Respektujte výsledky voleb!!!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Respektujte výsledky voleb!!!

volič.

#101 Re:

2013-01-29 18:25

#16: ebebebeb -

Doporučuji Rusko, tam mají nízké daně

doktor38

#102 Komentář

2013-01-29 18:29

Na adresu tzv. elity národa : Těch neznám slov jež řekl bych a plakal ( Fráňa Šrámek )... Až nenávist k demokracii, neúcta ke všemu co není podle jejich představ, sprosťárny všeho druhu ... De facto oni se svými skutky napasovali do přinejmenším mravního bahna. Neunesli Zemana. Co nám ale ještě budou vyvádět ? Neměli bychom dovolit,a to bez prodlení, aby pokračovali dále jakýmikoliv útoky a to nejen na hlavu českého státu . Inaugurace presidenta je zanedlouho... Pozor na Hřebejky, Hanáky, Svěráky a mnohé jiné.
kulisák

#103

2013-01-29 18:33

Češťí komedianti se zase vyznamenali.
Samé umění a polovina z nich jsou alkoholici a degenerovaní jako šlechta!!

Nepřihlášený uživatel

#104

2013-01-29 18:38

Stále stejné metody pravice,
Stejní lidé se stejnými metodami odstřelili před minulými parlamentními volbami Paroubka. Stejní lidé se snažili stejným způsobem a metodami znemožnit Zemana. Také proti němu poštvali mladé lidi, kteří jsou nejlépe využitelní (viz barevné revoluce ve východním bloku a rozvrácení arabského světa, kde jde pro změnu o naftu). Zřejmě Putin, jako bývalý důstojník KGB v Německu, ví co říká, když v podobné situaci před volbami v Rusku prohlásil: „Tohle u nás vůbec nezkoušejte“. Zdá se, že stačí natisknout dostatečné množství samolepek a triček, na kterých plešatého, šišlavého a evidentně i senilního dědu vyobrazíme s „čírem“ jako budoucího prezidenta a kdo z mladých i malých dětí by měl odvahu být v menšině a placku nenosit? Stačí zveřejnit jeho mnohamilionový majetek v palácích a zámcích a kdo z našich „rychlozbohatlíků“ by se rád nepohyboval v jeho společnosti? Ale především jde samozřejmě o program – o hrozbu podstatného navýšení daní pro ty nejbohatší, o hrozbu prosazení zákona o přiznání původu nabytého majetku. A také o to, že by ČR mohla být, alespoň v potravinách, soběstačnou zemí, nikoliv na západním sousedovi zcela závislá. Proto ta hysterie lidí, kteří si volební kampaň pana „knížete“ zaplatili. A jaký údiv, zděšení a panika – lidé ve své většině, přes ohromné náklady vydané na volební kampaň, jim na to neskočili, ani když měli na své straně celou „kulturní frontu“, jak byli v komunistickém tisku tito lidé dříve nazýváni. A doufám, že lidé na podobné metody – tzn. zesměšnit lídra tím, co na mladé lidi platí (Zeman má tři brady, jí jen tlačenku a bůček, Paroubek rovněž, pohybuje se kolem něj „mysterium Šlouf“, jako kdyby kníže svou kampaň platil z výtěžku charitativních koncertů), odstřelit toho nejschopnějšího a tím i nejnebezpečnějšího, a poštvat na něj „mlaďasy“ a „umělce“ – nenaletí ani před příštími parlamentními volbami
doayat

#105 Re: TYHLE POŘADY JSOU TVÉ VZDĚLÁNÍ..?

2013-01-29 18:38

#46: Havel_se_obrací_v_hrobě -

Máš politiku v kapse...už od osmi let..!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-29 18:47


tak.ci.tak

#107

2013-01-29 18:48

Prezidentská kampaň trvala několik měsíců,medializovaná byla posledních několik málo týdnů, volilo se de facto 14 dní. Za tu dobu nikdo nenapadl její průběh (krom výtek obou táborů, ale to k "k bitvě" patří). Nyní je rozhodnuto. Občané ČR rozhodli. Demokraticky rozhodli. Po dlouhých 24 letech zde byla první přímá volba. Lide český, dosáhl jsi toho, co jsi chtěl. Rozhodování mezi osobou A nebo B. Buď a nebo. To je základní princip demokracie! Bohužel tu si, jak vidno, nezasluhujeme. Nejsme schopni přijmout naše společné rozhodnutí. Nuže pojďme napadnout to, co jsme si rozhodli. Pojďme se soudit o to, jací jsme a co chceme. Pojďme podat trestní oznámení na ty, co nešli k volbám, pojďme zažalovat raději všechny. Pro jistotu. A já bych doporučoval zažalovat taky studenty roku 1989 z Národní třídy, p. Václava Havla a další osobnosti, díky nimž máte demokracii. Pojďme je zažalovat za to, že nám dali šanci svobodně se rozhodnout, neboť takovou zodpovědnost neumíme přijmout.

