Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4226 rozhodne podporuju

2015-10-05 21:00

i kdyz pochybuju ze to vyjde protoze poslanci si stejne udelaji co chteji mi je nezajimame

Megakonspirace ???

#4227 Re: rozhodne podporuju

2015-10-05 21:59

#4226: - rozhodne podporuju 

Mě připadá, jako by mnoha lidem, politickým špičkám, v Bruselu a v EU, a jiným autoritám naráz v hlavě jeblo !!!

Jako by se aktivoval - spustil nějaký čip, který mají voperovaný v hlavě na dálkové ovládání ze satelitu, že ztratili soudnost a pud sebezáchovy, naprosto rezignovali na Evropskou kulturu, omámení fantasmagorií utopistů nejhoršího ražení, hlásajících chyméru multikulti budoucnosti světlých zítřků pro Evropu !!!

Protože je podezřelé, jak ta vlna najednou a unisosno s hlasy Merkelové, s amíckou misí začla právě srpen/září 2015 jako by se všichni domluvili !!! Byť v Afghanistanu je bordel již skoro 20 let, a v Sýrii 5 let ...

Odhalte diverzanty !

#4228 DIVERZANT

2015-10-05 22:09

Zas nějaký diverzant se tu podepsal: (spíše Moula)

68094 ... Taťka Šmoula ... ze Šmoulovic

Nepřihlášený uživatel

#4229 Re:

2015-10-06 05:31

#4223: -  

 to napiste tomiovi na fb!!!! docela dobry napad!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#4230

2015-10-06 07:38

Stop novodobé totalitě! Stop diktátu z Bruselu! Stop 4. říši! Stop multikulti politice! Chci svrchovaný český stát, ne panáčkujícího vazala západních elit a korporací!

Realista
Nepřihlášený uživatel

#4231 Re: Re: rozhodne podporuju

2015-10-06 07:57

#4227: Megakonspirace ??? - Re: rozhodne podporuju 

 Multikulturalismus je nebezpečná ideologie, stejně jako bolševismus nebo nacismus, většina prvků je totožná, náhlý vzestup nesmyslné doktríny, absolutní zaslepenost jejich vyznavačů, ignorace veškerých argumentů, pocit nadřazenosti nad ostatními myšlenkovými/politickými proudy, napadání a pronásledování politicky nekorektních odpůrců, destruktivní vliv na společnost/národ... Nadáváme na islámské fanatiky, ale Evropa se svou početnou komunitou fanaticky zarputilých pseudohumanistů není o nic lepší a mouřejší než oni. A pak že náboženství je opium lidstva, ne ne, lidstvo ani žádné náboženství nepotřebuje, ono je schopno opít se svojí debilitou a kolektivní stádovostí kdykoliv se mu zamane. Náboženství se hodí jako rozbuška ve středověkých společenstvích, ale současná Evropa si vystačí bez něj a přesto není o nic lepší, než středověcí tmáři.


Nepřihlášený uživatel

#4232 Re:

2015-10-06 09:12

#4230: -  Chci svrchovaný český stát, ne panáčkujícího vazala západních elit a korporací!

Přijďte to říct na demonstrace - v Praze je 17.10. ve 14 hod na Václaváku, pak 28.10. ve 14 hod na Míráku. Další jsou v Ostravě, Ústí, Brně - je to tady vyvěšené už víckrát.

Tady jsou to jen bezzubé výkřiky do tmy, maximálně tak k smíchu vládě i každému soudnému člověku.

Právní sílu má podpis petice jen v papírové podobě, pokyny viz titulní stránka petice.


Nepřihlášený uživatel

#4233

2015-10-06 10:11

tady máte malou ukázku MULTIKULTI obohacení v praxi...... (poděkujte třem gráciím Polčák+Štetina+Niedermayer za to že na nás tak hezky myslí a chtějí nám taky dopřát multikulti zážitky)

 

musulmanská pižlačka


Nepřihlášený uživatel

#4234 Re: Re:

2015-10-06 10:12

#324: Vlastenec - Re:  

 Potřebujeme neúplatného vůdce s dobrými ideály. Okamura vyhovuje po všech stránkách.


