Česká televize škodí České republice


Nepřihlášený uživatel

#101

2014-11-22 20:36

... je nějaká legální šance tu špínu nemuset poplatkem podporovat ?

Nepřihlášený uživatel

#102

2014-11-23 02:19

Děs a běs v přímém přenosu!

Nepřihlášený uživatel

#103

2014-11-23 07:27

Na ně také jednou dojde, chce to čas.
Václav Řehák

#104 Lži zpravodajců, novinářů a moderátorů ČT

2014-11-23 07:43

Je moc špatné jak zpravodajství České televize neinformuje pravdivě a vyváženě, ale jednostranně a neobjektivně, i když sami tvrdí opak. Je na místě zeptat se proč? V čím zájmu? Tento hon na prezidenta České republiky, to má být ona objektivita? To má být dodržování morálního kodexu  novináře?!
I když vlastně se ani moc nedivím, když to co se bude vysílat určují „Sluníčkáři“. Tito neomylní majitelé pravdy a lásky, kteří nám ukazují, jak se popírá morálka, ohýbá zákon, omezuje svoboda jedince, zadupává národní hrdost, provádí zločinné spolčení, devalvuje úroveň vzdělání, a jak se rozvrací společnost slušných lidí. A to všechno ve veřejnoprávním médiu
– České televizi, financované z veřejných příspěvků vynucených zákonem na divácích.


Nepřihlášený uživatel

#105

2014-11-23 13:59

V každém rozhovoru tlačí moderátoři ČT poslance,podnikatele a veřejné osobnosti k vyjádření a odsouzení prezidenta České Republiky.Je mi z Vás generální řediteli ČT Dvořáku na blití.

Nepřihlášený uživatel

#106

2014-11-23 14:25

Zásadně se mi nelíbí, jak představitelé zkreslují všechny informace, jak podporují Americkou ambasádu, která už dopředu měla připravené naprosto stejné červené barvy i rozměrů karty,které jednak rozdávala ve větších městech i mimo Prahu např. v Brně a jejichž výrobu i financovala.Nehodí se jim náš president Zeman s tak zasahují do naší vnitrostátní politiky jako i ostatně do jiných států světa.Kdo by si nechal dát přiblížit jejich rozpínavost se zbraněmi a raketami až je svým hranicím,To jim nestačilo, že Nato už je v Bulharsku a Rumunsku u Černého moře? Vůbec tyto státy nesplňují podmínky přijetí do EU a NATA, ale Američanům se to hodí být co nejblíže k Rusku.Nedodržují ani své slovo, kdy bylo ujednáno, že se dál rozpínat k Rusku již nebudou.Hodilo by se jim rozeštvat Evropu.Ukrajinu s Rusko a tak zavléci Evropu do třetí světové války,ze které by měli své zisky a anulovaly své neuvěřitelné dluhy.Pokud se jim to podaří, tak pak Evropa doslova vykrvácí.Platí zde znovu slova LIDÉ BDĚTE!!! Milan Špunda
minehava

#107

2014-11-24 08:47

Dnes vydala česká televize důkaz o tom, že škodila (ale i ostatní média) České republice. Odvysílala rozhovor bývalého straosty Neštěmic o Matiční zdi. Pan starosta kromě jiného říkal, že plot v Matiční ulici novináře nepohoršoval, ale že se mu v soukromí svěřovali, že nemůžou napsat pravdu. Dále starosta řekl, že Matiční zeď je symbolem politického pokrytectví.....Co to tehdy znamenalo? Že všude ve světě se o nás psalo jako o rasistech a to díky nafouknuté bublině, novinářské zbabělosti a politickému pokrytectví. Byli jsme buzerováni jako malý spratek.Takových příkladů by se našlo mnoho......... Proto jsem ráda, že i při druhém vstupu odvysílala ČT rozhovor nezcenzurovaný. Přesto stále stojím za touto peticí. Česká televize škodí České republice. Ale také rada pro rozhlasové a televizní vysílání...........................................

Namir

#108 Rejdy amerických imperialistů odhaleny! Zeman obětí nechutného spiknutí!

