Protipetice na zrušení rally!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Protipetice na zrušení rally!


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: názor dopravního experta

2012-11-13 20:27

#7: tomáš - názor dopravního experta

problém je ale úplně jinde než každej myslí Rally se jezdí jakou dobu a pokaždý zemře někdo vymatlanej problém je v lidech ne v jezdcích nebo organizátorech ale v lidech samotných to oni si stoupaj kde nemaj. Nikdo si nesežene informace a jde tam a ani nemá strach atd.


Nepřihlášený uživatel

#77

2012-11-13 20:33

Prosim vás, nevíte někdo kte se dá podepsat petice na zrušení rally? Myslel jsem že je to tahle...naštěstí jsem si toho všimnul včas a nepodepsal :)
A ještě bych chtěl upozornit na obzvláště rozsíhlé informace v "Obsahu petice" To psal určitě nějaký chytrý člověk
Rosťa

#78 Re: názor dopravního experta

2012-11-13 20:36

Tomas

#79 komentar k protipetici na zruseni rally

2012-11-13 20:47

Kazdy je za svuj zivot odpovedny sam...kdo leze na rally na nebezpecna mista, nema se cemu divit. Jezdim na rally leta a jelikoz nejsem bezmozek, tak se nemam ceho bat... Tech divek a dalsich obeti je mi lito, ale jdou se divat dobrovolne, pokud maji mozek v hlave tak vi, kam se postavit a kam ne...a pokud ne, tak zrejme zaplati zivotem.. Prece se kvuli blbosti druhych nezrusi rally, to by zase byla ostuda !!

Nepřihlášený uživatel

#80

2012-11-13 20:53

Proč by se mělo rušit rally? Kvůli holkám, které si stoupnou do ZAKÁZANÉHO PROSTORU? Nesmysl.
ŠÁRKA - SŇUHLA

#82

2012-11-13 21:00

ANO OPRAVDU SE TU TED UKAZUJE DEMENCE NASEHO NARODA ZE JAKMILE SE NECO STANE TAK VSICHNI NAJEDNOU UMI VSE VYRESIT A SPASIT CELY SVET. NAJEDNOU JE CELA CR TAK VZDELANA ZE O RALLYE VI KAZDY NAPROSTO VSE A JSME TAK SUPER CHYTRI ZE VYME I TO CO MEL KTERY JEZDEC DNES K OBEDU... LIDI VZPAMATUJTE SE A NAUCTE SE POUZIVAT SVUJ MOZEK. NA RALLYE CHODIM UZ 8 LET A NELITUJI TOHO. NEZNAM NIC LEPSIHO NEZ JE RALLYE. A DOVOLUJI SI RICI ZE Z 80% SI ZA VESKERE NEHODY MUZOU TI LIDI SAMI. KDYZ LEZOU TAM KAM NEMAJ LITAJ BEHEM ZAVODU PO TRATI JAK PO LOUCE TAHAJ TAM MALY DECKA, ZVIRATA A PODOBNE. ALE HAZET VINU NA JEZDCE MI PRIJDE NAPROSTO APSURUDNI!!! JDE OPET JEN VIDET JAK JE VETSINA NASEHO NARODA JAK BANDA TELAT BEZ MOZKU. ZKRATKA KDO O RALLYE VI HOVNO A NEUMI SE CHOVAT TAK AT TAM PROSTE NELEZE!

