Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-11-15 16:42

Velmi rád bych tuto petici podepsal, ale nemůžu. Tato petice odporuje ústavě Č.R. a listině lidských práv a svobod a já bych nerad byl trestně právně stíhán za porušení zákonů. Tato petice útočí na náboženství, protože islám, ať se nám to líbí nebo ne, je registrované náboženství. Pokud tuto petici objeví někdo z neziskových organizací, které de facto islám hájí, nebo přímo někdo islámského vyznání, z např. z islámské obce, může a má právo  podat trestní oznámení na autora i signatáře petice. Pokud tedy tuto petici chcete podepsat, radím, neuvádějte svá jména a podepisujte skrytě. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13 Re:

2015-11-15 17:02:37

#12: -  

 

Co pán nad tímto napsal je trochu jinak. 

http://www.cb.ivcrn.cz/?p=66

ISLÁM NENÍ NÁBOŽENSTVÍ

 Často slýcháme, že slovo „islám“ znamená „mír“. Je to jednou z mnoha islámských lží. „Islám“ v překladu znamená „Podřízení“ (vůli Alláha).

Islám není náboženství, je to především politická ideologie a diktatura. A je to značně xenofobní politická ideologie – nesnese se s nikým, kdo nevěří v Alláha – s křesťany, židy, buddhisty atd. Je postavený na překroucení toho mála, co beduínské kmeny zprostředkovaně znaly ze Starého a Nového zákona a na zlozvycích a křivém charakteru islámského proroka Mohameda. Abychom islám porazili, musíme o něm znát pravdu a tu je potřeba (nejen) muslimům nahlas říkat. Musíme tou pravdou rozbít chatrné základy islámu. Muslimové (a islámofilové) tuší, že islám padne, pokud bude soustavně zpochybňován. Proto také tolik panikaří, když je islám kritizován (a proto také zakladatelé islámu vymysleli příkaz al-Taqiya – viz odkaz).

 Muslimové vzkazují naší zemi: „Vyhlásili jsme vám džihád. Nastolíme u vás naše pravidla. Pokud se vám to nelíbí a nechcete konvertovat, nikdo vám nebrání odejít z vaší vlastní země.“

Moc se o tom nemluví a ani pro to nebyl dosud Islám postaven mimo zákon!

 


Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2015-11-16 20:05:32

#12: -  

 Máte v tom sakra zmatek. To právě netolerantní a xenofobní islám je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extremních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Otázka zní proč podobné učení na území ČR tolerujeme. Proč je muslimům udělována výjimka ze zákona v případech, kdy za stejný čin je český občan trestán. (mnohoženství, brutální zabíjeni domácího zvířectva, ponižování žen atd.) Všichni ti zblblí sluníčkáři, jež se zastávají islámu, by měli být v demokratické zemi souzeni za podporu hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka, ale bohužel tu vládne multikulti klika z Bruselu, proto se raději potírají zastánci svobody. To je hanebné! Základní chyba byla, že prašivý islámský kult, který je v příkrém rozporu s demokratickými hodnotami, vůbec dostal registraci. A tuto chybu se snažíme napravit. Když mohl být postaven mimo zákon nacismus, tak nevidím důvod, proč by nemohl být postaven i islám, který si s nacismem v ničem nezadá.

milan

#111 Re:

2016-03-24 21:27:06

#12: -  

 Nemusíte se bát, chrání Vás svoboda slova. Klidně můžete napsat, že Mohamed byl pedofilní masový vrah, že Zeman je čurák nebo Ježíš homosexuální hovodo. 

god

#216 Re:

2016-04-12 06:24:28

#12: -  

 Jste na omylu. Petice nic neporušuje.  Naopak, stát porušil! Petice na to jen poukazuje. Stát registroval něco, co ve své "knížečce", tedy koránu, hanobí národ, rasu, přesvědčení, ženy, kdeco. Dokonce podněcuje k nenávisti a tuto nenávist i praktikuje, protože na základě "knížečky" lidi jdou, opásají se dynamitem, vezmou kalašnikovy a vraždí! Takže já vás poučím - stát je ten, který stvrzuje, díky registraci islámu, že schvaluje svinstva na kterých je založen! Představme si, že si vytvořím vlastní náboženství, vlastní přesvědčení a do mé "knížečky" si napíšu, že každou středu naši věřící budou mít povinnost plivat po lidech a ženy tahat za vlasy. Zaregistruje moje "náboženství" tento stát? No měl by, pokud registroval Islám. A vy byste to moje náboženství měl také respektovat i vaše žena a budu ji tahat za vlasy pod ochranou státu, jinak vás nařknu za hanobení mé víry a půjdete sedět! Islám není náboženství ale sektářská nauka dokonce s vlastním zákonem, který nadřazuje tomu demokratickému. To, že Islám vyznávají miliardy lidí, ještě nic neříká o jeho kvalitách. Právě naopak. Říká to o něm jen to, že agresivita jeho šíření je podobná rakovině. Islám je postaven na knížečce, která prokazatelně hanobí národ, rasy, přesvědčení a to co se v ní píše, uvádí do praxe. Takže né náš stát zažaluje nás, ale my naopak jeho. Stát se provinil. A provinění zní, podpora hanobení národa, rasy, přesvědčení! Asi tak, na vysvětlenou. Pokud tomu nerozumíte.


Nepřihlášený uživatel

#298 Re:

2016-06-01 05:40:37

#12: -  

 Skutečná povaha islámu je všeobecně neznáma. Nemůže být proto ani chápána v plné šíři. Navíc je pilně skrývána  masívní kamuflážní mlhou lží, takíjí.  Jeho organizovaná zločinnost je všeobecně záměrně přehlížena, podceňována a bagatelizována, a to v masívním měřítku oficiálními místy.  Jen čas od času učiní na vlastní kůži  trpkou zkušenost s těmito lotry ubohé ženy, které se z čiré neznalosti provdaly do tohoto pekla.

To, že islamistické zločiny jsou připisovány jen jejich dopadeným pachatelům, neodpovídá skutečnosti. Byli k tomu vyzváni organizací v mešitě, a byla jim slíbena odměna. I když jen na věčnosti, tedy podvodná. 

A nejen to.  Už pouhé zprávy o zločinech islámu jsou prohlašovány  souběžci, dalšími z tohoto spolku, za šíření nenávisti.  Jsou programově pronásledovány jeho latentní, tj. budoucí oběti, tj. dočista všichni. Je to cosi podobného, jako kdyby policie pronásledovala budoucí oběti mafie.    Sicilská mafie ostatně přejala z islámu, po staletí se drápajícího z moře, vícero nezpůsobů. Svým způsobem se jedná o jeho kultivovanější žáky.   

 


Nepřihlášený uživatel

#423 Re:

2016-08-10 03:58:28


Nepřihlášený uživatel

#449 Re:

2016-08-26 12:14:11

#12: -  

 Právě proto, že je uznané jako náboženství, tak má být zakázáno. Je totiž v rozporu se všemi listinami, které jste uvedl. Proto je mj. důležité, aby bylo mimo zákon postaveno. Nakonec - i vy jste zde napsal, že souhlasíte, ale nemůžete podepsat. Myslíte si snad, že když se nepodepíšete, tak jste na internetu nedohledatelný (á)?? Nebuďte naivní a hlavně nebuďte srab. Pokud s něčím nesouhlasíte, tak se pod to podepiště. ZATÍM máme ještě svobodu slova a projevu. A podpis pod petici je naše právo. I Vaše.