Nepřihlášený uživatel

#108 Luky

2013-01-29 18:49

Hřebejk,Svěrák,atd.jsou zmrdi.

VOLIČ

#109 Vzkaz pro provládní organizaci Růžový panter

2013-01-29 19:10

Vážená provládní organizace "Růžový panter". Udivuje mě, kde berete tu drzost napadat svobodné demokratické volby. Já volil svého presidenta svobodně a nikdo mi nemusel radit, koho mám volit. Obrázek jsem si udělal sám, když jsem sledoval debaty voličů. Vaše provládní organizace mohla již dávno, v případě podezření, napadnout tyto volby. Vy jste však čekali, jak to dopadne a teprve pak, když vyhrál p. Miloš Zeman, jste tyto volby napadli, jako nedemokratické. Kdo Vám dává právo mluvit za milióny voličů. Zřejmě ti, co Vás financují. Jsou to jistě titíž, kteří mediálně masírovali voliče během těchto voleb. Volič už ale naštěstí není ovce a vybral si dle vlastního úsudku. Když tedy nepomohla mediální masáž, snažíte se tedy tyto volby napadnout soudně a milióny hlasů voličů anulovat. Doufám, že ještě žijeme v trochu demokratické zemi a tato Vaše akce, jak z demokratických voleb udělat volby dle Vašeho scénáře, Vám nevyjde. Tady jste totiž v ČR ne v Barmě.

Nepřihlášený uživatel

#110 "umělci"

2013-01-29 19:18

Myslím si, že by měl být do výčtu umělců zahrnut ještě minimálně jeden a to pan Hřebejk, který prohlásil, že ti co volili Zemana jsou "rudá a hnědá prasata". Pevně věřím a doufám, že se jim to odrazí na počtu diváků. Že by je pak živil pan kníže ?

Nepřihlášený uživatel

#111

2013-01-29 19:24

Za sebe bych chtěl napsat tolik. Hrát se má fair play a je pravda, že Blesk se ocitl za hranou tolerovatelnosti, když v den voleb vydal, co vydal. Zároveň je však pravda, že mediální masáž mainstreamového proudu ve prospěch K. S. a v neprospěch M. Z. byla do očí bijící. To nebyly rovné podmínky pro politické klání. A bohužel umělci, např. Berenika Kohoutová a její videoklip s hlavou v klíně (ten ženy, např. paní Čvančarovou, neurážel?) či režisér Menzel a jeho uctívání "statečného" knížete, kterého my, zbabělci, potřebujeme, naprosto selhali. Každý se máme rozhodovat sám za sebe - a nikdo nemáme za svou svobodnou volbu čelit jakémukoli tlaku, abychom se svůj názor báli říct nahlas. M. Zeman je inteligentní reálpolitik, žádný fanatik či nacista či terorista. Není spojitelný se žádnou korupcí, evidentně nahrabáno nemá. Jeho mediální obraz byl falešný a neobjektivní. Neštvěme se proti sobě. Umění má spojovat, ne rozdělovat. Šli jsme k volbám, nemobilizovali jsme do války. Díky, Marek Řezanka
Majka

#112 Havlistům je demokracie cizí

2013-01-29 19:29

vzpomeňme na zavření poslance Sládka na 1 den aby mohl být Havel zvolen prezidentem.

Nepřihlášený uživatel

#113 Co si o sobě vůbec myslí ti komedianti ?

2013-01-29 19:32

Že jsou něco víc než ostatní občané ? Mají plné huby demokracie , ale sami pošlapávají její principy po prohrané kandidatuře jejich favorita Schwarzenberga ubohým kopáním okolo sebe .Jsou to bezpáteřní šašci kteří v sobě nemají kouska vlastenectví.Jen se bojí o svou pomíjivou slávu a lehce nahrabaný majetek .
jana

#114

2013-01-29 19:33

Zase předvedli co jsou zač naši "umělci", mohli by docela dobře emigrovat všichni,demokrati!
Babajagazeseniglu

#115 Bojkot!!!

2013-01-29 19:44

V případě "umělců" je pomoc jednoduchá, prostě si dát pauzu a ty jejich slátaniny nekonzumovat a nebo konzumaci omezit na nezbytné minimum a za půl roku je vybíleno. V případě p. Svěráka třeba si odpustit i díla jeho syna ať si to doma vyřídí. Bojkotujte komedianty ať zase začnou jezdit po světě se svými boudami, jejich umění z valné většiny stejně za vstupné nestojí.
Lata

#116

2013-01-29 19:50

Připojila jsem se k petici na podporu pana Zemana, protože mě uráží jak se naši "uměli" pasují do role elity a myslí si, že můžou hrubě urážet 55% národa, který volil Zemana. Jejich netolerance demokratických voleb a primitivizmus je pro mne veliké zklamání.
Vašek