2014-11-24 10:34

#106: -  

 Je dokázáno, že americká ambasáda ožrala prezidenta Zemana jako dogu, takže téměř pozvracel korunovační klenoty. Dále je jasně dokázáno, že mu v Lánech podstrčila místo moudrého, zemanovského, bonmotů plného, textu text, plný sprostých slov a vulgárních překladů, který Zeman omylem citoval, když bez brýlí nepoznal, že nejde o jeho vlastní text. Dále v prezidentovi vyvolala sexuálně zvrácené choutky, takže si nyní nejen libuje v prohlížení pornografických fotografií, ale ještě je veřejně nabízí k prohlédnutí druhým. Nakonec mu americká ambasáda zabalila Krtečka do ruksaku a posadila do letadla do Číny. Na cestu dostal také texty prohlášení, ve kterých se lísá k vládnoucím komunistům což Zeman nerozeznal, neboť neumí čínsky. A úplně nakonec mu namluvila, že soudruh Putin je náš (tedy České republiky a USA) nejlepší přítel, kterému je třeba, po starém českém zvyku,políbit řiť.A že Lavrov má vždy pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#109

2014-11-24 11:18

Tendenční a neprofesionální zpravodajství i moderace politických diskuzí.
Leoš Sikora

#110 Puč v ČT v roce 2000

2014-11-24 14:03

Je to důsledek tzv. "Krize v České Televizi" kdy ji v roce 2000, vnitřním pučem, ovládli pravdoláskosráči s cílem v pravý čas provádět ty svinstva co nám předvádějí teď.

Je důležité si uvědomit, jak daleko tento, nikým nevolený, odpad společnosti, samozvaně se nazývající "intelektuální elitou", plánuje do budoucnosti.


http://cs.wikipedia.org/wiki/Krize_v_%C4%8Cesk%C3%A9_televizi


Nepřihlášený uživatel

#111 Re: Lži zpravodajců, novinářů a moderátorů ČT

2014-11-24 14:17

#104: Václav Řehák - Lži zpravodajců, novinářů a moderátorů ČT 

 Už jsem to sem dal jako samostatný komentář ale pod tohle se to hodí, takže Copy Paste:

Je to důsledek tzv. "Krize v České Televizi" kdy ji v roce 2000, vnitřním pučem, ovládli pravdoláskosráči s cílem v pravý čas provádět ty svinstva co nám předvádějí teď.

Je důležité si uvědomit, jak daleko tento, nikým nevolený, odpad společnosti, samozvaně se nazývající "intelektuální elitou", plánuje do budoucnosti.


 


Nepřihlášený uživatel

#112

2014-11-24 20:38

Hlavně vyměnit:Klepetko,Borek,Moravec,Tvarůžková,Železný.U ostatních vyžadovat objektivnost.Prostě padni komu padni.Dále je třeba zajistit,aby zvaní hosté byli zváni vyváženě.
edd

#113 Sněhulák pečený

2014-11-24 21:34

Dnes vyvrcholila arogance,drzost a vulgarita ČT odvysíláním posledního dílu Pečený sněhulák. Jsem zvědav ,jak na to zareaguje rada pro televizní vysílání. Byly porušeny snad všechna novinářská pravidla.

Nejhorším problémem je , že jsme všichni za tyto hnusárny platit. Přitom by stačilo zakódovat signál Č T . Kdo by ji chtěl sledovat ať si to zaplatí.Byl by to nejčistší způsob financování.


Nepřihlášený uživatel

#114

2014-11-25 00:22

zitra vyhazuju tv z okna a du na poštu odhlásit ty jejich poplatky gdyby to tak udělal každej je celá ta posraná tv v prdeli a nemaj z čeho vařit a tyhle petice se nemusely vubec zakladat


Nepřihlášený uživatel

#115

2014-11-25 06:40

Mám dotaz na iniciátorku této petice. Co bude s peticí dál? Jak to funguje? Není na čase se obrátit na radu pro rozhlasové a televizní vysílání? Všerejší Pečený sněhulák prý byl tak akorát sousto pro arbitra morálky Uhdeho. Prosím paní Zajícovou, odpovězte. Posílala jsem vám zprávu, neodpověděla jste mi.

 

Pokud to paní Zajícová vzdala, našel by se někdo, kdo by se toho ujal a odeslal petici i s diskuzí na RRTV? Myslím, že čas se nachýlil. Děkuji za slušné reakce. Tyrnerová


Nepřihlášený uživatel

#116 Re:

2014-11-25 08:16

#114: -  

 Ty jdi raději, debílku, do školy (třeba večerní) - doučit se pravopis.

