Přejeme si zachování záchranné stanice Drosera na Bublavě


Nepřihlášený uživatel

#76

2014-03-29 00:05

At je to jak chce, tak si myslim,že by okolni města a vesnice stanici nepodáváli pomocnou ruku a nenabízeli sve pozemky (pokud by se jednalo o nějakou zlodějinu) Váš komentář mluvi za vše,Vam totiž nejde o zvířátka ale o prachy!!! A pokud by se kradlo jak vy tvrdite,o cemž hodně pochybuji, tak pokud to bylo v zajmu zraněných zvířat tak proč ne.!!!V dnešní době lidé kradou spíše pro sve vlastní účely!!!!


Nepřihlášený uživatel

#77 Re:

2014-03-29 10:02

#76: -

Jaké město nebo okolní vesnice jim nabídla pomocnou ruku? Kdo jim nabídl pozemek? Nikdo, jen Mika jim slíbil, že to promyslí, ale jinak nemají kam jít!! Každý je zná a vaše tvrzení "pokud to bylo v zajmu zraněných zvířat tak proč ne", co to má znamenat? To, že kradou Vám přijde normální? Když se tak chovají ostatní, tak proč ne my???? Co jste to za lidi? Až vám vykradou dům a dají to Droseře, tak my ostatní jim ještě zatleskáme a řekneme, že to bylo pro dobrou věc???? Až se mezi sebou začnou lidi vraždit pro dobro zraněných zvířat, tak taky dobře??? Bože můj, vy jste sebranka!!! Lidi, víte úplný kulový a podepisujete a komentujete něco, čemu vůbec nerozumíte!!!


Nepřihlášený uživatel

#78

2014-03-29 14:36

Kdyz uz tu hazite takova obvineni,tak aspon mejte odvahu se pod to podepsat!!..Kazdy je zna? To myslite koho?Nemaji kam jit?Vy to asi vite vsechno nejlip,co?..KOukam,jak jste mstivy,ze jim to snad i prejete,kdyby nemeli kam jit..,ale oni maji.Protoze nastesti je jeste porad vic tech dobrych a slusnych lidi..Gabina V. !

Nepřihlášený uživatel

#79

2014-03-29 20:28

Je nám moc líto,
že to co máme rádi my i naše děti se ruší.
Doufáme a věříme že vše dobře dopadne a stanice zůstane na Bublavě,
protože sem patří.

Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re:

2014-03-29 21:42

#75: Misa - Re:

Moc děkuji za podporu mého názoru.Jediný kdo tu mele jsou oni.Od začátku jim hází pouze klacky pod nohy

Lenka Hlaváčková

#81

2014-03-29 21:44

Je opravdu velice smutné a je mi z toho až zle, jak snadno ovlivnitelní jsou lidé v tomto státě, když na základě jednoho článku nebo reportáže v délce asi 1,5 minuty na velmi důvěryhodné televizi Nova si udělají názor na něco o čem nemají jiné informace a ani nemají zájem si je zjišťovat. Přijde mi to všechno ubohé. NIKDO přece Droseře neupírá její záslužnou činnost, ale zákony je třeba respektovat a vše dělat tak, jak se má, kdyby si každý dělal co ho napadne ať už pro dobro zvířátek nebo čehokoli, kohokoli jiného kam bychom to dopracovali. A očerňovat obec, že ona je ta zlá, která Droseru vyhání je taky ubohé, kdyby to nebylo vážné, jistě by se k tomu obec neuchýlila. Díky všem, kteří mají dost rozumu a nesoudí vše jen podle jednoho článku nebo reportáže.
Bublavák

#82 Re:

2014-03-29 22:52

#81: Lenka Hlaváčková -

Pani Lenko nevim odkud jste ale vetsina lidi, co tu psali situaci neznaji pouze z tv nova ale protože tu žijí.Je zajímavė, že i spousta jinych lidi z Bublavy se neřídili zakony a nic se jim nestalo.Jejich baráky tu stoji dál nic se neboura ani nestěhuje. Tak si rikam,jak to je??? Někoho snad podplatili??? Nebo někomu jak se lidově řiká( lezli do zadku).At je to jak chce znám obě strany a v tomto směru to byl krok opravdu neuvážený, a lidé z Bublavy by se měly zamyslet jestli chtějí v čele mít někoho, kdo hází lidem, co na Bublavě něco vytvářejí jen klacky pod nohy (viz Bublavské vleky)!! Je zajímavé, že je to jedno z největších zimních lákadel a na stránkách obce o nich ani zmínka,  myslím,  že lidi , už si to sami dají dohromady


