Petice k iniciativě NECHCI EET

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice k iniciativě NECHCI EET


Nepřihlášený uživatel

#101

2016-12-03 18:07

Mávání vlajkami a propaganda stranou, všechny moderní války jsou války a pro soukromé bankéře , bojoval a krvácely za třetími stranami nevědomými pravý důvod se očekává, že bude řádně zabit a zmrzačen pro.

Tento proces je poměrně jednoduchý.

Jakmile se Private centrální banka vydává své měny jako půjčku v zájmu veřejnosti je nucen hlouběji a hlouběji do dluhů.

Když lidé se zdráhají půjčovat nic víc, to je, když se Keynesian ekonomové požadují vláda půjčit více, aby fungování pyramidovou hru.

Když se oba lidé a vláda odmítají půjčovat nic víc, to je, když jsou spuštěny války, se vrhnout všechny ještě hlouběji do dluhů platit za válku, pak po válce půjčit více přestavět.

Když válka skončila, lidé mají asi stejné, jako tomu bylo před válkou, s výjimkou hřbitovy jsou mnohem větší a každý je v dluhu do privátních bankéřů pro příští století.

VICE-Všechny války jsou Wars Bankers ' !

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

VICE-Agenda 21 a The New Světová ekonomika - Kde happiness "věcech"


Nepřihlášený uživatel

#102 Tisíce malých živnostníků končí

2016-12-04 13:27


Nepřihlášený uživatel

#103 Nahlásit restauraci kvůli EET? Prvním udavačem je Babišův iDnes.cz

2016-12-09 17:59

Vzkaz Ježíškovi: Čert vem Babiše!" Stovky lidí demonstrovaly na Václavském náměstí proti EET - Německý zpravodajský televizní kanál „n-tv“, který je obdobou americké CNN musel ukončit telefonické hlasování o důvěře k ruskému prezidentovi 80% lidí mu totiž věří - Bitva o Aleppo skončila, ale ta pravá válka tím teprve začala - Když Británie do Aleppa žádnou pomoc nedodává, tak by se měla zdržet sabotování té dodávané - Vstup do Sýrie začíná Turky bolet. Přišli už o třicet tanků, mrtví vojáci přibývají - Připravuje se Německo na katastrofu? Vláda chce v případě nouze zkonfiskovat farmy, aby zásobila obyvatelstvo - Bolívie ze země vykázala Rothschildovy banky. Nechce se již nechat vydírat - Toto zapadlo: Putin ohlásil troufalou ambici, co chce prosadit. Je to světové - Nahlásit restauraci kvůli EET? Prvním udavačem je Babišův iDnes.cz - To je neuvěřitelné, co se objevilo na běžícím modrém pruhu na ČT 24. Je to opravdu šokující a alarmující. Česko zasáhlo udávání ve velkém.

VICE-Studio REPORT 5.12.2016


Nepřihlášený uživatel

#104 Česká vláda po EET chystá zákon, jak šmírovat i občany pracující z domova!

2016-12-15 19:43

Česká vláda po EET chystá zákon, jak šmírovat i občany pracující z domova! Sociální inženýrství v akci, aneb Gestapo by bledlo závistí. Vlezou vám do bytu jako do provozovny? Německý model okopírovaný Marksovou vyvolává obavy!


Ministryně práce a sociálních věcí ČR Michaela Marksová chystá novelu zákoníku práce, který by měl regulovat a kontrolovat práci z domova [1]. Systém práce tohoto typu se v zahraničí nazývá jako „Home Office“ a jde v podstatě o administrativní práci nebo drobnou domácí výrobu nebo montáž celků. Takovýto systém zaměstnávání je velmi oblíbený především v Německu pod názvem „Heimarbeit“, kde svědomitost zaměstnanců zaručuje, že práce prováděná v domácích prostorech bude stejně kvalitní jako práce ve firmě. V Česku se používá možnost práce z domova obvykle v oboru IT u tzv. samostatných vývojářů, dále u pracovníků v účetních firmách, reklamních a marketingových společnostech a také u firem zabývajících se překlady textů a tlumočením. Druhou velkou skupinou jsou potom montážní práce a drobná výroba, např. vánoční ozdoby, dětské hračky nebo kompletování obálek s pozvánkami nebo reklamou. Člověk je zaměstnancem firmy, ale práci vykonává doma.


