Petice k iniciativě NECHCI EET

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice k iniciativě NECHCI EET


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Souhlas s pokladnami

2016-10-18 11:52

#8: - Souhlas s pokladnami 

 Tak to může napsat pouze hloupý člověk, protože neví, že se to jeho dotkne taky. Až přijde do hospody ( jestli ještě nějakou najde) a zaplatí díky pokladnám EET o 30 % více, tak se bude hodně divit. A pak zase bude nadávat, jak všichni kradou!!


Nepřihlášený uživatel

#77

2016-10-18 11:59

Zit v policejnim state opravdu neni mym snem. Mym snem je zacit podnikat, postupne, krucek po krucku, ale stat by timto nejakym snazivym lidem chtel tu sanci uprit. Chtela bych zit v dobe, kde se nebude tak prehnane fizlovat. Je to hnus. Jak tady ma clovek bez kapitalu ale s vysokym potencialem neco zacit. Opravdu nerozumim lidem, co by chteli byt obklopeni nejakymi korporacemi.
Ten co se na EET těší

#78

2016-10-18 15:27

Vážení, tohle co tu čtu jsou totální nesmysly. EET není pro fízlování pracujících a podnikajících lidí. Myšleno těch, co ve smyslu slova "poctivě" si plní své povinnosti. Zvláště pak placení daní. Sáhněte si vy, co tu tak vykřikujete, do svého svědomí a popřemejšlejte o tom, jak často a poctivě platíte to co se platit v této zemi má. Průšvih je v jediném, těch málo z vás, kteří platí vše tak jak se má se sveze s tou hromadou podvodníků, na které bude právě tento systém zaměřen. Ano, tito tady nejvíce vykřikují.................  Hurá a teď do mé maličkosti.


Nepřihlášený uživatel

#79 Re:

2016-10-18 19:57

#78: Ten co se na EET těší -  

 Vubec nevis o cem mluvis. Podvodnici budou stale i s EET, vzdycky si najdou zpusob. Pro male podnikatele kteri jsou poctivi a budou dale poctivi je to financni zatez takoveho zpusobu, ze nez aby dale podnikali a snazili se tu o neco tak se na to vykaslou, protoze nebudou mit prostredky na obohacovani nakych firem co vlastni pokladny. A ze to neni fizlovani? To jako sorry ale nahlasovat nakeho vrchniho co mi neda uctenku od piva, to je opravdu fizlovani. At uz ze zavisti nebo z pocitu ze udavat muzes, tak to bude akorat prohlubovat nenavist v lidech. Proc jako.. aby se na tom obohatili korporace akorat, protoze ty to ustoji a rozhodne se nestanou poctivymi, ses blahovy..


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re:

2016-10-18 21:21

#79: - Re:  

 Tak za prvé, nikdo nikoho nenabádá k tomu, aby práskal na vrchního a za druhé, nikdo nebude platit jaképak to pak o 30% na víc...... Vklady spojené s pořízením pokladny a ta nejlevnější bez jakýchkoliv splátek vyjde osobu podnikající jednorázově na částku do 10.000,- Kč a to jak s tiskárnou, tak i s připojením k internetu. A to jsem prosím pěkně přehnal. Bráníte se jediné věci a tou je, že nevíte o co se jedná a máte z toho strach a nebo neplatíte státu to co se platiti má. Máte tedy strach z jediného. Orgány činné v trestním řízení přijdou na vaše nekalosti a budete mít problémy. Skvělé a to je dobře. Je třeba očistit společnost od těchto rádoby úspěšných podnikatelů, co si např. v autodopravě dávají i nákupy kolíčků na prádlo do nákladů. Už bylo dost umělé tvorby kapitalismu, kterou rozpoutal svou aktivitou prezident ve výslužbě. Jen tak dál Andreji.


Nepřihlášený uživatel

#81

2016-10-19 06:10

Je to těžká manipulace.

Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re: Re:

2016-10-19 07:48

#80: - Re: Re:  

:D Že nikdo nikoho nenabádá.. Webové stránky kde můžeš napráskat každého kdo ti nedá účtenku fakt není nabádání.. :D Dál radší no comment na tvůj koment.


Nepřihlášený uživatel

#83

2016-10-19 08:18

Pokud podnikáte dle regulí, není se čeho obávat. Proti křičí jen ti, co mají důvod, tedy ti, co nejednají čestně a správně.

Je tady, v zájmu objektivity, i nějaká petice ANO, CHCEME EET?