Nepřihlášený uživatel

#83

2012-11-13 21:10

Nezakazujte nám náš oblíbený sport kvůli nezodpovědným návštěvníkům závodů
JohnyS

#84

2012-11-13 21:13

Zkuste si vzpomenout na eru skupiny B kolik lidí zemřelo a jak dlouho to trvalo než se zakázala a teď tady každej šašek, kterej se chce zviditelnit volá po zrušení. Příjde vam to fajn co děláte s motorsportem. Zrušení skupiny B omezení rychlosti omezeni motoru. Takhle asi zachvilku budem zavodit leda na třikolkách protože jezdit na kole je nebezpečný a nějakýho exota co stojí v cestě by jsme mohli uprostřed lesa poradit.
S lidmi, kterým to vzalo bližního soucítím, ale zkuste taky zapřemýšlet co se stalo z druhé stránky kde oběti stály. Všimli jste si, že to auto ani tím plotem neproletělo a zustalo stát ještě na té straně plotu do kterého narazylo ? Takže tomu nějak nerozumím měl jsem za to že stali na zahradě, ale to by museli sedět na plotu nebo být o něj opřený. Stoupnout před plot by tam asi napadlo jen totálního magora to už nemate ani kudy utíkat.
Takže na Vás apeluji s tím neberte a neničte nám sport už ho ani dál neomezujte a radši přemejšlejte kde stojíte. Já co by fotograf taky lezu na nebezpečný místa, ale přemýšlím nad tím kam nejlépe uskočit a navíc podepisuji reverz !
Filip

#85

2012-11-13 21:13

Je to Sport jako každý jiný... Zřušte fotbal když umírají fotbalisti.? Zamyslete se trochu nad sebou...
david

#86

2012-11-13 21:13

proč rušit rally? nikdo nikoho nenutí tam chodit jdou tam na vlastní nebezpečí řeknu to možná hnusně ale když si stoupnou na nebezpečné místo a někdo to bohužel přepískne a najede do nich tak si za to můžou oni sami nikdo je tam neposlal
Johny<3JDM

#87 Re:

2012-11-13 21:15

#4: pepe -

A kde bys asi tak chtěl jezdit? Na Marsu?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-13 21:22



Nepřihlášený uživatel

#89

2012-11-13 21:24

pokud lidé budou dodržovat předpisy a nebudou se bezhlavě stavět do nebezpečných pasáží, proč rušit?
Michal Strejt

#90 Re: Re: pozitivní dopad

2012-11-13 21:30

#61: Tlumičovi - Re: pozitivní dopad

Vy máte z bulvárních médií vsugerováno, že je rally špatná, že se na každém závodě stane smrtelné neštěstí a že je potřeba rally zakázat, aby přestali umírat lidé. Odmítáte ale už věřit pravdám, že naprostá většina těch smrtelných havárií diváků se stala v organizátorem zakázaném prostoru, že stát metr od trati za horizontem, kde se jede 150km/h je nebezpečné a že každý divák si dobrovolně vybral, že se půjde na závody podívat a musí umět sám přemýšlet.

Srovnejte škodu a zranění fanoušků po rally se škodou fanoušků Sparty, když přijedou na fotbal do Ostravy. Rally komunita je velice slušná, v normálním provozu nenajdete profesionálního závodníka, který by jel rychle, fanoušci rally neničí lavičky, popelnice, obchody a nemlátí se do krve. Jediné, co by chtěli je jeden den v roce spolupráci od lidí z obcí, kde rally probíhá, aby dbali zvýšené opatrnosti, nechodili do zakázaných prostor a nevystavovali se zbytečnému riziku.


Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2012-11-13 21:34

#1: pepe -

pal do piči really se jezdí X desítek let a kvuly bandě kreténu co neumí poslouchat rozkazy pořadatelu udělat takovou kktinu

přezdívka

#92 Pevný názor na věc

2012-11-13 21:38

Dokud lidé nezačnou používat svůj mozek a tím si uvědomovat možnou míru rizika (nejen na rally), tak je jedno kde se to bude jezdit. Tak jako nejdou lidi z obce za níž je dálnice koukat na auta po ní jezdící metr od nich, tak neměly dotčené osoby sledovat vozy jedoucí mnohdy i rychlostí nižší ani několik metrů od nich ( a dle informací ani těch několik metrů). Ač drtivá většina z nich měla vzhledem ke svému věku a vzdělání mít již dostatek informací o tom co může následovat v případě nenadálé situace, tak stejně konali jinak. A pro ty co vzkazují, že by totéž přáli jiným, za sebe jako člověka, který navštěvuje nejen tento sport a nechce ho ani obhajovat, mohu říct je to, že vzhledem k mému úsudku svéprávné osoby s těmito riziky vždy počítám a možné následky beru jen a vždy na sebe, pro jistotu to tak mám byť v 26 letech ve své závěti (protože nikdy nevíte kdy, jak a kde). Lidé se jen musí naučit vzájemnému respektu a hlavně inteligentního myšlení s předvídavostí.