Abonent

#117

2014-11-25 08:29

V ČT je třeba udělat zásah! Její zpravodajství musí přece vypadat takto: ožralý prezident je zabírán trochu rozmazaně, aby nebylo vidět ksichty, které pod vlivem alkoholu dělá. Podpírají ho jeho poskoci Veleba a Ovčáček, takže se nemůže stát, že všichni vidí, jak doslova padá na hubu. Vypráví národu s použitím svého bohatého slovníku sprostých slov, které televize pečlivě vypípává, o svém příteli Putinovi,lásce k Rusku a radách soudruhů z Číny, jak stabilizovat společnost (včetně televize). Když náhodou je vypípávání vybraných slov v projevu už tolik, že se ztrácí smysl a nastává jen opilecký blábol, ukáže ČT záběry z mohutné demonstrace deseti prezidentových stoupenců na jeho podporu, případně přinese rozhovor s nějakým účastníkem. Redaktorka: "Co říkáte našemu prezidentovi?" Demonstrant:  "Kurva to je náš člověk, ty kundo!" Redaktorka: "Děkuji,promluvil typický stoupenec našeho prezidenta".

Za takovou televizi rád zaplatím 2x tolik.


Nepřihlášený uživatel

#118 Re:

2014-11-25 09:00

#117: Abonent -  

 Tady přece nejde jen o Zemana. Ale o zpravodajství jako celek. Když nebude ČT vymývat mozek mladým, kteří si nepamatují a nebude hystericky štvát proti Rusku (vždyť to dělal i Hitler, že napřed ty mladé kluky pořádně nabudil, aby se jim šlo dobře do války), ale bude o situaci ve světě informovat s nadhledem, bude vše ok. Na světě se dějou i jiné věci, než jen demonstrace proti Zemanovi, pozvání Putina Zemanem, co řekl Zeman. Včera byla v Německu nějaká demonstrace a já nevím jaká. ČT ani jiný český kanál se nezmínil. Jde o to, že pokud se někde ve světě děje něco, co by mohlo pošpinit "dobrou pověst" (cha, cha,) USA, NATO nebo EU, tak je to cenzurováno.

minehava

#119

2014-11-25 09:32

Tak jsem konečně mohla shlédnout toho sněhuláka. Pokud je název pořadu synonymen pro mozek narkomanské smažky, tak pečený sněhulák opravdu odpovídá.


Nepřihlášený uživatel

#120

2014-11-25 11:40

Ano. souhlasím s tím, že Česká televise škodí České republice.

Nepřihlášený uživatel

#121 Re: ČT

2014-11-25 11:45

#1: Vlastenec - ČT 

 Havlisti jsou pravičáci?? No teda...


Nepřihlášený uživatel

#122

2014-11-25 11:53

Jsem hrubě nespokojen se zpravodajstvím České televize,které není objektivní. K tomu, abych se dobral pravdy jsem nucen poslouchat německé televize ARD a ZDF a všechny dostupné slovenské televize. Vyvstává proto otázka, proč platím poplatek?! Rád bych věděl, za jakých podmínek mohu tento poplatek,vzhledem k nespokojenosti se Zpravodajstvím naší vešejnoprávní televize, přestat platit! Pavlovec Pavel Plzeň
Abonent

#123 Starý bolševický dement má obavy o "vymývání" mozku "mladým"

2014-11-25 13:33

#118: - Re:  

Jistě,ty rusácká kolaborantská děvko ne s "vymytým", ale vůbec bez mozku. Jistě ti jde o to neštvat "hystericky" proti Rusku, aby *vině jako ty naopak mohly těm mladým vymývat mozky, takže za pár let nebudou vědět, že Rusák nás "osvobodil" v roce 1945 jen proto, aby nás mohl připojit jako svou gubernii a v roce 1968 nás už rovnou okupoval. Jistě ti jde o to, špinit naše spojence, USA hlavně, rozvracet struktury, ke kterým jsme se KONEČNĚ připojili, líčit válečného zločince Putina a jeho bandu jako naše odvěké "slovanské" bratry. Tak k tomu máš Haló noviny a podobný hnůj. Českou televizi (přes všechny chyby, které má) nezískáte!


Nepřihlášený uživatel

#124

2014-11-25 13:55

Chci nestranné a objektivní zpravodajství ČT !

Nepřihlášený uživatel

#125 Re: Starý bolševický dement má obavy o "vymývání" mozku "mladým"

2014-11-25 15:14

#123: Abonent - Starý bolševický dement má obavy o "vymývání" mozku "mladým"  

 ( :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=