Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

Quoted post

P.Eichler

#145 Re: Re: Re:

2013-02-12 11:50

#143: Pes - Re: Re:

Že jsem Petr Eichler samozřejmě jsem schopen doložit občanským průkazem, rodným listem i pasem a dalšími úředními dokumenty.

Miloš Zeman jako diskutující mnohého strčí do kapsy. To s vámi souhlasím. Podrobnějším rozborem však dojdeme k tomu, že co povídá zdaleka nemusí být vše pravdivé a že nemusí být tak sečtělý jak se snaží působit. MŮŽE ale NEMUSÍ. Jestliže je něco řečeno s jistotou a bez zaseknutí, koho napadne, aby si to ověřovat ? A Miloš Zeman je v šíření těchto vědomých či nevědomých polopravdách a pololžích mistr. Netvrdím, že to musí být vždy v politice na škodu, ale nemělo by se to stát normou. Kdo bude pátrat po tom když je s naprostou jisttou řečeno např: "Jak uvádí můj oblíbený autor Adam Fjodorovič Vasiljev v knize, Jak se valila ocel, na straně 456. Tam Nathaniel Bumpo povídá Tomu Sawyerovi...." Vidíte, je to celé pitomost protože takový autor neexistuje, kniha se jmenuje Jak se kalila ocel a nemá 456 stran a Nathaniel Bumpo se nikdy s Tomem Sawyerem nemohl setkat. Řeknu li to ovšem s patřičnou suverenitou a podotknu-li, že každý kdo tohle neví a nečetl je naprostý idiot, koho napadne se v tom šťourat ? A takových "lidových vyprávění se Miloš Zeman dopouští běžně. Vzpomeňme na jeho slavný "kufřík" který mu pomohl k premiérskému křeslu podobně jako k prezidentskému "nacistická  a sudeťácká" lež za kterou se dokonce jaksi omluvil.

"To jsme opravdu národ lokajů?" Mne se neptejte. Já stádovitě neskočím na všehno co píšou v Blesku ani nechodím do hospod kde visí nápis "jen pro voliče M.Zemana" a to i kdybych ho volil.

Miloš Zeman mi nijak zvlášť nevadí a výsledek voleb respektuji. Jen nechápu povolební hysterii jeho voličů a nedovedu si představit co by se dělo kdyby ve volbě neobstál. Prohlačovali byste volby za neplatné nebo byste přímo vyvolali občanskou válku.

Odpovědi

Pes

#153 Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 12:57:30

#145: P.Eichler - Re: Re: Re:

To o dokládání byla jen narážka na to, jak chcete po diskutujících, aby každý výrok nějak doložili...

Já nevidím žádnou histerii voličů M.Z. Proč by měli histeričit když M.Z. vyhrál? To nedává smysl. Spíš vidím histerii voličů K.S. Namátkou: komentáře na tomto blogu, umělecká fronta a Hřebejkova "rudá a hnědá prasata", prohlášení "to není můj prezident", a našlo by se toho mnohem víc. Tohle mi přijde jako histerie. Tahle petice je jen o tom chytit K.S. za slovo a požadovat jeho dodržení...

A mimochodem: Některé hospody nabízely pivo zadarmo za to, že zvolíte K.S. Opačnou nabídku jsem nikde nezaregistroval...


Nepřihlášený uživatel

#172 Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 19:40:19

#145: P.Eichler - Re: Re: Re:

Jen nechápu povolební hysterii jeho voličů a nedovedu si představit co by se dělo kdyby ve volbě neobstál. Prohlačovali byste volby za neplatné nebo byste přímo vyvolali občanskou válku.

Tak teď jste ujel :-D mám pocit, že právě ze strany voličů Karla Schwarzenberga je to dost útočné na všech webech a facebooku čtu jen hlášky jako komoušský prasata, rudé svině nebo socky a už vůbec se podívejte na ty naše umělce, jak zpochybňují volby a snaží se nevím o co. Takže hodíme zpátečku ano protože, právě to jak se menšina v tomto státě chová, že neuznává demokratickou volbu většiny a že místy až agresivně vnucují své názory a neuznávají právo jiných na vlastní názor a to až tak odporným způsobem že mám obavy, že když veřejně někomu sdělím, že jsem volil Zemana tak dostanu přes držku. Tohle to už tu jednou bylo a říká se tomu Nacionalismus.


Nepřihlášený uživatel

#176 Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 20:57:04

#145: P.Eichler - Re: Re: Re:

Poměrně pozorně jsem sledovala předvolební diskuse a  musím uznat, že p. Zeman to má v hlavě poskládané. Nechápu, proč mluvíte o povolební hysterii voličů p. Zemana - to oni malovali po plotech rudé hvězdy, to oni nazývali voliče protistrany rudými a hnědými prasaty???




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...