Nepřihlášený uživatel

#4235 Re: Re: Re: rozhodne podporuju

2015-10-06 10:23

#4231: Realista - Re: Re: rozhodne podporuju 

 Rozumím tomu, co jste chtěl říci, ale nezobecňujte, to naší věci škodí. Vadí mi, že někdo napíše v reakci na konání vlády: Stydím se, že jsem Čech. To je špatně! Proč bych se měl stydět já? Potažmo my všichni za pár lokajů co nám teď bohužel vládnou? Jedině snad pokud jsem je volil. Vadí mi také, že mnoho lidí vidí v KSČM záchranu. To je hrubý omyl, hned z několika důvodů. Jednak je tato strana jen slabým odvarem KSČ, jednak nelze budovat socializmus "starého střihu", ale hlavně by si oslavovatelé této strany měli alespoň přečíst její volební program, ve kterém by se dočetli, že KSČM podporuje výchovu mladé generace k multikulturalizmu. Takže volit tuto stranu jen tak, "srdcem" je stejná hloupost, jakou udělali všichni naivní voliči ČSSD.


Nepřihlášený uživatel

#4236 Re:

2015-10-06 10:38

#4223: -  

 Jako, že by to Pitomio máznul z peněz, vytunelovaných z Úsvitu PD?

Oliver T.

#4237

2015-10-06 10:46

Jestli současný marast kolem imigrace chcete lidičky změnit, tak nepostačí vystoupit z EU. To nepomůže. Musíte EU "zbourat". Aby nebylo z čeho vystupovat a kam se nedej Bože vracet. Zbourali jsme Rakousko-Uhersko (taky se už není kam vracet), zbourali jsme vládu jedný partaje, určitě zvládneme nebo hodně přispějeme k zbourání EU. Na to jsme talenti


Nepřihlášený uživatel

#4238 Re:

2015-10-06 11:09

#4237: Oliver T. -  

 To by byla ekonomická sebevražda.


Nepřihlášený uživatel

#4239 Re: Re: Re:

2015-10-06 12:10

#4234: - Re: Re:  Okamura vyhovuje po všech stránkách.

Já Vám nevím, jestli po všech stránkách - na Hradčanech se mi nejvíc z jeho projevu líbil příslib, že hned v úterý učiní konkrétní kroky k vyslovení nedůvěry vládě. Zatím o těch krocích není nic ani na jeho facebooku.

No, budu sledovat dál. Ale po všech těch slibech od devadesátého - nejdřív to spraví "Vašík", pak "Miloš", pak velká koalice Vašíka s Milošem, pak veverky, pak Babiš - už chci nejdřív vidět plnění slibů. Jinak je to všechno na jedno brdo - řeči se vedou, voda teče, a po volbách je všechno jinak. Tak jo - třeba se uvidíme 17.10. u Muzea :-)


Nepřihlášený uživatel

#4240 Re: Re:

2015-10-06 13:03

#4236: - Re:  

 Cloumá s Vámi závist nebo nervozita z představy naplněných náměstí ?


Nepřihlášený uživatel

#4241

2015-10-06 13:15

Když tolerance, tak všem stejnou měrou!

Přeneseno na naše domácí podmínky, mohli bychom muslimským, potažmo islámským imigrantům (pokud ovšem budou chtít v ČR zůstat) rovněž vyjít vstříc s tím, že jim umožníme jejich pobyt, ale za jistých podmínek. Ty by např. byly, že budou předem (písemně) deklarovat, že v rámci nám (některými lidmi) vytýkané netolerantnosti a xenofobii, jim umožníme nejen trvalý pobyt (azyl) v ČR, ale budeme tolerovat praktikování islámského náboženství a všech muslimských praktik a zvyklostí (případně povolíme i ty mešity). Imigranti, resp. islamisté) na oplátku budou tolerovat, to jest respektovat, všechna práva, zákony, zvyklosti a náboženské rituály české společnosti a jejich občanů.

     Myslím, že je to (jen v jiné formě) projev stejné tolerantnosti, jakou navrhuje Jiggs McDolnald v Ontariu. Ostatně, uplatnění či realizaci jím navrhovaných forem tolerantnosti nemusí být vyloučeno. Závisí to od toho, jak se k nabízené „tolerantnosti“ sami imigranti postaví. Pokud by snad na dohodu o vzájemné tolerantnosti nepřistoupili, pak bez pardonu, tolerance-netolerance, je obratem poslat tam, odkud přišli! To už totiž nejde jen o toleranci, ale i o práva, zákony a zájmy občanů ČR!

