PETICE ZA ODVOLÁNÍ Mgr. Hrbkové Hrudkové

Josef Škvorecký

#151 Zbabělci

2013-01-06 18:10

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-14 18:49


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-14 21:45


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-14 22:44


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-14 23:01


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-14 23:55



Nepřihlášený uživatel

#157

2013-01-15 00:07

Ubohosti, tvé jméno je Kubát
Jiří Zajíc

#158 Re: Trochu bilance a oživení nedávné historie

2013-01-15 16:39

#132: Lubor - Trochu bilance a oživení nedávné historie

Možná by stálo za to tuto diskusi uzavřít bilancí.

Děláte účet bez hostinského, anonymní hero. V ústavu žádný Lubor nepracuje?

Takže pane Zajíci, blíží se konec roku, kdy všichni bilancují, sčítají plusy a mínusy. Tak pojďme tedy na to:

Na co "jdeme"? Jen Vy jdete na svou agresi. Dobrá, go ahead step by step.

1. minus - Váš nástup na pozici zástupce ředitelky DÚ Dobřichovice

To je jen Váš názor, nedoložený důkazy.

2. minus - šikana z Vaší strany vůči některým zaměstnancům našeho zařízení

To je jen Váš názor, nedoložený důkazy. Vy jste u nějakého jednání byl?

3. minus - nulová náplň Vaší práce, za kterou jste inkasoval peníze ze státního rozpočtu (kontrola přítomnosti na pracovišti nepatří do náplně práce)

Tvrzení bez důkazů. O mé práci nevíte nic a o mé náplni a úkolech rovněž ne.

4. minus - vedl jste výběrová řízení na pozice, kterým absolutně nerozumíte

Nepravda. Výběrová řízení jsem nevedl, ale připravoval podklady a prováděl předběžné pohovory.

5. minus - nikoho z účastníků výběrových řízení jste tudíž nevybral, ale hodiny strávené výběrovými řízeními Vám zajisté byly započítány do Vašeho fondu odpracovaných hodin

Tudíž jsem nikoho nevybral a čas strávený prací mi byl pochopitelně započten do odpracovaných hodin, jako každému zaměstnanci. Fond je něco jiného, pletete si pojmy a dojmy.

6. minus - společně s paní ředitelkou jste navštívil dva z pěti v té době nemocné pracovníky našeho zařízení - proč ne všechny, když podle Zákoníku práce bychom neměli rozlišovat mezi jednotlivými zaměstnanci

Nevím, proč by to měl být zápor. Výběr pro kontrolu DPN je v kompetenci zaměstnavatele. Kontrola byla provedena korektně a kontrolované osoby byly ve svých bydlištích.

7. minus - "výběrové řízení" na firmu, která bude provádět stavební práce v DÚ Dobřichovice - je zajímavé, že toto "řízení" vyhrála firma z Vašeho blízkého sousedství, i když tato firma nenabídla nejlevnější nabídku (plusem je, že tato firma nakonec práce neprováděla, ale ne již Vašim přičiněním)

Toto je soubor lží. Uvozovky jsou jen manipulativní kudrlinkou. Výběrové řízení splňovalo všechny požadavky na řízení takového rozsahu. V komisi byla ředitelka, já a externí autorizovaný stavební technik, který nám byl doporučen tajemníkem MÚ Dobřichovice. Nejlevnější dodavatel neměl v nabídce všechny práce a ani po doplnění nebyla jeho nabídka tak podrobná, aby byla srovnatelná s ostatními. Byl tedy vybrán druhý nejlevnější dodavatel. Poté, co jsem trval na zajišťování bezpečnosti dětí, odstoupil a komise se shodla na místním dodavateli Ing. Horském. Doufám, že léta zanedbaná oprava už je dokončena.


8. minus - Vaše projevy chování v reportáži TV Prima, které poškodily dobré jméno našeho zařízení

 

V tomto bodě jsem ve druhém roce nespravedlivého pronásledování a zdravotně indisponován opravdu selhal a věřte, že jsem za to tvrdě zaplatil. Dobré jméno zařízení ale poškodil především záškodník, který tam Primu poslal.