Nepřihlášený uživatel

#83

2014-03-29 23:27

Hm no,nevím jestli by osazenstvo drosery samo zvalo tv nova a mělo zájem o to aby se celá kauza takhle zmedializovala, pokud by dělali takové černoty

Nepřihlášený uživatel

#84 Re: co to je a kecy????

2014-03-30 11:23

#73: - co to je a kecy????

Coze? Jake ceren stavby? Jaky cerny odber elektriny? dodatecne zkolaudovane bylo bylo polozeni vedeni! Elektriku platime, jako kazdy jiny, mate snad o tom, ze bychom ji odebirali nacerno nejaky dukaz? Jake cerne stavby. Stanice se rozviji a s pribyvajicimi zviraty, ktera u nas musi zustat na doziti a ty, ktera potrebuji pomoc se nekam umistit musi. A je to zachranna stanice a z principu snad vystavba a budovani zarizeni neni cernou stavbou. Proberte se clovece! A navic mam pocit, ze penize, ktere do stanice jdou urcite nejsou z vasi kapsy a spis Vas asi mrzi, ze netecou na vase konto. To bude asi ten problem, ze?


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re:

2014-03-30 11:28

#77: - Re:

Kulovy budete nejspis vedet vy sam, nebo ze by jste mel osobni zajem na cele veci? Treba ziskat pozemek byvale skladky? Ta obvineni o kradezi by jste si mel rozmyslet. Budete asi hodne zakomplexovany, nebo nestastny, nebo chudy, kdyt mate pocit ze jini kradou, nebo porizuji veci pro praci, kterou delaji. Je mi vas lito a budte si jisty, ze vim o cem pisu.


Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2014-03-30 21:22

#79: -

I nam je to lito.Myslime si to stejne,stanice na Bublavu patri..

Monika Žďárská

#87 Re: Re:

2014-03-30 21:24

#82: Bublavák - Re:

Vážený pane "Bublaváku", já osobně jsem z Prahy, ale na Bublavu jezdím od dětství za svou širokou rodinou, Droseru jsem navštívila několikrát a moc se mi líbí co dělají pro opuštěná zvířata, ale se synem jsme toto místo ocenili i z hlediska nového poznání, neb nutno říci, že kromě snad ZOO, se takto zblízka se zvířátky nesetká. I mě zaskočila informace, že Drosera byla z pozemků vesnice vypovězena a v zájmu jejího zachování jsem připojila podpis k této "petici", jejíž význam jsem chápala, jako komunikační uzel Drosery a zastupitelstva obce v čele s jejím panem starostou. Samozřejmě i já chápu, že každý spor má dvě strany mince a je třeba vědět, proč k dané situaci došlo. Obec má jistě vše písemně doloženo, nechce se mi ani věřit, že by byl vytvořen tento spor a nebyl by patřičně písemně doložen. Ale to vše již bylo řečeno. Z vašeho příspěvku - odpovědi paní Lence - je mi ale smutno, nelze ho chápat, jako váš boj o zachování Drosery, ale jakýsi výkřik k likvidaci stávajícího pana starosty a jeho zastupitelstva a využíváte k tomu tento spor. Jde vám skutečně o zvířata?

Tuto "petici" /dávám do uvozovek, neb právně využitelná petice musí mít petiční archy s vlastnoručními podpisy a adresami podpisujících/, tedy spíše výzvu, chápu k tomu, aby dala podnět k dalšímu jednání mezi zastupitelstvem obce a zástupci Drosery, kteří se budou snažit ve jménu dobré věci, spolek Drosera na Bublavě zachovat. Pevně věřím, že zástupci zmíněného spolku vyvolají s obcí další jednání a činitelé obce z výše připojených podpisů mohou soudit, že mnoha lidem není osud této záchranné stanice lhostejný, a společně dojdou k nějakému přijatelnému kompromisu, což situaci na Bublavě opět uklidní. Předpokládám, že jednání již jistě běží, vždyť na výpověď z nájmu nelze reagovat jinak, Vy by jste se také jistě bránil, kdyby Vás potkalo něco podobného.

