za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

liba

#126 Re: Re: AZOS CZ s.r.o.

2014-10-03 20:59

#124: Sčimák - Re: AZOS CZ s.r.o. 

 neni to jen azos co smrdi je tu vice  smradu od radnice. Natahal sem do nymburka  spoustu cikanu a mnozi se to tu jak kobylky v ubytovnach, pro deti tu neni poradne hriste a co tu bylo okupuji prizivnici. Pres namesti jezdi tezke nakladaky a ten smrad z dopravy je tez na chcipnuti, slysela jsem par turistu jak si rikali. Ze tak zaostaly mesto uz dlouho nevideli. Nic tu neni o vikendu vsude zavreno jen putyk a neprispusobivych habadej,. To prase z radnice a spol , by uz davno melo tahnout jinak to tu za chvili nebude k ziti. Domy kolem azosu klesnou v cene a stane se to tu rajem pro fetaky cikany a bezdomovce . Do nemocnice uz lezou chrapat a zamoruji to tam fekaly. Protoze ochranka neni a policajty tu na ulici nevidis. Pri volbach bychom mu to meli  ukazat a zvolit  nekoho kdo ma zajem o toto mesto a ne jen o svou kapsu a koryto.

Volby

#127 Re: Re: Re: AZOS CZ s.r.o.

2014-10-06 05:57

#126: liba - Re: Re: AZOS CZ s.r.o. 

 Kdo bude volit Peterovy lidi, tak je sám proti sobě. Petera sám majitel několika ubytoven chtěl z Nymburka udělat město ubytoven, město laciné pracovní síly. Obehnat ho jakýmkoli průmyslem. Kde by pracovalo co možná nejvíce lůzy. Dokonce chtěl ing. Petera udělat ubytovnu z polikliniky na sídlišti. A to není žádný vtip!

 

Nechápu jak se může jmenovat strana prasečího ucha Pavky Fojtíka "Změna ...", když on sám tam je 8 let a teď chce něco měnit? Po 8 letech, kdy se nechal korumpovat, zprasit? 

Kdo bude třeba volit vyučeného kuchaře, osobu způsobilou v požání ochraně Doktora kroupčních věd Zděndu Vochcáska? Jedině snad blázen. 

Pan Mach už to má naplánované, že bude starosta po svém soukmenovci, velkém vůdci Peterovi. 

Doufám, že se tam tito na další volební období vůbec nedostanou.

 

Je potřeba volit nové lidi. Není jiná šance.

Podmazávat nové lidi je pro korupčníky vždy nevýhodné. Navíc noví lidé často nechtějí mít s prohřešky předchůdců nic společného.   

Nevěřte slibům, ale lidem.

Já budu volit toho, kdo tam jde s nějakým cílem. Ne se slibama. Pro mě to jsou lidi z Permanentu, kteří jsou na kandidátce ANO. Ti tam jdou bojovat proti Azosu. Kdo bojuje za správnou věc, nemůže být špatný člověk. Řízení města je o selském rozumu. Na to nemusí mít člověk vystudovanou žádnou chemickotechnologickou vysokou školu, ani nemusí být v dozorčí radě VaKu ( nymburských Vodovodů a kanalizací). 

liba

#128 Re: Re: Re: Re: AZOS CZ s.r.o.

2014-10-08 14:58

#127: Volby - Re: Re: Re: AZOS CZ s.r.o. 

 mate pravdu Vochcaska a spol nikdy .Jde o budoucnost deti a ne  o verbez. Aby se nerozkradaly dotace temi prasaty, aby tu bylo namesti k odpocinku a ne k stresu. Nadrazi dustojny 21 stoleti. Je to nase mesto a zastupitele jsou tu pro nas.mejme to na pameti. V jinych mestech to uz slape tak proc ne tady.. vykopejme tu pakaz  uz si nakradla dost,

Už mě to nebaví

#129 Re: Re: Re: Re: Re: AZOS CZ s.r.o.

2014-10-09 06:25

#128: liba - Re: Re: Re: Re: AZOS CZ s.r.o. 

Stejně tak nikoho, kdo tam už byl. Až na pár čestných vyjímek. Co tam zasel leze ten černoch. Vždyť nebyl snad na ani jednom jednání zastupitelstva. Se omlouval, že měl vždy jako na potvoru službu. Tak co tam zase leze? 

 

Já bych rozhodně nevolil ČSSD - to jsou lidi okolo Petery a jeho firmy VaK.

O Vocáskově ODS snad nemá cenu vůbec mluvit.

Dobrá by mohla být Kateřina Vokálová. Ritter se svýma "polopřímkama" mě moc nepřesvědčil. Chrtka neznám.

