptal jsem se na důkazy. Policejní důstojník, který se představil jako Michael, příjmení si již nepamatuji, řekl, že to bude předmětem vyšetřování a prověřování. On prý pouze připravuje podklady pro jednání na kriminální policii. Ptal se mě, zda chci tlumočníka. Řekl jsem, že ne a po celou dobupobytujsem všechna jednání vedl německy. Byl jsem umístěn v policejním vězení na Kasernenstrasse 9 v Zürichu, byl jsem donucen odevzdat boty,léky, úplně všechno. Léky mi byly podávány vězeňskou stráží. Ke všem výslechům jsem chodil spoutaný, s rukama za zády.

Následujícího dne jsem byl vyslýchán kriminální policií, komisařem Neiningerem. Sdělil jsem mu, že jsem se žádného falšování dokladů nemohl dopustit, že jsem kopie dokumentů obdržel až bezprostředně před návštěvou banky. Neinineger mi sdělil, že je trestné i předkládání falešných dokumentů bance. Já jsem mu odpověděl, že ani to neobstojí. Nebylo totiž komu údajně falešné dokumenty předložit. Na všechny mé zpřesňující dotazy odpovídal neochotně a neurčitě. Odmítl stejně jako jeho předchůdce, umožnit mi kontakt s rodinou a mou kanceláří.

Teprve 4.12.2015 večer v 17.45 hod. jsem byl vyslechnut panem A. Fischbacherem, pracovníkem Státního zastupitelství. Tento výslech trval do 18.30 hod a byl veden opět vněmeckém jazyce. Musím konstatovat, že Dr. Fischbacher měl vůči mně nejkorektnější vystupování. Kladl věcné otázky a já mu na všechno po pravdě odpovídal. Umožnil mi telefonický kontakt s rodinnými příslušníky a mou kanceláří. Tvrdil mi, že jako cizí státní příslušník musím ještě absolvovat jednání na Migračním úřadu ve stejné budově a že teprve poté mohu dostat povolení k výjezdu za hranice. Řekl mi, že k tomu dojde možná již tento večer, ale nejpozději zítra tj. 5.12.2015 ráno. Pracovnice Kantonální policie mne odvedla do vězení s tím, že Migrační úřad již nepracuje a že pro mne přijdou sami ráno, ale neví kdy. K žádné návštěvě Migračního úřadu však nedošlo.

5.12.2015 kolem 10. hod. jsem byl odveden k propuštění a převzal své osobní věci aniž jsem měl možnost je zkontrolovat. Prý není čas. Z věznice jsem odešel, pokud si dobře pamatuji v 10.18 hod.

Poté jsem vyzvedl svůj automobil v hotelu Marriott a vydal se do České republiky ana cestějsem se vyspal, protože po několika dnech nevyspání (výpadky dodávek léků a inzulínu ze strany vězeňské služby) jsem se cítil velmi unaven. Šokovala mne, poté, co jsem měl možnost seznámit se s chováním českých médií, organizovaná štvanice proti mé osobě. Zarážející jsou militantní výrokyevropskéhoposlance Pavla Svobody, který o celé věci neví vůbec nic.

Proto, že mám čisté svědomí a ničeho, co by bylo v rozporu se zákonem, jsem se nedopustil, žádám, aby byly zveřejněny, pokud existují, kamerové záznamy mého jednání ve Švýcarské konfederaci v budově Kantonální banky.

Z nich se veřejnost dozví, jaká je pravda.

 

 

Autor:Miloslav Ransdorf, europoslanec za KSČM

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#67363 Míla je takový po StBácku tajemný jak hrad v Karpatech....

2015-12-06 14:24

Ransdorf: V Curychu jsem měl navázat komunikaci banky a klienta

Obsáhlé vyjádření na ČTK  obsahuje kde co, od ponožek po ospasek, od času nebo nečasu, ale důvod, proč by měl s bankou jednat Míla ve svém spisku poněkud tají.  Klientovi chodí pravidelně výpisy, tak je vše v naprostém pořádku s banka s klientem velmi dobře komunikuje. 

I přesto, co Míla napovídal, mi to stále připadá, že je spíše pokladníkem soudruha Jakunina, neb ten ke svým drobným v Evropě aktuálně nemá přístup. Také si myslím, že si k Jakuninovi posílali drobné i soudruhzi Zeman s Klausem a nejen oni.

Slovák s deviti miliardami v hotovosti, které mu nijak nechybí a stačí mu deset let jen ty výpisy, tak to vypadá trošku jako scifi :-), ale vlastně komunisté ty tu vědeckou fantazii mají zmáknutou, celá ta jejich šílená ideologie je scifi, byť to s vědou nemá nic společného.  

 


Nepřihlášený uživatel

#67364 Re: Re: Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe....