Paní Lenka Hlaváčková je jedna z lidí, která se pod svůj příspěvek podepsala svým celým jménem, což se o Vás, a teď mi promiňte, říci nedá. Souhlasím s obsahem jejího příspěvku a spolku Drosera držím palce, aby jednání s představiteli obce dopadlo k plné spokojenosti obou stran.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#88 Re:

2014-03-31 11:48

#28: Jaroslav -

Jasne, pokud zakony porusuji zastupitele, tak je vse v poradku ze ? Pro kohopak asi potrebuji ty pozemky a nepritomnost zachranne stanice ? HM? vsak se dockate :DDD Na Bublave je krasne, a vyroste tam hadejte co :DDD


Nepřihlášený uživatel

#89 Re: Re:

2014-03-31 20:27

#88: - Re:

Jeden z názoru je, ze tam byla skladka, tak pry zase bude..... No uvidime, co si tam kdo slozí.....


Nepřihlášený uživatel

#90 Re: Re:

2014-04-01 09:18

#88: - Re:

Možná pan starosta na další Včelky ???? nebo bude nějaká z dcer stavět ?

Aneta Borovičová

#91 Re: Re: Re:

2014-04-01 20:32

#90: - Re: Re:

Ano, teď jste to trefil. Postavím si na bývalém smetišti, kam vede jen polní cesta, penzion a rodinný dům. Pak pokácím celý les(abych měla dřevo na zimu) a požádám svou sestru, aby si postavila dům hned vedle mne místo lesa. Píšete tu takové hlouposti, že i vy sám se stydíte pod ně podepsat.


Nepřihlášený uživatel

#92

2014-04-01 21:28

Napsat komentář...

Nepřihlášený uživatel

#93 petice

2014-04-01 21:41

Je smutné když něco vybudujete pro záchranu zvířat a pak se najde někdo kdo to chce vše zničit.Celé Bublavské zastupitelstvo by se mělo chytit za nos a takovou věc podporovat a né ničit

Josef Chlouba, člen sdružení Drosera

#94 Vyzva

2014-04-02 07:32

Vážení přátelé, je pravdou, že kauza naší a i Vaší záchranné stanice Drosera vzbudila nejen mezi obyvateli Bublavy velké "vášně". Jako člen Drosery a myslím, že teď mluvím za všechny z nás, žádám Vás a další lidičky, kteří se zapojili do petiční akce a dalšího dění okolo výpovědi z nájmu z pozemku, aby se vyvarovali jakýchkoli výhružných mailů a vzkazů vůči zastupitelstvu Bublavy. To, že se stalo to, co se stalo a Drosera bude nucena obecní pozemek bývalé sklády opustit je věc jedna, ale chceme si zachovat čistý štít a od výhružek zastupitelům, které dostavají různým zmíněným způsobem se naše združení distancuje. Prosím, aby jste respektovali alespoň Vy, kteří jste na naší straně zásady slušného chování. Dokažte, že umíte býti lepšími. Mi bojujeme za zachování stanice ve Vaší blízkosti a tyto výhružky nás na našem novém startu pro Vás mohou opět znevýhodnit. Co a jak se stalo, proč se stalo atd. víte všichni myslím velmi dobře a v nadcházejících komunálních volbách si občané obce Bublava mohou sami rozhodnout, zda zvolí stejné zástupce ve vedení své obce, nebo je jejich přístup k obecně prospěšným věcem natolik odlišný od názoru voličů, že jim již svou důvěru nesvěří. Je to na každém z Vás, kterých se to týká. Ještě jednou Vás ale žádám o slušné chování a věříme ve Vaší pomoc v době blízké, kdy budeme areál stěhovat snad jen o kus dál, aby jsme byli schopni zase naplno fungovat a "dávat křídla" poraněným živočichům.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-04-03 20:56



Nepřihlášený uživatel

#96 Re: objektivnost petice

2014-04-03 21:01

#13: - objektivnost petice

A nenapadlo vás, že to mohlo podepsat třeba více uživatelů jednoho PC?? Např. rodinný příslušníci?? Zaměstnanci jedné firmy? A podobně..