#117

2013-01-29 19:58

Dobrý den. Petici jsem podepsal, ale bohužel i tato prezidenská volba v důsledku manipulace Ministerstvem vnitra byla demokratičnost voleb hrubě narušena a nám nezbylo než volit menší zlo. Můj kandidát, tj. Tomio Okamura byl vyřazen i přes to že měl nominaci přes 50 tis. občanů. Je třeba rozehnat mafiánské sdružení na tomto ministerstvu a vytvořit demokratické volební zákony do obcí a parlamentu v duchu Ústavy ČR. Odstranit z volebních zákonů vedoucí úlohu velkých stran a pod. Vašek

Nepřihlášený uživatel

#118

2013-01-29 19:58

Brečí o hlubokém příkopu, o potřebě hluboký příkop zaházet. A hned se dají do díla, jak to už pravicoví bolševičtí soudruzi mají v krvi. Slovní útoky, urážky překračující veškeré meze slušnosti.
Jednou nás nazvou primitivním davem nebo ulicí, jindy lůzou a dnes je z nás stoka, přes kterou se Zeman dostal na hrad. Křik zlodějů, chyťte zloděje, již přestává plnit svůj účel. Stejně jako nadávky a osočování oponentů z nechutných vlastností, kterými sami oplývají. Lži, závist, zapšklost, totalitní myšlení, neschopnost přijmout a smířit se s většinovými rozhodnutími vzešlými z demokratických procesů. Na jedné straně brečení a volání po odstranění příkopu, na druhé straně sveřepě infantilní výkřiky o tom, že president byť demokraticky zvolený, presidentem mým, respektive prezidentem té či oné významné, slovutné osobnosti, rozhodně není.
Pravda, takový stav zrealizovat jistě možné je. Nezbytné k jeho dosažení je ale získání občanství jiného státu a hlavně a především, zbavit se občanství ČR.
V každém jiném případě je prohlášení o tom, jak Miloš Zeman není mým prezidentem, za vrcholně trapnou plytkost. Za vrcholně trapné divadelní gesto nulové hodnoty. Nepočítáme-li ovšem hodnotu informace, kterou ta či ona, více či méně významná osobnost, nám tím o sobě samé poskytuje.
piccousek

#119 Re: Re: No a co:

2013-01-29 20:00

#20: kokr - Re: No a co: 

 nechte se vyšetřit na psychiatrii,zřejmě to v hlavě nemáte v pořádku...

Rady

#120 Osobnosti?

2013-01-29 20:03

Kazdy rezim mel sve verne komedianty. Jednou jim tu jejich loajalitu lide omlati o hlavu.

Pepa z depa

#121

2013-01-29 20:05

Milí elitáři, doporučujeme vám přečíst si ÚSTAVU ČR a Listinu základních práv a svobod. Potom se zamyslete a oznamte nám kolik tam máte více práv a nebo svobod než všichni ostatní OBČANÉ ČR. Jinak beze slov raději, protože to neznamená, že o knížeti jste nic neslyšeli, ve škole vás neučili, ale to ještě neznamená, že něco NEEXISTUJE, co jejich šlechtický rod vyřazuje z okruhu lidské společnosti. Doporučujeme se seznámit s materiály o našich elitách na www.ers.blog.cz. 4. odboj a ERS s našimi sympatizanty. Doufáme, že neplatí to pravidlo, že vrána k vráně sedá, nebo se mýlíme?
Jiri

#122

2013-01-29 20:10

Je to prosté, největší prostituti, a to za každého režimu bez rozdílu barvy, a "vždy chudí"! ČT se již nedá sledovat, proto díky Bohu za STV!!!
P.S "Erste platz im der welt", jako v rakovině tlustého střeva! Patrně největší počet "umělců" na 100 000 obyv., stejně jako fízlů, Plzeňských JUDrů a "světových ekonomů" s neomyslým tatíkem Klausem-Pružinským- "geniem" v čele!!! Congratulition!!!
M.V.L.

#123 Respektujte výsledky voleb!!!

2013-01-29 20:15

Souhlasím, že  fanatičtí voliče pana Schwarzenberga by měli konečně přestat znevažovat výsledky demokratických voleb, přání většiny.
Škoda, že text výzvy je konfrontační, sice ne až tak, jak jsou výzvy na straně zastánců pana Schwarzenberga, přesto bych uvítala smířlivější tón.

Majda

#124

2013-01-29 20:21

Hezky ty podpisy přibývají - rozesílám to, kam se dá - mám spoustu stejně naštvaných známých, kterým není lhostejné chování některých jedinců z naší "kulturní" obce. A mě osobně namíchnul pan Svěrák, protože mi pohřbil Járu Cimrmana a z tak slavných cimrmanovských her udělal snůšku blábolů.

Kodl

#125 Hřebejk

2013-01-29 20:27

je prase