VICE-Česká vláda po EET chystá zákon, jak šmírovat i občany pracující z domova! Sociální inženýrství v akci, aneb Gestapo by bledlo závistí. Vlezou vám do bytu jako do provozovny? Německý model okopírovaný Marksovou vyvolává obavy!


Nepřihlášený uživatel

#105

2017-01-22 00:42

Chci elektronickou evidenci veškerých státních výdajů. Na internetu.

sorry jako

#106 Re: Souhlas s pokladnami

2017-02-28 17:31

#8: - Souhlas s pokladnami 

 Nevíš o čem mluvíš blbečku .

Stepan HK

#107 Re: Ano, bude líp

2017-03-01 20:06

#16: xyz - Ano, bude líp 

 A to by ještě musel vycházet z předpokladu, že se musí evidovat všichni.

Je ale spousta firem co se přihlásit nemusí, protože nepoužívají hotovostní platby atd.

Takže cifra za jednu firmu by byla téměř dvojnásobná.

Je to zas...  estébák, který sám krade jako straka a tak žije podle hesla podle sebe soudím tebe... 

AntiFízl

#108 Re: žádné fízlování

2017-03-02 12:34

#1: -  

 Zakažme také dopravní policii, která bezdůvodně fízluje šikanuje poctivě řidiče, kteří všichni jezdí předpisově !!!


Nepřihlášený uživatel

#109

2017-03-04 23:00

 

 

  • 15 Střezte se lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci.
  • 16 Po jejich ovoci je poznáte. Což sklízejí z trní hrozny nebo z bodláčí fíky?
  • 17 Tak každý dobrý strom dává dobré ovoce, ale špatný strom dává špatné ovoce.
  • 18 Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce a špatný strom nemůže nést dobré ovoce.
  • 19 Každý strom, který nedává dobré ovoce, bude vyťat a hozen do ohně.
  • 20 A tak je poznáte po jejich ovoci.                                   Matouš,   bible 

Nepřihlášený uživatel

#110

2017-03-27 00:43

EET účtenky obsahují zakazanou látku 

VICE-EET ÚČTENKY SOU JEDOVATÉ 


Nepřihlášený uživatel

#111 Dotaz na podpis

2017-04-08 18:32

Chtěl bych podepsat petici, ale neni mi ještě 18 let. Nejde to ne? Nechtěl bych nic porušit.


Nepřihlášený uživatel

#112 Jedovatá látka v účtenkách

2017-04-08 19:08

Četl jsem na internetu, že účtenky z EET pokladen obsahují jedovatou látku ,,BISFENOL A".Četl jsem to z více zdrojů. Je to látka, která se používá hlavně na plastové výrobky. Patří k nim i účtenky. Např: Když si koupíte nějaké jídlo, účtenku vezmete do ruky. Přečtete si ji nebo vyhodíte. V tu chvíli jsem vám ta látka dostane na ruce. Jídlo sníte a látka se vám dostane do těla. Co si o tom myslíte? Prosím vás, zjistěte si o tom něco, než odpovíte. S EET nesouhlasím, i kdybych tuto informaci nevěděl.

 

 

Lety

#113 Re:

2020-08-05 17:23

#1: -  

Děkuji za petici https://www.petice.com

Terenc

#114 EET

2020-08-10 14:30

No s tím eet to není žádná sláva, tady jsem četl https://leeto.cz/eet_kadernice že přijde ještě třetí a čtvrtá vlna evidence a ta bude platit i pro kadeřnice a nejspíš i nějaké kosmetické salóny ale i na festivalech se bude muset odvádět evidence tržeb a třeba u stánku s pivem nebo jídlem, no radost z toho nemám.