 

9. minus - neschopnost přijmout spolupodíl viny na současném stavu našeho zařízení

Když na tom skutečně vinu nenesu... Vinu nese pan Kubát se svými podvratnými aktivitami, emaily na ministerstvo a na všechny přímo řízené organizace MŠMT. Spoluvinu nese bývalý pan ředitel, který chodí po OSPODech a pomlouvá. Společně s panem B. nese také vinu za žalostný stav budov. Peníze na opravy měl na kontě, ale šetřil je na zbytečně megalomanský projekt řevnické zdi.


A nakonec obrovské plus za to, že jste byl odejit.

 

Opět nepravda. Ukončil jsem pracovní poměr ve zkušební době z mé strany.

 

Pane Kubáte, nosíte maznici zavěšenou proklatě nízko, kroťte ji trochu!


Tento můj příspěvek, odpověď na #132, pan Kubát už mnohokrát smazal.

Pane magistře Stárko, přidělování platů podle vlastní úvahy je opravdu nesprávné. Bylo to učiněno přeúvazkováním s tím, že někteří zaměstnanci nebyli schopni ani ten úvazek "odkroutit". Aby bylo jasno, nejedná se o nic plošného, ale cca půl tuctu zaměstnanců. Nechci je jmenovat a vláčet tak veřejně někoho, kdo po mně (pokud vím) neplive, jako to činí jiní mně. A nedělejte si starosti, on to pan Kubát během pár hodin zase zbaběle, beze slůvka vysvětlení, zase smaže :-D

A stěmi OSPODy je to pravda. O petici řeč nebyla, o OSPODech ano. No nic, mně osobní statečnost nechybí, jinému zas chybí.....

Zkuste si, pane magistře udělat statistiku, udělat statistiku v příspěvcích. Těch, co plivou a špiní. Zjistíte, že cca 20% diskusních příspěvků je nepodepsaných a další většina podepsaných smyšlenými jmény. Sám za sebe plive pan Kubát, asi jednou pan Václavík. Kupodivu méně plive paní Veselá, ale rozhovor se jí vybavuje dost jinak než mně. To se stává.

To je podle pana Kubáta ta pravá demokracie - plivat a špinit, odpovědi smazat, je tu přece vládcem!

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-15 18:06


Agáta

#160 pane Zající

2013-01-15 19:39

Tak obsáhlý článek (a vzpomínání na Dobřichovice)jsem ani nečekala,je dobře, že jste odešel se zařízení, které vám nedalo prostor skutečně projevit a docenit vaše schopnosti - naštěstí! Třeba vám bude jinde lépe a budete úspěšnější, my v DÚ jsme si před vámi "na zadek" nesedli a pište si, co chcete, každý holt vidí svou realitu. My budeme nadále bojovat za svá práva a za slušné zacházení. Ano pod peticí je podepsáno mnoho zaměstnanců DÚ pod jinými jmény, ale nedivte se, když vidím, jakým způsobem se vyjadřujete o panu Kubátovi a "těch, vámi vyvolených", tak je mi z toho zle. Za této situace není důležité jméno, je hlavní, aby se situací v Dobřichovicích někdo začal zabývat a vaše příspěvky do diskuze jsou nám velmi nápomocny.
Jiří Zajíc

#161 Re: pane Zající

2013-01-15 20:59

#160: Agáta - pane Zající

Agáta... no, hlavně že vám není hanba anonymně špinit druhé. Vím, že fakta jsou pro vás nudná a nezajímavá, pomluvy a tvrzení bez důkazů jsou daleko kreatinější. Je to koncert prolhané, zbabělé zákeřnosti a plivání bez faktických argumentů. A jak jsem již napsal, gerilová válka začala již 31.7. a neměla tedy se skutečným působením ředitelky nic společného.

