za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Karel

#151 Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-03-15 18:19

#150: Vybrat přezdívku - zasedání rady města Nymburka videozáznam 

 Tak to se nedivím, když máte na radnici takovýhle neúplatný panáky (pan Fojtík), že se k vám ing. Šimák se svým jedy rozsévajícím cirkusem AZOS přistěhoval. Tito lidé mu zatím zajišťují bezstarostné bohatnutí na úkor vašeho zdraví.


Nepřihlášený uživatel

#152 Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-03-17 08:38

#151: Karel - Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam 

Nejhorší je,že je to čím dál tím horší. Smrad se šíří nejen vzduchem, ale i kanalizáci se dostává do obytných prostor. 

Kája

#153 Re: Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-03-31 04:06

#152: - Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam 

 Je to tak. Ale jak jste si mohli všimnout na videozáznamu, pak starosta Mach - spolumajitel Vaku, nebo jak to tam maj v té firmě, která má na nymbursku supermožnosti fungování, protože její majitel je středočeským hejtmanem, bývalým starostou Nymburka, který dodnes určuje vedení města, co a jak bude dělat. Tak tento pan Mach říkal, že ví, jak na ten smrad z kanalizice. Říkal, že ví. To ale vlastně nic neřekl. Zas.anej politik, Peterovec. Byl by sám proti sobě, kdyby šel proti Azosu - Peterovi. Nemůže jít přeci proti svému chlebodárci ( v tomto případě masodárci ). A že to občas teda hodně smrdí. Pro mě už to není jen o smradu. Teď už mě vždy pálí oči, na sliznicích. Štve mě to. Včera jsem měl problém přejít parkoviště u Kauflandu. No oni tam byli taky ty rumunský cikáni z Azosu (zas na sebe řvali - oni to jinak neumí), to ten smrad na parkovišti, v Kauflandu ještě umocňuje. 

Petr S.

#154 Re: Re: Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam

2015-03-31 06:38

#153: Kája - Re: Re: Re: zasedání rady města Nymburka videozáznam 

 Dneska už to není o pálení očí, dneska, jak padá déšť se sněhem ( voda reaguje s těmi látkami - pracují většinou s vodou ředitelnými barvami,... - nestoupají výš, ale víc toho svinstva padá k zemi ), tak je to regulerně na omdlení. Není co dýchat, kromě těch látek ve vzduchu strašně smrdících. Úplně se mi udělalo špatně. A to nejsem žádnej starej dědeček s dýchacími potížemi. Jen jsem si říkal, já snad omdlím. Zachrání nás někdo před touto zvůlí několika málo sviní ? Které to samozřejmě nedýchají, nejsou v tom.  

Karel

#155 Exekuce ing. Petr Šimák

2015-04-05 07:16

Podívejte se na katastr nemovitostí viz. odkaz pan majitel Petr Šimák ma zablokovaný nemovitosti exekucí pak není divu, že nemá na čističky atd peníze a musí to vypouštět do vzduchu http://nahlizenidokn.cuzk.cz/


Nepřihlášený uživatel

#156

2015-04-06 20:19

Bohužel odkaz již nefunguje, tak alespoň tento obrázek.

J.N.

#157 Re: Exekuce ing. Petr Šimák

2015-04-07 08:41

#155: Karel - Exekuce ing. Petr Šimák 

 Když Šimák nemá jakoby prachy (moc tomu nevěří, to bude zase nějaká levá na stát), tak on už Petera něco vymyslí, nějaký penízky určitě přihraje. Vždyť to jednou říkal. Nechte to politikům, oni se už vždy nějak dohodnou. Viz. video ze zasedání rady města Poděbrady, kde úspěšně loboval ještě jako poslanec dolní sněmovny parlamanetu za Vak Nymburk. Drzost nejvyššího kalibru, ale tady je možné všechno.

 Jsem přesvědčen o tom, že je v Peterově ( zájmy Vodovodů a kanalizací Nymburk ) zájmu, aby Azos v Nymburce byl.


Nepřihlášený uživatel

#158 Kriminálník

2015-04-12 10:02

Šimák je s Peterou jedna ruka. V týdnu měli spolu opět mejdan. To by mě zajímalo kolik mu dává.

Šimáko_petero poblión

#159 Re: Kriminálník

2015-04-13 12:04

#158: - Kriminálník  

Šimák si je sebou velice jist. To je hodně sebevědomý pán. A přitom, celá ta jeho rodinka je vůbec povedená. Syn zakrnělý krpatec. To je z toho zdravého prostředí ve kterém si ho jeho otec snědý krasavec nosil v kulkách. Šmejd jeden. Zrůda. Petera, to je taky pěkná kreatura. Viděli jste ho někdy někdo naživo? 180 kg těsněpředjateční prase se slabejma nohama do X. Akorát by to maso asi nikdo nemohl pozřít. Samej nádor. To je vidět i na jeho obličeji. Bledej, tmavé kruhy okolo očí. Ten půjde brzy do kytek. Proto se tak chová, po mě potopa. Hlavně rychle zajistit rodinu.

liba

#160

2015-04-26 11:59

Ja to prase videla ,s reditelkou nemocnice se paktujou. Nikdo to s timhle mestem nemysli dobre, je tu cim dal vic  cikanu  za kazdyho pry maji slusny prachy. Azos smrdi dal a lidem je to fuk.proc ? Pripada mi ze lidi uz jsou tak otraveny ze je jim vse jedno . Pres mesto se neda smradem jit. Ta doprava chaos vyfuky splodin a nic se neresi. 

Jindra P.

#161 Současná vedra = když je bezvětří, pofukuje směrem k obytné čtvrti ...

2015-07-07 16:33

... tak je to strašné, nedá se vůbec větrat. Pokud teda člověk nechce, aby ho začalo minimálně štípat v nose, pálit oči,... Je dobré, že to pozabíjí komary. A ty, které to nepozabíjí, tak na ně už neúčinkují ty přístroje co se dávají do el. zásuvky.

 

Já bych Šimáka s celou jeho rodinou nejradši nastěhovala do jeho areálu. Aby tam byl 24 denně se svými zaměstnanci, což jsou v drtivé většině temperamentní Rumuni, kteří nemumí ani slovo česky. Ale hlavně, aby mohl dýchat vzdoušek, který produkuje jeho firma. Myslím si, že by ho jeho manželka děti brzy (hned) proklínali.  


Nepřihlášený uživatel

#162 Re: Re: Re: NBC a AZOS

2015-10-01 12:34

#102: Michal - Re: Re: NBC a AZOS 

Milý pane Mrázku,

ono to totiž není jen o tom, že by to místním "smrdělo". Ono už totiž jde o vážné poškození zdraví! Spousta lidí totiž má velké problémy s očima, které domnívám se, by mohly skončit i slepotou! Buďte rád že vaše chemička vám jenom smrdí, takovéhle problémy byste jistě taky řešil. Tady jde o vážné zdravotní problémy a smrdí tady asi něco jiného než jenom vzduch!!

Magdalena Procházková