Já budu volit ANO. Maximálně bych mohl dát ještě Dr. Aleše Omáčku, paní Beranovou. Ostatní už ukázali, že to fakt s městem myslí pro sebe co možná nejlépe.

 

Mimochodem, na letáku ANO píšou, že prej má za městem vyrůst nějaká likvidovna průmyslových kalů. Tak to bude zase super kšeft pro pár lidí z VaKu (smozřejmě také pro ty z vedení města, kteří to umožní, ti si namastí pořádně kapsu) a pro nás to bude celé řadě další ekologická zátěž (zhoršené ovzduší, ohroženy budou podzemní vody,.. ).   

 


#130 Změna

2014-10-09 21:39

Ten, kdo chce změnu měl by volit hnutí ANO. Jeho kandidáti se dokáží postavit za zájmy občanů města Nymburka, na příklad v boji proti znečišťování ovzduší a dalších aktivitách. Zakížkování si jako jediní zaslouží dosavadní zastupitelé MUDr Aleš Omáčka a Mgr Věra Beranová,kteří hájili oprávněné požadavky nás všech a nemají potřebu se zviditelňovat a budovat si kariéru na úkor občanů. Sami toho již hodně dokázali.


Nepřihlášený uživatel

#131 A zas nic

2014-10-17 16:13

Tak čas běží Azos CZ s.r.o. nas zabíjí Šmákovi se pěníze hrnou a nic se vzhledem uplatkum neděje. 

Azosis Ščimakovský

#132 Re: A zas nic

2014-10-21 09:39

#131: - A zas nic 

 Včera jsem byl v Lidlu v čase, kdy se v Azosu střídá směna (cca19. hodina, přijede pro ně vždy takový hnusný bílý miniautobus, pak někde v okolí parkuje a čeká na ně, než si nakoupí jídlo na večer na ubytovnu). Přišla tam rumunská rodinka ( 10 sobě podobných lidí) a bylo jasný, že pracují v Azosu. Ten klasický AZOS smrad z jejich oděvů, to byla docela síla. 

Jirka Slanič

#133 Re: A zas nic

2014-10-22 05:32

#131: - A zas nic 

 Ať si je pan Šimák třeba nejbohatším člověkem v Libereckém kraji, hlavně ať to není na úkor zdraví našeho, ale hlavně našich dětí !!! Nejlépe ať si vybuduje ten svůj moderní praseprovoz na svém pozemku u svého domu, kde bydlí. Ať nemusí dojíždět takovou štreku do Nymburka.

liba

#134 azos

2014-11-01 11:41

Co rikate  na volby? Rika se ze cikani byli podplaceni , aby urcita skupina vyhrala volby. A co se tyka Azosu to je problem nas vsech ne jen zalabaku , mesto je prece nase , a my jsme ti co zvolili zastupitele aby nas zastupovali, prosim udelejme neco co v cizine plati radu let . Semkneme se a nedovolme par grazlum  nicit nam zdravi,poustet na nas cikany a sami si rochnit v haciendach.

Šimek M.

#135 AZoS

2014-11-05 09:37

Když mně vytane na mysli Azos, tak mě současně s tím napadne slovo svině. Proč nám může někdo takto beztrestně škodit? Ohrožovat nás na zdraví. On se starej Šimák bude ještě rozčilovat, že prý maj všechno v pořádku, že udělali ještě víc než museli. V tomto Kocourkově mu to zřejmě stačí. Třeba v Holandsku by letěl jak namydlenej blesk. Hlavně by se ani nepřistěhoval. Nebylo by mu něco takového vůbec umožněno.

školka

#136 školka

2014-11-06 16:53

V některých diskuzích jsem si všiml enormní snahy některých "obyvatel Zálabí" vyjádřit svůj postoj, že oni nikdy nic necítili. Je to docela s mým podivem. Že by někdo z obyvatel v těsném sousedství továrny měl tak nutkavou potřebu bojovat proti lidem, kteří se obávají, musím bohužel napsat opravněně, o své zdraví. A stavět se na stranu znečišťovatele životního prostředí. Zajímalo by mě jestli to píše třeba některý z rodičů, jejichž dítě paní učitelka z nedaleké mateřské školky bere skoro každý den na procházku po Pražské ulici, kde sídlí firma Azos. Já bych do takové školky své dítě nedal.

liba

#137 Re: školka

2014-11-25 22:16

#136: školka - školka 

 chudaci deti, v parcich radi cikanska a fetacka verbez , azos znecistuje ovzdusi a co se tyka dopravy , tezke nakladaky a smrad z vyfuku zamoruje dal mesto . Pro deti se tu nic nedela jsou ochuzeni. V kulturnich mestech jsou ruzna centra  pro deti a volny cas , koupaliste, arkady, vystavy apod. Co tady muzou deti videt? Hordy vyzranych cikanu povalujicich bezdomovcu a putyky z hernama . Me to pripada jako kdyz to nekdo dela zamerne.Takovy marasmus tu nebyl.na detsky hriste u vodarny se uz matky boji chodit. Radi tam cerna pakaz a fetaci.Co s tim delat? Mate nekdo nejake reseni aby tu nebyl Chanov?

