PETICE ZA ODVOLÁNÍ Mgr. Hrbkové Hrudkové


Nepřihlášený uživatel

#176 Petr

2013-03-27 20:57

Paní S., jako idiot si nepřipadám, ikdyž Váš názor respektuji. Narozdíl od Vás jsem se, alespoň podepsal, což většina idiotů neumí a Vy evidentně také ne, nejste spíše tou idiotkou Vy ? :-) Možná právě proto, že paní ředitelku ani zařízení neznám, jsem si mohl udělat objektivní názor na základě těchto příspěvků, příloh, článků v novinách a tv reportáži, což nemůže ani paní ředitelka, ani zaměstnanci, kterých se to týká, právě proto, že jsou zainteresování, každý svým pohledem.Prostě se nemohu zbavit pocitu, že ředitelka dělá svou práci ( neříkám, že jednat s lidmi umí ) a parta zaměstnancům, kterým šlápla na kuří oko se bouří.Rozhodně tu Vámi citovanou"podivnou paní" nebráním, vyjádřil jsem se spíše k obsahu petice a k formě "protestu" který mi, právě proto, že okolnosti neznám-přijde na pedagogy laciná a nevkusná.Pokud mi chcete odpovědět, věcně, co kolektiv " protestujicích, kromě petice, atd...udělal pro to, aby paní ředitelka " zařízení dále nelikvidovala, budu rád. Ministerstvo mlčí ? (píše se v petici )Divné, na písemnou stížnost by mělo do měsíce odpovědět.....Zřejmě půjde o pozemky.......-no comment, asi opravdu raději zůstanu u prodávání mandarinek a nebudu se plést mezi pedagogickou elitu:-) Pro pisatele "Bohemina"- ale jen ať lidé kecají, do toho, jak se s nimi jedná- po vykonané práci. Ale já mám životní zkušenost, že věčně si stěžují a píší petice spíše lidé, kteří na to prostě čas mají, tzn. moc se nepředřou a sami žádnou konstruktivní změnu nenavrhnou.

Nepřihlášený uživatel

#177 Re: Petr

2013-03-27 21:08

#176: - Petr

Petr. Tak, teď jsem se v tom sám zamotal. Jsem idiot, nebo ne? Podepsal jsem se, nebo ne? Jsem objektivní, nebo ne? I když jí vlastně neznám? Hmmm, radši se na to vybodnu. Abych nebyl za...


Nepřihlášený uživatel

#178 Marek.Samuell

2013-05-15 16:45

Nevycházím z údivu. Co to znamená"nadstandardní příplatek ? " V jaké výši ?

Nepřihlášený uživatel

#179 nadstandard

2013-05-17 05:30

Pro půltucet vyvolených plat ve výši 150-250% tabulek. Pro řadové zaměstnance kuřinec.
albýsek

#180 Re: Zbabělci

2013-05-24 17:40

#151: Josef Škvorecký - Zbabělci

odvolejte jí protože každej den mění pravidla... každej den je všechno jinak a lže nám do očí

Kubát

#181 Tak co bude dál ?

2013-06-05 14:03

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-06-10 19:59


Nitěnka

#183

2013-06-26 19:49

Situace, která je právě v DÚ je šílená. Informace se mění ze dne na den, představte si, že na něčem dlouho pracujete, domlouváte, aby byl pro děti zvolen ten nejméně traumatizující a nejpřijatelnějí postup a pak "někdo" přijde, a bez podkladů psychologa, etopeda či jiného odborníka rozhodne tak, jak jemu se to líbí a bohužel často, nebere na děti ohled. Paní ředitelka si po ostatních zařízeních nadělává tímto svým jednáním nepřátele, a tyto zařízení se samozřejmě snaží vyhýbat kontaktu s DÚD, natož spolupracovat v zájmu dětí. A tím samozřejmě trpí nejen děti, ale také pracovníci DÚ a to obrovkým způsobem. Většina kolegů je na sebe naštvaná v důledku toho, že lidé dali výpověd nebo výpověď dostali a místo toho, aby se přijmuli pracovníci noví (ale kdo by chtěl pracovat v takovém blázinci) se práce hodí na někoho, kdo nikdy nemůže stihnout práci za min. dva pracovníky. Totálně nefunguje informovanost a propojenost, určitá slušnost na pracovišti, na vše je málo času - většina "věcí" se dělá na poslední chvíli, nefunguje ani technika... Člověk by řekl, že práce s dětmi, které mají občas opravdu těžko uvěřitelné životné příběhy jsou pro psychiku pracovníka DÚD těžko zpracovatelné, ovšem mnohem, mnohem, mnohem hůře se zpracovává atmosféra, která panuje v Diagnostickém ústavu v Dobřichovicích za kterou může ředitelka Hrudková.