Možností je spousty. Chce to nejdříve přemýšlet, než tu něco vykřikovat...


Nepřihlášený uživatel

#97

2014-04-04 18:02

Tohle uz tu bylo jednou komentovano
Lenka Hlaváčková

#98 Re: Re:

2014-04-04 19:46

#82: Bublavák - Re:

Dobrý večer, představte si, že také bydlím na Bublavě, nejsem jako většina těch lidí, kteří z různých konců republiky píší starostovi Bublavy jaké je to nechutné a zlé a sprosté, že chce zrušit něco tak dobrého a skvělého jako je záchranná stanice a píší mu to jen na základě minutu a půl dlouhé reportáže kterou viděli na TV NOVA, která je rok od roku "důvěryhodnější". Kydat špínu umí každý. Můžete být konkrétní s těmi lidmi, kteří se na Bublavě neřídili zákony a jejich baráky tu stojí dál a nebourají se a nestěhují? Zřejmě ne, když tu vše píšete incognito aniž byste se pod to dokázal podepsat. Podplácení tady možná fungovalo za minulého pana starosty a zastupitelstva. A rozhodně to není o tom, že starosta a zastupitelstvo hází klacky pod nohy lidem kteří na Bublavě něco vytvářejí. S těmi vleky je to také trošku jinak, oni sami se propagují na stránkách bublava.cz, tak proč by je měla propagovat ještě obec? Je to celé už trochu přitažené za vlasy..

Lenka Hlaváčková

#99 Re: Re: Re:

2014-04-04 20:03

#90: - Re: Re:

Tak tohle už je vážně hodně přes čáru!!! Nevím, co vám všem starosta udělal, obávám se že už to nemá s Droserou mnoho společného, že na něj všichni akorát kydáte špínu. Tak starosta chová včely, co je na tom proboha špatného? Vždyť jsou to také zvířátka, ale to pro vás asi není argument, třeba pro to, že nemají poraněné křídlo nebo nejsou jinak poraněné? A to že by snad některá z dcer pana starosty byla natolik "ducha mdlého" že by si postavila barák na bývalé skládce, to už ale opravdu nemůžete myslet vážně.. Je to neskutečné jak dokáží být lidé zlí... Jenže akorát mají všichni plnou pusu řečí ale podepsat se pod to nedokážou..

Lenka Hlaváčková

#100 Re: Vyzva

2014-04-04 20:14

#94: Josef Chlouba, člen sdružení Drosera - Vyzva

Zachovat si čistý štít??? To snad opravdu nemyslíte vážně.. Poté co Drosera očerňuje obec Bublavu a její vedení kde to jen jde - televize, rozhlas, internet, tady mluvíte o nějakém zachování čistého štítu?? Ale lidi jsou ovce a nechají si nabulíkovat spoustu věcí a stačí málo, takže se vám podařilo velké množství lidí zblbnout, vědí o tom prd, ale nechali se strhnout a zblbnout.. Bohužel jediným řešením by bylo aby se Drosera omluvila za všechnu tu špínu co naházela na obec a její vedení a přiznala že opravdu vše nebylo tak zalité sluncem a čisté a zákonné jak tady všichni tvrdí, ale to Drosera nikdy neudělá, tudíž nějaká dohoda o tom, že by třeba ještě nakonec mohlo být všechno jinak asi není možná.. A máte pravdu, ať si ve volbách každý vybere, třeba zase klidně může být zvolen někdo kdo obec zadluží a nebo pokud se to současnému vedení podaří dotáhnout až do konce a povede se oddlužit obec Bublavu, tak kdo ochotně rozfofruje peníze (které získá obec zpátky) stavbou něčeho podobně šíleného jako je ta barabizna aquaparku.. Bude fajn zvolit zase někoho takového moc fajn, kdo sice možná bude podporovat záchranné stanice a nebude nikomu házet klacky pod nohy, ale nebude se žinýrovat a obec vytuneluje co to půjde..