Ten co se na EET těší
Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 09:59

#82: - Re: Re: Re:  

 Jste opravdu hloupý, protože kdyby to bylo naopak, tak víte moc dobře, že si již dlouhodobě můžete stěžovat na kohokoliv pokud je to opodstatněné a tedy z logiky věci něčím podložené. Pro přestupek podáním na Měststké policii, Policii ČR, Obecním případně Městském úřadě, samotném Magistrátu města. No a pro trestný čin trestním oznámením na Policii ČR, Okresním, případně Krajským st. zastupitelství, ale i u samotného soudu. V případě, že to bude nepodložené oznámení, můžete se vy sám dopustit některého z přestupků na úseku občanského soužití apod., nebo i některého z tr. činů. To jestli webové stránky nabádají někoho k práskání o kterém píšete, tak ať si skočí k lékaři, protože to není normální stav. Já o těch stránkách vím a nenabádá mne to na někoho práskat. Jediné co mne k tomu bude samo nabádat a budu chtít tyto stránky sám a dobrovolně užít, bude zlodějina některého z těch individuí, která se toho EET jak je vvidět hodně bojí.    

Pet

#85 Rozdělení společnosti - šíření nenávisti? - kouzlo?

2016-10-25 10:20

Všímáte si, že EET začala rozdělovat společnost - na "chudé a poctivé" pracující a "bohaté podvádějící" podnikatele? Jak podněcuje lidi, aby se vzájemně hlídali a udávali? Komu se tahle "válka" hodí? Nehodí se náhodou někomu k tomu, aby se odklonila pozonost od skutečných možných úniků a problémů ve společnosti? Kouzelnický trik - odkloním pozornost k něčemu nepodstatnému a v téhle chvíli mohu nepozorovaně provést KOUZLO.

Pet

#86 Re:

2016-10-25 10:22

#83: -  

 Počkejte si s podpisy ANO, až to přejde do praxe...:o). Uvidíte, k čemu do dojde, akorát to ve své splepé zvisti ZATÍM nevidíte.

pepa

#87 Re:

2016-10-31 18:46

#31: -  

 Pane Vy jste chudák, nevím jestli majetkem ale duchem určitě ......

pepa

#88 Realita

2016-10-31 19:04

vlastním restauraci s pensionem na šumavě. zaměstnávám na stálo 5 lidí. Protože zde zimní sezona poslední leta je skoro nulová, každý rok ji dotuji cca. 200 000 Kč . Proč? je to kvůli personálu. A co se změní se zavedením EET? V září zavřu, lidi pošlu na pracovní ůřad a otevřu až na jaře. někde jsem četl že 1 nezaměstnaný vyjde stát na 20 000/ měs. takže pokud dobře počítám - 5 x 20 000 x 6 měsíců = 600 000 - to je můj dárek státu po zavedení EET. Myslíte si že za léto zaplatím o 600 000 Kč víc na daních ?????? Jenže pan Babiš o tomhle mluvit nebude, bude mluvit jen o tom, o kolik vybral víc. Jo ještě jsem zapomněl - samozřejmě že musím zdražit :)  Takže jestli se tu někdo těší na EET pak je mi ho líto. Odnesou to zaměstnanci, a hosté, část si bude muset zvyknout že jídlo pod 100,- je nesmysl a ten zbytek ..... COOP rohlík a salám ... :)

Ten co se na EET těší

#89 Re: Realita

2016-11-01 16:36

#88: pepa - Realita 

 Jasně Pepo ..... problémy jsou od toho aby se řešily. EET řeší jeden velký nešvar, který zde bujel hezkou řádku let. To co se nyní děje ve vztahu k EET, myslím tím tu hysterii, je dle mého naprosto absolutně zbytečné divadlo. Je prapodivné, že když někdo chce nastolit řád a pořádek, je vše špatné, on je špatný, tahá se na něj a jeho realizovanou záležitost jen samá špína. To je to, co mne utvrzuje v mém souhlasném názoru s EET. Pokud to nevyjde, vysypu si popel na hlavu, tak jako si ho sypu kdykoliv, kdy se spletu. Toť vše.  