Vokr

#184 Re: Marek.Samuell

2013-07-24 11:22

#178: - Marek.Samuell

Ve výši desítek tisíc a to i pro ty bez vzdělání

Kubát A.

#185 Že by trestný čin bývalého vedení za tichého souhlasu odborů?

2013-08-09 13:16

Praha, 9. srpna 2013 - Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy (MŠMT) podalo trestní oznámení ve věci podezření na nejasné a neprůkazné hospodaření Diagnostického ústavu Dobřichovice za období let 2009 - 2012.
Jedná se o období, kdy ústav vedl Mgr. Jan Stárka (ředitelem byl v letech 1996 - 2012). Trestní oznámení bylo podáno na základě podnětu a nápravných opatření, která provedla současná ředitelka Mgr. Blanka Hrudková v souvislosti s poslední realizovanou kontrolou MŠMT, která na zařízení byla realizována. Ta se od svého nástupu věnovala analýze hospodaření organizace za posledních několik let a na základě interních kontrol zjistila a předběžně vyčíslila neprůkazné vedení účetnictví a závažné nedostatky v hospodaření organizace ve výši patnácti milionů korun za poslední tři roky. MŠMT coby zřizovatel přijal před měsícem žádost paní ředitelky o podání trestního oznámení. Po analýze zaslaných dokumentů shledal legislativní odbor MŠMT žádost jako odůvodněnou a pro závažnost celé situace MŠMT rozhodlo podat trestní oznámení.

A co na to dříve nadstandardně honorovaní a k podobným praktikám mlčící nynější odboráři a petenti? Že by obavy z másla na jejich hlavách a lítost nad ztrátou dříve běžných prebend?
jeden z posledních

#186

2013-08-26 11:44

Autorovi předešlého příspěvku - nebyli žádní nadstandartně honorovaní odboráři a petenti. Každý měl plat dle tabulek a výše úvazku. Narozdíl od současné situace, kdy ředitelka naprosto jasně prostřednictvím pololetních prémií dává najevo svou pochybnou moc. Lidem co opravdu pracují s dětmi, nemají žádné pracovní pochybení atd nedá skoro nic - tedy částku která je spíše výsměchem, zatímto partě svých věrných rozdá tučné odměny a společně to oslaví šampaňským.
Je načase aby skončilo pochybné panování této "............" /doplňte dle svého pocitu/ odbornice na ústavní výchovu.
vekr

#187 toto svědčí o odbornosti............autorů

2013-09-09 21:06

btw ty poruchy potravy s tím bych se rád seznámil
"
Základní škola při dú Dobřichovice

Zpět na úvodní stránku

Vedoucí základní školy:

Mgr. Hana Štrossová

Základní škola vypracovala rámci projektu EU peníze školám šablony III/2 DUMy pro ročníky 1 - 9 a šablony II/2 AJ, předmět - matematika, český jazyk a výchova ke zdraví, témata - lineární rovnice, sčítání a odčítání, zaokrouhlování, slovní úlohy, geometrické tvary, samohlásky krátké, dlouhé, párové soihlásky, vedlejší věty, poruchy potravy, naše město, linka bezpečí atd.
kontakty na autory DUMů obdržíte na mailové adrese: strossova@dud.cz "

Nepřihlášený uživatel

#188

2013-11-07 09:13

Znam DU a jeho ted uz bohuzel byvale osazenstvo dlouho.Obdivovala jsem vzdy jejich angazma, profesionalitu a empatii. To, co se jiz delsi dobu odehrava pod vedenim nove pani reditelky nema obdoby. Nechapu, ze nikoho z ministetstva tato skutecnost nezajima..... Jde prece o deti... Presto doufam, ze toto neprofesionalni, egozentricky, socialisticky, ignorantsky vedeni bude brzo, nejlepe ted hned vylouceno. Pozdrav z Frankfurtu uz i tady se o Vas mluvi.
K.Pfeil
Bohemina

#189 Uz je po ni

2013-11-08 19:33

#188: -

alespon figurativne receno. Ale ze to ministerstvu trvalo - to museli nejdriv nechat znicit tolik lidi, zadupat do zeme tolik dobre vule, nadseni, lasky a iniciativy k praci s detmi?

 

clea

#190 konec nešťastných časů

2013-11-09 13:03

konečně.......... Snad už bude jenom líp :-)
Kubát

#191 Je to konec jedné kapitoly

2013-11-18 08:21

To co se stalo, je nehorázné a doufám, že takový experiment jmenovat úřednici ministerstva do funkce ředitelky, jen proto, že ona chce , se nestane. Následky jsou pro ústav fatální. Děkuji všem za účast!!!!!