Markus

#93 Re: Automobilový sport jsem měl rád, než jsem se nastěhoval na místo, kde se několikrát ročně závodí

2012-11-13 21:46

#15: Tomáš - Automobilový sport jsem měl rád, než jsem se nastěhoval na místo, kde se několikrát ročně závodí. 

 Plně s Vámi souhlasím ! Rally je vzrušující sport ale všecho má své hranice. A pokud je něco špatně, musí se to řešit a   vyřešit. M.W.

Mates Gejza

#94 PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy! Z obce mezi lány a na polní cesty ?

2012-11-13 21:51

Položil jsem podepisujícím petici za zrušení rallye pár otázek. Jsem velmi zvědavý, jaké budou odpovědi, když nám tu rallye chtějí tak moc zrušit. ( zde je odkaz : http://www.petice24.com/forum/41772/start/125#142 )
..... Položme si dost zásadní otázku. Hypoteticky se rallye přesune z obcí do prostorů mezi obce a polní cesty. Doposud se chodilo na soutěž dívat 40-60% domácích obyvatel, kterým se dosud ta podívaná velmi líbila a byli rádi za to, že se v obci jednou za rok něco děje. Teď ta otázka : myslíte, nebo dokonce dáte ruku do ohně za to, že se již od této doby na rallye, která se jede za vesnicí, nepřijde oněch stejných 40-60% domácích lidí opět podívat ? napadla mě je ještě jedna otázka : myslíte, že se od teď budou chovat zodpovědněji a podle osvědčených, doposud platných bezpečnostních pravidel rallye ? ruku na srdce, kdo z Vás, kteří podepisujete tuto petici proti zrušení rallye ( v obcích ), se již nepřijdete podívat na závod zvaný rallye ?
Markus

#95 Re: Re: názor dopravního experta

2012-11-13 21:56

#76: - Re: názor dopravního experta 

 A protože jsou lidé kolem tratí nezodpovědní, je to na organizátorech aby zajistili situaci tak aby se nemohlo nic stát ! ! ! A pokud to neumí nezajistit, ať nic nepořádají ! ! !  První usnadnění pro organizátory bude pořádat soutěže mimo zastavěné oblasti.

Rally ♥

#96

2012-11-13 21:59

Lenetečka

#97

2012-11-13 22:13

Až budou řidiči v obci a městě jezdit podle předpisů, pak se možná podepíšu pod tuto petici!! Do tohoto roku nikomu navadilo, že se rally jezdí tak jak se jezdí. Co se spíše zaměřit na pořádání rally a zaměřit se na bezpečnost diváků?
Jája

#98 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-13 22:17

#14: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

Zajímalo by mě,jestli jsi tam byl...protože kdyby jo,tak bys věděl jaký vítr tam byl...v servise padalo vše co mohlo...v životě jsem takový vítr nezažila...miluji kecy na dálku.Stala se tragédie,ale zkus si třeba přečíst i jinou zprávu o havárii než nám podává televize Nova...

mirušta

#99 bla bla

2012-11-13 22:22

ZRUSIT !!!!! a mozte ma aj roztrhať ! :D :D :D
Pata

#100 To snad ne

2012-11-13 23:19

#11: vesan -

A co lidé, kteří mají dům v zatáčce u normální cesty a třesou se každý den strachy aby jim při běžném provozu do obýváku nevjel třeba kamion?? Takových bude určitě hodně. Co mají dělat?? Žádat zrušení provozu kolem jejich domu??