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-11-01 18:44



Nepřihlášený uživatel

#91 Re: Re: Realita

2016-11-02 11:02

#89: Ten co se na EET těší - Re: Realita 

 Řád a pořádek??? nemám absolutně nic proti tomu aby měli všichni stejná pravidla.  Takže první otázka - má hospodský stejná pravidla jako ostatní podnikatelé ??  1) DPH  - když nakoupím 1kg masa ať už z jatek nebo z obyčejného maloobchodu, je zdaněn 15% DPH. Ovšem jen proto že jsem hospodský tak ve chvíli kdy ho koupím a nemusím do něj ještě ani říznout ho musím dodanit 6% na 21%. Proč?? Protože mám živnost na restauraci. Takže ty koupíš 1 Kg masa např. za 115 ale já ho mám za 121. Rovné prostředí??? Jak jsi si mohl všimnout návrh na nápravu byl nedávno potichu shozen ze stolu, byl to jen populistický žvást pana Babiše aby případným křiklounům zavřel hubu a když EET prošla, návrh se zrušil ...... Jdeme dál, jsem pro aby daně platili všichni ... ano všichni, v mém okolí jsou mraky ubytovacích kapacit , ale daně platí jen asi 2/3, resp. 2/3 mají živnostenské oprávnění a zbytek jako - ubytování v soukromí a pod. jsou na černo. Ví o tom všichni včetně místního zastupitelstva a za 20 let ........ANI JEDEN kterého by STÁT jako výběrčí daně chytil.  Takže mi z toho vychází jediné. Protože jsem kretén který si pořídil živnostenský list a chce to dělat legálně, bude mě stát za to trestat BRAVO ......... Stát jako výběrčí daní by mě měl chránit proti nekalé konkurenci ale za 20 let je výsledek 0 ,zero, nothing, niente ....... Tak mi řekni proč bych mu měl ty daně platit ??????????


Nepřihlášený uživatel

#92

2016-11-21 16:14

Je to nesmyslné, kdo z malých podnikatelů do toho půjde. Velké náklady, stálá aktualizace a zbytečné. Musí se přijmout více úředníků. Je smutné, že zloděj křičí, chyťte zloděje. Mám obchod 90% tržeb jde přes platební terminál, eshop fakturuji a peníze jdou ihned dobírkou na účet. O co našim mocipánům jde. Zlikvidovat malé obchodníky? Ani ve vychvalovaném Chorvatsku tyto pokladny nejsou smysluplné. V poslední době naše země směřuje čím dál tím rychleji k východu. Nechceme to. Zajímá Vás pouze ořezat naši svobodu a být pod drobnohledem mocných. Je mě z toho smutno, taková demokracie není. Daniela Veselá

Nepřihlášený uživatel

#93

2016-11-29 07:48

Přijde mi to jako megablbost. Těžko vyrobit větší. Těžko také uvěřit, že důvod není jen jeden, ale jich hned celá řada.

OKPIIOJ

#94 "Flusni hajzlovi na sako"

2016-11-30 08:18

PLS SDÍLEJTE - PODLE SVÉHO VKUSU PŘIDEJTE DALŠÍ
Po všelijakých módních výstřelcích jakými byli Pastafariáni, výzva k ALS,
strašidelní klauni, nebo jakým bylo selfie, přichází v ČR nový fenomén:
"Flusni hajzlovi na sako"
http://flusni-hajzlovi-na-sako.kvalitne.cz


Nepřihlášený uživatel

#95

2016-11-30 18:35

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Data o českých občanech budou zpracovávat technologie NSA

Je třeba si uvědomit, že vojáci pochopitelně nemají sami o sobě kapacity na uchovávání a zpracovávání Big Data. Nepřekvapuje nás proto, že v celé věci se bude angažovat Oracle a podle všeho i IBM. Jenže to znamená, že data s největší pravděpodobností opustí Českou republiku a v rámci cloudových analýz a metadatových operací budou data českých občanů rotovat mezi americkými a zahraničními servery. Je zde i velmi významná souhra se systémem EET. Špehování občanů rozvědkou a sběr soukromých dat bez souhlasu soudu je v rozporu s právními principy republiky na ochranu soukromí. Sběr dat by podle novely se měl týkat veškerých uživatelských dat, takže nejenom emailů a SMS zpráv, ale i webových stránek a v neposlední řadě diskusí a diskusních příspěvků. Tato povinnost sběru by přímo vyplývala z novely zákona.


Nepřihlášený uživatel

#96 EET-NSA podvod na HOSPODY,ŽIVNOSTNIKY,ATD

2016-11-30 18:42

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Datum2006

KlasifikaceTOP SECRET // // COMINT NOFORN

WikiLeaks Synopse
NSA zpráva o zachycených japonských diplomatických rozhovorů odhaluje podrobnosti o USA a účast EU na japonskou ekonomiku, a závazek EU, aby se zabránilo "pod-tabulky se" společností s USA

(TS // // SI NF) EU, Japonsko Studijní způsobů reakce na amerických taktiku kola jednání z Dohá Talks Původní NSA text:

(TS // // SI NF) EU a Japonsko byli zapojeni již počátkem prosince ve strategických setkání zaměřených na společném manipulaci politika vypořádat se s potenciálními americkými pohybuje v jednání z Dohá. Došlo k přesvědčení, jak v Bruselu a Tokia se podle japonského hlášení, že velká péče musí být přijata, aby se zabránilo podlehne hýbe, jejichž cílem je vynutit ústupky prostřednictvím přehnaných počátečních požadavků. Co se týče USA domácích podpor v oblasti zemědělství, například japonský ministr zemědělství, lesnictví a rybolov v Toshikatsu Matsuoka a EU komisařka pro zemědělství Marianne Fischer-Boelová nedávno uvažoval, zda se má nastartovat jednání tím, že žádá USA pro konkrétní dolar postavě sníženými podpěr , Problémem pro EU, bylo konstatováno, je, zda je či není navrhovaný $ 17 miliard značka je přijatelný místem, protože US podporuje na této úrovni jsou posuzovány být v žádném případě srovnatelné s šíři přístupu na trh, že Brusel kladen na tabulka loni v červenci. Postava 14 miliard $ 15 $ by bylo více v souladu s myšlením EU, Fischer-Boelová je uvedeno. Evropská unie rovněž měla obavy, že Washington může být na cestě k zúčtování s rozvojovými zeměmi přes speciální výrobky. Co se týče citlivých výrobků, Fischer-Boelové zástupce chef de cabinet, Klaus-Dieter Borchardt, narážel na Japonce, že EU může být ochoten jít nižší, než je aktuální oficiální hranicí 8 procent, možná tak nízké, jak 4-5 procent;však, že by bylo těžké pro Japonsko přijmout. Borchardt také pokusil zmírnit japonské obavy, že EU by mohl pokusit znovu uzavřít dvoustranné, pod-stůl dohodu s USA (jak se stalo v Cancúnu v roce 2003) s tím, že v Bruselu se poučila s ohledem na takový zpět -door akcí.
 
Netradiční
japonský vedení
Z-3 / OO / 33343-06, 291712Z
Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.


Nepřihlášený uživatel

#97 Re:

2016-12-02 10:18

#78: Ten co se na EET těší -  

 Věděl bych o optimálním postupu.


Nepřihlášený uživatel

#98

2016-12-02 13:52

Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

1.12.2016
Dnes, dne 1. prosince publikoval Wikileaks dokumenty o 90CZ, které poskytují informace o činnosti prvního vyšetřovacího výboru Spolkového sněmu činností dozoru německé tajné služby BND a jeho spolupráce s americkouNSA a jeho soukromý-ekonomických dodavatelů. Tyto dokumenty jsou z různých federálních agentur, a to nejen BND a Federálního úřadu pro ochranu ústavy, a šel do vyšetřovací komise v minulém roce v souvislosti s žádostí od členů výboru ke službám pro.

V 2,420 soubory a písemné korespondence mezi spolkového kancléře, služeb a členů výboru, jakož i zprávy o pozadí z různých médií jsou zahrnuty kromě informací, které se jeví částečně sloužila jako impuls pro další šetření.

Tělo zahrnuje mimo jiné 125 dokumentů z BND, 33 z BfV a 72 ze Spolkového úřadu pro informační bezpečnost.

Tyto dokumenty ilustrují taktiku zpravodajských služeb v rámci parlamentní vyšetřování a poskytnout vhled do operací samotným výborem. Z dílčích reakcí a klauzule uvádějící, s nimiž se potýkají dotčené pracovní překážky poslanci.

Rovněž dokumenty poskytnout hrubý náčrt spolupráce mezi osvícenského přátelských zpravodajských služeb a popisů služeb k soukromým společnostem outsourcovaných činností, by rozumně navrhnout, jak zpravodajskou činnost.

VICE-Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

VICE-Wikileaks NSA info

EET JE PROPOJENO S NSA V USA

#99 takhle se schvalovalo EET, trochu EE :-(

2016-12-03 17:22

EET JE PROPOJENO S NSA V USA VŠECKY INFA A UČTY  LIDI CO UŽ MAJI EET U SEBE JDE DO NSA V USA PROTO SE V MEDIACH TAJÍ KAM CHODI VÁŠE DATA O VÁS PROTO BANKEŘI LŽOU K....

VICE-takhle se schvalovalo EET, trochu EE :-(

VICE-VIDEO Čert vem Babiše. Je tu Velká socialistická revoluce. Na Václaváku se demonstrovalo proti EET

VICE-Demonstrace proti EET


Nepřihlášený uživatel

#100 Otroci ve vlastnich zemí a furt se nam lže,

2016-12-03 18:01

Otroci ve vlastnich zemí a furt se nam lže,

LEKY,BANKY-PUJČKY,OBCHODY,REKLAMY,POTRAVINY JEDY,ATD

VICE -Medical_Human_Experimentation

VICE-farmaceutický drogový kartel

VICE-Různé centrální banky