Šimák JE Svině

#138 Arogantní Šimák

2014-12-07 20:36

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10782831463-nedej-se-plus/

 

Je tam vše jasně řečeno. Jedovaté látky jim unikají. Všichni to vědí.

 

Názorná ukázka, jak se dá uplatit skoro cokoli. Česká inspekce životního prostředí ? :))

Petr

#139 Šimák JE Svině

2014-12-08 05:57

Ano je to tak ing. Petr Šimák uplácí, kde to jde. Už si zaplatil profesionálního lháře Samce. Samec tam dokonce už i párkrát byl a to je tedy mluvčí :-). Ve škodovce uplácí také to jsou golfové mejdany ve společnosti lehkých žen atd. a obálky plné úplatků ano to je Ing. Petr Šimák Na tuhle sebranku musí lide vzít spravedlnost do vlastních rukou.
Samozřejmě, že šimák je sv.ně

#140 Re: Šimák JE Svině

2014-12-08 07:26

#139: Petr - Šimák JE Svině 

 To, že ve Škodovce má každý, kdo o něčem rozhoduje, kapsu klokaní ví snad každý. Škodovka je shnilej stát v ještě shnilejším státě. A z toho všeho žijou tihle šimákové a jim podobní.

 

Tristní pro nás je skutečnost, že na megaúplatky ten zm.d šimák vydělává na úkor našeho zdraví.

To, že zaměstnává co možná nejlacinější prac. sílu ( rumuny, bulhary,.. ) a dělaj nepřetržitě je to nejmenší.  

Horší je, že by musel zainvestovat dalších minimálně 20 - 30 milionů, aby ta jeho sviňská fabrika na smrt nezamořovala okolí. 

 

On sice má nějaké moderní zařízení, ale to ošetří zhruba jen 1/5 jedů, které jeho výroba produkuje. Takže zbylé 4/5 vypouští do blízkého okolí. Inspekce živ. prostředí měřila třeba na lince. Tam to nesmrdí tak jako tam, kde je výdech ventilace. U linky je výkonné odsávání, jinak by tam zaměstnanci pochcípali do hodiny. Je to velmi jedovatý provoz. 

 

 

 

Tonda

#141 Měření

2014-12-08 09:08

Nejhorší je, že objednatelem všech měření byl AZOS. Ten pochopitelně nepožadoval měření těch látek, které skutečně škodí. Dle vyjádření České inspekce životního prostředí kraj měl možnost zařadit do dodatečného itegrovaného povolení měření všech látek, kterými by mohl provoz tohoto typu ohrozit životní prostředí. To také potvrdilo včerejží vysílání na ČT 2. Rozšíření měření kraj  nepožadoval a tak se měřilo jen to co chtěl AZOS a to v předem ohlášených časech.

celá šimákova polocikánská rodina

#142 Re: Měření

2014-12-08 20:51

#141: Tonda - Měření 

Jasně, když to před nimi všechno posílá přes provozně, technologicky dražší ,,dopal", tak to je jasné, že naměří jen podlimitní dávky jedovatých, kancerogenních látek. Ani vlastně nic nemohou cítit, když jim posílá pod nos je to dobré z jeho ďábelské dílny.

Takovýto provoz by Škoda auto vůbec nemohla ve svém areálu mít. To by po ní šli jak slepice po flusu. Takže tzv. špinavou část výroby obstarávají šimákové a jemu podobní. Jenže ti to alespoň provozují někde, kde není souvislá bytová zástavba. Nikoho tím přímo neobtěžují, neohrožují.  

V těchto dnech okolo 17 - 20 hodiny je Šimákův smrad cítit po celém Zálabí. A to tak, že velmi. Jede co to dá. A většinu toho vypouští na nás.

 

 

nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce

#143 ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-14 10:25

Každý všední den ráno vidím maminku, jak vede dva malé chlapečky do školky. Jde ulicí Pražskou, Pivovarní, ...

V posledních týdnech smrdí AZOS každý den a to tak, že velmi. Smrad je to neskutečně hnusnej. Mám o ně opravdu strach. Aby je to nějak nepoznamenalo. Je mi jich líto. Dětský organismus je mnohem citlivější, než organismus dospělého.

Se.e mě to moc. Nedokážu s tím nic udělat.