Agáta

#162 Re: Re: pane Zajíci

2013-01-15 22:55

#161: Jiří Zajíc - Re: pane Zající

Nějak jste se rozohnil? Říká se, že pro pravdu se člověk zlobí! Není mi hanba, já jsem vás v ničem nepošpinila, nepomluvila, tak proč tak silná slova. Ba naopak jste to vy, který očerňuje a útočí. Vy máte své argumenty, za kterými si stojíte a nepřipustíte žádnou chybu, ale lžete a překrucujete informace. Vy tu nejste oběť, ač se to všem snažíte nastínit, o vás tu nejde. Jo a válka je dost silný výraz, ne? Každý chrání svá práva, ať se vám to nebo paní ředitelce líbí nebo ne.

jz

#163 Re: Re: Re: pane Zajíci

2013-01-16 00:26

#162: Agáta - Re: Re: pane Zajíci

S anonymy nemá smysl diskutovat


Nepřihlášený uživatel

#164 smeju se tomu

2013-01-16 00:26

jz

#165 Re: Re: Re: Re: pane Zajíci

2013-01-16 00:27

#163: jz - Re: Re: Re: pane Zajíci

A právo na lumpárnu je jen domnělé :-D


Nepřihlášený uživatel

#166 smích

2013-01-16 00:36

Jo, kdyby se takle smála, to by bylo dobrý!!!!!
Snad bude líp!
Agáta

#167 Re: Re: Re: Re: pane Zajíci

2013-01-16 18:55

#163: jz - Re: Re: Re: pane Zajíci

Mimochodem já s vámi nediskutuji, to byla jen reakce na váš článek a jiný pohled na celou situaci.

Jeji Kamos

#168 Pro paní podvodnici

2013-02-06 11:18

Uz aby odesla jen dela problemy nic vic neumi protoze je to prosta podvodnice a nic vic jak se rika na kazdou svini jednou dojde a ona bude jak prvni protoze se ani neukaze jen se schovava jezdi si s ustavnim autem jak MISS ceske republiky ale ona je jen nula
děti z dd

#169 nové vedení v dd

2013-02-06 23:10

Proč odešel někdo, kdo rozuměl vedení dětského domova a hlavně, kdo měl práci s dětmi rád a mnoho let se jí věnoval? Ze dne na den, na příkaz paní ředitelky, musel svoji funkci opustit, a na jeho místo okamžitě nastoupil známý paní ředitelky. Toto rozhodnutí nechápeme.
Deti z decaku.Lety

#170 Reditelka

2013-02-15 21:07

A vite proc stim ministerstvo nic neudela..? Protoze na ministerstvu je jeji tatinek a ten chce aby sebrala pozemek a postavila nebo alespon vyuzila na neco jineho... Kdyby alespon pani reditelka brala ohledy na deti tak by pochopila ze vzala ˇTatu´ detem ktery nemaji sveho vlastniho otce, Tomas nas bere jako svoje deti a ona udela tohle..? Urcite nema svoje deti a vylejva si to na nas..!! Mrzi me ze to takhle dopadlo ale ja tomasovi pomohu jak budu moc
Re

#171 Re: Reditelka

2013-03-03 01:19

#170: Deti z decaku.Lety - Reditelka

A dá se nějak pomoci dětem z dětského domova?Asi jste ještě malé na to pomáhat dospělým, ale třeba může někdo dospělý pomoci vám. Co takhle napsat o tom do časopisu?