2015-12-06 14:26

#67361: Ruce vzhůru, havloidi! - Re: Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe.... 

 Uvidíme co se z toho vyklube. Ale, že by byl marx-leninským komunistou, to nevypadá věrohodně, ale možné je všechno, člověk neví kdy se zblání. 


Nepřihlášený uživatel

#67365 Je to smutne ale nikdo Vam nepomuze.

2015-12-06 14:35

Pruseru a podvodu do kterych byl Ransdorf zapleten jiz byla rada. Je smutne ze nebyt Svycaru tak dalsi podvod  by mu prosel. Dovedete si predstavit tu radu podvodu na kterou mu nikdo neprisel a prave je ten soudruh sam sebou tak jisty.  Kolik dalsich parasitu typu Ransdorfova  se pase na ceskem narode ? 

 


Nepřihlášený uživatel

#67366 Míla Ransdorf je idiot?

2015-12-06 14:38

On chtěl jít jednat s bankou s kopiemi dokladů? On neměl originály?  Ale ne, to snad není možné, že by byl něčeho takového schopen, takto hloupý přece žádný komunista být nemůže, to se určitě nemohlo stát :-). A pana V.H. v životě neviděl :-) a manažera mu dělá pepa z dolní pri čope :-). 

Už se těším na to, jak se přijdou námitky, že se o účtu s děvíti miliardmi jedná s kopiemi dokumentů - úředně ověřenými :-) na Slovensk v Čierne nad Tisou :-). 

Ale jinak to Míla fabuluje dokonale, nic společného, může za tím být příběh, že byl podveden, atd. atd. Prostoru si vyrobil prohlášením spoustu. Bude sice za idiota, ale Zeman, Klause, Nejedlý atd - stará parta z prognosťáku je z je vysmátá. Ani náznak podezření :-). 


Nepřihlášený uživatel

#67367 Pan soudruh poslanec Randsdorf mluvi jako dycinky pravdu.

2015-12-06 14:50

Jmenuji se Vlado Horvat,bydlim na salasi a ty miliardy jsou moje. Nechtel jsem je schovavat v seniku pod slamou a tak jsem je radeji ulill v Svycarske Bance protoze jak vsichni soudruzi vime,kapitalisti to s penezi umi. Filipovi Famerovi vzkazuji at drz radejii hubu, nebo dostane jenom suchy z nosu.


Nepřihlášený uživatel

#67368 Re: Míla Ransdorf je idiot?

2015-12-06 14:54

#67366: - Míla Ransdorf je idiot?  

 Myslíte, že někdo někdy spočítá ty miliardy, které tu rozkradli Kalousek, Havel, Schwarzenberg, Bakala a spol.?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-06 14:57



Nepřihlášený uživatel

#67370 Re: Re: Míla Ransdorf je idiot?

2015-12-06 14:59

#67368: - Re: Míla Ransdorf je idiot?  

 Neváhejte podejte na ně trestní oznámení a můžete pak účtovat :-). Soudruh Bureš alias Babiš se dokonce na podobná silácká prohlášení dostal do Sněmovny a dosud jej kryje imunita, ale všeho do času :-)


Nepřihlášený uživatel

#67371 Re: Pan soudruh poslanec Randsdorf mluvi jako dycinky pravdu.

2015-12-06 15:01

#67367: - Pan soudruh poslanec Randsdorf mluvi jako dycinky pravdu. 

 Ten se panečku povedl, úplný komunistický prorok :-) StBácká školení se mu teď velmi hodí.


Nepřihlášený uživatel

#67372 Re: Re: Re: Míla Ransdorf je idiot?

2015-12-06 15:06

#67370: - Re: Re: Míla Ransdorf je idiot?  

 Kdyby je Kalousek neukradl, tak Babiše zažaluje, imunita neimunita. Ale to by nejspíše před soudem lecos vylezlo napovrch. :))))))))))))))))))

Ruce vzhůru, havloidi!
Nepřihlášený uživatel

#67373 Re: Re: Re: Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe....

2015-12-06 15:08

#67364: - Re: Re: Re: Pokud to skutečně řekl, tak mu hrabe.... 

Už se to vyklubalo, podporujete ultrakomunistické separatisty, havloidi! :D


Nepřihlášený uživatel

#67374

2015-12-06 15:10

Američané na islamisty použili přes dvacet tisíc raket a bomb

 

 

Tolik těch islámistů ani není. Většina jich spadla do pouště.


Nepřihlášený uživatel

#67375 Ceske hovnopolitiky za ceskou hranici nikdo nebere vazne.

2015-12-06 15:11

To poznal Babish,Zeman i ten knecht Randsdorf. Ti sraci si mohou hrat na pany jenom v kotline,jinak nic neznamenaji a maji reputaci podvodniku,estebaku a komunistu.