Pozn. redakce: Teze o nečistém vepřovém mase jsou nejen v Koránu, ale i v Bibli. Problém je především ve výkladu těchto knih. Zatímco Bible prošla za dva tisíce let úpravami a vývojem věrouky, Korán je dodnes muslimy považován za rigidní text, který se musí vykládat tak, jak byl sepsán, bez úprav a ohýbání. Bohužel, toto je používáno muslimy jako důkaz o pokřivení křesťanství, kdy podle muslimů se křesťané přestali písmem Bible řídit. Velmi nebezpečně toho potom využívají islámští imámové ve svých proslovech a jsou velmi obratní ve výkladu, kdy se snaží ukázat, že Bible a Korán mají mnoho společného, jako např. ve videu.Eating of Pork is ‘Haraam’ in Islam & Christianity | Answers by Dr Zakir Naik

VICE-Když tolerance, tak všem stejnou měrou!


Nepřihlášený uživatel

#4242

2015-10-06 13:41

Italské stíhačky Tornado začnou zasazovat údery objektům Islámského státu v Iráku, oznámil v úterý list Corriere della Sera.

 

Podle údajů italského listu bude operace zahájena v „nejbližších hodinách" po zkoordinování s americkým velením.



Více: Italské stíhačky Tornado začnou zasazovat údery objektům Islámského státu v Iráku


Nepřihlášený uživatel

#4243 Moskva vyzývá vládu Velké Británie, aby předložila důkazy o tom, že RF v Sýrii napadá opozici

2015-10-06 13:42

Moskva vyzývá vládu Velké Británie, aby předložila důkazy o tom, že RF v Sýrii napadá opozici, prohlásila oficiální mluvčí MZV RF Maria Zacharovová.

Poznamenala, že Moskva je překvapena prohlášeními britských vládních činitelů o tom, že Rusko vede v Sýrii asymetrickou válku a dělá tam chyby.

„Jestliže je to (vojenská operace RF v Sýrii — pozn.red.) chyba, tak v čem spočívá, uveďte nám konkrétní fakta, řekněte, v čem je ta chyba. Vzdyť takovým způsobem se formuje společenské mínění, vždyť ti lidé, kteří sedí u obrazovek, věří těmto lidem a věří, že je to chyba", prohlásila Zacharova na briefingu.


Více: Moskva vyzývá vládu Velké Británie, aby předložila důkazy o tom, že RF v Sýrii napadá opozici


Nepřihlášený uživatel

#4244 HLAVNE ZE TURCKO MUZE NARUSOVAT SYRII PROSTOR

2015-10-06 13:46

Turecko nemůže lhostejně přihlížet, jak ruské letectvo narušuje jeho vzdušný prostor, a spoléhá se na neměnný postoj NATO, prohlásil turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

 Turecký prezident prohlásil, že útok na Turecko bude pokládán za útok na NATO, a vyslovil přesvědčení, že postoj aliance v této otázce se nezměnil.

„Rusko se teď snaží zřídit v Sýrii základnu a současně dochází k narušování našeho vzdušného prostoru. To nemůžeme tolerovat. V posledních dnech došlo bohužel k událostem, které jsme si nepřáli. Je to v naprostém rozporu se zásadami NATO, už jsme o tom učinili kategorická prohlášení a jsem přesvědčen, že postoj NATO se nezmění. V souladu s tímto postojem je jakýkoli útok na Turecko pokládán za útok na NATO", řekl Erdogan v průběhu své návštěvy Belgie na tiskové konferenci v Bruselu.

Více: Turecko nemůže lhostejně přihlížet, jak ruské letectvo narušuje jeho vzdušný prostor


Nepřihlášený uživatel

#4245 USA vedou v současné době s Ruskem v Sýrii nepřímou válku

2015-10-06 13:48

USA vedou v současné době s Ruskem v Sýrii nepřímou válku, soudí republikánský senátor za stát Arizona John McCain. Prohlásil to v interview pro televizní kanál CNN.

 McCain tak komentoval nedávné prohlášení Baracka Obamy, který ubezpečoval, že Sýrie se nestane místem vedení zprostředkované války mezi USA a Ruskem. „Z naší strany by to byla špatná strategie. Není to žádná soutěž supervelmocí v šachu", prohlásil americký prezident.