Petr

#172 všem pracovníkům ústavu

2013-03-13 14:25

Z vlastní zkušenosti vím, jak z A, lze pomocí masmédií udělat B. Paní ředitelka se na svůj post dosadila sama ? Ne. Evidentně prošla výběrovým řízením a za jejím jmenováním stojí MŠMT. Zdá se Vám nekompetentní, no, tak to je asi nekompetentní celé MŠMT, které ji do postu jmenovalo akteré její kompetentnost posuzovalo. Toto se jejím podřízeným nelíbí ? Nemusí. Sousedy a nadřízené si nevybíráme. Zaráží mě, jak mohou "neředitelé" posuzovat kompetentnost ředitele. Jako laik mohu posoudit, zda se ke mně lékař chová laskavě, či naopak. Jeho odborný postup však hodnotit nemohu, prostě proto, že nejsem lékař. Je někdo z nespokojených podřízených paní ředitelky ředitelem, či má tuto přímou zkušenost ? Ne. Tak držte ústa a krok, nebo běžte prodávat mandarinky. Ředitel v takovém zařízení není od toho, aby byl oblíben, či neoblíben, ale aby činil i nepopulární opatření. Respekt k autoritám, apriory, by měl být pro pedagogy vlastní a měli by, v tomto, jít svěřencům příkladem. Přijdou ctěným pedagogům některá opatření ředitelky "špatná ? " Snadná pomoc, ste kolektiv, když máte dostatek profesní odvahy psát petice za odvolání, což umí každý, hlavně Ti, s uraženou ješitností, musíte mít i dostatek profesní odvahy k tomu, abyste řekli nejen A, ale i B. Tzn..."toto se mi nelíbí, protože..a navrhoval bych. Nestalo se tak ? Tak mlčte, pak je to jen plácnutí do vody. To umí každý. Sebrala Vám paní ředitelka osobní ohodnocení, na která ste byli zvyklí ? To zamrzí. Přesvědčte ji,výsledky práce, nikoliv kecy, že si ho zasloužíte. Podotýkám, že jsem 5 let pracoval ve speciálním školství a nyní pracuji ve sféře soukromé a neznám ani nikoho z ústavu ani paní ředitelku. Každému, kdo zde píše takovéto slinty, bych doporučoval vyzkoušet práci v soukromém sektoru. Když se Vám to nelíbí, máte vždy možnost volby, odejít a nebo táhnout za jeden provaz i s tím, koho zrovna nemusíte. Ale pro nového zaměstnavatele určitě nebude Vaší dobrou vizitkou, jak přistupujete k řešení problémů na pracovišti a k nadřízeným. To Vám nezíská kladné reference ani na ten prodej mandarinek.
Bohemina

#173 A je uvarino -

2013-03-16 02:53

#172: Petr - všem pracovníkům ústavu

JInymi slovy, milackove - maulhalten und weiter dienen; jakypak by to byly poradky kdyby lidi kecali do toho jak se s nimi ma zachazet :-). A clovek ktery nepozna nekomeptentniho lekare si tehoz zaslouzi, mimochodem.

S.

#174

2013-03-16 18:36

Pane Petře, to co píšete ,když jak tvrdíte neznáte ani ředitelku ani okolnosti, může napsat jen idiot.
Ředitelka je osobou naprosto nekompetentní k vedení jakéhokoliv zařízení kde pracujou živé bytosti.Máte pravdu v tom, že na MŠMT pracujou často také lidé bez odborných kompetencí. Ale tak už to v této zemi chodí, není potřeba něco umět ale vědět kterou prd.... prolézt.
Teď už je to v podstatě jedno, paní Hrbková Hrudková během necelého půlroku zlikvidovala zařízení s dobrou pověstí a účel jejího jednání asi všichni poznáme až časem - zřejmě půjde o pozemky a budovy zařízení. Jsou totiž ve velmi lukrativní lokalitě.
Vaše obhajoba ředitelky jistě není z altruistických pohnutek, lze vystopovat z vašeho textu že nejste člověk mimo to , co se děje ale naopak máte důvod proč tu podivnou paní,která nic pořádného neumí, bránit. Je to vaše právo, a asi k tomu máte důvod.
Honza

#175 všem pracovníkům ústavu

2013-03-27 14:49

Tak a máte to tady, soudruzi svazáci se vracejí !!!! Sice se ohánějí soukromou sférou, ale rétorika se nemění. Víte jak je poznáte? Pevně si stojí i za úplnou hloupostí a neuznají vlastní chybu.