Zachraňte Kociánku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#75 Re: Re: Re:

2014-08-10 16:32

#73: Edita Bartošová - Re: Re:  

 Jak dlouho pan Mišík na Kociánce působí? Podle obsahu jeho příspěvků, které fakta ignorují, na mě působí jako prudič neznalý situace. Pokud je placem z mých daní, tak nechť začne pracovat zodpovědně. 

Prosím jeho přímého nadřízeného, aby ho seznámil s rozvojovým plánem a všemu co následovalo a tedy aby si pan Mišík na jeho popud prostudoval zápisy z jednání. Jeho příspěvky za tohoto stavu mají lživý charakter a tak jeho plat je mrháním peněz daňových poplatníků.

Odpovědi

kamzík

#76 Re: Re: Re: Re:

2014-08-10 17:41:33

#75: - Re: Re: Re:  

Bohužel pan Mišík přímého nadřízeného nemá, on je fyzická osoba ( OSVČ ), která svoje skvělé a velkolepé služby fakturuje Centru Kociánka. Možná by Vás částka, kterou CK vyfakturoval například za měsíc březen zlomila v kolenou. Podotýkám, že je placen z peněz určených na provoz CK, které je ve správě MPSV.

Asi by nás všechny zajímalo, jakou odměnu si nafakturuje za velmi inteligentní diskuzi, kterou provádí pod touto peticí.


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 14:04:49

#75: - Re: Re: Re:  

 Paní Bartošová, kdybyste si alespoň četla příspěvky pod svojí peticí, tak byste musela vědět, že žádný rozvojový plán přeci není.

Martin Mišík

#86 Re: Re: Re: Re:

2014-08-12 09:48:04

#75: - Re: Re: Re:  

 Paní Bartošová a Volejníčková, bohužel mne podezíráte z něčeho, co nedělám. Pokud zde něco píši, je to vždy pod mým jménem, osobně to považuji za slušné. Nemohu za to, že se lidé znalí situace postavili proti Vám a píší Vám zde komentáře, které bych já oficiálně ani ven nevydal. 

Vydávám vždy pouze oficiální prohlášení za Centrum Kociánka a informace, které máme podložené fakty. Dokazatelnost mého tvrzení může být prokazatelné po rozklíčování IP adres, ze ktrých byly psány příspěvky, které jste pokládala za moje.

Žádám Vás, aby jste již tyto příspěvky za mé neoznačovala.

 

Děkuji

 

Martin Mišík