Rusko se chová vůči USA „přezíravě a pohrdavě", a to, že Moskva poslala své bojové letectvo do Sýrie 48 hodin po schůzce Putina s Obamou, k níž došlo v rámci jubilejního Valného shromáždění OSN, to údajně dokazuje.

Více: USA vedou v současné době s Ruskem v Sýrii nepřímou válku


Nepřihlášený uživatel

#4246 USA nehodlají projednávat s Ruskem spolupráci v boji s Islámským státem 6.10..

2015-10-06 13:55

USA nehodlají projednávat s Ruskem spolupráci v boji s Islámským státem v Sýrii do té doby, dokud Moskva podporuje syrského prezidenta Bašára Asada, sdělila RIA novosti oficiální mluvčí Pentagonu Michelle Baldanza.

„Dali jsme jasně na srozuměnou, že budou-li vojenské akce Ruska soustředěny na boj s Islámským státem, pak to budeme pokládat za kladný krok. Avšak do té doby, dokud se Rusko soustřeďuje na podporu Asadova režimu, nemůžeme a nebudeme posuzovat žádná opatření spolupráce", zdůraznila mluvčí amerického vojenského rezortu.

 Od 30. září Rusko na žádost prezidenta Bašára al-Asada začalo provádět bodové letecké údery na objekty Islámského státu v Sýrii, s využitím útočných letadel SU-25, frontových bombardérů SU-24M a SU-34. Podle údajů Ministerstva obrany ruské letectvo už značně narušilo systém řízení materiálně-technického zabezpečení bojovníků a také poškodilo infrastrukturu pro přípravu teroristů-sebevrahů.

Cíle jsou vybírány na základě údajů rozvědky Ruska a Sýrie, včetně vzdušné rozvědky. Podle prohlášení ruského vojenského úřadu vybavení ruských letadel umožňuje provádět údery proti IS na celém území Sýrie a s „absolutní přesností".


Více: USA nehodlají projednávat s Ruskem spolupráci v boji s Islámským státem


Nepřihlášený uživatel

#4247 USA se vlastně přiznaly k válečnému zločinu v Kunduzu

2015-10-06 14:58

MSF: USA se vlastně přiznaly k válečnému zločinu v Kunduzu

Více: USA se vlastně přiznaly k válečnému zločinu v Kunduzu


Nepřihlášený uživatel

#4248 Rusko uvedlo příčiny neefektivity činnosti koalice v čele s USA v Sýrii

2015-10-06 15:01

USA LŽOU A NEHRAJÍ FÉR POZOR EVROPANÉÉÉ

Rusko uvedlo příčiny neefektivity činnosti koalice v čele s USA v Sýrii

Více: Rusko uvedlo příčiny neefektivity činnosti koalice v čele s USA v Sýrii


Nepřihlášený uživatel

#4249 Re: Re: Re:

2015-10-06 15:55

#4240: - Re: Re:  

 Tak to je nejlepší vtip dnešního dne


Nepřihlášený uživatel

#4250 Angela Merkelová zobrazena v čádoru na pozadí Říšského sněmu obklopeného minarety

2015-10-06 16:33

V televizním pořadu Hlášení z Berlína (Bericht aus Berlin) odvysílal německý kanál ARD fotomontáž, v níž byla německá kancléřka Angela Merkelová zobrazena v čádoru na pozadí Říšského sněmu obklopeného minarety. Na novináře se sesypal příval kritiky.

 

V upoutávce k pořadu o uprchlících se objevil za zády moderátora obrázek, na kterém byla kancléřka zahalená v čádoru zobrazena na pozadí Říšského sněmu obklopeného minarety. Mnoha divákům se to zdálo být přehnané. Jejich námitky zněly: Televizní kanál šíří islamofobii. Někteří nespokojení obvinili ARD z toho, že novináři, informující o událostech podobným způsobem, tak nahrávají pravicovým populistům. Jeden zajímavý detail: fotomontáž se na obrazovce objevila právě v tom okamžiku, kdy moderátor Rainald Becker položil rétorickou otázku, co bude s německými hodnotami. „Jak se změní život? Jak bychom měli reagovat, když se u běženců objeví problémy s rovnoprávností, s právy žen a se svobodou slova?"

Podle slov šéfredaktora berlínského studia ARD zatím odpovědi na tyto otázky, které šíří strach, neexistují.



Více: Angela Merkelová zobrazena v čádoru na pozadí Říšského sněmu obklopeného minarety