Šimákovci přitáhnou od někud z prd.ele, ničí naše životy. A ještě se nám vysmívají. Když jsem viděl  kecy jejich tiskového mluvčího. Jak to teď hrajou na to, že pokud něco opravdu smrdí, tak to rozhodně nejsou oni. Přičemž na 1. veřejném zasedání rady města Nymburka starej Šimák prokecl, že jim je to líto, že bohužel neťastnou věcí je to, že ty jinak neškodné látky unikající z jejich výroby jsou tak aromatické.

Pak už raději nic nikde neříkal a raději platí tu sketu z Prahy jako tiskového mluvčího, který je lhářem od pána Boha.

 

Co by pomohlo ? Poraďte někdo. Pomužte někdo. Tohle přece nejde! Vypadá to, že úplně v pohodě. Když jsou prachy, tak jde všechno. Dá se zaplatit i měření, při kterém se nenaměří vůbec nic.

 

 

Vlasta

#144 Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-14 19:28

#143: nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce - ŠTVE MĚ TA BEZMOC 

 AZOS jede na plné pecky, bez ohledu na to, že zamořuje  ovzduší neúnosnou měrou, ohrožuje zdraví obyvatel  a způsobuje jim deprese. Jediný kdo může  pomoc je kraj, který může objednat měření látek, které způssobijí zdravodní potíže a nejsou uvedeny v integrovaném povolení. Kraj se však k tomu nemá. Proč asi ?_AZOS se vymlouvá, že má vše v normě. Je vak zajímavé, že když mají odstávku, tak je vše v pohodě. Měření kyselin a sloučenin kovů by ukázalo určitě pravdu.. Bohužel, každá žabička má větší práva, než na zdraví ohrožený člpvěk. 

Jiří N.

#145 Re: Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-15 05:53

#144: Vlasta - Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC 

 Šimákovi se vyplatí dát milión úplatek, než 30 miliónů za technologii, díky níž by jeho výroba nezatěžovala své okolí.

A tak to je.

Nedělám si iluze o panu Peterovi, Vocáskovi, Fojtíkovi a v neposlední řadě Machovi, novém starostovi města, který do televize prohlásil, že udělá vše pro to, aby Azos zůstal v Nymburce a přitom s ním nikdo neměl žádný problém. Jedna věta vylučuje druhou, přičemž hlavní větou je ta první. 

Jana

#146 Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-15 08:03

#143: nešťastný obyvatel čtvrti zálabí v Nymburce - ŠTVE MĚ TA BEZMOC 

 Rada laika - Donutit AZOS na minimálně 14 dní přerušit provoz. Neměl by to být problém. AZOS porušuje prakticky zákon - jede bez povolení a kolaudace. Za dobu odstávky buď zdravotní problémy odezní a viník je jasný a nebo ne a musí se hledat jinde. O Vánocích provoz nešel a byla pohoda. Toto vše je v moci radnice a stavebního úřadu.

Jiří N.

#147 Re: Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC

2015-01-15 11:28

#146: Jana - Re: ŠTVE MĚ TA BEZMOC 

 Promiňte Jano, ale vaše vyjádření - neměl by to být problém - je bohužel k pousmání. Ale třeba vás napadl nějaký jednoduchý způsob, jak je donutit k přerušení výroby.

Karel

#148 Konec Azosu

2015-02-10 22:55

Tak už asi je konec Azosu. Jak jsem koukal tak už prodávají i doménu www.azos.cz  HURÁ

:)

#149 Re: Konec Azosu

2015-02-12 15:11

#148: Karel - Konec Azosu 

 Tak to bohužel není, žádný konec AZOSu, nic takového. Azos smrdí vesele dál, nic mu v otravování svého okolí nebrání. Úřadům je to jedno, nechtějí být nikým otravovány, úředníci jsou lehce úplátní. A navíc nejsou stanoveny limity na některé jedovaté látky, které odcházejí z azosu do ovzduší, potažmo vody, půdy. Neexistuje definice jedovatého smradu. Takže Azos v žádném případě nekončí. Jestli prodávají doménu. Vy byste chtěl tak hnusný název, doménu? Vůbec se jim nedivím. To je jako "jsme jedovatí, smrdíme, všichni nás nemají rádi, odevšud nás vyhnali, zkoušíme to v Nymburce, už jsme podplatitli skoro všechny, ... "

Vybrat přezdívku

#150 zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-02-22 19:03

http://www.mesto-nymburk.cz/cz/on-line.php

 

O Azosu od 1hodiny 47 minuty.

 

Zajímavě mluví např. doktor Fojtík. Ten je výbornej. Tak ho zase za 3 roky volte. On se asi zvolí sám.